Labels

Wednesday, October 31, 2012

29-10-2012 Steve Beckow met Engeluur Sedona
Steve Beckow met Een Uur met Een Engel, met Aartsengel Michaël over de Eerste Sedona Conferentie, over de Oostkust Storm en de West Kust Aardbeving. 
29 okt 2012     

Bron:
http://the2012scenario.com/2012/10/archangel-michael-on-the-first-sedona-conference-the-east-coast-storm-and-the-west-coast-earthquake/


Graham, Linda en ik kwamen kort bij elkaar op 29 okt. 2012 om een woordje te krijgen van Aartsengel Michaël over wat er achter de schermen gebeurde bij de eerste conferentie. Hij gaf ons niet alleen een waardering van de betekenis en de impact ervan maar hij legde ook uit wat er gebeurde bij de weersfenomenen aan beide kusten van Noord Amerika en hij vroeg ons om niet in drama te gaan die de voornaamste media creëerde  rond de stormen, enz. 
________________________________________
Graham Dewyea: Hallo en welkom bij Een Uur met Een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van De Grote Ontwaking en met Steve Beckow, uitgever van het 2012 Scenario. Ik ben Graham Dewyea.

Daar we op de conferentie zijn in Sedona, Arizona, beginnen we onze show deze week met Aartsengel Michaël, die ons maar voor tien minuten of zo zal bezoeken en dan gaan we verder met show uit het archief die we met hem uitzonden op 17 sept. 2012.  En daar spraken we over Disclosure, NESARA, internationale gebeurtenissen en over Ascentie. 
En hiermee geef ik het aan jou door, Steve. 

Steve Beckow: Dank je Graham. En ja, we zijn hier in Sedona. We zijn net klaar met de eerste conferentie en we gaan nu naar de tweede. En Aartsengel Michaël, ik dacht dat het prachtig zou zijn om een gesprek met u te hebben over aspecten van achter de schermen van de conferentie, de betekenis van de conferentie, de bedoeling ervan etc.

En kunt u onze luisteraars dan iets vertellen over de storm die aan de oostkust gebeurt en de aardbeving die aan de westkust plaats vond, of die dus door mensen werd geïnduceerd en hoeveel schade kunnen we hiervan verwachten, wat mensen er van moeten denken. En hiermee, aartsengel Michaël, verwelkom ik u in het programma.

Aartsengel Michaël: Gegroet, ik ben Michaël, aartsengel van liefde, strijder voor vrede, aartsengel in Sedona en natuurlijk in Nieuw Jeruzalem ook. Het is mijn een vreugde om bij jullie te zijn en natuurlijk is dit een tijd van vreugde en het is een van de grote resultaten geweest van deze samenkomst, dit, wat jullie genoemd hebben de 2012 Scenario conferentie, de InLight bijeenkomst die waarschijnlijk steeds weer en weer zal gebeuren, niet omdat het nodig is maar om gewoon jullie vibraties omhoog te heffen. Dat is gebeurd. Maar omdat jullie als een familie samen komen, als zielenmaten, als eenheid om elkaar te omhelzen in vreugde en in lachen, in spel en plezier.

Ja, ik weet dat dit heel veel werk is geweest, lieve vrienden. Maar jullie hebben er geen idee van hoeveel dit heeft bewerkstelligd. Dus, ja, laat me met jullie delen wat er precies is gebeurd. Natuurlijk is wat jullie zien van wat er is gebeurd bij de prachtige presentaties van jullie sprekers en de deelname van jullie gehoor.

Maar het quotiënt van licht, als ik die term kan gebruiken, het quotiënt van licht dat is verzameld en bijeengebracht en naar deze tijd en ruimte is gebracht werkt als een straal, een katalysator, een doorgeving die een straling van liefde over de hele wereld uitzendt.
Dit mijn vrienden, is eenheid in actie. Dit is hartsbewustzijn. Dit is het bijeenkomen als waarnemers in actie. Jullie hebben gedaan – en deze energie gaat trouwens verder met groeien en uitbreiden – dus heeft het niet alleen iets in jullie tijd en ruimte continuüm bewerkstelligd wat drie dagen lang is gebeurd en magnifiek is.

Maar het gaat ook door met groeien en groeien en groeien en groeien en bij die tweede instroming, bij de tweede conferentie die heel snel gebeurt – omdat de lichtwerkers, lichthouders die zich al in het Sedona portaal storten – wat er gebeurt is de implosie/explosie waar Albert Einstein al zo vaak met jullie over heeft gesproken. En dit is de implosie/explosie van schepping.

Wij hebben met jullie gesproken, mijn geliefde broeder en vrienden, over hoe we in een heilig partnerschap zitten. Wij zitten in eenheid en verbondenheid, van hart en ziel, van opdracht. En jullie zijn naar voren gekomen.

Nu, ik wil ook niet dat enig luisteraar of lezer die de gelegenheid niet had om stoffelijk bij jullie in Sedona te zijn, om stoffelijke bij jullie te zijn, bij de opening van de portalen van het Nieuwe Jeruzalem, om op een of andere wijze, model of vorm dat jullie hier niet deel van zijn geweest want dat zijn jullie wel.  Ja, ik sprak over hoe jullie vanuit je huis zouden deelnemen. Dit kanaal (Linda.w.) gaf me een uitbrander omdat ze dacht dat ik nieuws uitbracht waarvan zij dacht dat het een verrassing zou zijn.

Maar dat doe ik niet alleen. Wat ik zei en wat ik tegen jullie opnieuw zeg, aan jullie die bijeen zijn gekomen en nog doen in Sedona en zij van jullie die bijeen zijn in de gerieflijkheid van je eigen huis, jullie hebben die ruimte vast. Jullie harten zijn verbonden. Jullie houden de energie vast. Jullie bouwen het licht op.

En wat jullie je niet volledige realiseren, is dat jullie in onze heilige constructie, in onze geometrie, onze opbouw, jullie het geschenk krijgen van veel van dit licht en deze opheffing van frequentie en vibratie. Dus jullie geven,  houden vast en jullie krijgen. Lieve harten, daar gaat balans/evenwicht over. En dat is wat jullie doen. En het is buiten bevatting.

En als jullie ons zien met je Derde Oog, of met je hart, of met je Vierde Oog, dan zou je zien dat in de hemel en op de kliffen van de rotsen van Sedona, er engelen en meesters zijn die dansen van vreugde. 

Jullie werd een opdracht/aanwijzing gegeven en jullie pikten die op en jullie deden dat. En er was geen wezen, bij de sprekers of organisators of bij de deelnemers die de energie niet oppikte en er mee werkte.

En ze werkten er mee met open hart, met een nieuwsgierige geest en met een heldere  gefocuste intentie. En daarna hebben ze zichzelf ook het licht laten ontvangen, niet alleen van elkaar, wat ongelooflijk, fenomenaal en buiten het rijk van wat jullie kennen en waar jullie van denken dat normaal is. En jullie hebben ook jezelf het licht laten ontvangen van deze Raad, van het Gezelschap van de hemel, [en de Goddelijke Bron?] 

De Goddelijke Moeder laat zichzelf niet regelmatig zien. Het is een zeldzaam gebeuren [sic]. En toch hebben zij en haar zoon jullie gezegend. Dat schiep afstemming, een aanpassing van jullie frequentie, dieper en hoger dan jullie ooit zullen weten. ja, het was een genoegen voor me om aanwezig te zijn en om mijn energie samen met alle andere er aan toe te voegen, samen met deze prachtige rij van sprekers, van channelers, van zoekers.

Deze energie waar ik over sprak heeft een implosie/explosie gecreëerd en jullie zeggen, wat betekent dat? Velen van jullie hebben een heel negatief beeld van wat het betekent een paddenstoel-wolk te zien en om straling te verspreiden.

Maar dit, lieve harten, is een paddenstoel-wolk van licht en liefde, van vreugde en van dank. En die is niet alleen van jullie, maar heeft zich uitgebreid. Het is die van ons. Het is die van jullie broeders en zusters van de sterren, die tussen twee haakjes dit volledig bijwoonden en dat weer zullen doen. 
Vraag Linda. Ja, ik geef haar een richtlijn. Vraag haar, en ik [vraag haar ook] om jullie te laten zien, te demonstreren dat jullie allemaal die ervaring van vreugde kunnen hebben en ook van jullie sterrenbroeders en zusters.

Jullie hebben je toegewijd aan het Licht en dit is de aanzet. Dit was de actie die wij nodig hadden van het menselijke ras, om de dingen te versnellen in jullie tijd en in jullie rijk. Ja, we weten dat jullie het aftellen al zijn begonnen. Nou, wij ook.

En jullie aftelling is de maat van jullie hart, van jullie liefde. Jullie zijn er. Geeft dit jullie enig idee van wat er is bewerkstelligd, mijn vriend?

Steve: Ja, dat doet het, Lord en dank u zeer hiervoor. Misschien kunt u ook de mensen die terug moeten reizen vanuit de conferentie, terug naar de oostkust, terwijl ze weten dat ze een impact krijgen door deze storm en dat de mensen van de oostkust weten welke schade ze kunnen verwachten door de storm, en of dit een door mensen geïnduceerde poging is, wat de galactics doen om dit te verminderen? 

AEM: De galactics maken de storm rustig, zelfs terwijl we spreken en wij ook. Dit is niet een door mensen geïnduceerde storm. Dit is een weer fenomeen. Maar begrijp ook dat het een in balans brengen is en specifiek een van Noord Amerika. Het is een soort van reiniging. Niet dramatisch. 

Ja, natuurlijk, blijf opmerkzaam en let op waarschuwingen. Maar ga het drama niet in dat jullie media staat te fabriceren. Blijf in je hart. Wees voorzichtig in je stoffelijke werkelijkheid. Nu, velen van de lichtwerkers die terug gaan van Sedona naar de oostkust kunnen – en ik benadruk kunnen – enige lichte interrupties beleven.

Laat me uitleggen wat jullie werkelijk staan te doen. Elke plek waarop je zit, iedere stap die je zet, iedere mens waar je naar kijkt, ieder mens die door je veld wordt aangeraakt, sturen jullie het licht door met de frequenties, de stralen uit de collectieve menselijk vibratie. 

Jullie zijn poortwachters. Jullie zijn wegwijzers. En jullie zenden door terwijl je het land doorgaat. Jullie doen prachtig helend en energie werk. Dus wees niet ontmoedigd dat jullie vrienden wat scheef kunnen kijken. Weet gewoon dat jullie met en voor ons werken. 

Er wordt altijd veel gesproken over de krachten van de cabal en hoe zij gluiperige plannetjes hebben. Nou, lief hart, er is niks gluiperigs over dit plan. De lichtwerkers en lichthouders die reizen verspreiden de frequentie van wat ze zojuist gekregen hebben.

De energie en de verwoesting op de westkust was een in balans brengen. Denk er over als Gaia die de druk aan een kant verlicht terwijl de energieën in het westen de druk loslaten. Denk erover als een drukklep. Die aardbeving was een kleine schommel om die vrij te laten. Geen schade. Minimaal effect, terwijl de energie in het oosten toenam.

Nou, we werken ook  met Gaia, niet alleen als er een element is dat wij in jullie menselijke termen een “luis” noemen , zo kun je over die storm denken, die vanuit jullie atmosfeer straalde en dus kwam de balans vanuit de lage, breuken van Gaia, uit de diepten. Dus was het niet alleen in het oosten en westen, het is ook een in balans brengen van boven en beneden. 

Steve: All right. Ik ken het schema van Linda, Lord. Sorry als we u onderbraken. Maar kunt u heel, heel snel commentaar geven op twee andere zaken. Zagen we het verkeerd dat we dachten dat er een vertoning van ruimtetoestellen was, een of twee avonden geleden, boven Sedona. Kan er misschien een vertoning zijn in de volgende week?

En ook een paar woordjes over hoe het met president Obama gaat en dan laten we Linda met haar schema voor vandaag verdergaan.

AEM: Ja, maar voor ik dat doe zeg ik ook tegen de mensen van de oostkust, blijf in je hart. Roep me op voor je bescherming. Verbind je met het hart van Gaia en jullie zullen veilig zijn.

Nu, de schepen zijn altijd aanwezig. Ze zijn er altijd. Zal er een demonstratie komen die jullie zelf kunnen zien, ja. Maar ik wil de opwinding niet weghalen. Die zal er zijn.

Ten tweede, president Obama doet zijn werk en hij doet het schitterend. Houd het licht voor hem vast en voor zijn gezin. En blijf vertrouwen houden. 

Ga in vrede en ga met liefde, mijn vrienden. En ga het op de rode rotsen vieren en onder de blauwe hemel. Jullie doen mijn werk en het werk van de Moeder/Vader Ene. Vaarwel.

Steve: Dank u zeer, Lord. Vaarwel.

Na de show zei Linda nog (en ik denk niet dat ze het erg vindt dat ik het meedeel).
Linda: Wow! Jullie hebben er geen idee van wat er werd gedaan. Het was als whoa! … Hij liet me alleen de verspreiding van het licht zien. Het was fenomenaal.  Toen hij sprak liet hij me een film ervan zien.  Very cool. 


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html