Labels

Sunday, October 14, 2012

11-10-2012 Derde Oog Opening



Hoe open je je Derde Oog en laat je je Pijnappel-klier ontwaken: 
twee eenvoudige oefeningen. 

Bron:
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/how-open-your-third-eye-and-awaken-your-pineal-gland-two-simple-practices



Opm. Oorspronkelijk artikel voor vorm en duidelijkheid

Commentaar van de Galactic Free Press `Hieronder staat een techniek die je kan helpen. Ook het in het NU zijn is een goede weg!  Liefde van de Aarde Bondgenoten

ONTWAKING    I 

Lees het volgende in zijn geheel. Als je deze oefening wilt uitvoeren, moet je begrijpen wat je aan het doen bent. Het is belangrijk om de instructies goed te volgen, omdat ze wat meer ontwikkeld zijn:
Het Derde Oog is direct verbonden aan het 6de chakra - chakra — het psychische chakra, dat midden in het voorhoofd zit, vlak boven de wenkbrauwen. Dit is nauw verbonden met de pijnappel klier.-  pineal gland . Deze is in de meeste mensen slapend, en ook het Derde oog dus. 

De Franse filosoof René Descartes geloofde dat de pijnappelklier de zetel van de ziel is, waar het denken en het lichaam elkaar ontmoeten.

Bij de gemiddelde mens is de pijnappelklier weggekwijnd[verkalkt] en slapend. De volgende oefening zal dat veranderen. Lees dit intens, net zo als de oefeningen die heel ontwikkeld zijn en problemen kunnen veroorzaken als men ze niet juist doet. 

De pijnappelklier is zo groot als een erwt; of is als een gerimpelde rozijn in de meeste mensen waar die slapend blijft.

Het openen van de Pijnappelklier/Derde Oog

Dit gebeurt door een specifieke toon en zang/chant/dreun. Je hoeft deze oefening maar drie dagen achtereen te doen, dit is blijvend. 

De mantra die gebruikt wordt is (Engels) “Thoh” uitspraak to of toh (Nederlands).

Het moet met de juiste vibratie zijn. Niet diep, niet schel, er tussen in, alt-achtig. 

Je zult het voelen als je de juiste toon raakt. Dus speel ermee en denk er niet te veel over na. Als je denkt dat je het hebt, dan is dat waarschijnlijk zo

1. zit met een rechte  rug .

2. Adem door je neus in en houd je adem vast zo lang als het nog prettig voelt. Open je kaak een beetje zodat er ruimte zit tussen de tanden boven en beneden. Zet de punt van je tong tussen de ruimte tussen je lichtjes gedeelde tanden.

3. Zet een klein beetje druk op je tong met je tanden. Dit is hetzelfde proces als je de “th” zegt in het Engelse woord ‘the’.  Als de tong eenmaal op zijn positie zit, adem dan zachtjes uit door je mond en zeg: thhohh in een lange uitademing.

Zeg het woord een keer per uitademing. Je tong zal tussen je tanden licht vibreren. Je voelt de lucht bewegen tussen je tong en tanden.

Als deze techniek juist wordt gedaan, zul je een druk of sensatie in je kaak en je wangen voelen. De toon zal ook in je derde oog vibreren. Het kost enkele seconden om dit aan te passen, geen zorgen maken, gewoon doorgaan.

4. Doe het bovenstaande 5 keer achter elkaar. 

5. Het is heel belangrijk om de bovenstaande oefening 3 achtereenvolgende dagen te doen. 24 uren uiteen. Dan is het klaar.

Wat kun je verwachten? 

Een van de eerste ervaringen is een hoofdpijn of druk in het centrum van je voorhoofd. Deze sensatie kan ook voelen alsof die van binnenuit komt, gewoonlijk rond 2 cm of meer onder de oppervlakte van het voorhoofd. Dit is een positieve aanwijzing dat de pijnappelklier ontwaakt en op een gezonde manier begint te functioneren.

* Sommige mensen kunnen een migraine beleven die enkele uren duurt, dus om dat veilig te stellen krijg je de raad dat je dit in de avond doet als je geen werk meer hebt te doen. De ernst van de zij-effecten hangt af van hoe weggekwijnd of verkalkt je pijnappelklier is. 

Na de hoofdpijn of druk in je voorhoofd, kun je op een morgen wakker worden met een bonzen of tinteling of prikkeling in je voorhoofd, dan kan aanvoelen als een ‘kippenvel’. 

Dit gevoel kan heel intens zijn, alsof daar iets zit. De sensatie of het pulseren of bonzen zal de hele dag doorgaan, en je kunt geluiden ‘horen’ die van binnenin je hoofd komen, zoals licht dat knipt of knetterende sensaties.

Dit zijn de laatste fysieke gebeurtenissen die je kunt beleven nadat je derde oog is geopend. Het geeft aan dat je pijnappelklier is ontwaakt, functioneert en levend is. 

Psychische Effecten

Je kunt enige of al die dingen beleven met verschillende graden:

Sneller, makkelijker leren en beter onthouden

Opmerkelijke toename van de intuïtie

Toename in creativiteit

Psychische geschenken die zich ontwikkelen en duidelijk sterker worden, samen met een meer ontwikkeld vermogen om menselijke aura’s te zien of op te merken.

Helderziendheid opent zich (d.i. psychische visie)

Helderhorendheid opent zich (psychisch voelen/aanraken)

Dit is een zeer krachtige oefening, en zoals met alle krachtige oefeningen kan je lichaam door onprettige gevoelens gaan om zich er bij aan te passen.

ONTWAKING  II

Opdat die juist werkt, moet je de oefening Ontwaking I al gedaan hebben. 

Ik zette die erbij voor degenen die nieuw zijn. 
Het is heel belangrijk om 10 tot 14 dagen te wachten na de Ontwaking I, voordat je naar Ontwaking II gaat, anders zijn de oefeningen niet effectief. Je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen en de energie te laten stromen.

Deze oefening II  is totaal euforisch en intens plezierig. Niet zo als Ontwaking I, moet deze maar eens in de week gedaan worden en vanwege de verrukkelijke effecten die blijvend zijn als ze correct gedaan zijn, zullen de meeste mensen het een genoegen vinden deze te doen. 

Adem diep in en houd je adem een vijftal tellen in.

Herhaal dit drie keer

Dit helpt je te ontspannen en gericht te houden.

Focus nu je aandacht op je Derde Oog 

Je kunt een gevoel krijgen dat lijkt op de effecten van de Ontwaking I oefening – een lichte druk of besef op de plek van je Derde Oog.

Neem nu een diepe ademhaling zoals je deed bij de Ontwaking I oefening.

Houd die zo lang vast als je kunt – ga er niet te diep in – en laat dan je adem los, en vibreer het woord “May” (Nederlands:   Mee). Dit wordt uitgesproken als het Engelse woord voor de maand mei.
Het moet er in zijn geheel in een keer eruit komen – m-e-e-e-e-e-e-e, geleidelijk en langzaam.  Het is okay om je hoogte aan te passen. 

De toon moet van een alt zijn.

Adem opnieuw in, en herhaal dit vijf keren.

Je moet een bepaalde toonhoogte raken. Je zult het weten als je dat doet, want je zult dit in je hoofd voelen. Doe het beste wat je kunt
.
Nu, DIT IS ZEER BELANGRIJK: 

Als je het woord “Mee” vibreert, voel dan de energie je hoofd ingaan, 

Eerst in het gebied van je Derde Oog,

Dan midden in je hoofd,

En dan naar de top van je hoofd, waar je kruinchakra zit.

Denk eraan om je op je voorhoofd te concentreren (Derde Oog gebied),

Dan in het midden van je hersenen

En ten slotte in de top van je hoofd.

Dit wordt gedaan voor de duur van elke chant.

1. Adem in.

2. Begin uit te ademen, vibreer “Mee” /

3. Concentreer je op je Derde Oog.

4. Concentreer je op het midden van je hersenen.

5. Concentreer je op de top van je hoofd en stop om de vibratie uit te ademen. 

Herhaal dit nog vier keer. 

De effecten van deze oefening zijn buitengewoon plezierig. Een gevoel van lichtheid kan direct ontstaan volgend op de oefening.

Sommige mensen kunnen energie voelen of een tinkelen in hun hoofd, of die totaal hun hoofd overkoepelt; een lichte druk in het kruinchakra gebied en intense eurforie is ook algemeen. 

Deze Verrukkelijke Staat kan uren en zelfs dagen later nog gebeuren.

Dit zal uiteindelijk permanent worden en zal enorm in een geleegde meditatie, bij helderziendheid, en bij de ontwikkeling van andere psychische en paranormale gevoelens, helpen.

Hat tip to ConsciousLifeNews.com, a site that offers news and articles about conscious living on planet Earth.

http://www.thehealersjournal.com/2012/10/11/how-to-open-your-third-eye-and-awaken-your-pineal-gland-two-simple-practices/



Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html