Labels

Wednesday, October 10, 2012

12-10-2012 Obama deel 2


Steve Beckow over Obama, deel 2

Matthew Ward: President Obama is een Grote Factor in het Meesterplan voor de Gouden Periode

8 oktober 2012  
Bron:
http://the2012scenario.com/2012/10/matthew-ward-president-obama-is-a-major-factor-in-the-master-plan-for-the-golden-age-part-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=matthew-ward-president-obama-is-a-major-factor-in-the-master-plan-for-the-golden-age-part-2


Steve Beckow:  Matthew, Hatonn en SaLuSa hebben geen moment geweifeld met hun ondersteuning aan de president of maar een duim terug getrokken van Obama voordat hij werd gekozen. Zij hebben onder hun ‘bevel’ bronnen staan om dat te weten die niet voor ons beschikbaar zijn en ik vertrouw op hun opinie. 

Matthew Ward zegt : “de VS president Obama is een grote factor in het meesterplan.”

“Sommigen zien dat zijn regering stoutmoedig in nieuwe richtingen gaat, anderen zien dat zij  hetzelfde beleid voeren als de vroegere regering, en nog steeds zien anderen die op te veel fronten werken zonder wel-begrensde doelstellingen. Aan iedereen die besluiten en acties tot nu toe met pessimisme gadeslaan, zeggen wij: Wacht en zie! 

‘Ondanks de formidabele situaties die Obama erfde en de vastberaden oppositie van Illuminati leden van het Congres en van hen die onder dezelfde invloed van die duisteren werken, of dat nu door omkoperij, afpersing of doodsbedreigingen aan familie gebeurt, hij zal zijn visionaire koers volgen om aan zijn natie en aan de wereld voordeel te brengen.”(1) 

Hij vertelt ons dat als president Obama spreekt, zijn ziel essentie in zijn woorden wordt uitgedrukt, iets dat niet gezegd kan worden van de meeste politici, heden, stel ik me voor.

“De ziel essentie van Obama wordt in zijn woorden uitgedrukt en jullie kunnen je herinneren dat hij heel wijs zei om in jezelf te geloven. Toen jullie gretig ‘je hand opstak’ (voor de geboorte dus.w.) zogezegd, wist je dat je bedrog en corruptie zou ervaren in de politiek, in wetten en in de socio-economische gebieden, en jullie incarneerden specifiek om jullie wereld te bevrijden van de vernietigende aard van die verdeeldheid en ongelijkheid. 

“En jullie doen het! In dorpen en steden, grootsteden en metropolen wereldwijd, de energie van de bevolking haalt onrechtvaardige systemen naar beneden die de rijken rijker hebben gemaakt en de armen nog armer,  en er is een groeiend ongeduld om intense veranderingen te bewerkstelligen. Ook dit is een antwoord op de hogere vibraties van intensiverend licht en zo is ook de wens voor vrede die onder de groeiende disharmonie ligt zelfs bij het militaire personeel. Alle daden en reacties worden geaccentueerd in overeenstemming met de energie-versnelling, die jullie waarnemen als tijd die sneller en sneller voorbij gaat en het ruziemaken en kibbelen over zaken zal evolueren naar eenheid van grotere doelen terwijl Aarde doorgaat  haar Gouden Periode te naderen.”(2)

In een video over economische zaken beweerde James Rink dat de president $ 400 miljard had gestolen en andere misdaden had gepleegd. Matthew Ward gaf zijn mening over die video:
“Herhaaldelijk heb ik Obama’s hoog geëvolueerde zielen status beschreven, zijn spirituele en morele integriteit, bedoeling en intentie om een vredige wereld te helpen creëren, en Hatonn en ik hebben over de sterke en meedogenloze krachten waartegen Obama zich de hele tijd moest verweren. 

“Met de licht intensiteit in haar energieplan dat de Aarde nu heeft bereikt, weten mensen die voor het licht ontvankelijk zijn nu welke informatie over hem de waarheid is en welke niet; mensen die niet beantwoorden aan het licht zullen de leugens geloven en zullen niet anders worden overtuigd door toegevoegd commentaar van Hatonn of van mij,” (3) 

Suzy Ward vroeg hem in 2010 of hij nog steeds overtuigd was van Obama’s leidende rol in de Gouden Periode.

“Suzy: Ben je er nog van overtuigd dat de president van de VS Obama een hoog ontwikkelde lichte ziel is die uit een ontwikkelde beschaving kwam om ons naar de Gouden Periode te leiden.”

Matthew: Ja! Er is geen reden voor ons of voor andere boodschappers op hoge stations dit te betwijfelen, maar wij begrijpen waarom sommigen van jullie dat wel doen. Beoordelingen en conclusies kunnen alleen maar ontstaan door informatie die aan jullie wordt gegeven.

“Jullie hebben niet ons gunstig punt in het universum of onze informatiebronnen, en jullie kunnen helemaal niet alle onderstromingen kennen die jullie inwijden in je nieuwe wereld.

“Twijfel over Obama’s met licht gevulde bedoelingen voorziet zijn oppositie van wapenen-  daarom dringen we bij jullie aan om een oordeel terug te houden en om hem en jullie wereld in gouden licht voor je ogen te zien. Negatieve gedachten en gevoelens over Obama’s leiderschap verminderen zijn vermogen om zijn eigen regering en andere leiders te overtuigen om in harmonieuze samenwerking te handelen om een vredige wereld te verkrijgen met gedeelde rijkdom en met welzijn voor iedereen. Dit komt niet door zijn falen, maar eerder is het de wet van aantrekking die dan werking is – negativisme die in een richting wordt gemikt brengt meer negatieve situaties naar de Aarde terug. 

“Samen met vibraties die het beste en het slechtste van menselijke trekjes intensiveren, produceert die wet verdeeldheid in de politiek, in ideologieën en filosofieën die alle systemen en organisaties vormen die het leven in jullie wereld regelen. Elke kant van een zaak graaft blind in zijn hielen in plaats van een duim toe te geven. Maar wanhoop niet – de halsstarrigheid om de status quo te handhaven en om hervormingspogingen te weerstaan is maar een element in het plaatje van wie het volle ontwerp spoedig ‘aan het licht zal komen’” (4) 

Matthew en de anderen van zijn spirit groep die samen deze boodschappen samenstellen, zijn zich bewust dat sommige lichtwerkers kapot gaan door twijfel over president Obama.

“Wij kennen de meningen dat de VS president Obama zijn land de verkeerde richting uit leidt en we zeggen jullie dat als jullie maar eenmaal wisten hoe voorzichtig en wijs hij zich achter de schermen beweegt om de hele Illuminati appelkar ondersteboven te gooien, in plaats van je zorgen te maken over zijn richting, dan zouden er enthousiaste juichkreten zijn.”(5) 

Hij voelde de noodzaak niet om de president te verdedigen. 

“Zeker heeft de hoog-ontwikkelde ziel die Obama is, onze verdediging niet nodig, en dat is ook niet wat wij doen door uit te leggen waar hij mee te maken heeft. Onze bedoeling om hierover te spreken, te verklaren dat niet alleen iemands evenwicht verstoord wordt door de energie van zorgen – of ontevredenheid, teleurstelling, ontgoocheling, boosheid – maar ook gaat die energie verder en voegt toe aan de negativiteit die de Aarde weer moet transmuteren in licht. Dus , veel beter dan negatieve emoties te voelen over wat Obama schijnt te doen is om positief gefocust te blijven op de wereld zoals jullie die willen laten worden.” (6) 

In 2012 waarschuwde hij ons dat onze negatieve gedachten een inslag op Obama hadden.
“De grotere bedoeling die je kunt dienen door je te verzekeren dat Obama’s intenties samenvallen met het licht is van het uiterste belang. De energie van negatieve gedachten over zijn leiderschap en over alle andere situaties overal op Aarde die als zorgelijk worden gezien, stromen in jullie wereld en vertragen effectieve oplossingen voor onstuimige gebeurtenissen overal.” (7) 

Dus moeten we weten dat we de hele show staan tegen te houden en president Obama buiten gevecht stellen door een negatieve kijk op hem vast te houden en te verspreiden. 

We zullen ons misschien niet realiseren dat onze negatieve gedachten het collectieve bewustzijn ingaan en daar effect hebben. Ze roepen ook de Wet van Aantrekking op en brengen ons naar een negatief resultaat voor wat we wensen met betrekking tot de president die wij wantrouwen en hem ons tegenover hem stellen. En ten slotte binden ze de handen van de galactics en de hemelse wezens die onze vrije wil niet aan de kant willen zetten in een dergelijke zaak. 

Dus is het noodzakelijk dat we wakker worden voor het feit dat een desinformatie campagne tegen Obama wordt georkestreerd door het restant van de Illuminati en hun volgelingen, via  de gecontroleerde pers, die de president in de weg zat door hun totale toewijding om hem uit het zadel te werpen en dat wij lichtwerkers de sterkste bron van kracht zijn die de president heeft. 

Als wij willen dat president Obama ons in de Gouden Periode leidt, zoals dit bedoeld was in het meesterplan, moeten we door die campagne van desinformatie heen kijken en enthousiast achter hem gaan staan.   

(Wordt vervolgd in Deel 3)


Voetnoten:

(1) Matthew’s Message, March 10, 2009, at
http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm.
(2) Matthew’s Message, Dec. 17, 2009.
(3) Matthew Ward through Suzy Ward to Russ Michael, June 28, 2011.
(4) Matthew Message, Aug. 13, 2010.
(5) Matthew’s Message, Feb. 14, 2010.
(6) Matthew’s Message, June 24, 2009
(7) Matthew’s Message, Dec. 17, 2009.Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html