Labels

Thursday, October 11, 2012

12-10-2012 Ascentie deel 2/2


Steve Beckow:   Hoe zal de Ascentie zijn?   Deel 2 van 2 delen

9 oktober 2012  

Bron:
http://the2012scenario.com/2012/10/what-will-ascension-be-like-part-22/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=what-will-ascension-be-like-part-22Welke dimensie zullen we ingaan? 

Steve: Aan de ene kant van de Ascentie zitten we in 3D of in 4D en aan de andere kant zijn we dan in 5D?

Aartsengel Michaël:  Of hoger.  (1) 

Steve: Het is de optilling naar de Vijfde. En verder zullen er enkelen zijn die gewoon willen doorgaan [naar dimensies die hoger zijn dan de Vijfde] Maar als collectief, is dat het plan. (2) 

AEM: Ja, jullie gaan naar de vijfde dimensie. Maar opnieuw breng je aandacht naar het feit dat als je in de vijfde dimensie bent, verankerd bent, Gaia en daarom jullie – omdat jullie niet kunnen leven waar Gaia niet leeft en doorgaat je stoffelijke vorm te hebben; dus begrijp dat – maar dat betekent niet vanaf die plek van verankering, dat je geen toegang hebt tot de vierde dimensie, naar wat wij noemen de hogere werkelijkheid van de derde dimensie,  (3)  naar de zesde en naar de zevende. 

Maar ja, de verschuiving is naar de vijfde en zal doorgaan – nee, waarschijnlijk niet in jullie leven – verder naar de zevende. Er zijn enigen van jullie die in de rijken van de zevende willen blijven, in termen van het rijk van zuivere liefde, van Christus bewustzijn, van eenheid. Er zijn enigen van jullie die graag in het rijk van magie willen zijn. 

Dat maakt niet uit. Jullie zullen er toegang toe hebben, maar jullie nieuwe tehuis, jullie nieuwe dimensie, jullie nieuwe werkelijkheid zal in de vijfde zijn. Dat is waar Gaia is verankerd. En we zeggen tegen jullie, min of meer… is zij daar al. (4) 

Steve:  Waar zit de Aarde in het Ascentie proces?

AEM: De Aarde heeft het meest van haar overgang al gemaakt. 

Steve: Dat heeft ze al? 

AEM: Ja, en heel veel van de Aarde veranderingen die jullie nu zien, zijn feitelijk de collectieve zielen aan het helpen, de mensen, om zich daar ook bij aan te passen.  (5) 

AEM: Laten we even heel duidelijk zijn, mensen zullen verdwijnen. Nou, in vereniging daarmee, zullen ze ook een flauwe herinnering worden. Er zijn ook wel eens situaties zoals die waarbij je een pijn had of een slechte gewoonte of iets dat je heel intens lastig viel, en je laat het los. En dan een jaar of twee later, zal die situatie opnieuw opkomen en op een veel zwakkere manier, dan zeg je: “Oh… ja, daar had ik ook last van,” en dan ga je weer verder met je dag.

De verschuiving kan periodiek oplopend zijn. Dit zal gaan afhangen van de bereidheid van de bevolking, maar wat we nu zien is dat het in verschuivingen komt. En er zullen stappen en poorten zijn waar sommigen gewoon doorheen gaan en dit ankeren voor het geheel en dan zullen er meer doorheen gaan en het ankeren voor het geheel, totdat het hele proces is voltooid. 

Nu zullen er nog steeds ongelukkig genoeg diegenen zijn, (of gelukkig want zij doen wat ze willen, alhoewel het niet mijn wens is), die zullen kiezen om door te gaan in de soort werkelijkheid, van de Derde, zo kun je denken dat het is… en ze zullen naar een alternatieve situatie worden verschoven. De mensen,… zeg maar die hier nu zitten, kunnen met hun ogen knipperen en zich dat niet eens herinneren… of een vaag gevoel hebben van  ‘ik vraag me af waar die of die naar toe is gegaan?’

Mensen zullen gaan verdwijnen. En dat zal geen trauma geven of wanorde. Dat zal niet dezelfde smart geven zoals bij iemand die in het stoffelijke rijk sterft. Het zal gewoon een kleine verschuiving zijn in het geval van vrienden. Maar in het geval van echtgenoten en vrouwen, ouders en kinderen, dan is er een weten.  (6) 

Steve:  Zal de Aarde doorgaan in de Derde Dimensie?

AEM: De 3D Aarde heeft haar cosmetische verandering gemaakt. Ze is er niet meer – [na de Ascentie ] 

Steve:  Zij is er niet meer. 

AEM: Net zo als jij, lief hart – als de incarnatie van een enkel driedimensionaal wezen – niet langer meer aanwezig bent. [omdat ik dan in 5D en niet in 3D zal zijn.] Op dat moment, ben jij en is iedereen gesprongen. 

Steve: All right. Dus is er dan nog iets overgebleven in 3D? 

AEM: Nee, het is allemaal getransmuteerd, getransformeerd, opgeheven….

Stee: Dus dan is er geen 3D Aarde meer na die datum? 

AEM: Dat is correct… Zij wil zichzelf niet dupliceren en doorgaan de draagster van die energie te zijn. 

Steve:  Uh- In tegenstelling, zeg maar, met Venus? 

AEM: Ja, er is daar een afdeling [d.w.z. op Venus] maar dat is niet zoals de Aarde dit verkiest te doen. 

Steve: I’ll be darned. (zeg maar: verdraaid!) Dat heb ik nog nooit eerder gehoord en ik ben dat nu even aan het verwerken. Er zal dus geen 3D Aarde meer zijn. De mensen die zeggen “nee” zullen naar de astrale lagen gaan, de mensen die zeggen “ja” zullen verder gaan met de Aarde.

AEM: Dat is correct.  (7) 

Steve: Wat gebeurt er met deze Aarde, 3D Aarde, dat ze niet kunnen blijven? Is dat wat u bedoelde, Lord? 

AEM: Ja, dat is wat ik bedoel. Begrijp, dat 3D Aarde niet (meer) bestaat….

Steve: En wat dan…  -  voor de mensen die “nee” zeggen? Zullen die op deze 3D Aarde blijven, of zullen die zich ergens anders bevinden?

AEM: Ze zullen zich ergens anders bevinden.

Steve:  En die zullen zich dan ergens anders als baby’s bevinden, of zoals ze nu zijn?

AEM: Ze zullen terugkeren naar huis. Ze zullen uit hun lichaam terugkeren. 

Steve: Naar de astrale lagen?

AEM: Ja. en ze zullen advies krijgen en dan opnieuw ingedeeld worden, zoals zij verkiezen.  (8)  

Steve: Is er een mogelijkheid dat Ascentie niet op 21 december 2012 zal gebeuren? 

AEM: Wat als dit een of andere kosmische grap is…. Het is niet dat we geen grappen waarderen. We houden van grappen. En ons idee van een grap kan heel anders zijn dan die van jullie. Maar het zou nooit een grap zijn om zo veel mensen te beschadigen/te deren….
Dit is het plan van de Moeder. Het is niet ons plan. Het is niet jullie plan. Ja, wij zijn de vervulling van dat plan. Maar er is geen plan voor uitstelling of vertraging. (8) 

AEM: Er is geen ‘wat als?’  De ‘wat als?’ is een angst die jullie laat teleurstellen. Jullie zeggen: ‘Ja, Lord, dat is waar, omdat ik teleurgesteld ben geworden, vele, vele, vele keren. U hebt ons voorspellingen gegeven en die zijn niet gebeurd. Jullie hebben ons datums gegeven, en die hebben niet plaats gehad. Ben ik nu een dwaze dwaler?’ …

Wij zetten de rem er niet op. Wij staan niet op het punt om jullie te zeggen: “Nou, er is een verandering gekomen in het Goddelijke Plan.’
Wij hebben al eonen gewacht. Er is verbinding geweest op meer niveaus, in meer rijken dan jullie je kunnen voorstellen zodat dit zich gaat ontvouwen. Het gaat er niet gewoon om of jullie er individueel voor klaar zijn  Jullie waren al klaar op het moment dat je tegen de Moeder/Vader zei: ‘Ik zal gaan, ik zal helpen, en mijn bedoeling is om op te stijgen(te ascenderen)’. En dat zullen jullie doen.  (9) 

AEM: Wij hebben de gewoonte niet of het is onze manier niet om valse verwachtingen te wekken. Dit is tegengesteld aan de universele wet en het is tegengesteld aan liefde. Als er iets is, mijn geliefde vriend – en we vertellen je dit steeds weer – :  jullie zijn voor op het schema.

Maar willen wij dat jullie gepaard worden aan een datum? Nee. Zeggen we dat de data die gegeven zijn accuraat en betekenisvol zijn? Ja. Als jullie verlamd waren en laten we zeggen dat in veel gevallen het collectief ook werd verlamd, als jullie verlamd waren, en je bad en bad en deed je heilige oefening, en mediteert voor healing en jullie kregen de datum van  december 2012, zou je dan in verwarring raken, lieve vriend, als die al in september kwam? Ik denk het niet. (10) 

Voetnoten: 
(1) “Archangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension – Part 2/3,” Oct. 3, 2011, at
http://the2012scenario.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-23/
(2) “Archangel Michael on Ascension,” Sept. 13, 2011, at 
http://the2012scenario.com/the-2012-scenario/what-role-are-the-angels-playing/archangel-michael-on-ascension/
(3) The Fourth Dimension is for us the higher aspect of the Third in that the Physical Plane is the Third and the Astral Plane, to which we go after “death,” is the Fourth. But in this Ascension both the Third and the Fourth “move” to a higher dimension – the Fifth.
(4) “Archangel Michael: This is the Unfoldment of the Promise of the Mother,” Sept. 5, 2012, at
http://the2012scenario.com/2012/09/archangel-michael-this-is-the-unfoldment-of-the-promise-of-the-mother/
(5) “Reading with Archangel Michael,” August 1, 2011, at 
http://the2012scenario.com/the-2012-scenario/what-role-are-the-angels-playing/reading-with-archangel-michael-august-1-2011/
(6) Loc. cit.
(7) Loc. Cit.
(8) Loc. cit.
(8) Archangel Michael through Linda Dillon, Reading with Steve Beckow, Aug. 17, 2012.
(9) “Archangel Michael: This is the Unfoldment of the Promise of the Mother,” ibid.
(10) “Archangel Michael on Three Days of Darkness, What Occurs at Ascension, Etc. (Repost),” July 2, 2012, at 
http://the2012scenario.com/2012/07/archangel-michael-on-three-days-of-darkness-what-occurs-at-ascension-etc/
My guess about why Archangel Michael is talking about early Ascension here is that some wayshowers will ascend early and act as gatekeepers or ascended masters who speed or assist those still in the Third Dimension through the gateway to the Fifth.Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html