Labels

Tuesday, October 9, 2012

12-10-2012 Ascentie deel 1/2
Steve Beckow:   Hoe zal de Ascentie zijn?   Deel 1 van 2 delen

8 oktober 2012  
Bron:
HTTP://AQUARIUSCHANNELINGS.COM/2012/10/08/WHAT-WILL-ASCENSION-BE-LIKE-PART-12/#MORE-12909

Veel mensen vragen zich af hoe Ascentie zal zijn. Om te praten over de wens om dat te weten, heb ik treffende uitspraken opgenomen die Aartsengel Michaël  gaf in zijn readingen of uit de Een Uur met Een Engel interviews en ik heb die samen gebracht op een plaats om er makkelijk naar te kunnen verwijzen.

Deel I gaat over de ervaring van Ascentie en Deel II gaat over de dimensie waar we naar toe gaan, Aarde’s  progressie, het wel of niet verdwijnen ervan en de zekerheid van het gebeuren. Wees je er bewust van dat niet alle bronnen over deze zaken overeenkomen. Aartsengel Michaël’s  versie is waaraan ik de voorkeur geef.
________________________________________

Zal Ascentie geleidelijk zijn of plotseling? 

Steve Beckow: Zal Ascentie een verschuiving zijn die in een moment gebeurt of zal het een geleidelijke verandering zijn?

Aartsengel Michaël: Er is een moment waarop de deur opengaat. Dus is het een geleidelijke geweest en is het een geleidelijke ontwaking.  Jullie hebben de veranderingen mentaal, stoffelijk, emotioneel, en in onderlinge verbondenheid gezien; de verschuiving in het collectief. Maar er is een moment waarop het klikt. Dus is dat een moment. Feitelijk is het een periode van 20 tot 24, 26 uren.

Steve: Wat beschrijft u, Heer? Is het een opening of een portal of een verandering in vibratie, of…? Is het mogelijk om het in woorden te zeggen? 

AEM: Het is een verandering binnenin de gehele collectieve vibratie waar Aarde, Gaia en alles op haar, samenkomen…. in een andere vibratie.  Dus is het niet zoals door een portaal gaan… Jullie zijn al door vele portalen heengegaan, en dat is deel geweest van hoe jullie denken over die mini-verschuivingen die jullie hebben ondergaan… 
En sommige mensen zijn daar heel gretig door heengegaan. En zeker is de planeet er doorheen gegaan. Vele  van de elementale koninkrijken hebben ook hun werk gedaan. Maar er is waar wij over denken als een moment, wat voor jullie zal voelen als een dag of zo. Er is een moment waarop het allemaal samen wordt geharmoniseerd….

Steve: Zijn er drie dagen van duisternis? 

AEM: … Denk erover als een knipperen. Heb je ooit geknipperd en de kamer scheen erna opeens helder te zijn? Dit gebeurt steeds bij je meditatie….
Dus is het meer als een flikkering. Je kunt het stoffelijk al hebben beleefd – want dat is deel van de vreugde om op deze Aarde te zijn – als je dat wilt. Het is een verschuiving in potentieel van hoe je opereert en hoe alles…. Dus is het alsof opeens er een op-ruim bemanning is. En wat er wordt weggeveegd, wat er wordt weggeveegd, mijn geliefde mens, zijn de overblijfselen van angst, van haat, van duisternis. (1) 

Hoe zal de feitelijke ervaring van Ascentie zijn? 

Op dat moment, dat wij een moment noemen, is er een keuze. En het kan dan onmiddellijk gebeuren, omdat zo velen van jullie de fundering al gelegd hebben – wil je in het hart zijn van de Ene in liefde? Wil je in een hogere frequentie zijn? Op het allerlaatste moment, is alles dat je hoeft te zeggen een ja zijn en dan laat je jezelf overstromen met wat je denkt als een getijdengolf van energie die over de planeet veegt. Daarom zeggen we dat iedereen is uitgenodigd. (2) 

Het gevoel/waarneming zal zijn dat je omhoog zweeft. Het is een stoffelijke sensatie van beweging. En een herinnering, of een sensatie van een herinnering, dat je vleugels hebt, of een vermogen hebt om te vliegen. Dus, dat is het gevoel van ascenderen omhoog de heilige spiraal in. 

Er zal ook in die periode, die seconden of enkele uren kan duren, [een sensatie] zijn van je losgelaten voelen, dat ook al zou je je ogen openen, zelfs als je naar de vloer zou kijken, je zou zien dat die gewoon van deeltjes is gemaakt, subatomische partikeltjes,  kwantum  partikeltjes, dat deze niet vast was. Dus ben je onmiddellijk begonnen om de werkelijke sensatie te hebben of het visioen te hebben hoe de dingen gezien kunnen worden, en hoe ze misschien gezien worden, vanaf deze kant.  

Dus is er een gevoel van onwerkelijkheid. Nu, als je de dingen solide/vast wilt maken, moet je gewoon zeggen dat je dat wilt, en dat zal dan zo gebeuren. Maar het weten dat het alleen maar een constructie is die je aan het scheppen bent, dat weten is daar in volledig bewustzijn. Als je besluit je ogen te openen, hoe je de kleuren ziet, de weefsels, de rijkdom, de lucht zal heel anders zijn. Wat je denkt of je zintuigen verhoogd zullen zijn, oh, minsten een duizend keer.

Dus, is er een kleine aanpassing. En wij zijn bij jullie, en we zullen er duidelijk voor zorgen, omdat dit een totale vreugdevolle situatie is om in te zijn. Denk er over als een spiritueel orgasme. Het is de eenheid van alles.

Daarna zullen jullie je settelen in dit weten, en natuurlijk die keuze van stoffelijkheid. Maar ook weten dat als je stoffelijkheid wilt behouden, zullen onmiddellijk wat jullie gemerkt hebben wat wij menselijke pijnen en pijntjes noemen, verdwenen zijn.  Maar de grootste verschuiving/verandering is dat je niet langer woont of bestaat – je kunt dat wel bezoeken, je kunt je vertonen, maar je kunt er niet wonen – in de derde dimensie, waar je in die beweging zit van wat je denkt als een omhoog gaan in de heilige spiraal.

Dat is de beste analogie die ik jullie kan geven.. En… het zal de plaats van liefde zijn. Het zal plotseling zijn dat besluiten, daden, het bestaan, de vorm liefde is, en is van liefde, en is liefde. Zodat het gevoel van of/of, waar wat jullie traditioneel aan gedacht hebben als een ja of nee, van dualiteit, van polariteit, verdwenen is. Het is de verbinding. De gehele reis in dit drie dimensionaal bestaan bereikt zijn plek van verbinding., van het jezelf neerzetten voorbij een of/of. En als jullie dat doen in dit ascentie proces, is het als een Roman candle:  daar ga je. (3)  [Een Roman candle is vuurwerk..w] 

Denk er over in termen van als er een baby, een menselijk baby wordt geboren dan is het soms een makkelijke geboorte, soms is het 30 uur zwaar werken. Soms besluit de moeder om het in het veld te krijgen, soms baart zij in de oceaan. Soms gaat ze in een prachtige kamer. Andere keren gaat ze naar een operatiekamer en heeft een C-sectie(insnijding). Maar de geboorte gebeurt toch. Dus dit is wat er gebeurt. 

Het is een gevoel van complete en totale overgave en verrukking. Het is een sensatie – stoffelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel – van eenheid. Dus is er een moment waarop je voelt, ik ben doodgegaan. Omdat dit het gevoel is van een dergelijke bevrijding en verbinding. Maar natuurlijk gaan jullie niet dood. (4) 

Vervolg in Deel II  

Voetnoten:  
(1) “Archangel Michael on Ascension,” Sept. 13, 2011, at
http://the2012scenario.com/the-2012-scenario/what-role-are-the-angels-playing/archangel-michael-on-ascension/
(2) “Archangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension – Part 2/3,” Oct. 3, 2011, at 
http://the2012scenario.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-23/
(3) Loc. cit.
(4) “Archangel Michael on Ascension,” ibid.Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html