Labels

Tuesday, October 23, 2012

22-10-2012 SedonaSteve Beckow met Aartsengel Michaël’s opdracht naar degenen die deelnemen aan de Sedona Conferentie en aan hen die er thuis aan deelnemen.   
22 okt. 2012   

Bron:
http://the2012scenario.com/2012/10/archangel-michaels-charge-to-those-participating-in-the-sedona-conference-in-person-and-from-their-homes/#more-149676Ik vroeg Aartsengel Michaël vandaag (22 okt. 2012)  in  Een Uur met een Engel, wat de Sedona Conferentie betekende voor hem en wat hij hier graag  zou willen zien gebeuren. 

Hij antwoordde: 
“De Sedona Conferentie vertegenwoordigt de gelegenheid van mensen met een gelijke geest en gelijk gestemd hart om samen te komen om de waarheid te onderzoeken en om liefde te zijn, om de persoon en de collectieve vibratie op te heffen naar zo’n niveau dat je gewoon een liftoff (lancering) hebt. Dat is de bedoeling van de conferentie….

“Het zal mijn aanwezigheid zeer bekend maken en heel duidelijk zodat er geen ontwikkelingen in fiasco, in drama, in verkeerde informatie zullen zijn, door te  proberen om disharmonie te scheppen. … Als jullie door het portaal gaan, en wij hebben er al een geschapen… wees dan nergens bezorgd over. 

“[Het portaal] zit niet alleen in de ontmoetingshallen en ik sluit de conferentie en beide ontmoetingshallen er bij in. Nee, dit portaal begon met het besluit van jullie ziel om er aan deel te nemen en die sluit ook degenen in, die om vele redenen… besloten hebben om er vanuit de gerieflijkheid van hun huis … aan deel te nemen….

“Zij die hebben besloten om naar deze vergadering toe te komen [of in persoon of spiritueel vanuit hun huis] zijn al begonnen met de verschuiving. Zo snel zij dit besloten , begonnen de Raad van Liefde en het Gezelschap van de Hemel met deze groep te werken, dus is ons werk al goed onderweg. …  We zijn buitengewoon druk geweest. En er zijn een serie portalen waar ieder van jullie doorheen zal gaan….

“Het zijn niet alleen degenen die dit willen en die de gelegenheid hebben om naar de eigenlijke vergadering toe te komen. We sluiten er ook hen bij in die zullen deelnemen vanuit de gerieflijkheid van hun huis. Dus wat wij aan hen voorstellen is om gewoon in hun hart verankerd te blijven, en om hun hart, hun wezen te openen, om de energieën te ontvangen die zullen worden verzonden en doorgegeven??  worden ???  en deel van deze vergadering.(er staat:  and transmuted [transmitted? from] and part of this gathering.)

“Dus, zit niet met een gebroken hart, lieve mensen, wees niet ontmoedigd als jullie omstandigheden niet zo zijn dat je in India, of China of in Nieuw Zeeland zit of in Canada. Wees niet ontmoedigd dat je niet kon komen omdat je toch de energie vasthoudt en dat je ook de energie ontvangt. Zullen jullie alle diverse stukken kennen van wat er wordt gezegd en wat er wordt voorgesteld? Nou, uiteindelijk zullen jullie dat. Maar weet dat jullie je kunnen focussen en ontvang de energieën en neem er aan deel op zo’n manier, en krijg de informatie, de transcripts, enz. op een latere datum…

“Er zijn miljoenen van jullie die zullen helpen bij het werk van hen die in Sedona samenkomen en hen helpen om deze onderneming te doen. En ieder van de mensen die in Sedona komen, zij die het stoffelijk bijwonen, vertegenwoordigen soms duizenden of miljoenen mensen. Dus zij hebben hun werk aangewezen gekregen.” 

Dus is er geen verdeeldheid tussen degenen die dit stoffelijk bijwonen en degenen die zich er gewoon op afstemmen vanuit hun huis. Duidelijk, en nergens om, bijwonen zal altijd beperkt blijven aan minder mensen dan die er naar toe willen komen. Maar ieder speelt een rol en de rol van iedereen is belangrijk.

Dit te horen van AEMichaël laat me meer in de richting gaan om dit te rapporteren vanuit de Conferentie. Eerder was ik aan het afwegen maar nou ik hoor dat hij degenen die thuis zijn er ook aan laat deelnemen, zoveel zij kunnen, dat maakt het belangrijk voor me. Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html