Labels

Friday, October 26, 2012

25-10-2012 Laura met SalusaLaura met SaLuSa op 25 oktober 2012 

Bron:
http://multidimensionalocean.wordpress.com/2012/10/25/salusa-global-love-day-envision-peace-on-earth-message-channelled-by-multidimensional-ocean25-oct-2012/


Lieve mensen, we komen opnieuw bij jullie met een boodschap van vrede en liefde. We hebben een speciale vraag vandaag. Grond jezelf eerst, maak een verbinding met je lichaam, met je natuurlijke ademhaling en ga je heilige plek in die jullie je hart noemen.
Het netwerk van liefde dat hart wordt genoemd is verbonden aan de rest van je lichaam via verbindingen van zenuwen en zenuw knopen. Je hele lichaam is een uitdrukking van liefde en zuiverheid, van liefdevolle vibraties.

Ga naar binnen, kijk naar je innerlijke staat en breid je bewustzijn uit om je omgeving te omsluiten, inclusief de grond waar je op zit, voel de verbinding met Gaia en met haar eigen hart, voel de verbinding met wat boven je is, met je Hoger Zelf, met de Bron en met de Opgestegen Meesters. 

Als je eenmaal voelt dat je die heilige plek in jezelf hebt bereikt, beleef dan dat je energie zich overal om je heen uitbreidt als een bel van roze en gouden liefdestralen die zich dooreen  vlechten en vermengen. Voel de kracht ervan de kamer vullen waar je in bent, en breid dit uit naar de mensen om je heen. Laat deze liefdevolle energie zich uitbreiden naar je buren, ga diep verder Gaia in en ga hoog in de atmosfeer.

Voel de liefde zich uitbreiden naar je hele land, en naar de gehele planeet, in een keer. Je vibraties zullen ver reiken en veel zijn, lieve vrienden. Houd ook in gedachten de wens om je opnieuw met iedereen te verenigen die permanent vrede wil zich zien settelen op Moeder Aarde. Sluit ook het dieren koninkrijk in je gedachten, omdat hun vibraties liefdevol en zuiver zijn. Sluit er ook de energieën bij in van wind, lucht, aarde en vuur energieën in je golf van liefde. 

Zie Moeder Aarde omgeven door jullie liefdes vibraties, en voel de eigenlijke substantie die jullie produceren met je hart en je geest. Het verschil is tastbaar in de Hogere Sferen: het is ook voelbaar voor ons, maar ook voor velen van jullie. 

Laten we vandaag weer een wereld liefdesdag hebben met veel golven van blije liefde die overal rond gaat over jullie prachtige planeet. 

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben buitengewoon gelukkig me te verbinden met onze Aarde broeders en zusters zodat we weer als een samenwerken.

Dank je, SaLuSa.

Kanaal : Laura/ Multidimensional Ocean


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html