Labels

Tuesday, October 9, 2012

10-2012
Zweedse Ambtenaar geeft toe dat giftige ‘chemtrails’ werkelijk zijn, en geen wilde samenzweringstheorie. 

oktober 2012  


Bron: http://www.unhealthyearth.com/2012/10/swedish-official-admits-toxic.html

Die lange, witte stromingen van hardnekkige, wolkige nevels die in het algemeen in blauwe hemels worden gespoten door niet gemarkeerde vliegtuigen zijn niet jullie typische contrails, (contrails= condensporen)zegt de Groene Partijleider Pemilla Hagberg. Zoals gerapporteerd door de Zweedse krant Katrineholms Kurien, is Hagberg de eerste grote politieke leider die naar voren komt over deze zaak, zij gaf openlijk toe dat deze ongewone wolkensporen, die bijna niet oplossen zoals normale contrails doen, eigenlijk een giftig mengsel van chemische spullen, virussen en metalen bevatten waar zij collectief naar heeft gewezen als “chemtrails”. 

Volgens Hagberg zijn de sprays een gezamenlijk onderneming van de U.S. Central Intelligence Agency (CIA) en de U.S. National Security Agency (NSA) maar ook van de Zweedse regering in haar eigen land, om atmosferische condities via bewuste aersol sprays inspanningen te veranderen. En in deze “gevaarlijke” mix van aerosols zitten diverse chemische samenstellingen, virussen en virale fragmenten en metalen zoals aluminium en barium, die reeds werden gevonden en zich in wateropslag verzamelen en op de grond over de hele wereld.

http://chemtrails.cc/
Normale condenstrails (contrails) die samengesteld zijn uit louter waterstoom die snel verdwijnt na de uitstoot van jet machines, zijn heel anders dan chemtrails, die geleidelijk de gehele hemel in een witte zee wit maken. De volgende video die is samen gesteld door de FreeTruth  Show, een op YouTube gebaseerde radio uitzending bevat enkele beelden van waar deze chemtrails op lijken aan de hemel.  (dan volgt er een filmpje met de tekst van hierboven en met diverse foto’s van chemtrails, ook door André Kuipers vanuit de ruimte genomen. Je kunt dat filmpje zien bij de bron van dit artikel, hierboven.) 

Het is geweldig een politicus te zien die de publieke aandacht brengt naar deze zaak en om de geloofwaardigheid te helpen brengen van dit geval naar de mainstream”, schrijft JG Vibes voor The Intel Hub over Hagberg’s weergalozen publieke erkenning. “Ongelukkig genoeg is dit een politiek probleem die veel niet-politieke oplossingen nodig heeft.”

De hemelen sprayen om de planeet te redden?

Belangwekkend, de Verenigde Naties (UN) en diverse Bill & Melinda Gates Foundation- gesteunde groepen hebben pas gedwongen toegegeven dat zulke sprayingen plaats vinden en dat de uitgeworpen partikeltjes geen normale contrails zijn. Maar hun excuses voor waarom chemtrails sprays gedaan worden is dat ze op een of andere manier de planeet zullen redden van verwoestende effecten van zogenaamde “global warming” die altijd aanwezige, pseudo-wetenschappelijke milieu theorie die vaak wordt gebruikt als rechtvaardiging voor alle soorten vreemdsoortige gedragsvoorstellen.      (http://www.globalresearch.ca

In het geval van de chemtrails werd alles gebruikt, van het blokkeren van de zon om de gemiddelde temperatuur van de Aarde te verlagen, of om met opzet weerspatronen te veranderen met de bedoeling om het zogenaamde smelten van de poolkappen tegen te gaan, als excuses om het zaaien van onze hemelen met overvloedige vergiften te legitimeren. En als ze wordt herkozen voor een volgende periode zei Hagberg dat ze zal doorgaan om te vechten tegen zulke chemtrail werkingen in haar eigen land, waarvan zij zegt waar bereidwillig aan werd meegewerkt door de Zweedse regering. 

Be sure to check out the documentary What in the World are They Spraying? (http://www.whatintheworldaretheyspraying.info/), as well as its sequel, Why in the World are They Spraying? (http://www.whyintheworldaretheyspraying.com/), to learn more about the global chemtrail phenomenon. Both full-length films can also be found for free viewing on YouTube. 

Sources for this article include: 
http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.1554491
http://theintelhub.com
http://www.youtube.com/watch?v=AykLfHtM_3M&feature=youtu.be

Source: naturalnews 

Related Stories
Pilot Speaks Out About Chemtrails And HAARP 
Geoengineering: Dangerous Proposal Or Lethal Reality? 
Scientists Warn Geo-Engineering Can Kill Billions of People 
Killing Us Slowly With “CHEM-TRAILS” 
Chemtrails Are Destroying Our Health! 

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html