Labels

Friday, October 12, 2012

12-10-2012 Obama deel 3Steve Beckow en AEM over Obama, deel 3

“De westerse economie zou ineen gestort zijn.”


10 oktober 2012

Bron:
http://the2012scenario.com/2012/10/without-president-obama-the-western-economy-would-have-collapsed/Steve: Ik had een persoonlijke reading met Aartsengel Michaël via het kanaal van Linda Dillon en een paar zaken waar we over spraken hadden te maken met president Obama. Hij zei dat mr Obama zich bewust is van NESARA en deelneemt om hieraan richting te geven.

Hij onthulde dat, zonder de president, het westerse systeem zou zijn ineengestort en in de loop van dat gesprek onthulde hij dat het Gezelschap van de Hemel NESARA niet zou laten introduceren via een grootschalige verwoesting van de wereldeconomie, opdat er geen oorlog in de straten zou komen. Dat verklaart waarschijnlijk enige vertraging in het aankondigen van NESARA.

Jullie herinneren je dat de Canadese politicus Tommy Douglas, een man die na aan mijn hart ligt, zei dat president Obama’s regering bloedstromen voorkwam in de straten. Tommy Douglas is de man die verantwoordelijk was om Canada te geven wat het juweel is in de Canadese kroon: universele gezondheidszorg, iets dat de cabal de Amerikanen heeft geweigerd totdat mr Obama erin stapte. Geen Canadees hoeft zijn failliet zijn te vrezen als ze ziek worden. 

Hij overleed enige jaren geleden. Aartsengel Michaël’s commentaar belichtte die opmerking. Hier is mr Douglas’s gechannelde commentaar: 
“Als het niet was door de nieuwe regering in de VS, dan zou dat land in een complete chaos zijn gekomen, een ondergang. Er zou bloedvergieten in de straten zijn geweest, het ergste scenario dat je je maar kunt voorstellen. En het zou ieder ander land hebben geraakt. Leiders van ieder land zijn zich bewust van wat er gebeurt en volgen dat waar ze kunnen, maar dit is niet publiekelijk bekend. De stabilisatie die gepland was met een hoge mate van belang, werd op zijn plaats gezet. En dit heeft tot nu toe zijn vruchten afgeworpen.” (1) 

Jullie herinneren je dat het Gezelschap van de Hemel ook niet wilde dat er grootschalige arrestaties zouden komen om dezelfde reden. In plaats hiervan gingen ze met containment werken. Opnieuw, hun methodes duren langer maar zijn menselijk en vredevol. En ja, president Obama werd in Hawaii geboren. Hij onthulde dat mr Obama’s tegenstanders documenten hebben vervalst om de president in een kwaad daglicht te stellen maar dat zal niet toegestaan worden te slagen. Hier zijn AEM’s commentaren:  

Steve: Kan ik iets van u ontvangen voor de blog over of Obama zich bewust was van NESARA en waarom hij de NESARA petitie afblies.

Aartsengel Michaël: Hij is zich bewust van NESARA. Nou, we willen dat jullie je in de plaats stellen van zijn positie, een moment maar, en we zeggen dan dat dit geen benijdenswaardige positie is. Maar hij heeft het gezien en heeft de wijziging bewerkt  zodat er geen algehele ineenstorting zou zijn van het westerse economisch stelsel en de meeste wezens hebben er geen idee van, noch hoeven ze dat niet, hoe dichtbij het stelsel bij een algehele ineenstorting, kwam. 

Nu kan iemand tegen me zeggen, Lord, waarom lieten jullie dit niet gewoon gebeuren zodat NESARA onmiddellijk op zijn plaats zat, zodat er een nieuw financieel systeem, hoe die er ook uit zag, op zijn plek zat, dat gelijkheid en billijkheid en overvloed op zijn plek zouden zitten?

Had die financiële ruïne plaats gevonden, dan zou er burgerlijke onrust zijn gekomen en oorlog in de straten van veel landen en dat is precies wat wij hebben voorkomen omdat wij geen vrede op Aarde willen scheppen en verankeren door enige vorm van oorlog, of dat nu burgerlijke onrust in of zonder oorlog is. 

Dus Obama is op veel manieren erg terughoudend geweest om dramatische veranderingen in het economisch stelsel te brengen totdat de tijd zou zijn gekomen waarin de dingen gestabiliseerd werden – ja, in zijn ogen – maar dat is in orde. Hij heeft die positie en wordt zeer zeker (grinnikt) geleid. 

Hij zit in die positie en een van de dingen die er gebeuren is dat hij de verzekering krijgt dat hij moet doorgaan. We zullen niet met voeten treden of tussenbeide komen maar als we in een groter partnerschap samen komen, in een co-creatie, dan wordt het potentieel van totale structurering heel concreet. 

Steve: Dank u. Werd hij geboren in Indonesïe of in Kenya?

AEM: Nee, niet.

Steve: Waar werd hij dan geboren?

AEM: Hij werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika.

Steve: Hawaii?

AEM: Ja, dat is correct. Er zijn heel veel mensen geweest die geprobeerd hebben, op diverse manieren, zoals je weet om dit te verhinderen, om documenten te vervalsen op een niveau wat niet echt eerder werd gezien dan sedert 1940, 1930, maar dit wordt niet langer toegestaan te slagen.

Steve: Goed. Dank u hiervoor.  (2) 

Voetnoten: 
(1) “Tommy Douglas: “Without Obama, There Would be Blood in the Streets,” at 
http://the2012scenario.com/pro-obama/tommy-douglas-without-obama-there-would-be-blood-in-the-streets/
(2) Reading with Archangel Michael for Steve Beckow through Linda Dillon, Oct. 10, 2012.
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html