Labels

Saturday, May 9, 2015

Nederlands -- Sirisch Moederschip 8 mei 2015Wij op het Moederschip geven liefdevol deze updates om jullie spirits te verfrissen, tot jullie  vreugde en om zo een gezonde ontspannen houding te herstellen.
Sirisch Moederschip 8 mei 2015


Jullie leven staat onder heel veel druk en maar een glinstering van hoop schijnt er doorheen. Situaties kunnen alleen maar tot zo laag gaan en dan keren ze om. Alles is in overeenstemming met je zielen contract. De ruwe weg is alleen wenselijk voor  de zielengrei, maar vaak voel je je alsof je er meer van gegeten hebt dan je kunt kauwen. Het leven in de dualiteit is aangrijpend dus natuurlijk voel je je weg getrokken en weiger je werk, maar wij vragen je om door te gaan op het pad om te groeien en jullie zullen iets waardevollers hebben dan goud.

Degenen wier doelen het zijn om de macht te versterken, zullen teleurstelling onder ogen zien omdat de overwinning van het licht er aan staat te komen. Aan de machinaties van het duister wordt het hoofd geboden in de vroegste fasen, prijs de Schepper voor het stollen van hun plannen. Ze konden niet accepteren dat hun plannen op Bergen van zand werden gebouwd en in al die Aeonen tijd.

De alternatieve media is echt aan het raaskalen over ‘Jade Helm’ (Jaden stuur? Vrouwen Roer?) als de opperste deal. Denk aan het goddelijke vrouwelijke en handhaaf dat voordat je toestemt aan de druk om je vuisten te sluiten. Voor degenen in enig mogelijk beïnvloed gebied, hebben jullie grote macht van binnen om jezelf te beschermen. Als jullie oversteken om een uitbarsting te doen zal het uitzicht in Amerika lijken op een burgeroorlog, met beide zijden die agressie uitwisselen en met veel bloedvergieten. Door jullie zaken uiteen te halen kunnen beide zijden vervangen worden welke manieren vinden om samen te gaan en ineen te stromen voor elk apart belang en zaak. Maar wees geen makke tegenstander of laat anderen niet in verwarring over je positie. Jullie zullen onaangeraakt worden door militaire oefeningen en wees ervan verzekerd dat het alleen voor jullie gewin zal zijn. Alhoewel hoe beangstigend de retoriek is, het meeste deel is onsamenhangend en door degenen die  nog ontevreden zijn over de zegeningen die ze toch nog hebben. Deze oefeningen gaan echt over besnoeien en afsnijden van de omvang en macht van het kerkelijke regiem over jullie leven.


De elite bootst overtuigend echte milieu zorg na, jullie opdracht is om jezelf te bevrijden van om gewoon te accepteren wat als waarheid voor je wordt neergezet en om echte liefde te ontwikkelen, echte affectie en compassie voor Gaia. Haar wateren geven geboorte aan een ras van hoog vibrationele wezens die gekleed zijn in een nieuw lichtlichaam om te helpen bij de hergeboorte van de eeuw van licht.

De godin wordt als door een hefboom teruggevoerd in jullie wereld en wordt de vleugels van een adelaar gegeven zodat ze zacht jullie energieën kan aanpassen en herstellen. Haar energieën van liefde zullen het plaatsen van raketten van massa vernietiging verminderen naar gepraat in nonsens en ze snijdt deze dingen uit je leven, omdat dit prullige middelen van verdediging zijn. We weten dat jullie allemaal vermoeid zijn door deze regelmatige updates maar herinner je vooral om voornamelijk van liefde te zijn.

Jullie voorvaderen hadden grote rust en bedaardheid en waren in hun hart gecentreerd, maar na een tijd werden jullie aangetrokken om naar zaken te kijken door hun aantal en heel logisch, hebben jullie nog het zelfde potentieel als zij hadden. Terwijl jullie frequentie opstijgt naar een hoog niveau kunnen jullie je weg terug speuren naar het licht. Instructies werden goedgunstig gegeven in pakketten van informatie die werden gecodeerd in lucht en water overal om je heen en sterk gecodeerd in jullie werkelijkheid.

Veel levens zijn gedomineerd door de zoektocht naar een tweelingvlam of partner. Mensen daten velen voor die zoektocht en besteden buitengewoon veel energie om zichzelf aantrekkelijk en verfraaid te maken, dit is onnodig, we vragen jullie om dit te stoppen en om je te richten op je spirituele ontwikkeling. We realiseren ons om dit bij jullie te benadrukken is dit een belasting omdat veel mensen aardse wensen hebben, maar jullie hebben een vrije wil omdat jullie de bewakers zijn van je stoffelijke voertuig dus rust het uiteindelijke woord bij jullie. Soms is het pad naar voren moeilijk om door afleidingen en illusies van dualiteit  heen te zien maar welk pad je ook kiest jullie groeien toch steeds naar het licht.

In een bepaalde fase zullen jullie je realiseren dat lijden kan worden weggespoeld door in de stroom te staan van de ware onveranderlijke jij, de ‘IK BEN’. Door die innerlijke verwerkelijking is de Gelijktijdige openbaarmaking naar innerlijke en uiterlijke werelden, zodat de innerlijke wereld parallel gaat aan de buitenste wereld, dit kan een algemene healing brengen aan je hart, denken en lichaam. Jullie zijn allemaal antieke/oude weznes en zijn allen expert in alle zaken.

Wij handelen als scheidsrechter voor de mensen van jullie planeet, als surrogaat totdat jullie zelf meesters worden bij het oplossen en onderhandelingsgesprekken en meningsverschillen. Als deze conditie gebeurt, zullen jullie levens overvloedig stromen en vol welzijn, vergelijkbaar met het leven in een zeer hoge frequentie waar alles sneller gebeurt, maar met vertroosting  en productiviteit.

Velen klassificeren zich alsof ze nergens heengaan of onbelangrijk zijn en worstelen om dit het meest te overstijgen. Lieve mensen jullie rijden door de galaxy op Moeder Aarde en volgen een allermeest plezierig pad. We zeggen speciaal als jullie naar je dagelijkse leven kijken dat je niet hardvochtig moet zijn voor de banaliteit van onbetekenende ergernissen.

Jullie zijn zeer doordringbaar voor nieuwe ideeën, maar soms is het goed om daar helemaal van weg te lopen en om off-line te gaan om je te verbinden met dat wat van binnen tastbaar is. Je kunt een eenzame spirit-walk doen om je healing en zuivering te vergemakkelijken, tijd doorbengen in de natuur om met je broeders en zusters te spreken die dieren en planten zijn. Breng samen wat gescheiden is.

Sommige mensen werden gevangen in donker verborgen plekken weg van gerechtshoven en wettelijke vertegenwoordiging. Dit is heel problematisch maar de meeste mensen in het geheel schijnt het onverschillig te zijn.  Jullie zijn allemaal groot van hart maar soms kun je ongefocust en afstandelijk  zijn voor dingen die achter de schermen gebeuren en wij zijn ons bewust dat dit allemaal overweldigend kan zijn. Desondanks, wees ervan verzekerd dat de Bondgenoten van Licht er aan werken om hen te redden, dat zal een tijd duren, maar ook zij zullen worden vrij getrokken.

Met al die concepten en verklaringen die hier gemaakt zijn, pak ze in je hart en vereenvoudig ze naar iets dat jullie begrijpen als je terugkeert naar je dagelijkse routine. De kennis zal toegankelijk zijn als die nodig is. Te veel informatie kan je uitschakelen, als je de noodzaak voelt zet dan opzij wat je niet dient. Wij op het Moederschip brengen deze updates liefdevol om jullie spirits te verfrissen, voor jullie genieting en om zo een gezonde, ontspannen houding te herstellen.

Tegengesteld-intuïtief neigt jullie vibratie om omhoog te gaan en op te stijgen als jullie door het proces om het leven te leven terneergeslagen worden, alhoewel wij van de Galactische Federatie nog steeds vaardig werken om de duisteren te verzwakken. Jullie hebben ons diepste respect omdat jullie aardse gang soms zeer bitter kan zijn.
Jullie aardelaag zal een rijk van licht worden en jullie worden gemonitoord voor de noodzakelijke steun om de energieën te ondersteunen en om jullie de informatie te geven die je nodig hebt. De sluier gaat naar beneden en aan  jullie Hart wordt gewerkt om dat Totaal te Openen. Dit proces is heel uitdagend en sommigen zullen er voor kiezen hun lichaam te laten vallen. Betreur hen niet want zoals de acrobaat zullen ze beter en hoger zwaaien dan ooit eerder.

Dank je Sirisch Moederschip

Phil LightBody    Share freely, Translate and Repost.

Original webpage: http://lightlovegrace.blogspot.comNo comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html