Labels

Monday, May 4, 2015

Nederlands -- Fasten Your Seatbelts, The Transformation Is Happening! by Greg Prescott

Greg Prescott: Maak je Riemen Vast, de transformatie is aan het gebeuren!
29 april 2015    
                                                                                                                                
Er zijn heden diverse   astrologische samenstanden aan het komen, die een nieuwe periode zullen brengen van bewustzijn aan de mensheid, maar niet voordat wat er allemaal nog niet op zijn plek zit, doet ineenstorten.
Als je een van die mensen bent die astrologie totaal onacht, onthoud dan alleen dat astrologie ons laat zien hoe de cycli van de tijd altijd zichzelf herhalen terwijl specifieke verbindingen altijd specifieke veranderingen brengen. Degenen aan de macht vertrouwen op meester astrologen om al hun beslissingen virtueel te maken. Door dit te weten, geeft het ons een idee van wat ze van plan zijn en of ze kunnen proberen om hun doelen te bereiken. Het gaat allemaal rond de cycli van tijd en de energieën die horen bij die specifieke cycli.
Bijvoorbeeld, Pluto staat in Steenbok tot 2023. De vorige keer toen deze zeldzame verbinding gebeurde was in 1776, het jaar van de Amerikaanse Revolutie. Kijk om je heen. Wat is er bezig nu? REVOLUTIE in veel landen.
Kijk ook naar:  ‘Verwacht ENORME Veranderingen bij de Komende Zeldzame Astrologische verbinding!   Expect HUGE Changes With Upcoming Rare Astrological Alignment!

In 2010 was er een zeldzame verbinding die niet meer was gebeurd sedert de 1960 er jaren bij de Zomer van Liefde. Summer of Love. Ik wist van die samenstand in 2008 en vertelde mijn dochter dat ze in de komende jaren heel veel mensen zou gaan zien die een geverfde das zouden dragen en precies op het schema droegen mensen die gekleurde das zonder te weten WAAROM.
Zoals ik zei in The Love Revolution Wll Not Be Televised article, zullen we een stap achteruit moeten zetten voordat we een ENORME stap naar voren kunnen zetten. Wat we zullen gaan zien is een letterlijke implosie van regering, onderwijs, geld en godsdienst die zich gaat opbouwen in het jaar 2023 en dat is al begonnen!
Saturnus staat in Schorpioen tot aan september 2015. In de astrologie gaat Schorpioen over het Huis van dood en hergeboorte. Het is best mogelijk in de VS dat de petrodollar zal ineenstorten aan het eind van september, alhoewel de mensen die in de VS wonen de laatsten zullen zijn om ervan te weten omdat de Federale Reserve zal proberen om hun illusie van controle te handhaven zo lang als dit mogelijk is.

In 2010, there was a rare alignment that hadn’t occurred since the 1960’s during the Summer of Love.  I knew about this alignment in 2008 and told my daughter to expect to see a lot of people wearing tie dye in the next few years and right on schedule, people were wearing tie dye without knowing WHY.
Deze specifieke samenstand vertegenwoordigt de gelegenheid voor mensen om hun ego te elimineren maar ook voor een transformatie van bewustzijn. Dit zal de grootste hoeveelheid polariteit teweeg brengen tussen positief en negatief. Met andere woorden, zo slecht als de dingen kunnen gaat, ALLES zal daarna onvoorstelbaar verbijsterend zijn. Het zaad werd geplant toen Pluto Steenbok binnenging en nu begint die boom vruchten te dragen.
Stel je voor dat je een sinaasappelboom hebt. Als je probeer om een sinaasappel te eten als die nog groen is dan  smaakt die bitter maar als je wacht totdat de sinaasappel gerijpt is dan is het fruit ongelooflijk zoet. Dit is wat er nu gebeurt. Terwijl Saturnus in Schorpioen staat geeft het ons een tijd van wanneer ongeveer het fruit rijp zal zijn. Nu weten we dat het bitter van het fruit er is. We weten ook dat het fruit na een tijdje ZAL rijp worden. Het zal niet in een nacht rijp worden maar dit is een geleidelijke verandering, net als het overgaan van de Periode van Vissen naar de Age of Aquarius, of Waterman. In het grote zicht op “tijd” zijn een paar jaren een fractie van een seconde, dus kijk er naar uit dat dit tot vervulling komt in de volgende paar jaren. Wij gaan de onmiddellijke ineenstorting zien van veel van die instellingen in de volgende maanden, wees dus voorbereid omdat de bal al in beweging is en niets kan die doen stoppen.
Wees niet bang om het “leven, zoals jullie dat kennen, los te laten” omdat de Nieuwe Aarde begint in deze 3 dimensionale werkelijkheid, er MOET een ineenstorting komen van wat er heden niet meer houdbaar is. Dit betekent niet dat het wordt vervangen door een New World Order. In tegendeel, deze zal worden herbouwd met de beste belangen van de mensheid omdat alle onderdrukte technologieën worden vrijgegeven. De manier van leven zoals jullie dat nu kennen, zal lijken op het Stenen Tijdperk in de volgende paar jaren dus wees bereid om waar je dan ook aan gewend bent geraakt, los te laten in dit huidige paradigma.
Jullie zullen ALLEN scheppers zijn van de Nieuwe Aarde en de geschiedenis zal jullie als de stichtende vaders en moeders zien van de vernieuwing in de volgende fase van onze spirituele evolutie en transformatie.
A vision of the new earth via Jacque Fresco of the Venus Project
Degenen die heden in slaap zijn zullen zich tot jullie keren voor advies over hoe je kunt omgaan met die veranderingen, dus wees voorbereid om bijvoorbeeld degenen te leiden die niet begrijpen wat er gebeurt. HET LICHT ZAL AAN HET EIND ALTIJD WINNEN!
De Hopi Hopi, zeggen dat : “Wij zijn degenen waarop we gewacht hebben.” Omdat het mogelijk is dat de wereld in de 5D Aarde zal transformeren via een vibrationele verandering, zitten we nog steeds in deze 3D werkelijkheid waar het huidige stelsel in wanhopige nood zit voor een reformatie. De volgende paar jaren zullen ons van de gelegenheid voorzien van een totale transformatie van niet alleen het bewustzijn, maar ook van een politieke, educatieve en geld verandering.
Ze zeggen dat zij die niet leren uit de geschiedenis gedoemd zijn om die te herhalen. Wat hebben wij geleerd en hoe kunnen we de dingen beter doen? Ik geef enkele antwoorden in het artikel:  Wereld Eenheids Project ….  Global Unity Project –  What The World Needs RIGHT NOW. Maar in de tussentijd wees voorbereid om die stap terug te zetten door voldoende vers water en genoeg voedsel te hebben om 2-3 maanden door te komen. Dit is helemaal geen vrees opwekkends iets omdat verandering nodig is om verder te kunnen gaan.
Transformatie volgt altijd deze samenstanden, dus is er licht aan het eind van de tunnel en dat licht zijn JULLIE!
 
“Fasten Your Seatbelts, The Transformation Is Happening!” by Gregg Prescott, April 20, 2015 at http://in5d.com/fasten-your-seatbelts-the-transformation-is-happening

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html