Labels

Thursday, May 21, 2015

Bashar: 2015- 2016: De jaren van tegengestelde expansie. / Darryll Anka Geplaatst: 20 mei 2015

Bashar: 2015- 2016

De jaren van tegengestelde expansie. 

Darryll Anka Geplaatst: 20 mei 2015


Darryll Anka
Geplaatst: 20 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

By kind courtesy of


​Deel van een boodschap die is doorgegeven op 7 december 2014

Dit komende tijdraam van jullie planeet gaat er een van hoge acceleratie zijn, maar ook van manifestatie in fysieke realiteit van welke energiestaat waar jullie ook in verkiezen te zijn. Jullie gaan veel meer wegen zien, vele verschillende manieren van fysieke uitdrukkingen van de energiestaten die weerspiegelingen zijn van de definities en de geloofssystemen die jullie binnenin jezelf huisvesten. Steeds meer zullen jullie deze weerspiegeling psychologisch zien, niet alleen in jullie weerspiegelende fysieke realiteit in termen van omstandigheden en gebeurtenissen, maar ook vaak in het lichaam zelf, zodat jullie een veel snellere manier kunnen hebben om jezelf te vertellen en te laten weten als jullie IN of UIT de uitlijning willen zijn met de frequentie van jullie ware wezen.

Er is niets om bang voor te zijn, het is een manier om in jezelf een barometer te scheppen die jullie in staat stelt om een absolute zekerheid van weten te hebben als jullie omgeleid worden van het pad waarop jullie zijn, afgeleid van de frequentie van jullie voorkeur in je leven en het geeft jullie de mogelijkheid om veel sneller te her-lijnen zonder je af te vragen of jullie nu IN of UIT uitlijning zijn.

Jullie fysieke realiteit zal veel meer weerspiegelen, veel meer respons geven en handelen naar aanleiding van deze vibraties in jullie.

Wij helpen en assisteren bij het in balans brengen van de Sedona energiespiraal, een grote vortex in het Noord Amerikaanse gebied.

Andere schepen doen hetzelfde bij andere vortexen op jullie planeet. Ons schip is nu gedaald van ongeveer 2.600 kilometer naar 1.600 kilometer boven het oppervlak van jullie planeet. 

Dit betekent dat wij gaan beginnen met een proces dat algemeen is bij deze eerste-contact-gebeurtenissen om het proces te helpen versnellen op een manier die een versnelling zal geven aan waar wij zojuist over hebben gesproken in termen van de versnelling van jullie mogelijkheden om jezelf te weerspiegelen en te beantwoorden op jullie hogere vibrationele energie.

Wij noemen dit proces het “zaaien van de Vortex.” Wij zullen de frequentie van de Yahyel in de Sedona Vortex pompen op een langzame manier die zich zal uitspreiden over de energetische lijnen door jullie hele Noord Amerikaanse gebied en ook naar een deel van Oceanië – afhankelijk van waar de verbinding nodig is. Een netwerk van energie dat duidelijk frequenties bevat van onze realiteit en de Yahyel-beschaving.

Dit betekent dat wij het idee van onze energie gaan kristalliseren en versterken, vergroten, in jullie realiteit en het betekent dat als dit gaat instromen in jullie elektromagnetisch veld van jullie planeet, jullie het veel sterker gaan ervaren alsof jullie face-to-face-contact met ons ofde Yahyel hebben, ofschoon dit alleen maar een hint is, een beetje, gewoon een vooruitzicht.

Dit betekent dat het een zeer, zeer, zeer, zeer goed idee is om heel, heel snel met jezelf in lijn te komen. Omdat nogmaals, als de jaren voortschrijden in dit venster, deze energieën erin worden gepompt en jullie steeds sterker deze vibraties steeds vaker zullen ontmoeten en ook de fysiologische weerspiegelingen van het in lijn zijn of niet in lijn zijn vaker zullen voorkomen in jullie realiteit en daarom  moedigen wij jullie aan om in lijn te komen met de vibratie van jullie ware zelf en op de trein te gaan zitten omdat het traject zich werkelijk gaat splitsen in dit tweejarig vensteren zich steeds verder van elkaar gaat verwijderen. Op het spoor zijn staat voor de vibrationele realiteit die jullie werkelijk willen, het leven leven dat jullie werkelijk willen, actie ondernemen om je dromen waar te maken zoals jullie dit echt willen – en dit steeds meer omdat het spoor zich steeds verder van het andere spoor verwijdert en jullie met je geloofssystemen en jullie eigen voorkeuren en jullie eigen energieën gaan weten dat het een beetje moeilijker voor jullie gaat worden om van spoor te veranderen als de sporen zover van elkaar verwijderd zijn als jullie niet in de juiste trein zitten en dus moedigen wij jullie aan om door te gaan en echt te gaan doen wat nodig is om diep in jezelf te graven en diep te reinigen waar dit nodig is - van alle definities die voor jullie niet werken en jezelf echt transparant en helder in jezelf maken Wie Jullie Werkelijk Zijn omdat jullie fysieke realiteit op een bepaalde manier steeds droomachtiger wordt als jullie steeds fijner van energie worden en beginnen te passen bij de energie van hoe jullie scheppen in de fysieke realiteit, want dingen in de fysieke realiteit kunnen veel sneller veranderen en manifesteren als jullie als vibratie samenkomen en de verschillen in energie laten vallen tussen wat jullie denken dat de fysieke realiteit zal zijn en hoe jullie denken dat jullie zelf zullen zijn. Jullie zullen dus echt de projectie ervaren, de droom van fysieke realiteit, maar die zal altijd een weerspiegeling zijn van de sterkste vibratie die jullie afgeven.

Nu, vanwege deze ophoging in energie, in frequentie, kunnen er een paar dingen zijn die wij jullie nu kunnen onthullen over de aanstaande veranderingen die wij voelen in de energiepatronen in de komende jaren zoals wij dit al eerder hebben gezegd in de boodschap “het najaar van 2016” als alles zal veranderen.

Wat betekent dit nu?

Sommige dingen zullen snel duidelijk zijn, sommige dingen zullen relatief heel snel veranderen, bij andere dingen zal dit niet noodzakelijk duidelijk zijn maar zij zullen de beginzaden van verandering vestigen die zich jaren na dit drempelmoment in 2016 zullen uitwerken.

Er bestaat echter niet zoiets al voorbestemming van de “toekomst”. Omdat alles in een stroom is zijn er vele waarschijnlijke mogelijkheden dus wat wij willen gaan zeggen is representatief voor het “voelen” van de energie in jullie collectief en individueel bewustzijn dat NU bestaat, in het heden, dat begint zich op te bouwen op zo’n sterk momentum, met zo’n sterke graad van mogelijkheids-energie achter hen dat het onwaarschijnlijk is dat zij niet doorgaan en zich zeer waarschijnlijk gaan manifesteren in jullie realiteit, en, zoals wij hebben gezegd, tot een hoogtepunt komen in de herfst van 2016 of op zijn minst de zaden planten voor dingen die zich zullen ontvouwen in de paar jaren daarna en waarvan jullie achteraf kunnen zien dat zij in 2016 zijn begonnen.

Expansie en contradictie zullen een andere manier zijn om de positieve en negatieve mechanische realiteiten te gaan ervaren waarbij ik jullie eraan herinner dat positief gewoon integratie, collectief, verbindend en expansief is. Het negatieve is in zichzelf verdelend, niet-verbindend, samentrekkend. Daarom zullen jullie op basis van de energiestaat van jullie voorkeur of die jullie op dat moment scheppen, merken, dat jullie fysieke realiteit ook de expansie en de samentrekking op vele verschillende manieren gaat weerspiegelen. Hoe meer jullie dus in lijn zijn met je ware zelf, hoe meer jullie omstandigheden, gebeurtenissen, mensen, in jullie realiteit zullen vinden die zich gaat uitbreiden in een veelvoud van magische manieren.

Als jullie een dominante energie van negatieve definities hebben waar jullie steeds mee werkenen dit jullie primaire staat van zijn is, zullen jullie merken dat jullie afgesneden zijn van een veelvoud aan mogelijkheden die jullie realiteit gaat omsluiten, op een veelvoud van manieren die jullie niet zullen toestaan te weten waar jullie mogelijkheden liggen, zij zullen onzichtbaar voor jullie worden en jullie moeten dan echt aan het werk gaan om jezelf te reinigen van deze negatieve definities voordat jullie in staat zijn om je weer te verbinden met de dingen waar jullie voordien wel mee verbonden waren.

Dit is niet om jullie bang te maken maar om jullie iets te geven waaraan jullie kunnen werken zodat jullie bewust meer begrijpen, meer intentioneel, wat het mechanisme is zodat jullie dit in je voordeel kunnen gebruiken en niet denken dat er dingen met jullie gebeuren maar dat jullie werkelijk begrijpen dat het leven DOOR JULLIE heen gebeurt.
Waarschijnlijke gebeurtenissen die wij NU in jullie energie lezen.

Tussen 2015 en 2017 zal jullie wereld zich uiteindelijk realiserendat buitenaards leven in bepaalde vormen een FEIT is en jullie zullen niet langer geloven dat jullie op een bepaalde manier alleen zijn. Jullie zullen als feit weten dat er leven op andere planeten mogelijk is. Het zou een planeet in jullie eigen zonnestelsel kunnen zijn, het zou een ontdekking kunnen zijn of zoiets, van een amoebe, maar jullie zullen weten dat het bestaat, jullie zullen weten dat ET-leven hoogst waarschijnlijk is.

Dit zal de geest van jullie hele realiteit gaan veranderen – als jullie weten dat het een feit is – en het tijdraam voor contact echt versnellen naar de jaren tussen 2025 en 2033. Dit is een van de eerste dingen die zich zullen voordoen. De mogelijk voor de eerste aanzet hiertoe in het tijdraam tussen 2015 en 2017 is: 98%.

Jullie zullen ook gaan beginnen met het ervaren van bepaalde dingen die in verschillende hoeveelheden gaan gebeuren betreffende de infrastructuur van jullie maatschappij omdat velen van jullie erop gebrand zijn om verschillende sociale aspecten op verschillende manieren te transformeren en jullie zullen merken dat enkele van deze dingen hiervan ook in een versnelling komen en een van de manieren waarop jullie dit zullen gaan zien en ervaren zal ergens rond de herfst van 2016 zijn hoogste mogelijkheid hebben, ongeveer 75% tot 80% en het gaat hier om een abrupte verandering in jullie economische situatie. 

Jullie kunnen een economische neergang verwachten in jullie financiële structuren maar het positieve hiervan is dat diteen andere geest zal scheppen over het idee van economie en dit zal met name in jullie Noord Amerikaanse cultuur beginnen met een zeer sterke stijgingwaarbij het OKAY is om uiteindelijk andere manieren te vinden om jullie economische systeem in te richten. Het zal niet plotsklaps veranderen maar een van de eerste dingen die zullen gebeuren is dat tijdens deze bewuste krimp er een complete vernieuwing zal zijn van jullie belastingsysteem.

Om jullie samenleving zich weer in balans te laten brengen zal er een directie-operatie nodig zijn die in staat zal zijn om zijn weg door het economische system te zoeken zodat er ongelooflijke gevolgen zullen zijn in het volgende jaar en jullie tegen het jaar 2020 zullen merken dat vele dingen in het economische system die niet langer voor jullie werken, weg zullen vallen en dat nieuwe systemen in het begin van dit tijdraam ervoor in de plaats gaan komen zodat jullie – in jullie jaren – in 2025-2030 je financieel-economische systeem zullen hebben herzien op een manier die jullie in staat stelt om makkelijker te functioneren in jullie planetair globale systeem. Dit heeft een factor die tegen 2010 87% tot 95% zal zijn.

Het politieke stelsel in 2020: met een waarschijnlijkheid van 88%.
Historische verandering in ons politieke stelsel.
Wetenschappelijk gebied: 2015 tot 2017 tot 2020 en 2025.

Er is een hoge graad van waarschijnlijkheid dat jullie jezelf uiteindelijk toestaan de eerste hints en aanwijzingen te zien van iets dat echt praktisch en effectief op de planeet kan zijn zoals een alternatief energiesysteem dat in massaproductie kan komen en het begin kan zijn van het begrip dat naar vrije energie leidt. Het zal een prille presentatie zijn maar al zeer snel zal dit in de 10 jaar die volgen op 2012-2015, volwassen worden.

Maar dit zal voorspeld worden door een tegenstelling waarbij het zeer aannemelijk is dat tussen nu en 2017/2018, misschien op zijn laatst 2019, er een hoge graad van waarschijnlijkheid is (98%) dat er een volgende relatief verwoestende terroristische actie zal zijn.

Dit zal op vele manieren dingen op zijn kop zettenof op zijn minst een begin daartoe zijn.
Hetzelfde is het geval met de mogelijkheid dat er tussen nu en 2020, met een zeer hoge graad van waarschijnlijkheid die bijna tot 100% gaat, een nucleaire kernsmelting (meltdown) zal zijn.

Deze dingen in combinatie zullen ons aanzetten naar nieuwe richtingen die zullen zorgen voor de financiële middelen voor nieuwe vormen van energie op de planeet, nieuwe manieren om dingen te doen, onze lei schoon te vegen en vanaf nul beginnen in bepaalde gebieden van wetenschap, politiek en sociaal en echt gaan investeren in het idee dat wij nieuwe paden moeten gaan belopen en samen gaan werken om veel sneller met dingen te komen dan waar wij tot nu toe dachten in staat te zijn.

Het zal leiden tot een nieuwe tijd ergens rond 2020, ongeveer gelijk zoals bij de ruimteracewaarbij wij in maar tien jaar tijd van nul capaciteit tot ruimtereizen naar een landing op de Maan gingen.

Ergens in 2020 zullen wij dus komen in een ander gebied zoals dit, tussen 2020 en 2030 – nieuwe uitvindingen, mogelijkheden en avonturen waarvan wij nooit wisten dat zij mogelijk zouden zijn zullen op onze planeet naar voren komen. En door samenwerking zullen wij merken dat wij talenten en avonturen hebben die veel verder gaan dan onze samenlevingen ooit hebben gedacht omdat jullie je uiteindelijk zullen focussen op het gebruiken van jezelf op een manier die jullie bronnen gebruikt op een gecoördineerde manier, op de manier waarop jullie het toen deden – en als jullie dit doen zijn jullie tot bijna alles in staat.

En dit zal de dingen echt op zijn kop gaan zetten en het idee van open contact versnellen zodat jullie zullen eindigen in het tijdraam van 2025 tot 2033 om dan een absoluut begrip te hebben van de onthulling over ons bestaan en er in alle eerlijkheid een open contact kan zijn waarbij de meeste mensen op jullie planeet zich er aan het einde van dit tijdraam er heel goed van bewust zijn dat wezens uit andere beschavingen nu in contact staan met jullie beschaving.

Vooruit gaan dus, en tegen jullie jaar 2050 zullen jullie je als beginnend lid aansluiten bij de interstellaire alliantie en vanaf dat punt verder leren over jullie verbinding met de sterren, jullie ware geschiedenissen, leren waar jullie naartoe gaan en in staat zijn andere beschavingen te assisteren en te helpen op hun reizen vanaf dat punt voorwaarts.

In de komende 50 van jullie jaren zullen jullie ook een bepaalde verhoging van jullie zeeniveaus meemaken als er meer ijs op jullie planeet zal smelten, maar uiteindelijk zal er een punt bereikt worden waarop het proces zich gaat omkeren, zodat ergens rond 2015, als het zeeniveau op zijn relatief hoogste niveau is, wat gemiddeld zo’n negen tot 15 meter hoger is dan nu, zullen jullie merken dat dit gaat omkeren en de temperaturen zullen gaan zakken en jullie uiteindelijk een kleine ijstijd gaan.

Dit betekent niet dat alles overal zal bevriezen, maar de temperaturen zullen naar beneden gaan. Dit is een natuurlijke cyclus die jullie hebben versneld met jullie technologie en gassen die jullie in de atmosfeer pompen. Jullie zullen merken dat deze hele cyclus ook versneld zal worden en dit hele proces zich zal voordoen in eerder de komende vijftig jaren dan in de honderd jaren die normaal zijn voor deze cyclus. Maar dit is in orde, jullie zullen er uiteindelijk doorheen komen.

Er zijn zeker dingen die jullie moeten veranderen. Veel van jullie kuststeden zullen niet langer in staat zijn om individuen te ondersteunen als zij onder water gaan, maar jullie zullen dit als de tijd verstrijkt uitwerken.

Jullie zullen ook merken – met een waarschijnlijkheidvan ruim 90% dat rond 2020 tot 2025 op zijn laatst, jullie in staat blijken te zijn om het historisch bestaan van Atlantis te bevestigen, iemand zal de laatste Hal van Gegevensopslag uiteindelijk hebben gevonden in dit tijdvenster. Dit zal ook weer leiden tot een compleet vernieuwd begrip van onze geschiedenis en vele, vele, vele geschiedenisboeken zullen herschreven moeten worden.   

In deze Hal van Gegevensopslag zal er ook en een groot deel gevonden worden van wat er was verloren gegaan in de bibliotheek van Alexandrië. Zo zullen jullie weer veel kennis vergaren die in de laatste eeuwen verloren is gegaan. Dit zal zich ontwikkelen naar een Gouden Eeuw, een nieuwe Atlantische Eeuw, waarin jullie je vooruitgang werkelijk kunnen versnellen.

Al deze dingen en andere dingen waar wij nog niet aan kunnen beginnen om erover te spreken, zullen zich beginnen voor te doen op dit spil-punt in de herfst van 2016
Veel van de presentaties /boodschappen van ons en vele beschavingen zullen ook veranderen als jullie en wij versnellen, en als jullie capabel zijn om meer informatie in lijn te brengen en te ontvangen, zullen jullie die informatie op vele verschillende manieren krijgen.

Dit is ook een onderdeel van de manier waarop wij een eerste contact zullen hebben met jullie beschaving. Veel van deze uitwisselingen zullen nieuwe kwaliteiten opwerpen, nieuwe manieren van presenteren en jullie zullen uitvinden dat er veel meer interactiviteit in hen zit.

Omdat jullie stappen omhoog doen en meer gaan nadenken over de soort van informatie die wij jullie nu brengen en hebben gebracht in de afgelopen 30 jaar, zullen jullie merken dat jullie veel meer in staat zijn om na te denken over alle dingen waar wij jullie aan hebben herinnerd en die jullie al wisten. 

Wij doen dus een beroep op deze kennis en nodigen jullie uit voor veel meer soorten van interactieve soorten ervaringen - om te beginnen met het proces om te wennen aan het idee van heen en weer werken met de nieuwe vortex-energie die er zal zijn en die wordt toegediend aan de atmosfeer van jullie wereld, zodat jullie in de praktijk niet alleen onze aanwezigheid naast je hebben maar volledig in je eigen aanwezigheid staan. Klinkt dit leuk?

“Bashar”
Channeled by Darryl Anka.

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html