Labels

Wednesday, November 28, 2012

26-11-2012 Schepping en Creatie
De 5de Dimensie is geen plek/locatie, maar een Schepping, een Creatie. 

26 november 2012, door Inelia Benz, http://ascension101.com/

Bron: http://aquariuschannelings.com/2012/11/27/inelia-benz-the-5th-dimension-is-not-a-location-its-a-creation/#more-14879


Wij scheppen onze eigen werkelijkheid. Dit is iets dat ons al duizenden jaren is geleerd, en het is vele jaren een goed bewaard geheim geweest in de Westerse gemeenschap. Het is ook een van de grootste stukken informatie die “de machten die er waren” aan het proberen zijn om de slapende massa’s te bereiken.

De reden dat deze kennis geheim wordt gehouden is dat als iemand slaapt (spiritueel niet ontwaakt is), hij/zij er toe gebracht kan worden om iemand anders’ werkelijkheid te scheppen, door angst, overtuigingen en gecreëerde illusies van werkelijkheid te gebruiken die als zo sterk/waar verkocht worden, dat het moeilijk is om te denken dat ze niet echt zijn. 

Maar als we denken aan de 5de Dimensie, of aan een andere dimensie, vergeten we vaak dat hetzelfde van toepassing is.

In meer subtiele dimensies is kern materiaal een meer subtiele stoffelijkheid, maar wat daar gebeurt, wat we ervaren, of zelfs als we die minder dichte werkelijkheid binnengaan, dat is onze eigen creatie. Om in een meer subtiele en plooibare dimensie binnen te gaan, hebben we het bewustzijn nodig en de capaciteit om die minder dichte werkelijkheid te laten zijn en die te scheppen. We doen dat door zelf minder ‘dicht’ te zijn (dit is geen woordspeling).

Vanwege de mindere vastheid van de 5de Dimensie (of 4de of 12de en alles ertussen in), zijn zij die deze deel maken van hun eigen omgeving zich meer bewust van hun eigen aard, en de aard van hun werkelijkheid. We zijn ‘in staat’ om het beter ‘te doen’ dan in de 3D vastheid. 

Om, in de meer subtiele dimensies, iemand anders zijn kracht te ‘gebruiken’ moeten we hun bewuste instemming hebben. De reden daarvan is omdat in die dimensies nog weinig niet-bewustzijn is achtergebleven. En wat er nog is, is niet makkelijk te gebruiken door anderen.

Wij zelf scheppen de 5de Dimensie.

Ja, alle stoffelijke werkelijkheid is multidimensioneel en een illusie, maar we scheppen die om een ervaring te hebben om enkelvoudige individualiteit te krijgen/hebben. Die bestaat in dezelfde ‘locatie’ en die is oneindig. Maar tegelijkertijd willen we ons bewust zijn van maar een klein beetje spectrum van alles dat de ‘werkelijkheid’ omringt. Dat kleine stukje spectrum dicteert wat wij beleven als ‘werkelijk’. Het verschil tussen de 3de, 4de en 5de dimensies zijn dimensies van bekrachtiging, subtiliteit van vaste materie en capaciteit om te doen.

Daarom is wat wij beleven in de subtiele dimensies wat wij daar willen beleven. Ze ‘bestaan’ niet totdat wij ze scheppen en ons bewustzijn in die ruimte zetten. 

Er zijn geen dimensies in de Eenheid, omdat er geen enkelvoudige constructie is van individualiteit van ‘ander’, of ‘ander persoon’ of ‘omgeving’.

Vanuit het standpunt van Eenheid, is het verschil tussen de 3de en de 5de dimensie oneindig klein en onbetekenend. Maar vanuit ons standpunt, en besef, kunnen er geen twee meer andere belevenissen in stoffelijk bestaan zijn. 

En, het meest belangrijke punt is, dit zijn geen dimensies waar we in gaan, maar actief creëren, punt voor punt, moment voor moment en terwijl we vol bewust zijn van onze bedoeling en energie achter al onze communicaties met anderen en ons zelf. Het is een persoonlijk proces van schepping.

Hoe komen we tot dat punt van bewuste schepping? We verhogen onze persoonlijke vibratie, we verhogen onze omgevingstrilling, we belichamen het nieuwe paradigma. Hoe doen we dat? Vind zelf de instrumenten/dingen die met je resoneren. Er zijn daar buiten duizenden. 

Als wat ik zeg met jou resoneert, bekijk dan wat je kunt gebruiken bij de Ascension101.com tools/instrumenten/middelen.  

Er zijn middelen voor jou, de planeet, het menselijk collectief en de gehele matrix. Het gratis stuk op onze website is door 1.6miljoen mensen bezocht die de pagina’s ongeveer 3.362.410 keer bezocht hebben. Die mensen zullen die middelen vaak leren en die dan aan andere mensen doorgeven. 

De waarde van het gesprokene is het aantal dat men doet met die mensen die de website ascention101 hebben gevonden. Iemand zal meedelen wat voor hem of haar werkt.

Deze site zal er tot 2017 zijn en dan zal die niet langer meer nodig zijn(als we het goed doen) omdat we dan de cruciale massa bereikt hebben van bekrachtigde mensen, die de gehele soort naar het kennen van deze tools/middelen en capaciteiten veranderd hebben zonder een cursus te hebben gedaan, tools te hebben gebruikt, luisteren naar een interview, of een artikel lezen of dat nu op ascension101 staat of op een andere plek. 

Wat blijft over om te doen nadat we onze vibratie en die van de planeet verhogen  en de 5de Dimensie creëren? 

Nou, dat is aan jou. Mijn rol is niet die van schepper, het is jullie te inspireren om de zelf bekrachtigde te zijn, die je eigen autoriteit terugneemt, die de soevereine is van je eigen werkelijkheid, dat jou laat zien dat je de middelen, de capaciteit en de vermogens tot je beschikking hebt, zodat niemand anders ooit je macht/kracht kan afpakken zonder weer je bewuste toestemming. Het is jouw rol om het nieuwe Paradigma te scheppen, de 5de Dimensie of welke andere naam die je toekent aan de ervaring in de subtiele stoffelijke werkelijkheid. Wanneer begin je? Ik zeg, begin NU! 

JULLIE zijn de schepper ervan. Begin die nieuwe werkelijkheid nu te scheppen. Het is geen plek om te bereiken, het is iets dat JIJ heden schept door je eigen vibratie te verhogen en te besluiten wat je wilt scheppen.

Mijn naam is Inelia Benz en ik ben hier om het trillingsniveau van de planeet te verhogen. Waarvoor ben jij hier? 


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html