Labels

Sunday, November 18, 2012

16-11-2012 Laura met Salusa
Laura met SaLuSa over het Midden-Oosten op 16 november 2012 

Bron:
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/message-salusa-middle-east-16-nov-2012    SaLuSa: Beste bemanningsleden, we naderen al gauw 2013. Het jaar komt snel tot zijn einde. Met dit in gedachten racet de cabal om de boot te laten omslaan voor de Planetaire Ascentie uit en om Aarde’s energieën te verlagen door boosheid, wraak, vrees, haat en massamoord. De cabal zal alles proberen om de boot te doen schommelen, om Aarde’s Ascentie te voorkomen. 

Wat we zich nu zien ontwikkelen in het Midden Oosten is het resultaat van hun oplossing om de liefdevolle en de vrede trillingen te verlagen die de laatste paar weken rap over de wereldbol zijn gereisd.

Jullie zouden de stroom van negativiteit niet in je hart moeten binnenlaten, jullie zouden de situatie moeten waarnemen, maar laat alsjeblieft geen emoties in jezelf trekken of om maar aan een kant te gaan staan bij dit conflict.

Denk eraan dat Ascentie voor jullie het vermogen geeft om je te distantiëren van drama’s die zich ontvouwen en om onpartijdig te zijn. Er is veel karma dat zich tussen deze twee partijen moet oplossen bij dit pas begonnen conflict.
De mensen van deze gebieden, die door de cabal worden gebruikt en gemanipuleerd om haat te voelen voor de geschetste erfelijke vijand.

Wat achter het conflict in Jeruzalem zit gaat veel verder buiten je voorstelling en is van voor  elke officiële opgetekende historische episode.
Het conflict zal waarschijnlijk gaan escaleren en overlopen naar andere naties, die ook verborgen belangen hebben in Jeruzalem en specifiek voor de Koepel. (Dome)

Laat jezelf niet in angst gaan. Weet dat jullie kracht immens is en de macht van liefde is zelfs nog groter. Alhoewel de situatie nu op zijn ergst lijkt,vanuit  zoveel perspectieven gezien, weet dat dit een door de cabal geschapen en geplande situatie is om de verspreiding van negatieve vibraties over de oppervlakte van de Aarde veilig te stellen. 

Om de opduikende moeilijkheden in de komende paar weken te overstijgen, zal de bevolking van de Aarde zich moeten verenigen en wakker worden uit de sluimer die zorgvuldig is  voor-gemanipuleerd. 
De pijn en het lijden van hen in de oorlogsgebieden moet jullie niet onverschillig laten, in elk geval. We moedigen jullie aan om liefdevolle gedachten, gebeden en te sturen en om elke praktische manier om de oorlog in het Midden Oosten te beëindigen. Maar zorg er voor dat je geen kant kiest en dat je hen niet veroordeelt die alleen maar puppets van de cabal zijn.
We sturen jullie allen liefde en licht zoals gewoonlijk en willen je verzekeren dat jullie een zeer belangrijke rol hebben te spelen in Moeder Aarde’s laatste Ascentie Hoofdstuk, lieve mensen.  Dit moet nog worden ontdekt door velen van jullie. 

Ik ben SaLuSa van Sirius en verzeker jullie dat we de situatie op jullie planeet blijven monitoren maar ook het omgaan met veel van het verlies wat nu plaats vindt. Ons deel om te spelen als Opgestegen Meesters, is om het goddelijke te dienen. Alhoewel we begrijpen dat de goddelijke weg soms moeilijk is te begrijpen, zoals deze, voor vele geïncarneerde zielen.

Dank je, SaLuSa
(kanaal Laura / Multidimensional Ocean) 

(winny: kijk naar het niveau verschil van het bewustzijn  van beide mediums van SaLuSa, door Laura en door Mike Quinsey van dezelfde datum, 16 november.) 


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html