Labels

Thursday, November 8, 2012

07-11-2012 Steve Beckow met Aartsengel MichaelSteve Beckow met Aartsengel Michaël :  Deze verkiezing zal de weg vrij maken voor Obama.      5 nov. 2012   

Bron:
http://the2012scenario.com/2012/11/archangel-michael-this-election-will-clear-the-way-for-obama/ 


Geoffrey West heeft net de voor-opname van Een Uur met een Engel gemaakt en de tape is naar Ellen om te worden uitgeschreven. Maar daar de gebeurtenissen nu te pas komen, kan ik misschien enkele punten verkorten die AEMichaël aan Geoff heeft gegeven.


In alle gevallen, heeft de transcriptie van Ellen de voorkeur boven mijn grofweg typen, ik heb geprobeerd om accuraat te zijn maar ik kan wat foutjes hebben gemaakt.

Michaël herhaalde dat “de storm” [Orkaan Sandy] geen menselijke creatie was.”

“Het was een natuurlijk fenomeen dat duidelijke geleid en gericht werd op de verwijdering van negativiteit, voor het reinigen van de bevolking van de planeet…. Hij werd duidelijk gericht, maar het werd niet gericht trouwens, op waar jullie van denken wat negatieve menselijke krachten zijn. En begrijp ook dat Gaia en haar vermogen om energieën te sturen, veel sterker is dan die van mensen en dat was hier specifiek het geval.”

Hij zei, dat Gaia nooit massale menselijke verwoesting zou willen scheppen als het geen deel was van het proces van reiniging van negativisme. Hij voorspelt dat menselijke houden van drama gaat afnemen als resultaat van de storm en dat het evenwicht omhoog zal gaan.

Hij stemt overeen met rapporten dat de storm Mitt Romney’s stuwkracht stopte en “de mensen een mogelijkheid gaf om feitelijk de president van de Verenigde Staten te zien handelen op een manier die zeer zorgzaam en medelevend was bij dit vermogen van leiderschap meer dan in de partij politiek dus het gaf de mensen een kans om te zien wie hij werkelijk is.”
Hij zei dat de uitstorting van medeleven naar degenen die werden getroffen  “de harten van de mensen opent.”

Hij verklaarde dat “de storm geen cover(afdekking) was voor een directe overname van de Federale Reserve. Dat is onjuiste informatie.”  Hij voegde er aan toe dat er “ geen noodzaak is om iets te doen met de Federale Reserve. Dat is niet de bron van overvloed waar iedereen naar uitziet.”

Hij gaf ook de raad dat er geen opnieuw ziften(?) is bij de Stock Exchange (effectenbeurs). Maar dat er desondanks een reden was om Wall Street te sluiten.

“Er zijn een groot aantal diefstallen geweest en manipulatie die ten gunste waren voor wat we machthebbers zouden noemen en ten nadele van hen die aan het proberen waren om geld te verdienen of te beschermen….  In de tijd van sluiting was de eerste criteria… dat veel mensen zich gingen realiseren dat ten eerste de wereld niet eindigt als de effectenbeurs enige dagen is gesloten. Dus dat is een belangrijke realisatie en op veel manieren was dat alleen al een her-setting (reset) 

“En op de tweede plaats was er tijdens die sluiting of re-setting zoals jullie zouden zeggen, er een massale instroom van licht en liefde in die hele sector of omgeving, inclusief iedere persoon over de hele wereld, die betrokken is bij dit soort activiteiten. 

“Dit was een instroom direct uit het hart van mijn legioenen en uit het hart van de Moeder/Vader Ene. En vanuit de galactics.

“Dus waren we aan het knoeien met de effectenbeurs?  Nee. Maar deze heropende zich weer met een zeer  levendige toon.

“En toen deze heropende realiseerde men zich wat belangrijk was: degenen die gevangen zaten in straten en in hun huizen. Dus bracht het de aandacht terug naar wat er werkelijk belangrijk was.”

Het is waar, dat er enige aanpassing was in de registratie bij het Departement van de New York Politie, daarover zei hij: 
“Over de registratie van de NYPolice Department, nu, jullie weten dat ik een aartsengel ben van rechtvaardigheid en van evenwicht. Laat me jullie vertellen dat er veel wezens zitten in die database die totaal onschuldig zijn dus werd daar enige aanpassing gedaan, niets groots, maar er was wat her-aanpassing.”

Over de her-verkiezing van de president zei hij: 
“Dit zal een verkiezing zijn die de weg vrijmaakt voor Obama om in zijn rol te stappen om de Nieuwe Aarde mede-te-scheppen. Dus, ja, hij zal en hij heeft de ondersteuning die hij nodig heeft om deze rol te spelen."

“Maar, we moeten benadrukken dat als alles verkeerd ging, dit niet de rol en de missies verandert van ieder van jullie maar meer belangrijk zijn die van Barack Obama en zijn team. Die zullen doorgaan.” 

En hij bevestigde dat de her-verkiezing van de president het teken is dat er gebeurtenissen gaan beginnen: “en ja, dit zal de wervelwind instellen, dus wees bereid.” 

Hij bevestigde dat Christine Lagard in een containment is geweest en daardoor dient zij nu het Licht. Geoff vroeg hem naar het Comité van 300 die nu Obama steunen. Hij antwoordde: 
“Wat betekenisvol is, is de hoeveelheid en kwaliteit van ondersteuning vanuit elke hoek van de planeet en ook uit diverse belangen die er zijn om Obama te ondersteunen.”

“Dit is een zeer betekenisvolle aanwijzing van verandering die zij die in een volledig containment en zij die in zeer licht containment zijn geweest, aan het veranderen zijn. Wij zijn er zeer duidelijk over geweest dat iedereen welkom is om Gaia bij te staan. Dus jullie zien de verschuiving in de harten van degenen waar jullie heel sceptisch over zijn geweest dat zij hun agenda veranderen.”

Dus heel veel veranderingen die nu plaats vinden gebeurden door containment. Hij voegde er voor de Canadezen aan toe dat Eerste Minister Stephen Harper midden in een containment zit, geen ernstig containment. Dus daar zal ook in hem een verandering van hart komen en in de rigoureuze aard van zijn gedragslijnen. 

Geoff vroeg AEM naar 11/11 en 12/12 en hij antwoordde dat het 11/11 portaal die op 11/11 1992 werd geopend al beschikbaar was voor het menselijke ras sedert die tijd maar dat wordt nu geïntensiveerd. Dus kunnen we erover denken als aan poorten die al geopend werden maar dat ze nu zo wijd mogelijk worden geopend. 

Beide, de 11/11 en de 12/12 zijn heel belangrijke datums, zei hij. Dit zijn menselijke referentiepunten die belangrijk zijn. Hij gaf ons de raad om die gelegenheden te markeren met ceremonie, met meditatie en met gebed. Denk aan 11/11 als een verklaring van menselijke vrede. “Plan samenkomende gebeurtenissen voor deze dag, om dit neer te zetten namens jezelf en jullie broeders en zusters van de Aarde”

Hij zei dat hij spoedig een eind zou zien komen aan de gang-oorlogen (bende-oorlogen), een  eind aan burgerlijk geweld en een eind aan marteling. 

Hij zei ook dat “12/12 enorm betekenisvol is en opnieuw dat het een opening is, een verdere opening en een verankering van energieën die begonnen op 12/12 1993 en dit is de poort die zal groeien en zich jarenlang zal uitbreiden in de toekomst.” 

Vrede in de Derde Dimensie op 11/11, hij zei in het kort, en evenwicht en bereidheid voor een lift-off(lancering of omhoog gaan) op 12/12. 

Hij stemde in met mijn artikel ”Wij wonnen” dat zegt dat lichtwerkers en lichthouders inderdaad de oorlog hebben gewonnen, omdat wij, de hemelsen en de galactics ook gewonnen hebben. Zijn woorden waren:  
“De oorlog is voorbij en jullie hebben gewonnen. Wat ook betekent dat wij gewonnen hebben. Wat ook betekent dat we hand in hand gaan, en hart in hart, dat we doorgaan bij deze voltooiing. De rolkei ligt onderaan de heuvel, mijn vrienden.” 

In het gesprek over Ascentie dat volgde, daarvan laat ik het grootse deel aan Ellen over om uit te schrijven, zei hij dat: “ons plan is dat iedereen meegaat, iedereen. Maar als er enkelen zijn die door hun vrije wil ergens anders naar willen verhuizen, dan zullen zij denken dat er niet veel is veranderd.”

Hij herhaalde dat: “er een raam (window)  is dus praten we niet over 20.000 jaren. Dus er is een window voor hen [de langzame mensen] om aan boord te komen.”

Laat me hier stoppen, alhoewel er nog veel meer was dat werd besproken. We moeten nu degenen helpen die door Orkaan Sandy werden getroffen, een “nieuwe” president verwelkomen en dan een periode beginnen van geconcentreerde transformatie. 


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html