Labels

Monday, November 5, 2012

01-11-2012 buitengewoon Sterrenzaad
Graham Dewyea met Onze Galactische Familie en met Sierra Neblina, buitengewoon Sterrenzaad van (4 april, opnieuw verzonden op 1 nov. ’12 )   

Bron:
http://the2012scenario.com/2012/11/sierra-neblina-starseed-extraordinaire-3/Sierra Neblina had een droom om een conferentie van Walk-Ins te houden. Ze breidde die droom uit naar het hebben van een conferentie van Sterrenzaden, en die droom om twee conferenties te houden, daarvan eindigde net de laatste.
Dat zij haar droom liet gebeuren vat de ‘drive’ samen die Sierra liet zien als een ineen-gevlochten walk-in van al haar… nou laat ik zeggen, twee huidige levens. Hier is het interview op 8 april  met haar en Graham Dewyea van ’Onze Galactische Familie’ opnieuw neergezet nu op 1 november. 


Sierra Neblina, een Uitzonderlijk Sterrenzaad
InLight Radio 8 april 2012

Graham: Hallo en  welkom bij Onze Galactische Familie. Ik ben Graham Dewyea. Mijn gast vandaag is Sierra Neblina. Sierra is een Intuïtief Plejadisch Sterrenzaad, een ingewijde Dienaar, een Desert Storm veterane en Mede-Gastvrouw van Starseed Radio Academy, op Blog Talk Radio. Welkom Sierra en dank je dat je bij deze show komt. 

Sierra: Oh, dank je zeer, ik ben heel dankbaar naar jou en je luisteraars om mij op de show te hebben. 

Graham: Nou, je hebt vandaag een opmerkelijk verhaal met ons te delen. Waar zou je willen beginnen?

Sierra: Nou, ik denk wat ik graag wil doen is een beetje een geschiedenisles geven. Weet je, mensen zijn zich ongelukkig genoeg niet bewust van onze eigen geschiedenis. Want, weet je, overwinnaars schrijven geschiedenis. En jammer genoeg was dat de richting die de mensheid had ingeslagen en de waarheid is al diverse duizenden jaren verdwenen.

De Ouden kenden de waarheid. De Ouden wisten dat sterrenmensen door onze hele geschiedenis tussen ons hebben gewoond en ons geleid hebben als menselijke wezens. In feite, zijn menselijke wezens een groot experiment op planeet Aarde. Er zijn diverse verschillende niveaus.

Dus zullen we beginnen met de Big Bang theorie. Weet je, er is een Goddelijke Bron en daarna gingen we allemaal het Universum in. Zielengroepen en scholen zielen en dat is om de God Bron te beleven, of de Bron, de Source, of het Licht, of welke terminologie je het ook kunt zeggen.

Er zijn nieuwere zielen en oudere zielen en we gaan daar even niet verder in. Maar, in de grond wat je wel moet begrijpen is dat er wezens zijn geweest die geëvolueerd zijn tot op het punt waarop wij ze Schepper Goden noemen. Zij wilden een experiment en diverse verschillende groepen van buiten de Aarde(Buitenaardsen) of de “anderen” zoals ik ze graag noem, kwamen bijeen en zeiden: “Okay, nou, laten we verschillende groepen genetische bloedlijnen doen ontstaan en ze op Aarde zetten en laten we zien wat er dan gebeurt.”

Nu, dit is dan miljarden jaren zo gegaan. Onze eigen geschiedenis is onjuist over hoe lang menselijke wezens op Aarde zijn geweest, en gelukkig door Sterrenzaden (dit zijn mensen die hier op Aarde op een missie zijn ) die media dat inplantten, beginnen jullie nu dingen te zien  zoals de Oude Aliens en heel veel zaken die gebeuren op geschiedenis kanalen die praten over de ware geschiedenis, onze ware geschiedenis. Ze beginnen de waarheid naar voren te brengen over wat er eigenlijk gebeurde in onze eigen geschiedenis.

Dus is dat eigenlijk prachtig en dit gaat naar een stuk toe waar ik het graag over wil hebben. Wat zijn Walk-in´s of Sterrenzaden, of mensen hier op een missie. Maar wat jullie moeten begrijpen is dat menselijke wezens een groot experiment waren. Diverse experimenten werden uitgeprobeerd en faalden en het idee was om te kijken of een heel jong ras zou kunnen evolueren verder dan de 3e Dimensie.

Nou, dat sla ik even over en we gaan daar nu niet verder mee. Want het is een beetje betwistbaar zelfs bij Sterrenzaden en de Spirituele Groepen. Want het is moeilijk om je denken rond het feit te krijgen dat de geschiedenis zo onaccuraat is geweest. Laten we dus even springen naar die mediazaak. Laten we beginnen te praten over menselijke wezens op Aarde en wat onze waarheid is en waarom wij hier zijn, wat te doen. Nu…

Graham: Ik waardeer heel erg om je perspectief te zien en het is een enorm onderwerp en het is goed om er een discussie over te hebben. Dus ik waardeer dat je hier van wegspringt en jouw kijk daarop geeft.

Sierra: Nou, dank je. Ja, er zijn veel verschillende bloedlijnen op Aarde en er zijn veel verschillende experimenten die vanaf het begin zijn opgespoord. Dus daarom is het waarom heel veel mensen zich afvragen: “Waarom zijn er zoveel verschillende buitenaardsen?” “Waarom zijn er zoveel verschillende soorten ervaringen?” “Waarom zoveel verschillende soorten ontvoeringen?” “Waarom zijn er zoveel verschillende ervaringen die mensen met die anderen/buitenaardsen hebben?”

En dat is omdat er veelvoudige bloedlijnen op Aarde zijn en veelvoudige anderen die hier zijn op te sporen die naar de progressie kijken. Die zijn zeer geïnteresseerd in dat menselijke wezens het essentiële proces voltooien, als zij de evolutie gaan beginnen van de 4de tot de 5de Dimensie. Ik wil jullie nu een beetje vertellen over mijzelf. Mijn verhaal begint met, dat is interessant, en ik zeg dat het begint met… omdat ik een Walk-in ervaring had. 

Laten we dat in stukken breken. Walk-in ervaringen. Er zijn drie verschillende soorten van Walk-in ervaringen. De eerste Walk-in ervaring die vele jaren geleden gebeurde en mensen kunnen daar soms wat bang door zijn, is een complete vervanging van Walk-in. Eigenlijk gebeurde er iets tragisch, of niet, dat hangt er vanaf. Wij hebben dat de laatste 20 jaren gezien, andere soorten gevallen. Maar, een complete Walk-in is zo dat als je ziel een overeenkomst maakt met een andere ziel, om te vertrekken en die ziel neemt dan je plaats in. 

Je bent dan klaar met je missie hier op aarde en dus vertrek je en een andere entiteit, iemand die geen herinnering heeft van jouw herinneringen, of wie jij was, komt naar binnen. Iets totaal en compleet anders. Okay, dat kan wat traumatisch zijn voor de familie en vrienden van die persoon. Maar, wij, de anderen, vonden dat het niet zo naadloos  werkte als wij dat hadden bedoeld. In die situaties, stuurden we zielen naar beneden om een missie hier op Aarde te voltooien, in de hoop om krachtig op de evolutie van het menselijke ras in te werken. 

Dit liet veel familieleden getraumatiseerd achter. Omdat je plotseling een geliefde had (het lichaam dus)die niet weet wie je bent en vaak zoals het afliep is dat de geliefde, die mens, niet in staat was om die missie te voltooien. Omdat ze waren opgesloten in een gekkenhuis of drugs kregen toegevoerd., of nog andere dingen die gebeurden. Dus wat er gebeurde in de laatste paar jaren, ik zeg de laatste 5 tot 7 tot 10 jaar, is dat er Braided Walk-ins (=Ineengevlochten Walk-in’s) binnen komen. Als mensen hun hand opsteken is er ook een voor-gearrangeerd contract dat een entiteit of een van de anderen of van een buitenaardse bron, naar beneden komt en samensmelt met het menselijk wezen, in hun lichaam. Dus dan heb je twee compleet gescheiden bewustzijnen in hetzelfde lichaam. 

Graham: Dat is wat jij ervaart?

Sierra: ja, dat is de Samen gevlochten Walk-in en dan is er nog een Aanhechting Walk-in. Waarbij iemand wakker wordt op een dag en dan zijn ze zo compleet en totaal overtuigd om iets anders te gaan doen dan ze ooit eerder deden. Laten we bijvoorbeeld zeggen, een politiek figuur of iemand die veel macht heeft en invloed, die wordt op een dag wakker en besluit dat ze veel geld gaan geven aan Greenpeace, of om een of ander project aan te nemen waar hij nooit eerder verwantschap mee had eerder en dat is een soort van Attachment Walk-in en die Walk-in’s komen en gaan. Dat is ook een voor-gearrangeerde zielen overeenkomst voor die persoon om een missie hier op Aarde te doen. 

Nou, het meest gecompliceerde van die drie is dus de Ineengevlochten(Samengevlochten) Walk-in omdat je twee compleet andere bewustzijnen hebt in een lichaam en dat kost wat aan beide kanten, voor het menselijke wezen een deel en aan de kant van de andere, van onze Galactische broeders en zusters die naar beneden komen. Omdat het uit de 3de Dimensie gaan, daar zijn veel regels en veel dichtheid Dimensie/Demission. Dus dat kost wat aan beide kanten. Dus dat brengt me naar enkele jaren geleden toen ik een Plejadische Walk-in ervoer. 

Nou, ik had er geen idee van wat er zou gaan gebeuren. Maar het was heel opwindend en ik voel me zeer geëerd dat ik heb deelgenomen aan dit experiment. Mijn Walk-in zijn taak was om me dat te laten herinneren. Om verschillende delen, mijn lichaam wakker te maken, en mijn energie, mijn herinnering en om met me te werken totdat ik me herinnerde wie ik ben op zielenniveau. Miljoenen en miljoenen jaren kan ik mijn ziel terug speuren in diverse incarnaties.

Graham: Jij hebt een bewuste herinnering aan die incarnaties, ja? 
Sierra: Dat is juist. Dat is juist. Ik moest mijn bewustzijn met een heel snel tempo uitbreiden. Want, van het werk dat ik overeenkwam om hier op deze planeet te doen, en dat was om een ascentie werker te zijn. Om menselijke wezens het echt te laten doen in deze tijd, om die sprong te gaan maken van de 3de naar de 4de en naar de 5de Dimensie. Om de Ascentie, of de verschuiving, te doen, wat mensen ook het liefst willen gebruiken in hun terminologie. 

Dus, wie ik kortgeleden ben geweest, is een Commander van een Plejadisch Sterrenschip en een Ambassadeur voor de Plejadiërs. Dus dat was een van de dingen waar ik het mee eens moest worden, op zijn snelst. Omdat wat er gebeurd was, was dat ik al miljoenen jaren uit de 3de, 4de, 5de, 6de Dimensie was gegaan. Ik stak dus mijn hand op. Vanwege mijn liefde voor de mensheid en mijn investering in hun succes hier op Planeet Aarde. Dus ik stak mijn hand op en ik kwam vrijwillig naar beneden en werd geboren in een menselijk lichaam en ging door het menselijke experiment. 

Op een bepaald moment waren er zekere dingen op het pad die verondersteld werden te gebeuren, vóór geregelde dingen, op grote ogenblikken van mijn leven waar ik mee instemde om deel van te zijn. dus kon ik een boodschap aan de mensheid brengen en kon ook een demonstratie geven voor de mensheid en hun verbreding. Dat was zeer opwindend. Het was, ik kan niet zeggen dat het een cakewalk(makkelijk karwei) was.  Er was een feitelijke stoffelijke ervaring, emotioneel, spiritueel, een energetische belevenis met een uitbreiding. Veel mensen nu voelen dat eigenlijk.

Graham:  Um-hum.

Sierra:  Heb je horen praten of gepraat men iemand die migraine heeft, of hoofdpijn,of duizeligheid of zoiets? Heb je daar met iemand over gesproken?

Graham: Zeker. Ascentie symptomen.

Sierra: Dus de planeet en nu ook alle mensen wordt de gelegenheid gegeven om in een zeer snel tempo hun verbreding en hun bewustzijn te overtreffen. Dus dat is een van de dingen die we hier doen. Iets anders moeten jullie weten…. Menselijke wezens zijn hier niet alleen en dat zijn ze nooit geweest en dat zullen ze ook nooit zijn. Ze beginnen alleen maar wakker te worden tot op het punt dat ze zich kunnen voegen bij hun Galactische Broeders en Zusters. Dus moet er een doorbraak komen van al die dichtheden die hen terughoudt en dus heb ik ook gekozen om weer terug te komen, in de stoffelijke vorm.

Want ik heb zoveel geïnvesteerd om de mensheid te zien evolueren. Ik wilde een prachtig verhaal. Ik moet wel een flair hebben voor dramatiek of zoiets.  “Lachen” Omdat ik geen saai leven heb geleid en iedere dag dat ik wakker werd, probeerde ik het beste te scheppen, het grootste experiment. Omdat, een van de dingen die ik vroeg om me te herinneren… Het is moeilijk je te herinneren wie we zijn en waar we vandaan komen, als we in deze werkelijkheid komen. Ik heb altijd een soort van… vergeet nooit dat het zo’n zegen is om hier te zijn en dat ik de macht heb om ieder van mijn ervaringen te scheppen.

Dus probeer ik mijn leven op elk moment te genieten, van ieder mens die ik tegenkom, iedere situatie waarin ik ben, zelfs een slechte situatie of wat wij zien als een slechte situatie. Ik zet een stap terug en ik kijk ernaar en ik graaf en ik doe mijn uiterste best om die zilveren omtrek te vinden in alles dat er gebeurt.

Graham: Jij komt van een zeer machtige en positieve plek en ik denk dat is geweldig. Omdat het duidelijk voor jou niet een plezierrit is geweest. Ik bedoel, dat is afhankelijk van je perspectief. Maar het is moeilijk geweest.

Sierra: Het is moeilijk geweest en ik wilde veel karma wegbranden toen ik in deze incarnatie kwam. Want mijn bedoeling is geweest dat als ik dit niveau verlaat, moet ik geen karma meer oplopen of zodat ik terug moet komen en het overnieuw doen. Ik kom uit Orlando en mijn moeder is die prachtige Godin, weet je, die zo in liefde was met haar leven en zij kwam uit haar eigen achtergrond van misbrik en haar vader misbruikte haar en toen mijn grootmoeder dit ontdekte dat dit gebeurde, scheidde ze van deze man. Maar, de schade was reeds gebeurd. Maar, zij maakte de overeenkomst om mij in deze wereld te zetten. Dus ik ben haar helemaal dankbaar voor dat ze dat deed. Maar, zij was een zeer verloren, zeer jonge meid en zij kwam in aanraking met een oudere man van de Mc Coy Air Force Basis.

Nou, de Mc Coy Air Force Basis staat om veel bekend, veel Top Geheime Programma’s  die daar plaats vonden. Mensen uit Orlando, terug in de late jaren 60 en de vroeg zeventiger jaren spraken over al die lichten en de ruimteschepen die ze in en uit dat bodemloze meer zagen komen, dat lag recht boven de basis, de Mc Coy Air Force Basis. Mijn moeder was uitgezocht … ik praat nu over de plek die ik nu zelf ken. Ik pak het nu terug; toen ik er doorheen ging wist ik van dat alles niets. Dus was dit een heel menselijke ervaring voor me en ik moet terug gaan en al het werk doen om het te begrijpen en alle stukjes en beetjes bij elkaar te zetten. 

Dus ik ga terug om te praten over de plek die ik me herinner en ik weet wat er gebeurt. OK, ik ga niet praten vanuit een menselijke plek; ik denk niet dat dit heel productief zou zijn. Ik ben een boek aan het uitgeven waarin ik praat vanuit de menselijke ervaring zodat mensen dat kunnen begrijpen. Dus kunnen ze eigenlijk in zichzelf ontdekken om een doorbraak te maken  van wat hen in hun leven kan overkomen. Dus, vanaf het begin, mijn vader is een Hybride. Hij is deel van een regeringsexperiment met buitenaardse Hybriden. Mijn moeder was uitgezocht vanwege haar bloedlijn en haar bloedlijn is Cherokee en Iers. Er zit iets in de Cherokee bloedlijn waar zij naar zoeken.

Dus mijn moeder was al op jonge leeftijd uitgezocht. Zij wilden ook iemand weet je, die geen andere kinderen had gehad en die er open voor kon staan. Dus zij verleidden haar en zij kwam in verwachting en daarna ging ze naar de basis. Ze dacht dat ze de jackpot had getroffen met die officier en de keek uit naar een gelukkig leven daarna en hij was er niet meer, hij was verdwenen. In feite wist de MP met wie mijn moeder sprak, niet waarover ze het had.

Ze had gelukkig een man getroffen die ze ontmoette terwijl ze bij dat restaurant was. Want ze ontmoetten elkaar in het restaurant dat niet op de basis lag en hij bleef met haar van de basis weg en nam haar nooit mee naar binnen of zo. Het was deel van de cover(afdekking). Dus mijn vader was zelf een Hybride. De hele tijd dat mijn moeder in verwachting was van mij, werd zij ontvoerd.
Dus, is het interessant om hier te schetsen, ik kwam overeen om binnen te komen en om deel te zijn van dit menselijk Hybride experiment met de regering. Dus was die hele zaak met de regering in me gevormd zodat ik de waarheid aan de mensen kan brengen en om een  demonstratie te zijn voor mensen over sommige leugens en het bedrog dat aan de mens, aan de mensen werd verteld. Mijn moeder was ook ontvoerd geworden en bewerkte me door diverse verschillende buitenaardse groepen, de Plejadiërs een groep, en Arcturiërs een andere. 

Ik waardeer mijn moeder voor alles dat zij doet, wat ze voor me heeft gedaan. Maar, zij kon uiteindelijk alleen maar armzalige keuzes voor mij en mijn gezinsleden maken. Ik ga dan even heel snel door mijn jeugd en ik raak alleen het feit aan dat dit het deel van mijn Karma was dat ik moest wegbranden tussen nu en dan, tussen toen en nu. We zaten in heel misbruikende situaties. Mijn moeder was niet erg aanwezig. Zij had haar eigen reis. Ze probeerde haar eigen pad uit te denken en het was pas in de laatste paar jaren dat ik zelfs maar de diepte begreep van haar worsteling.

Maar nu kan ik dat totaal waarderen en compassie voor haar hebben, voor wie zij is. Maar, in die tijd, nam zij een paar armzalige besluiten en zij werd door mannen aangetrokken die misbruikers waren. Dus, ik was de oudste en de sterkste van karakter, ik stond tussen mijn broers en zussen in tegen de misbruikers. Dus kwam ik op school, terwijl ik geslagen was, verbrand, gesneden en allerlei soorten dingen. De leraren deden hun best om er bij betrokken te raken. Eigenlijk stopte het alleen als we wegrenden van Florida naar Tennessee, de hele weg door de Verenigde Staten. Telkens als er een probleem was, riepen ze de man in het huis erbij en hij was juist de man die het deed. Dus mijn moeder die weer een soort van afwezig zijn had, op die dag, zweert dat zij het niet weet, ze wist het niet wat er gebeurde en dat was okay. Zij zat in haar eigen proces. Maar ik zorgde niet alleen voor haar maar voor de gehele familie. 

Graham: Umhum.

Sierra: Totdat ik ongeveer negen jaar was, kwamen we in Arizona terecht, Opper Arizona. Toen was het dat mijn moeder erover begon te denken dat de dingen helemaal fout zaten en dus ging ze naar de Staat van Arizona en zei: “Ik wil bij deze man weg en ik heb hulp nodig.” Ze ging naar de Staat en de Staat kwam binnen en haalde ons weg en zette ons in pleeggezinnen. We werden allemaal van elkaar gescheiden en zaten in verschillende huizen. 

Behalve voor mijn broer en ik en mijn volgende broer op rij. We gingen naar een familie. We gingen uiteindelijk ook vier jaren naar een pleeggezin en dat was net zo erg als de oorspronkelijke misbruik situatie. Het was verschrikkelijk. Gelukkig verscheen er een engel op een dag… en dat was mijn geadopteerde familie. Dus ik werd in dat gezin geadopteerd. Dat gebeurde niet zonder slag of stoot. Want dit was een zeer Zuidelijke Baptisten familie en er was oorlog…

Graham: Dat kan ik me voorstellen.

Sierra: Dus om weer eens terug te gaan en dat aan te raken, het is geschiedenis. Maar wat we wilden aanraken is dat als je genetisch gemanipuleerd wordt in de baarmoeder en uit een Plejadische bron komt en een bewuste Starseed bent die in dit leven komt, zo werd ik geboren met heel veel gaven. En dat was heel hard in dit leven om daar mee om te gaan. Want er was geen plek, ik had niemand om erover te praten. Ik was buitengewoon telepathisch en ik had er geen idee van hoe ik dit moest beheersen. Dus die emoties, gevoelens en dingen overstroomden me en de enige manier hoe ik er mee om kon gaan was in het begin door boosheid. 

Dus was ik een heel boos jong kind en goot mijn boosheid in sport en stoffelijke dingen doen en dat was mijn uitlaadklep. Ook naar buiten in de natuur gaan was een hele goede plek voor me om me te vullen en om te ontladen. Maar ik had ook enige profetische dromen. Ik was geboren en had Cherokee bloed geërfd maar waar ik in het bestaan kwam op Aarde, was anders. Menselijke wezens zaten op een heel ander spoor en dat was niet goed. Ik moest weer onder handen genomen worden, wij werden onder handen genomen en moesten helemaal opnieuw beginnen. 

Dus werd ik vanaf ik drie was doodsbang. Ik had profetische dromen over Aarde veranderingen. Dus met mijn genen en mijn bloedlijn kwam het naar me toe via het indiaans Amerikaanse geloof, waarin de Phoenix omhoog gaat en de Aarde uiteen valt. Ik was buitengewoon verbonden met de Aarde en ik was buitengewoon verbonden met mensen. Dus telkens als er een grote verstoring was, een enorme ramp, een natuurlijke ramp, of iets dat levens nam, was ik er in mijn droomstaat, zelfs ik mijn huidige leven zag ik het.

Graham: Je hebt ook een belevenis gehad bij 9/11 is het niet zo? (11 september) 

Sierra: Ja, die had ik. Ik was eigenlijk met een vriendin aan het hiken (voettocht) onder in de Canyon, wat mijn favoriete plek is om te hiken, in de Grand Canyon. We liepen al twee weken niet op een pad en die dag wilde ik slapen… het was 9/11 en het was 111 graden F. (=44 graden Celsius). We hadden die nacht een droog kamp en we zweetten al ons water uit. Dus toen namen we een siësta onder een overhangende rots in de schaduw en ik droomde van alles dat ik kon zien. Als ik daar ben en ik het feitelijk zelf ervaar, projecteer ik me astraal naar het gebied en dan is er geen scheiding als ik me projecteer. Ik kan de pijn voelen, ik kan de verschrikking voelen, ik alles voelen alsof ik het zelf ben die dat overkomt en ik zag erin dat het overdag was, dat het echt helemaal overdag was, maar dat het duister was en dat mensen renden en schreeuwden. 

De verschrikking en de pijn en de mensen waren gekleed in kleren van deze moderne tijd. Ik werd schreeuwend wakker en mijn vriendin die bij me was kende mijn profetische dromen en ze zei: “Wat is er gebeurd?”  Ik wist niet of er een indruk was achtergebleven op die plek toen we daar probeerden door te komen? en ik zei: “Nee, ze hadden hele moderne kleren aan en ik probeerde te bedenken wat er gebeurde. Het was heel droevig. Pas de volgende dag vonden we uit wat er met de torens was gebeurd. Dus ik kreeg al die profetische dromen en ik wist niet wat er gebeurde. 

Ik ging het grootste deel van mijn leven strompelend door en probeerde te bedenken wat er gebeurde. Ik kwam uit de high school, ging naar college, zat op een basketball studie en werd gewond en zat op het geblesseerdenbankje, toen ik een confrontatie kreeg met mijn coach van die tijd. Hij schopte me uit het team, omdat ik gay (lesbisch) was. Ik wist niet echt of ik gay was. Maar ik ontdekte dat ik dat misschien was en hij vroeg het me, hij vertelde me dat: “als je bij dit team wilt blijven en als je door wilt gaan met deze studie en je wilt verder met je school, zul je nooit betrokken raken bij enige lesbische activiteit en dat moet je me beloven.”

Nou, integriteit is het meest belangrijke in dit leven. Zelf toen ik zo jong was, ik was 18 of 19, ik denk dat ik net 19 was geworden en ik wist dat ik die belofte niet kon doen en dat zou ik dus ook niet. Dus, ook al begon ik net te ontdekken wie ik ben en wat mijn sexualiteit is, mijn eigen wereld en mijn eigen uitdrukking daarvan, ik kon die belofte niet doen. Dus ik werd uit het team gezet omdat ik gay ben.
Toen begon dat oude programma weer, dat begrijp ik nu. Het was een oud programma met het experiment waardoor ik opgespoord werd door de regering. Ik werd op een dag wakker en het was net alsof ik naar de krijgsmacht ging en ik ging bij het Leger. Weet je, ik houd van teamwerk en ik wilde deel zijn van iets en ik ben helemaal een patriot. Ik geloof in het door God gegeven recht op vrijheid. Dus ik wilde best mijn leven daarvoor geven en ik ging naar de krijgsmacht. Yeah, het was net tijd voor Desert Storm (Irak) en daarvan kwam ik terug en probeerde in het dagelijkse leven terug te komen en dat paste gewoon niet meer bij me.

Maar, ik weet dat waar ik ook ging en overal waar ik geweest ben, dat ik ben bewaakt/gadegeslagen. Ik begrijp dat er heel veel programma’s lopen en dat er heel veel inplantingen zijn en heel veel dingen waar ik mee moest omgaan en in verschillende fasen van mijn leven. Maar, de krijgsmacht had invloed, en daarom,  is het dat het me op zielenniveau trok om een standpunt in te nemen voor wie wij zijn in de Verenigde Staten. Dus ik wil gewoon zeggen dat ik dat allemaal gedaan heb! Weet je, ik ben snel door de fasen van spiritualiteit gegaan, heb heel veel verschillende ervaringen om door te groeien, met mijn sociale geschenken en sociale vermogens. Maar ik vond mijzelf. 

Dus nog iets waar ik over wil praten….  Empathie en het hebben van profetische dromen. Ik was ook heel mediamiek, en een medium. Ik kon heel makkelijk door sluiers kijken vanaf de tijd dat ik een jong meisje was. Dus het zien van mensen die zijn gestorven, of zelfs andere wezens zien, zoals buitenaardsen en dergelijke dingen, ik heb ze heel mijn leven gezien, zelfs niet wetend wat het was. Maar, alles begon tot een punt te raken toen ik zo’n 20 jaar was en mijn vermogens begonnen sterker te worden en mijn bewustzijn kwam omhoog. Dus was ik niet echt verrast toen ik wakker werd. Als ik terugkijk, ben ik niet verrast. Het was een timing. Vanaf wanneer zou ik midden in een van de check-ups wakker worden die de regering op mij deed. 

Dus werd ik op een nacht wakker en er was een Grey (Grijze buitenaardse) in mijn kamer. Dit gebeurde in 1994, en ik was net weer verbonden met mijn biologische moeder. Mijn vriendin was heel erg voor de Greys en heel erg voor de buitenaardsen. Het is eigenlijk grappig, we kregen die belevenis met die Grey in de kamer. Zij werd slapend in de badkamer gezet, er was een vriendin op de bank en die kreeg ook de hele belevenis mee. 

Ik weet dat ik nu wat door dit alles heen race. Maar wat ik echt wil doorgeven aan de luisteraars is de boodschap die de ‘anderen’ voor hen hebben.  dus als je echt, echt geïnteresseerd bent mijn verhaal te horen over de details van mijn leven en die belevenis met de Greys en met de Mannen in het Zwart, luister dan naar mijn verhaal. We zullen een link onderaan zetten.

Maar ik werd dus wakker met een Grey in mijn kamer en met een bewust begrijpen. Het hebben van mijn besef en het proces bewust beleven was weer een volgend niveau van mijn ontwikkeling. Dat gebeurde al mijn hele leven. Maar, dit was de eerste keer dat ik bewust genoeg was om te ontwaken tijdens zo’n keer. Dus ik werd wakker midden in dat experiment. Ik was deel van een gemeenschap in Manatee Springs die in de reserves was, in die tijd van het Leger. Dus, ik werd wakker, het waren vier uren van die belevenis. Ik werd de volgende dag wakker en belde mijn vriendin. Ze kwam en keek naar me en direct zei ze:  “Je bent in verwachting.” En ik zei: “Ha, ha, heb je daar geen man voor nodig?” We hadden dat grapje tussen elkaar.

Graham: Was dit een van de kleinere Grey’s?

Sierra:  Ja. ja. 

Graham: Was je, ik bedoel, er is een heel ander idee dat teruggaat naar je menselijk vorm. Ik weet dat het een ongerustheid was die je lastig viel, en die veel vragen bij je opriep. Nou, je hebt wat perspectief. Dus, wat ervoer je, een Regeringsactiviteit? Of gebeurde dit door de Zeta’s? 

Sierra: Dit was, en het is een goeie schets tussen die twee. Ik waardeer dat en ik zal daar op antwoorden nadat ik dit beantwoord heb. Dit was een regeringsexperiment. Vanaf het begin, toen ik mijn moeder koos, wetend dat dit zou gebeuren en dat ik diegene zou zijn die er tegen in opstand kwam en om dit later naar buiten te brengen. Dus dit was een deel van de Zeta’s en de Regering. Niet alle Zeta’s spelen onder een hoedje met de Regering van de Verenigde Staten en andere Regeringen van de wereld. 

Er zijn eigenlijk echt prachtige geëvolueerde Zeta’s en die zie je zo groot voorgesteld als 6 feet (1.80) Zeta’s. Ze zijn groter en bijna een ander ras en dus praten veel mensen daar niet over, veel mensen weten dat ook niet. Er zijn veel grote auteurs die er over schrijven, Judy Carol is er een van. Het “Overdag Mens en Zeta ’s-nachts”  geeft een hele positieve draai aan de andere Zeta’s. Maar dan wel de Zeta’s die investeren in menselijke wezens en in ascentie.

Graham:  Dank je daar over te spreken. Dus je verliet de volgende dag je vriendin en zij zei dat je in verwachting was. 

Sierra: En van … eerst begreep ik het niet en kwam ik er erg door in verwarring. Ze vertelde me het hele verhaal van het Hybride Programma en ik wilde mijn moeder bellen om haar te vragen: “ Hey, is dit waar?” En dat deed ik heel schoorvoetend. Omdat ik weer met haar verenigd was en ik wilde niet dat zij dacht dat ik gek was. Maar na een tijdje, berustte ik daarin en belde haar en ik zei:  “Luister, voor ik je vertel wat er vannacht is gebeurd, ik moet je vragen… heb je ooit, toen je van mij in verwachting was, gedroomd dat je werd ontvoerd, heb je toen buitenaardsen gezien, heb je ooit een ervaring gehad dat je voelde dat je misschien aan boord van een schip was?”

Ik was nog niet eens klaar met wat ik aan het zeggen was en mijn vraag had gesteld voordat ze zei: “Oh, ja, de hele tijd dat ik in verwachting was van jou.” Ze ging verder te vertellen hoe  gedreven ze was, hoe het haar hele wereld deed schudden en waar ze mee moest omgaan bij haar opgroeien. Dat dit gebeurde op zo’n jonge leeftijd en dat droeg veel bij aan haar afwezigheid toen ik jong was en toen zij zo worstelde met veel hier van. Dus zij is ook gefascineerd door buitenaardsen tot op vandaag en zij gooide het op een akkoordje met haarzelf hiermee. Ik, die er ook klaar mee werd en begreep wie ik ben, had haar heel veel troost geboden.

Dus, ik was in verwachting, nou, we konden schatten dat het zo’n 4 tot 4 en 1/2 maand was en ik begon het al te tonen. We hadden een psychische kring om mij heen gevormd toen ik ontdekte dat het van te voren al beslist was dat zij nooit de baby lang bij de moeder laten en dat ze die altijd terughalen. Ik en deze groep vrouwen bij Manatee Springs en ‘mediums’ deden alles wat we maar konden bedenken. Want nadat me verteld was wat er was gebeurd en ik me realiseerde wat er was gebeurd, besloot ik dat ik het plan zou veranderen en ik wilde dus het kind zelf houden. 

Maar het werkte niet. Uiteindelijk werd ik op een ochtend wakker en liet ik in plaats van een 6 tot 9 inches (15 tot 22 cm) gebolde buik, een totale platte buik zien. Nou, dat sloopte me. Het was een verschrikkelijke belevenis om me te realiseren dat ik niks te zeggen had over wat er gebeurde, het is allemaal voor een groter en nog groter doel. Dus…

Graham: In die tijd had je dat perspectief niet. Dus ik weet zeker dat het ongelooflijke schending was en ik weet zeker dat je een geweldige woede had,  je had zeker een verbinding met de baby?

Sierra: Ja, maar het was niet alleen de regering. We spraken over andere buitenaardse rassen die een overeenkomst hebben om hier beneden te komen en om kinderen te dragen en ze als uiteindelijk resultaat aan het menselijke ras te bieden. Dus mensen vragen me, waarom nemen ze baby’s? Nou, een hele lange tijd, dachten ze niet dat wij het zouden redden hier. Dus bereidden ze zich voor om de volgende generatie naar beneden te halen en om de planeet opnieuw te bevolken en dat is gewoon de koude harde waarheid ervan. En vrouwen….

Graham: Nou, je had dit perspectief niet in die tijd. Nu weet je dat het deel was van je overeenkomst, je zielencontract, toen je op Aarde kwam, toen je reïncarneerde op Aarde en dat dit zou gebeuren. Maar in die tijd, weet ik zeker dat het heel stressvol en emotioneel was.

Sierra: Verschrikkelijk moeilijk. Het was absoluut verschrikkelijk moeilijk en levensveranderend en dat ook op verschillende manieren. Nog een missie waarvoor ik hier ook ben om bij te helpen wordt genoemd: Het Fenomeen van de Verdwijnende Tweeling. Vrouwen die weten of het gevoel hebben of dat zien op een geluidsscan dat ze in verwachting zijn van een tweeling en plotseling is er nog maar een. Dat is ook weer wat anders dat bij vrouwen kan gebeuren. 

Dus ik ben hier die vrouwen te helpen en om ze door die ervaringen heen te helpen en mensen die elk soort uitwisseling hadden met buitenaardsen en dat ze er problemen mee hebben. Dus is hier altijd een groter plaatje en dat mensen er niet mee klaar kunnen komen. Dus ik ben beschikbaar om mensen te helpen op die niveaus. Maar, kort hierna werd ik woedend en dat bracht ik me in de diepste depressie waar ik ooit in had gezeten, door het verlies van een kind.
Ik begon om me heen te graven in mijn unit. Ik begon alle verkeerde vragen te stellen aan alle juiste mensen. Op een dag kwam ik thuis en daar waren Mannen in het Zwart die op mijn oprit stonden. Ik lieg niet, dit is nog voordat mensen iets wisten over Mannen in het Zwart, dit is vóór de film Mannen in Zwart, dit is nog voor al die grappen uit of alle samenzweringstheorieën er omheen. Er waren twee mannen die in Zwarte pakken stonden voor een Zwarte sedan die op een dag op me wachtten. Nou, weer zei ik je dat ik ging praten over het grotere perspectief. 

Een van die Mannen in Zwart was zelf een volle buitenaardse of een Hybride. Omdat hij het vermogen had om mijn gedachten te beheersen. Maar hij was feitelijk in staat om mij stoffelijke te beheersen. Dus als ik nu, in dit nu terugkijk en ik denk waarom ging je verdorie mee in die auto? Maar ik ging  met hen mee in de auto en ze brachten me naar NORAD. In NORAD werden me drie verschillende dingen getoond. Een ervan was een ruimtetoestel. 

Graham: Tussen andere? 

Sierra: Wat zeg je?  (I’m sorry?)

Graham: Een ruimtetoestel tussen vele andere? Het is een enorm complex. 

Sierra. Dat was het. Het was een ruimtetoestel die tussen  een lading andere stond, alsof het een ander stuk van de collectie was. Het was best interessant. Toen ik in die belevenis zat, had ik er geen idee van wat ze aan het doen waren, geen idee wat ze probeerden me te vertellen. Omdat die twee Mannen in Zwart niet verbaal  met me uitwisselden. Ze spraken niet. Ik praatte heel veel. Maar zij niet. 
Graham: Dus jij stelde veel vragen maar zij antwoordden niet?

Sierra: Precies. Dus ik zag een ruimtetoestel en zo gauw ik dat zag, gingen we weer weg. Dus ik kreeg ook de kans niet om er intens naar te kijken. Maar, teruggaand in mijn verbreding van het bewustzijn met mijn Walk-in, kan ik hem heel duidelijk zien en kan ik me meer herinneren van wat er op die dag gebeurde waar ik mee achterbleef, vele, vele jaren. Ik was  het eigenlijk vergeten.

Graham:  NORAD is groot, je gaat er in en die is veelvoudige voetbalvelden lang, het is een enorm complex.

Sierra: Dat is zo. Het is een enorm ondergronds complex en ik probeerde eerst te bedenken hoe ze in godsnaam al die toestellen in deze berg kregen. Want toen ik naar NORAD ging gingen we minstens 25 verdiepingen naar beneden. Weet je, je pakt een lift naar beneden; het is echt belachelijk wat ze hier beneden hebben Ik weet niet hoe ze dat allemaal daar kregen of al die toestellen daarin? Dus ik gebruikte de meeste tijd bij deze sessie om te bedenken hoe ze die toestellen daar onderin kregen. Nou, tenslotte zag ik die ruimtetoestellen en toen boem! Gingen we weer naar buiten. 

Graham: Een van de dingen die ik interessant vond. Jij bent in vechten getraind?

Sierra: Ja.

Graham: Je bent ook een getrainde sluipschutter. Jij bent bedreven in een man tot man gevecht. Je zit in een auto en eigenlijk stoffelijk beheerst, emotioneel. Dus kun je wat zeggen  over hoe dat was in termen van hoe zij jouw gedachten beheersten, je emoties, als je ongerust was of als je een plan had dat je zou beginnen om de controle over te nemen van die situatie. Hoe gingen die daar mee om? 

Sierra: Dat is interessant omdat dit direct gebeurde, zo gauw ik in de auto zat. Omdat ik toen ik in de auto kwam en plotseling antwoordden ze niet meer op mijn vragen. Dus keek ik om me heen om te zien welke wapens ik kon gebruiken. Ik draag altijd een mes bij me, veel messen zelfs tot op vandaag; dat is een gewoonte waar ik niet mee kan stoppen. Ik probeerde dat, ik probeerde mijn bewustzijn voorbij het niveau van angst te ontwikkelen en dat ik me op elke wijze moest verdedigen. Maar, het loutere feit is, ik ben hier in de 3e Dimensie….

Dus er zijn nog een paar dingen waar ik mee worstel. Ik ben nog een menselijk wezen, in dit lichaam dat moet omgaan met dit bewustzijn. Dus ik zat daar en dacht, als die me niet gaan antwoorden, kom ik overeind en ga uit de auto. Plotseling zei ik je, ik was driftig toen ik jonger was, het feit was, dat ik buitengewoon sterk was. Door de genetische manipulatie die ik had, hielp me dat heel veel bij alles wat ik stoffelijk deed. Ik was een snelle leerling en visueel onthoud ik dingen heel makkelijk en ik ben buitengewoon snel.
Ik observeer alles dat om me heen gebeurt. Ik kan naar een restaurant lopen en je precies vertellen wat ieder daar draagt en waar ze naar keken en van welk ras ze waren, gewoon onmiddellijk. Dus toen ik in de auto kwam werd ik bezorgd over mezelf. Omdat zij mijn vragen niet meer beantwoordden. Ik begon een enorme stroom adrenaline op te bouwen vanuit mijn lichaam wat me uren zou gaan kosten, ik moest oefeningen ontwikkelen om mezelf te kalmeren. Want, als die adrenaline begint te stromen, dan kan ik mezelf niet meer rustig maken als ik dat zou willen. 

Toen mijn adrenaline begon te stromen, werd mijn geest op eens blank! mijn hartslag ging naar normaal – het was onmogelijk zoiets te doen. Dus begon ik heen en weer te kijken tussen die twee en omdat ik met mijn empathische vermogens werkte zei ik: “Okay, jullie willen een spel spelen?” energetisch probeerde ik in die persoon te komen die ik mijn begeleider noem. Er is een bestuurder en een begeleider, bij die belevenis van De Mannen in Zwart en het volgende dat ik wist.. toen ik in dat wezen wilde gaan en probeerde te voelen wie zij waren, was ik bijna wakker en had ik mijn ogen open de hele tijd, en toen waren we al in NORAD.

Dus gingen er 45 minuten voorbij. Dus weet je, er zijn sommige zaken waarover mijn Walk-in zegt: “Die waren niet belangrijk om je die te herinneren.” Ze lacht… Omdat het absoluut schrik aanjagend was voor me, in die tijd. Omdat ik er geen idee van had wat er gebeurde. Dus ik…

Graham: Dus je zag dat ruimtetoestel. Wat zag je nog meer? 

Sierra: Zag het toestel en ik werd meegenomen naar een ander deel van NORAD.  Ik was ongeveer 8 uren weg en ik werd naar een deel van NORAD meegenomen waar dat kereltje van een wetenschapper op me wachtte. Hij was het grappigst, ik vergeet dat nooit meer. Hij was zo opgewonden, en ik denk dat hij nooit naar buiten mocht. Hij was zo opgewonden dat hij dat speeltje aan iemand kon laten zien. Hij beamde een Pepsi blikje van de een naar de andere kant van de kamer. Ik moest het hem twee of drie keer laten doen. want ik geloofde niet echt dat hij feitelijk deed wat ik zag. 

Net als in Star Trek, dematerialiseerde hij het aan de ene kant en materialiseerde het weer aan de andere kant. Toen ik hem vroeg: “Waar heb je dat vandaan? Waar worden die gemaakt?”  zweeg hij onmiddellijk en mijn begeleider kwam de kamer binnen en liet hem zwijgen. Dus toen we, toen zij….  Het was iets van een… die hele zaak, ik had het gevoel dat hij echt op het pad zat van een soort samenwerking tussen ons (de mensen) en een of andere soort buitenaardse bron. Dus toen gingen we naar weer een ander deel van NORAD en we gingen een andere ruimte binnen en er lichtte een scherm op en aan de andere kant van het glas, op een verrijdbare brancard lag een 6 feet grote Zeta,(1.80 m) met glas erover heen. 

Op dat moment, ik weet niet waarom op dat moment, maar op dat moment dacht ik: “Wow, ik heb nu te veel gezien, ze gaan me doden.”Weet je, ik ben er klaar mee en ik begon bang te worden voor mijn leven en opnieuw kwam mijn begeleider naar binnen en stopte mijn adrenaline, mijn geest klaarde op en ik was in vrede. Toen werd ik weer naar een ander deel van NORAD meegenomen en in een conferentiekamer gezet.

Graham: Die Zeta was niet levend, wel?

Sierra: De Zeta was niet levend, de Zeta was dood en dat maakte me net zo bang. Energetisch ging ik naar dat wezen en ik kon echt voelen dat het van een buitenaardse komaf was en dat het niet levend was. Ik moet voorzichtig zijn als ik in wezens en mensen ga of in welke energie ook. Want ik kan…ik kan hun overgang mee beleven. Ik kan hun trauma herbeleven en ik moet dus heel voorzichtig zijn als ik dat soort dingen doe. Ik klikte snel weg uit dat wezen en ik was toen al: “Oh, mijn God ik ben dood, oh mijn God ik ga dood.” Ik kan dit niet geloven. Het was vreselijk. Gewoon een traumatische belevenis en het speet me zeer.

Graham: Daar heb je ontdekt dat je een verbinding had met dat wezen, niet? 

Sierra: Dat heb ik zeker! Ik heb dat wezen feitelijk ontmoet en dat wezen zit in de stoffelijke vorm, hier, nu om ons te helpen evolueren in de menselijke vorm en dat wezen deelt, ik moet juister zeggen, dat wezen deel een mens net zoals de Walk-in die bij mij in en uit gaan en net als de Galactische Federatie van Licht waar ik de wezens van channel, ik breng dat naar buiten en de informatie die ik naar buiten breng werkt met die persoon en dit wezen is gewoon een prachtig, prachtig wezen. 

Graham: Het is frappant dat in de tijd jou dat wezen werd getoond en dan een paar jaar later ben je in staat om je daar mee te verbinden, over wie dat was en weet dat je met die persoon werkt. Dus dat is frappant, dat is fenomenaal. 

Sierra: Yeah.

Graham: Dus jou werden een paar dingen getoond en toen wat? 
Sierra: Ik werd meegenomen naar een conferentieruimte en ik dacht dat ik op mijn dood wachtte. Ik was heel erg bezorgd over mezelf en ik zei goodbye aan mijn familie, mijn geadopteerde familie en mijn biologische familie en ik maakte vrede met dat wat ik dacht wat er vervolgens zou gebeuren en ik verwachtte helemaal niet wat er vervolgens kwam. Ik was eigenlijk…   er kwam een officiële heer de deur binnen van hoge rang en ging zitten aan de andere kant van de conferentietafel. Ik werd geflankeerd door De Mannen in Zwart mensen die aan iedere kant van me stonden en een beetje achter me, ongeveer een halve stap buiten mijn periferie. Hij kwam naar binnen dus en hij droeg geen ordetekens. Hij droeg een vliegpak, een jumper. Een lime-groene jumper pak die je piloten ziet dragen.
Hij kwam binnen zonder rang of orde tekens. Hij was een beambte met hoge rang, hij ‘rook’ gewoon naar een officier met een hoge rang. Ik ben genoeg om hen heen geweest om te begrijpen dat deze man geen beuzelarij wilde, helemaal niet. Grijs haar, een hoog en strak, eigenlijk militaire coup. Hij kwam binnen en ging zitten. Toen hij sprak zei hij: “Nu, je het weet, kun je ophouden met graven.”

Ik was gewoon perplex. Wat bedoelde hij, nu dat ik het weet kan ik ophouden met graven? Je gaat me niet doden? Lachen… dit was echt geen plek om nog in leven te zijn. Hier is het dat mijn betrokkenheid bij het Hybride Programma van de regering waarschijnlijk mijn leven redde. Ik denk dat mijn vader, die over me waakte en ik denk dat ik in een handsoff (zonder in te grijpen) situatie zit. Ik denk niet dat iemand me daaruit kan halen of zoiets kan doen.

Dus hij vertelde me… nu ik kan stoppen met graven en hij begon toen feitelijk ieder familie lid van me op te noemen en waar ze woonden. Lachen… Dat was buitengewoon. Ik denk niet dat ik zoveel soorten mensen kon opnoemen en waar ze wonen. Ik heb andere talentengaven. Maar deze heer was zeer keihard, ik besprak dit niet zomaar met iemand, ik moest niet iemand, wie dan ook, meedelen wat ik daar zag of ik zou worden gedood, of erger nog, ik zou niet worden gedood maar mijn geliefde mensen zouden worden gedood. 

Toen verloor ik mijn bewustzijn in die tijd, en hoe het eindigde wat met me gebeurde was dat er heel veel programmering in me gezet werd. Op zijn plek stoffelijk en emotioneel gezet met die empathie, die empathie met steroïden, die Hybride die mijn begeleider was die dag. Dus ik denk dat er een mengsel van drugs en manipulatie in mijn geest werd gezet en ik kwam weer thuis en ging toen op de loop, voor ongeveer tien jaren. 

Ik pakte mijn tassen in. Ik brak met mijn vriendin en ik begon te reizen en ik bleef van de radar weg. Ik had geen geldrekening, ik had geen creditcard en ik wilde helemaal geen manier meer dat iemand me kon te pakken krijgen en ik verdween en ik scheidde mezelf af van mijn twee families, mijn adoptie familie en mijn biologische familie. Dit werd zo’n onderbewuste drive dat ik jarenlang geeneens kon vertellen waarom ik dit deed. Omdat ik totaal en compleet mijn tijd bij NORAD was vergeten en die belevenis was verbijsterend en ik was het echt  totaal vergeten.

Graham: Maar, in die tijd begon je je spirituele jacht uit te breiden, je begon je met mensen te verbinden die echt begonnen te helpen weerspiegelen aan je wie jij bent en waarom je hier bent en je begon je veel meer bewust te worden van je pad. 

Sierra: Correct. Ik eindigde er mee dat ik mijn eigen healing zaak had, ik deed regressies naar vorige levens voor mensen en ik was een medium en midden in de jaren 2005 of zo werd ik geregistreerd door Summit County Search en Rescue als een medium om verloren geraakte mensen op te sporen of mensen die overleden waren en waarvan ze hun lichamen niet konden vinden. Mijn talenten begonnen zich echt te verbreden. Mensen begonnen te willen weten waarom je ondergronds zit en waarom je er zo bij betrokken bent? De onderscheiding tussen die twee, daar kwam ik toevallig achter, ik stopte in Colorado in 2000, ik verhuisde van Alamosa naar Taos, naar Colorado, terug weer naar Taos naar Colorado en ik probeerde gewoon om mijn plek te vinden.

Ik verhuisde terug naar het oosten in ongeveer 9 maanden en ik reisde gewoon rond om de mensen te vinden die vragen voor me konden beantwoorden. Maar ik ging niet vanuit het buitenaardse gezichtspunt omdat, denk eraan, dat dit was verwijderd! Ik ging uit vanuit… waarom ben ik hier? Waarom heb ik al die gaven? Ik voel dat er iets is dat ik verondersteld word te doen en ik herinner me niet meer wat dit is. Het was een sterke drang die me duwde. Ik begon meer over mijn indiaans Amerikaanse verleden te onderzoeken en dat ik uit een medicijn familie kom. Mijn overgrootmoeder was een Cherokee medicijnvrouw en wij komen uit de Dreamwalker clan. Dus, dat verklaart mijn gaven van dromen uit… Lacht. 

Graham: Ik heb er  hekel aan om over iets anders te beginnen. Omdat het allemaal belangrijk is en ik weet ook dat je wilt meedelen aan onze luisteraars over wat er heden gebeurde en wat belangrijk is te weten over deze tijd? Wat is er met onze sterrenbroeders en zusters? Ik denk dat het belangrijk is over wat je rol nu is, nu je bewust bent en beseft? Wat doe je als mens en wat ga je doen met onze buitenaardse sterrenbroeders en zusters? 

Sierra: Dat heeft heel veel lagen. Ik schrijf nu een boek: “Mijn Onbevlekte Conceptie.” Een waar verhaal over ontvoering, bevruchting en regering-samenspanning. Ik schrijf in detail hoe het was om door die belevenis heen te gaan die ik had en dat raakt weer mijn leven aan en geeft een groter detail over mijn ervaring op menselijk niveau. Zodat mensen mijn belevenissen in verband kunnen brengen met het maakt niet uit welke vreselijke dingen wel of niet je kunnen overkomen er is altijd een groter plaatje.

Ik werk ook met vrouwen die de ervaring hebben gehad van verdwijnende tweelingen, of het verdwijnen van kinderen. Ik werk met mensen die nu nog wat we ontvoeringsbelevenissen noemen, hebben gehad. Zodat ze begrijpen wat het grotere plaatje is. Ik werk met Sterrenzaden, met de Sterrenzaden Hot Line en de Sterrenzaden Radio Academie. Want in deze tijd, meer dan in andere tijden van de geschiedenis zijn er meer Meesters en Sterrenzaden. Mensen zoals ik die uit een hoger bewustzijn kwamen naar een stoffelijke vorm, of die nu geboren werden, een walk-in waren, of ineen gebreid. Met mensen op deze planeet met een missie, een heel specifieke missie. 

Graham: Jij voelt je aardig optimistisch over wat er gaat gebeuren?

Sierra: Absoluut. Er zijn boodschappen waarvan onze buitenaardse broeders en zusters willen dat we die weten. Ten eerste en voornamelijk moeten we ons herinneren wie we zijn en onze verbinding met de Bron kennen. De grootste leugen die er tegen ons is gebruikt, de grootste travestie is dat wij zijn geconditioneerd als menselijke wezens om te vergeten hoe machtig/krachtig wij zijn en hoe wij onze eigen realiteit kunnen creëren.  Dit is zo belangrijk. We zijn hierin geboren, we hebben conversaties geërfd, we hebben sociale conversaties geërfd, we hebben economische conversaties geërfd en we zitten gevangen in het denken van we hebben alleen maar dit of alleen maar dat wat we kunnen doen of niet kunnen doen.

Wat er is… alles wat we denken, wat we bedoelen, heeft macht. Dat heeft echt, echt macht. We scheppen ons eigen Universum onze eigen werkelijkheid. Ieder menselijk wezen op deze planeet schept zijn of haar eigen werkelijkheid. Als we stoppen leugens te geloven en als we stoppen angst te hebben, kunnen we de impact zien die we op elkaar hebben en op onze omgeving, ons milieu, op een positieve manier. Het meest belangrijke daarna is dat onze buitenaardse broeders en zusters willen dat wij weten niet in angst te geloven. Nu! is zo belangrijk. Het is zo’n prachtige en opwindende tijd en adembenemende tijd om hier nu op de planeet te zijn en jullie moeten weten dat je hier kwam om er getuige van te zijn, om hierbij betrokken te zijn en om te helpen bij de ascentie van menselijke wezens, met iedereen. 

Of jullie nu je zelf zien als een Sterrenzaad, of niet, jullie zijn hier om er aan deel te nemen. Deelname is het sleutelwoord. Apathie is de zielendoder. Zo vele jaren hebben we dat geloofd en er over gelogen en achter in onze stoel gezeten in onze apathie en keken naar dingen die gebeurden naar onze broeders en zusters op de planeet. Nu is het tijd om wakker te worden en om er bij betrokken te raken. Jullie hebben een stem, gebruik die. Spreek je waarheid. Raak betrokken. Ga naar buiten en doe dingen in je gemeenschap.

Graham: Wat is jouw specifieke rol bij de Galactische Federatie als Plejadisch Sterrenzaad?

Sierra: Er zijn diverse verschillende manieren waardoor ik het bewustzijn van de planeet omhoog breng. Iedere nacht ben ik aanboord van het schip of ben ik uit mijn lichaam om werk te doen en word nog steeds zelf getraind door Opgestegen Meesters en Opgestegen Wezens. Ik leer nog steeds en integreer. Dus eigenlijk ga ik eruit en kom energetisch terug en ik grond letterlijk bewustzijn in de planeet, in de Aarde, in mensen. Gewoon door te zijn, door mijn stem te horen, door in mijn aanwezigheid te zijn beginnen mensen te ontwaken of ze dat weten of niet. Het is iets energetisch dat ik doe. Ik zorg ook om dat te laten zien, kom naar beneden en het geboren worden in dit lichaam en mijn weg naar boven werkend tot naar dit punt. Door de mensen te laten zien, te demonstreren dat het niet uitmaakt wat je situatie is, je kunt bereiken wat het ook is en waar je je denken toe zet. 

Graham: Waarom  noem je jouw website niet en misschien moet je de titel van je boek nog even noemen waar ze naar kunnen zoeken.

Sierra: Absoluut. Nog iets. Ik wil graag eindigen met nog een punt waarvan zij willen dat iedereen dat weet… het is altijd het meest donker voordat het licht wordt en het duizend jarige rijk van vrede zit vlak bij onze vingertoppen. Heb vertrouwen en geloof en weet en schep in de richting van de wereld waarvan jij wilt waar je in wilt leven. De prachtige, vredige wereld.

Graham: Wat houdt die visie voor jou in?

Sierra: Oh, my goodness. Ik zie waar menselijke wezens in samenwerking met elkaar wonen en hun milieu op elk niveau. Er is een evenwicht tussen menselijk wezen, milieu, dieren en de wereld. In feite stuwt dat ons alleen al naar het Galactische niveau met onze broeders en zusters. 

Graham: Prachtig.

Sierra: Dus, hoe erg het ook lijkt, het maakt niet uit hoe erg je ook denkt dat het is… ga de angst niet in.. Want er is nog een programma meer dat draait wat we totaal moeten opengooien. Geen angst meer. Wees alsjeblieft niet bang en  heb liefde en breng licht en breng hoop naar elke duistere plek die je vindt.

Graham: Goed gezegd. 

Sierra: Dus, ik ben mede gastvrouw van de Starseed Hot Line, ga naar StarseedHotLine.com en als je mijn verhaal wilt horen ga dan naar www.StarseedHotLine.com/Sierra. Wij zitten ook op Blogtalkradio.comStarseedRadioAcademy. We zijn er op elke dinsdagavond om 7:00 uur Eastern Standard Time. We hebben heel veel geweldige gasten.

Graham: Wat geeft jou kracht om naar buiten te komen en om over dit materiaal te spreken, inclusief de belevenissen die je had bij de krijgsmacht? Wat jij beleefd hebt zou heel veel mensen rustig maken. Dus duidelijk kom jij uit een versterkte plek, je hebt hoge energie, je hebt een missie. Welk advies heb jij voor mensen die in zorgen zitten, gekweld zijn of in angst zitten? Maar die misschien denken … hey, het is tijd voor me om te spreken.

Sierra: Okay. Dat is een geweldige vraag. Er zijn diverse factoren hierbij. Weet dat je een schepper-god bent en dat je belevenis hier, belangrijk is. Net zo belangrijk als dat van mij of van iemand anders zijn uitdrukking nu hier te zijn op de planeet. Het is waardevol. Trek je omhoog aan je schoenveters. Je bent niet alleen. Bid tot je God, naar je spirit gidsen, je engelen. Wie het ook is die je acht, is je steun. Omdat ieder wezen op Aarde zijn eigen steungroep heeft daar buiten die hem/haar helpt. Geloof dat ze er zijn om jullie te helpen en houd moed en neem een standpunt in. Jullie zijn prachtig en schitterend en jullie zijn belangrijk en delen dat met je gemeenschap. Het is belangrijk.

Graham: Perfect. 

Sierra: Het maakt niet uit hoe… zeg niet dat het iemand anders zijn baan is, of dat zij een groter of een beter verhaal hebben, of dat ze meer te vertellen hebben. Nee, zelfs als je alleen maar praat tegen de mensen in je gemeenschap. Het is belangrijk dat het gezegd wordt. Er moet nu een mening uitgesproken worden. Het is belangrijk dat iedereen erbij betrokken wordt en een mening heeft. Want hoe meer dat standpunt omhoog gaat en het gaat doen, hoe sneller het bewustzijn zich verspreidt en hoe sneller we die prachtige, glorieuze toekomst voor onszelf zien. 

Graham:  Geweldig. Goed gezegd. Nou, Jullie hebben geluisterd naar Sierra Neblina. Ik wil je danken voor je moed, je werk en om naar de show te komen vandaag. Kijk haar boeken na en op de website. Het is een vreugde geweest om je hier te hebben vandaag.

Sierra:  Dank je zeer. Het is me een genoegen geweest. Dank je voor de gelegenheid. 

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html