Labels

Sunday, April 27, 2014

Zonne Eclipse op 29 april – een Verandering, in de Macht, Manifestatie

Archangel Metatron: Solar Eclipse April 29 – Change, Power, Manifestation, channeled by Anna Merkaba, April 24, 2014 at http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

Zeer Geliefde Kinderen van Licht. De atmosferische druk van de zonne-eclips die binnenkort in jullie dagelijkse werkelijkheid komt, heeft het energieveld gecreëerd van krachtige vibraties die de psyche van velen zal beïnvloeden. 
De uitstorting van universele besluiten zal doorgaan tot uitvoer te komen,  en op hun beurt zullen alle zielen die op planeet Aarde wonen beïnvloeden. En als zodanig zullen spanning en verkeerd begrijpen op dit moment in de tijd volgen. Draag bij je, zeer geliefde kinderen van licht en liefde, dat terwijl je door je dagelijkse taken gaat, je tegenstanders kunt tegenkomen, je kunt uitdagingen en verkeerde bouwsels van jullie ideeën onder ogen moeten zien.
Begrijp dat in de blijkbare uitdagingen van jullie dagelijkse werkelijkheid je grote gelegenheden ontmoet voor groei en uitbreiding van jullie psyche. Degenen die jullie schijnbaar tegen zijn door de argumenteer staten zijn in feite de brengers van het nieuwe bewustzijn zijn in jullie werkelijkheid en jullie in die van hen. 
Want het licht dat jullie zullen uitstorten naar iedereen die op je pad komt, zal de werkelijkheid reinigen van het verleden en de werkelijkheid bijbrengen van het heden in de psyche van hun wezen Desalniettemin, leg sterk de aandacht op informatie die jullie zullen krijgen vanuit jullie “tegenstanders” want in hun agenda zal de sleutel zijn verborgen voor je eigen groei en verbreding in bewustzijn. Want als jullie hun ideeën wegwerpen waar je niet mee resoneert, zullen jullie je vortex van begrip nog verder openen en de antwoorden en begrip en bevestiging van dat wat jullie zullen voelen van binnenuit, zal het bewijs zijn van zulke gevoelens aan de buitenkant. 
Let op jullie omgeving en op je nieuws, want jullie staan op het punt om een explosie van waarheid te zien gebeuren die dagelijks wordt onthuld over het verleden, het heden en de toekomst van de mensheid. Want via archeologische ontwikkelingen zal veel worden opgediept. Want in de regeringsstructuren van jullie gemeenschap zullen degenen zijn die naar voren komen om meer waarheid te onthullen van de werkingen van het systeem die eonen  eerder werden ingesteld op jullie aarde. Want uit de structuren van jullie stoffelijkheid zal veel gaan voortkomen, zich ontvouwen en veranderen. Wees voorbereid zeer geliefden want de verandering staat eraan te komen. Het thema van de tijden die komen is VERANDERING. 
Begrijp dat schijnbare achteruitgang feitelijk de manier is om jullie sneller naar jullie gewenste resultaten te stuwen. Want de wegen blokkades zullen als leidende posten zijn om jullie te tonen wat jullie niet meer kunnen doen, jullie aanzetten om uit te kijken naar een alternatieve manier om “de dingen toch klaar te krijgen”. 
Door de komende weken en maanden zullen jullie voornaamste doelen het focus doen veranderen naar de overvloed van planeet aarde. Voor velen van jullie zullen inderdaad energieën genereren om jullie sneller en verder te stuwen dan jullie maar mogelijk hebben geacht. Want de werkelijkheid die jullie beleven smelt weg en een nieuwe werkelijkheid van bliksemsnellere manifestatie nadert.
Let op jullie gedachtenprocessen en focus je aandacht op dat dat je WENST manifesteren in jullie werkelijkheid, wees aandachtig voor dat dat wat je niet wilt dat er gebeurt, want alles waar je je energie in zet zal in je omgeving gaan verschijnen.  
En dus, en zo, blijf in het licht en blijf in evenwicht, verwelkom de diverse scenario’s en gelegenheden die zich voor jullie ontvouwen, verwelkom elk moment met waardigheid en genade.
Dankbaarheid zal een zeer grote rol spelen in de weken die gaan komen. Want dat waar jullie dankbaar voor zijn, zal zich drievoudig vermeerderen, Want de energieën van dankbaarheid zullen een vortex van liefde en licht en overvloed openen in jullie sfeer en jullie in de richting sturen van jullie dromen.
Begrijp dat jullie degenen zijn die in controle zijn van je werkelijkheid. Begrip dat jullie de volmaakte gelegenheden hebben om de pas gevonden energieën te gebruiken die GAIA binnenkomen op dit moment in de tijd.
Weet dat wij jullie bijstaan, klaar om je een helpende hand te geven, en met jullie te lopen, voet naast voet en hand in hand. Roep ons op als je dat wilt. Weet dat jullie ondersteund worden door het universum en alles dat is.
Dat is alles wat we nu voor jullie hebben. Wij houden van jullie. Wij zijn bij jullie. Goodbye voor nu. 

Personal Note: I channeled some information from AA Metatron previously on HOW to MANIFEST things into your reality. Please click here to read this article.
Anna Merkaba – Distant Energy Healer – Channeler – Lightworker. For more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit Sacred Ascension – Key of Life – Discover your true self through the vibrational messages from behind the veil: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html