Labels

Friday, April 4, 2014

01.04.2014 Jullie moeten eerst het oude loslaten voordat je ruimte kunt maken voor het Nieuwe.


Engel gidsen via Taryn Crimi:  Jullie moeten eerst het oude loslaten voordat je ruimte kunt maken voor het Nieuwe. 
1 april 2014   Gechanneld door Taryn Crimi op 1 april 2014 op: 
 http://angelicguides.wordpress.com 


Vandaag willen we graag je aandacht vestigen op het proces van loslaten. Ieder van jullie is net door een massale tijd van loslaten gekomen, van opruimen en vrijlaten.  Dit kan al ervaren zijn op een veelvoud van manieren, sommigen van jullie manifesteerden dit via stoffelijke zuivering, anderen deden dat door het verlies van bezit, een carrière, een huis of door verlies van een geliefde. De maand maart was moeilijk voor velen van jullie maar jullie hebben meer bewerkstelligd dan het schijnbaar lijkt te zijn en dit is waar we graag verder op willen voortborduren vandaag.
Niet iedereen van jullie heeft dit massale loslaten door stoffelijke symptomen gemanifesteerd maar wij zeggen dat een heel groot deel van jullie dat wel hebben gedaan en laten we uitleggen wat dat is. De maand maart steunt vaak sterke zuiveringen, opruimingen en loslaten en deze maart was daar geen uitzondering in. Jullie hebben misschien dit op een stoffelijke wijze gemerkt via je stoffelijke lichaam of jullie zijn misschien getrokken om alles dat je niet langer meer dient los te laten, via bezittingen, mensen, dieren of zelfs van overvloed.
Loslaten schijnt een van de meer uitdagende lessen te zijn die mensen moeten leren. Het is zeer moeilijk omdat je vaak niet kunt zien wat er spoedig zal komen om te vervangen waar je net toe bent gedrongen om los te laten en dit is waarom wij zo vaak zeggen, dingen zijn niet altijd wat ze schijnen te zijn.
Maar voor ieder bezit, persoon, carrière, huis, auto, vriend die je schijnbaar bent verloren kun je verzekerd zijn van dat er iets veel groters staat te komen om zijn plek in te nemen. Jullie zien mensen zo stevig vasthouden aan alles dat ze in hun werkelijkheid hebben gemanifesteerd, zelfs als ze weten dat het hen niet langer meer dient omdat ze bang zijn dat ze met niets worden achtergelaten of mogelijk met iets wat veel erger is. Hierover glimlachen wij, en niet omdat je in vrees zit of de pijn waarneemt van verlies, maar omdat jullie vergeten zijn dat niets van je leven kan worden verwijderd behalve waar je zelf mee instemt om het weg te halen. 
En zeker, je hoger zelf zal je niet dwingen om iets los te laten als dit niet een veel betere vervanging zou zien. Al te vaak bidden jullie om verandering, een verandering in relaties, een verandering in overvloed, een verandering in carrière, een verandering van woonplaats en toch raak je in paniek als de gelegenheid zich voordoet om die verandering te maken. Jullie moeten eerst het oude loslaten voordat je ruimte kunt maken om het nieuwe te verwelkomen. Als alles dat je hebt gekend uit je werkelijkheid is weggehaald, verheug je dan, niet omdat je schijnbaar alles hebt verloren, maar eerder omdat je op het punt staat om zoveel meer te winnen. 
De waargenomen verliezen die jullie hebben ervaren in de paar voorbije weken zijn de deur naar iets nieuws. We hebben heel vaak al gezegd dit jaar je geloof zal worden getest, het geloof en vertrouwen in jezelf en de macht die je in je hebt. Dit is een grote uitdaging voor velen van jullie maar hiermee komt een grote beloning. De maand maart ondersteunt loslaten en loslaten is wat jullie zeker gedaan hebben. Alhoewel het schijnt dat je nu met minder bent achtergelaten, energetisch hebben jullie bergen verzet. De blokkades, obstakels, beperkend denken die zeidn: “Je kunt het niet” zijn aan de kant gezet omdat je sterk genoeg bent geworden om daar aan voorbij te gaan. 
Geloof dat je vele levens hebt vastgehouden is uitgeroeid als onkruid in een tuin. Jullie zijn de maand april binnengegaan en het is nu tijd om je zaden opnieuw te planten/zaaien. We laten jullie er aan denken om wijs te kiezen wat je wilt planten, omdat je zult ontdekken dat de oogst sterker en groter is dan in de jaren hiervoor. Als je je wensen wilt planten zal je je dromen tot leven zien komen. Laat je angsten het beste niet van je afpakken, want jullie zien niet hoe je dromen zich mogelijk zullen manifesteren, we laten jullie er aan denken dat dingen niet zijn wat ze lijken te zijn. Daarom zeggen we plant je zaden wijs, want in enkele maanden tijd zal je oogsten wat je hebt gezaaid.
Wij moedigen jullie aan om groot te dromen, en laat je angsten los.  We kunnen jullie verzekeren dat je ze niet nodig hebt waar jullie naar toe gaan.
We hopen dat deze boodschap je op enigerlei wijze heeft gediend.
In liefde en licht, wij zijn jullie Engel Gidsen.

ANGELIC GUIDES IS NOW ON YOUTUBE! FOR MORE LIVE CHANNELINGS PLEASE GO TO 
WWW.YOUTUBE.COM/ANGELICGUIDES 
DON’T FORGET TO SUBSCRIBE TO THE ANGELIC GUIDES YOUTUBE CHANNEL!! For those of you who like to make these messages into youtube videos please share the Angelic Guides youtube videos as they are encoded with the Angels’ energy. Thank you 

Copyright © 2012-2014 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html