Labels

Thursday, April 3, 2014

03.04.2014 "Contact", doorgegeven door Philipp


“Contact”  3 april 2014.    Doorgegeven via Philipp

Wij, jullie Galactische Familie zitten in het proces om een stoffelijk contact te organiseren met jullie. Het is aanstaande (imminent).
Het contact tussen ons zal individueel onder  op onze geliefde planeet Gaia zijn. Er zullen noch massale landingen zijn noch een op’beamen’ aan boord van een schip. Eerder zullen we degenen bezoeken van jullie die erin geslaagd zijn om hun energieën te laten omhooggaan naar een bepaald niveau dat past bij onze eigen energie.
Maak alsjeblieft geen vergissing: zulk een ontmoeting heeft hoge eisen voor jullie energie voertuigen. Onze energieniveaus zitten in andere fases  en wij moeten onze energie verlagen in bepaalde mate, om samen te gaan met jullie niveaus.  In die mate is dit het laagste en om verder naar beneden gaan zou serieuze schade kunnen veroorzaken. Dat is de reden waarom jullie ons half-weg moeten ontmoeten. 
Wat kunnen jullie verwachten van ons contact? Hoe gebeurt het contact? 
We kunnen jullie verzekeren dat we je niet plotseling opeens zullen benaderen  en vrees veroorzaken of andere onprettige gevoelens. Het contact zal in een situatie gebeuren waar jullie mee bekend zijn.
Ieder contact zal individueel zijn, op maat gemaakt zogezegd, om de behoeftes van jullie te dekken. Er zijn zat mogelijkheden hoe we ons doel kunnen bereiken zonder jullie dodelijk te beangstigen. Voor sommigen zou het contact gebeuren terwijl ze wandelen of zich voorbereiden om zich te ontspannen voor de tv.  Voor weer anderen zou het kunnen zijn terwijl zij zich voorbereiden op meditatie op een rustige plek of bij hen thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos maar opnieuw, altijd gericht op jullie welzijn. 
Alhoewel ieder contact individueel zal zijn en op maat gemaakt, zullen alle contacten het zelfde onderliggende principe hebben: 
Het contact zal gebeuren terwijl jullie helemaal wakker zijn.
Het zal niet gebeuren tijdens je slaap of meditatie. Het zal gebeuren terwijl je totaal wakker bent en verankerd bent in je lichaam. Jullie zullen het met al je zintuigen beleven. Het is precies het zelfde als je een geliefd lid zou ontmoeten van je familie of een vriend. En in feite, wij zijn jullie familie! 
Jullie mogen foto’s maken en opnamen/recordings maken. En deel die wijd verspreid uit. Kun je onderscheiden wat voor inslag dit zal maken voor het Onthullings proces? Denk groot en dan nog groter. En ja, we weten hoe veel jullie van “Selfies” houden en we kijken er naar uit om jullie creativiteit te zien bij het nemen van plaatjes met ons. 
Er zijn zorgen over hoe je met ons moet uitwisselen. Ten eerste zijn we net zo verlangend als jullie zijn om tenslotte je weer met ons te her- verbinden. Ook wij zullen “nerveus” zijn en we begrijpen hoe nerveus jullie moeten zijn als jullie ons ontmoeten. Luister gewoon naar je hart en volg zijn raad op. En jullie zullen dan volmaakt weten hoe je je tijdens dit contact moet “gedragen”.
Wanneer zal het contact gebeuren? Is je volgende vraag. Zoals hierboven gezegd, het zal gebeuren als je voldoende je energieniveaus hebt verhoogd en bij de beste gelegenheid om je te ontmoeten. 
Maar veel contacten zijn al gebeurd. Want meer en meer van jullie bereiken de vereiste energie niveaus, de contacten zullen buitengewone stuwkracht krijgen. 
Woorden zijn onvoldoende om onze diepe vreugde uit te drukken om jullie van “aangezicht tot aangezicht” te ontmoeten.
Ga in vrede en wees verzekerd van onze nooit eindigende Liefde voor jullie!
Namens jullie Galactische Familie
Je broeder
Ashtar.

Beste Allemaal,   
Er zijn misschien mensen die vragen hoe je je energie omhoog laat gaan. Dit is wat ik zeg: 
Benader dit niet met je denken. Leg je zelf geen mantra’s op met “ik moet” of “ik zou eigenlijk”. Alles dat van jullie wordt gevraagd is om los te laten en je te richten op Liefde.
Hoe je “loslaat”  is perfect uitgelegd in Taryn Crimi’s boodschap via channeling (staat hieronder) en hier is de website ervan:
http://goldenageofgaia.com/2014/04/03/angelic-guides-via-taryn-crimi-you-must-first-let-go-of-the-old-before-you-can-make-room-for-the-new/
En er zijn nog veel meer andere posten over dit onderwerp. 
Maak een mantra van  “Ik ben Liefde” voor elke nieuwe dag. Benader elke situatie minstens met een liefdevolle bedoeling. En zeg vaarwel tegen oude zaken die niet meer bij je passen.
Ten minste, dit is mijn benadering om mijn energieniveau omhoog te brengen.
Namaste,
Philipp


Vertaling: Winnie  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html