Labels

Monday, April 7, 2014

Valerie Donner met Mira van de Plejadische Hoge raad voor april 2014.


Valerie Donner met Mira van de Plejadische Hoge raad voor april 2014.    

Bron: http://goldenageofgaia.com/2014/04/06/mira-of-the-pleiadian-high-council-via-valerie-donner-april-2014/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mira-of-the-pleiadian-high-council-via-valerie-donner-april-2014

Een boodschap van Mira van de Plejadische Hoge Raad, gechanneld door Valerie Donner voor april 2014.  http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

Het is mij een genoegen om jullie vandaag te begroeten en om mee te delen wat wij doen in de Aarde Raad. We hebben ons verplicht om periodiek rapporten te maken om jullie over onze progressie in kennis te stellen.

Er is veel vooruitgang bezig. We hebben meer vrijwilligers toegevoegd om te helpen bij het proces. Iedereen wil ons helpen. We weten dat sommigen van jullie zich overweldigd voelen dus brengen we extra hulp mee. Iedereen houdt van jullie en houdt van de Aarde. We willen alleen maar het beste voor jullie.

We weten dat velen van jullie je op enkele manieren geblokkeerd voelen wat betreft je wens voor verandering op de planeet. Op sommige manieren is verandering er zo maar ineens. We zien hoe snel jullie je gedachten kunnen verschuiven en opnieuw scheppen. Op andere manieren weten we ook dat jullie je toenemend bewust zijn van wat er moet veranderen.

Het Licht schijnt veel meer op het duister dan ooit tevoren, die opbagger gebieden van aandacht die tegen ieder van jullie spreken. Enkelen van jullie willen die oude, zich zelf dienende manieren veranderen met een zwaai van een toverstokje. In de toekomst zullen jullie dergelijke dingen doen. Maar nu, wat het meest moet worden veranderd wordt highlighted/gemarkeerd.

Er zijn veel prioriteiten waar we aan werken waarvan een eerste jullie veiligheid is. Onze wetenschappers richten zich op de toenemende Aarde veranderingen. Het is net alsof de Aarde enige diepe ademhalingen moet doen om los te laten. Zij wil op geen enkele manier dat haar kinderen worden beschadigd maar ze moet ook aandacht geven aan wat er om jullie heen gebeurt.

Als kind moesten jullie ouders je vertellen om niet voor een auto te stappen en we voelen dat we jullie er aan moeten laten herinneren om ook aandacht te schenken aan de tekenen van de verandering. Het is altijd nodig om naar je innerlijke leiding te luisteren. Die noodzaak is dwingend.  Als je een oproep voelt om een plek te verlaten, ga dan weg. We kunnen het niet allemaal voor jullie doen. 
Er is een grote instroom van Licht die zo krachtig is dat die jullie soms kan verblinden. We zeggen dat dit een tijd is waarop je naar binnen moet gaan om het Licht je hart en iedere cel van je lichaam aan  te laten raken. Dit laat het omhooggaande bewustzijn, dat met het Licht meekomt, zich in je integreren. 

Vegende/zwaaiende veranderingen zullen jullie oude stelsels uiteen halen. Wij ondersteunen dit werk want die oude manieren hebben jullie noch de planeet gediend. Dit maakt allemaal een weg vrij voor ons om voor jullie te verschijnen en om bij jullie te zijn in een meer dichtbije verbinding. We zijn al bij jullie maar niet op zulke duidelijke manieren.

Als de dingen doorgaan om op de Aarde te veranderen, laten we ideeën in jullie bewustzijn vallen over hoe je verbeteringen kunt maken. We willen graag meer gelijkheid zien op Aarde dus weet dat dit deel is van onze aandacht. Veranderingen zullen wat dit betreft, worden gemaakt.

Jullie zullen ruim gelegenheden hebben om deel te nemen aan de her structurering van leven op Aarde. Dit is een belangrijke stroom van energie die over de planeet zwiept. Er is een sjabloon hiervoor die de planeet al omringt. Jullie moeten in dat bewustzijn tappen om de energie toegankelijk te maken en zo dat ze in de nieuwe Aarde kan worden verankerd.

We zullen nieuwe bestemmingen hebben die naar je toekomen als we doorgaan met de progressie van het Ascentie proces. Want juist nu vragen we jullie dat je positief blijft en dat jullie elkaar helpen langs en op het pad. 

Wij zijn allen deel van een massaal team Wezens die alleen jullie beste belangen in ons hart hebben. We houden van jullie en moedigen jullie aan om op je spoor te blijven want meer progressie wordt er gemaakt.

Ik ben Mira van de Plejadische Hoge Raad in dienst voor de Aarde Raad. 


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html