Labels

Monday, July 30, 2012

30.07.2012


Steve Beckow / Geoffrey West met AEMichaël op 30 juli 2012 Over Disclosure en de Olympische Spelen.
We publiceren Aartsengel Michaël’s commentaar over Disclosure uit Een Uur met Een Engel van 30 juli 2012, omdat we weten dat mensen geïnteresseerd zullen zijn om die zo snel mogelijk te lezen. 


AEM zegt hier dat de galactics een groen licht zijn gegeven om door te gaan met Disclosure maar hij zegt ook dat de goddelijke deadline reeds is voorbij gegaan toen hij zijn commentaar leverde over de rolsteen die de heuvel afrolde. (1) Dat commentaar werd gegeven op 15 mei 2012 in Een Uur met Een Engel. 


Hij zegt om naar de dag van 4 augustus 2012 te kijken als een dag van viering, meer zoiets als Independence Day in de States, Canada Day in Canada en de Geboortdag van de Queen in Engeland. Hij zegt dat de dingen zich snel ontvouwen maar hij geeft geen definitieve datum en ook Geoff vraagt niet naar een definitieve datum voor Disclosure. Dank aan Ellen voor de snelle vertaling. 


Aartsengel Michaël over Disclosure en de Olympische Spelen. 


http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/07/31/an-hour-with-an-angel 


Geoffrey West: Welkom Aartsengel Michaël.


AEM: Welkom, ik ben Michaël, aartsengel van vrede, strijder van liefde. En ik vraag jullie allemaal opnieuw, mijn vrienden om jullie blauwe vlam van waarheid te ontsteken, om die in je hoofd te ontsteken, in je hersenen, je derde en vierde oog, in je keel, je hart. Laat de waarheid regeren en laat onderscheiding ook regeren, want jullie zijn weggegaan bij het oordelen en dat is positief. En we nodigen jullie uit om daar te blijven. En waar wil je beginnen, beste Geoff? Geoff: Nou, ik denk dat toepasselijke vragen die op dit moment in veel hoofden van mensen zitten, betrekking hebben op een beweerde vergadering die op de morgen van de Olympische ceremonieën heeft plaats gevonden, en misschien wat toegevoegde validatie die is gebeurd en ook over die datum van 4 augustus. Sommige mensen interpreteren dat deze datum de eigenlijke datum is van Disclosure en we proberen te zeggen dat dit een goddelijke deadline is waarbij misschien noodzakelijkerwijs niet iets op die dag zal gebeuren maar de hemelse en de galactische krachten hebben de goddelijke vrijheid om na die dag het proces te beginnen om met de mensheid en onze planeet te communiceren over disclosure. Kunt u die gebeurtenissen bevestigen? 


AEM: Ik ga geen commentaar leveren op een of andere wijze over iets van de vergaderingen die wel of niet hebben plaats gehad. En wat wij tegen jullie gezegd hebben, telkens weer, is dat wij werken aan het containment van bepaalde individuen of groepen die met licht en liefde moeten worden ingestraald. 


En dat is goed onderweg. En dat is de methode waarmee heel veel van waar jullie over denken dat weerstand biedende energie is, waar mee moet worden omgegaan. Aan galactics en inter-galactics is in de grond het groene licht gegeven voor het begin van hun aankomst op de planeet en voorbereidingen zijn al onderweg zodat dit kan gebeuren. Het is dus niet zo waarom jullie dit een resultaat hebben genoemd van een vergadering. Het is gewoon zo dat de bevolking een punt heeft bereikt waar ze volledig open zijn voor deze ‘sightings’ en voor deze aankomst, voor deze wisselwerking. 


Dus er is heel veel opening geweest in de harten en in het denken van het menselijk collectief, en dat is ook deel van de overgang, het is deel van de penetratie van liefde van bovenaf en van benedenaf. Het is deel van het werk. Het is niet alleen deze of die vergadering. Het is deel van een proces, mijn vriend. 


Geoff: Geweldig. Dat was een vraag die ik, als journalist voelde te moeten stellen, omdat ik weet dat sommige mensen dat denken. Dus dank u voor die verheldering en om daarover de waarheid te spreken.


Er zijn video’s geweest die schepen laten zien rond het Olympisch Stadium. Er zijn bronnen die ook zeggen dat deze schepen precies lijken op enkele cabal schepen en dat het misschien cabal schepen waren die daar rondhingen. En ik begrijp dat de boodschappen die erop hebben gewezen dat er geen schip van cabal aard op deze specifieke tijd zou worden toegestaan om daar te opereren of vliegen. Dus, is het veilig te stellen dat een schip die in de tijd van de openingsceremonies rond het Olympisch Stadium werd gezien in feite een schip was van de Galactische Federatie? 


AEM: Ja, dat is correct. Jullie hebben veel sterrenbroeders en zusters die genieten van de gebeurtenissen en deelnemen aan gebeurtenissen, en gewoon licht en liefde sturen – en ook bescherming, tussen twee haakjes – naar die onderneming om zeker te stellen dat dit vredig en harmonieus is en liefdevol. 


Geoff: Right. Als ik zou vragen hoe u de dingen zich zien ontvouwen in het kort, hoe gaat dat? Omdat ik weet dat we zeker geen datums onthullen of in specifieke datums gaan van gebeurtenissen, dus ik wil die richting niet uit gaan. Maar in termen van energieën die zich nu hebben opgebouwd, dat… de energieën van Disclosure, de video’s die opduiken, het feit dat alles bijna viraal naar buiten komt, zoals wij het op Aarde noemen. Hoe ziet u die dingen zich in de volgende week of 10 of 14 dagen ontvouwen? 


AEM: Ik zeg je dat de dingen zich heel snel zullen gaan ontvouwen. En dat is waarom de mensen ook geconfronteerd worden met uitgebreide energieaanpassingen en afstemmingen ontvangen. En dus is het belangrijk dat de mensen die zich op die manier, zo voelen ook hun tijd nemen voor die integratie, voor die verschuiving, niet alleen in hun bewustzijn maar ook in hun hart. Dus ja. We zeggen dat de gebeurtenissen… En bind die niet eenvoudig vast aan de Olympische Spelen. Dit is iets wat al eonen is gepland en zeker ook al duizenden jaren. Jullie spelen met data, en ik denk dat het een goed idee is, en een heel nieuw en grappig idee, en het is om het even.. (niet anders te vertalen) 


De Aarde bereidt zich voor op enkele grote overgangen. Nu, de grootste overgang waar jullie doorheen gaan, beide, jullie planeet – nou, zijzelf is er al – en de menselijke wezens, is de verschuiving naar een andere dimensionaliteit. Jullie gaan je inter-dimensionale zelf worden. En daarom, daardoor, is jullie vermogen om met de inter-galactics, met de galactics en alle sterrenbroeders en zusters, ook verschoven. 


Dus jullie vermogen om hen te zien, en voor hen om meer vollediger deel te nemen aan jullie op de planeet, op vredige en liefdevolle wijze, die geen quota, geen schaduw van angst heeft, is reeds begonnen. En het begint gewoon niet met de Olympische Spelen. En we vragen jullie om niet alleen door te gaan je te focussen op een gebeuren. Dit is een gebeuren dat al een hele lange tijd gepland is. Kijk over jullie hele globe, dear hart. En kijk heel snel. 


Geoff: Geweldig. Dank u Michaël, Alleen nog voor een bevestiging, zijn wij in staat om dit te bewerkstelligen, of er nu wel of niet een goddelijke deadline is geweest of niet? Ik krijg net een boodschap hier, dat misschien, dit is alleen voor een verheldering, kunnen wij dit bewerkstelligen als er al een deadline is gepasseerd, of is het die deadline die bestaat die er aankomt? 


AEM: Nee, de goddelijke deadline is gekomen en gegaan. En hij kwam en ging in de zelfde tijd toen ik met jullie sprak over de rolkei die de heuvel afging. Dat was het begin van het nieuwe. 


Geoff: Geweldig. Dank u. 


AEM: Dus hoe denken jullie erover in termen van 4 augustus, lijkt die op die van 4 juli voor degenen die in Amerika wonen, een 1 juli voor hen die in Canada wonen, de geboortedag van de Queen voor degenen van jullie die in de UK (Engeland) wonen, en zo voorts? Het is een datum waar jullie van denken wat een viering is. 


En de geboortedag van de president is een zeer goede dag om dit inter-galactische wezen te eren. [gegoogled: vorig jaar vierde Barack Obama zijn 50ste verjaardag op 4 augustus.w] 


[einde] 


Voetnoten:


(1) “Jullie hebben de top van de heuvel bereikt. En de rolkei die jullie hebben geduwd krijgt nu snelheid de heuvel af. Blijf achter de rolkei, niet er voor. Jullie willen er niet door worden overreden, mijn vriend. Maar het is de collectieve energie die zich opbouwt en die bouwt zich snel op.” (“Archangel Michael on the Transition’s Impact on Us and World Leaders,” May 15, 2012, at http://the2012scenario.com/2012/05/archangel-michael-on-the-transitions-impact-on-us-and-world-leaders/)   


Website: http://the2012scenario.com/2012/07/archangel-michael-on-disclosure-and-the-olympics/?

utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=archangel-michael-on-disclosure-and-the-olympics
 
 
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html