Labels

Friday, July 27, 2012

27.07.2012


Disclosure Gebeurtenissen Gaan Snel
Geoff West, Sierra Neblina en ik zijn live on Cosmic Vision News now: 12:00 Pacific time, at http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio 


Alle informatie die hier staat moet je als voorlopig zien en een onderwerp om opnieuw te vertellen terwijl verdere details opkomen(Steve). 


Gebeurtenissen die zijn verbonden aan Disclosure(Onthulling) gaan snel en telkens als we een stukje schrijven over de zaak, nemen verdere gebeurtenissen ons weer over. Dus zal ik in bulletins moeten gaan schrijven denk ik en het verhaal ontrafelen terwijl we verder gaan. 


Geoff West heeft Sierra Neblina in een speciale editie van Cosmic Vision News op 12 uur pm in Pacific time en in die tijd zal ze ook praten over gebeurtenissen die met meer detail plaats vinden. Geoff’s uitzending kun je horen op http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio 


Het laatste wat ze zei is dat meetings/vergadering aan de gang zijn op dit moment (= 11 uur in de ochtend Pacific Time, op vrijdag 27 juli-’12)(= 7 uur in de ochtend bij ons, plus een uur) waarbij leiders zoals (Queen)Koningin Elizabeth proberen om bij de galactics onder vervolging uit te komen door als tegenprestatie aan de kant te gaan en Disclosure niet te verhinderen. 


De meeste lezers zullen niet weten dat Queen Elizabeth, ongelukkig genoeg, een leidend figuur is bij de Illuminati. Als mens die is opgegroeid om met eerbied op te zien naar de Queen en die dit nieuws voor de eerste keer hoort, was dat een schok voor me. Deze en andere informatie die in de dagen en weken die volgen zal worden vrijgegeven, zal ook schokkend voor enige andere mensen kunnen zijn. Sierra heeft gezegd dat de galactics op diverse manieren het feit kunnen gebruiken dat de gehele aandacht van de wereld gefocust is op de Olympische Spelen,. Er kan een galactic verschijnen in het veld in een volledig dimensionale aanwezigheid. Schepen kunnen boven de spelen verschijnen in diverse samenstellingen en onmiskenbaar duidelijk zijn. Ik zal later met meer details hierop terugkeren maar nu wil ik dit alleen introduceren. 


Onderaan deze pagina zie je twee graancirkels, een uit Manton Drove, Engeland, die op 2 juni verscheen en een van Windmill Hill, Engeland, die op 27 juli verscheen. Volgens Sierra zeggen deze twee graancirkels tegen de regeringen van de wereld, die maar niet opschoten met de Disclosure, dat ze tot 4 augustus de tijd hebben om hun oppositie er tegen te beëindigen of de galactics zullen hen niet langer meer zien staan en hun plannen formuleren. 


Diverse gebeurtenissen zijn al gebeurd die geresulteerd hebben in een opschorting van Disclosure, maar hoe ze dat doen kan voor ons niet altijd duidelijk zijn. Bijvoorbeeld, in Denver noodzaakte de schietpartij president Obama om zijn plannen te onderbreken, en om naar Denver te komen en voor zijn hulptroepen om weer eindeloze vergaderingen te houden om weer nieuwe schema’s te moeten maken. 


De cabal weet dat elke onderbreking een nieuwe ronde forceert van complexe vergaderingen dus beginnen ze hier een vuurtje of veroorzaken daar een incident om de coördinatie in verwarring te brengen om Disclosure naar voren te brengen.


Vóór het plan om de Olympische Spelen te gaan gebruiken, was het laatste woord dat de galactics een onthulling planden boven veel grote steden van de wereld, in groepen van ruimteschepen van een stuk of 3 of 6. Deze Disclosure werd als zachtjes ontworpen om niet te overweldigend te zijn. Of het nu de Denver schietpartij was of nog een andere storende operatie die veroorzaakte dat het werd geschrapt, weet ik niet. 


Ons wordt waarschijnlijk toegestaan om deze informatie vrij te geven om de druk te verhogen op de cabal om aan de kant te gaan. 


Hugh-man, die jullie je herinneren uit de show van Graham Dewyea, van Our Galactic Family (sorry, ik kan echt niet ALLES vertalen.winny) (voet noot (1) zat bij een vorige vergadering met Wanderer of the Skies (Sky Walker) om de laatste plannen voor Disclosure te versterken. Wanderer wees op die vergadering in zijn laatste boodschap: 


“Pas geleden zijn we weer samen geweest op galactische schaal om in te schatten waar we in het proces zijn gekomen en wat er verder nog moet worden gedaan om verder te gaan naar de onvermijdelijke doelen die gewenst zijn bij het plan. Die meeting(vergadering) die opnieuw werd gehouden op een van onze grote ruimtetoestellen, heeft geleid tot wat interessante instemmingen over onze wederzijdse situatie. 


“Deze vergadering hield delegaties in van jullie wereld maar ook van vertegenwoordigers van de (Galactic) Federatie. Jullie mensen werden gehoord en jullie gevoelens in acht genomen en mee ingestemd. We zijn nu in ernst begonnen om de eerste stappen te ondernemen van die overeenstemming. Jullie zullen die eerste stap zien in de komende dagen in de vorm van onze overweldigende aanwezigheid aan jullie hemelen. De eerste ontwikkeling van die grote agenda is al onderweg.”(2) 


Hugh-man heeft een bewuste herinnering aan die vergadering (sommige aardse aanwezigen weten dat ze daar waren maar hebben geen bewuste herinnering van details) en hij heeft toegestaan dat zijn naam werd gebruikt als het voorbeeld van een aardling die dit bijwoonde. Het plan dat omhoog kwam uit deze vergadering werd goedgekeurd door de G20 landen. Er is verder geen woord over of het nieuwe plan voor onthulling bij de Olympische Spelen het oudere plan vervangt dat bij deze vergadering overlegd was, of dat het dit gewoon vergroot.(vermeerdert) 


Geoff en ik werd verteld om stand-by te staan om spoedig te worden verplaatst naar of een andere plek op Aarde of anders naar de schepen. Mijn vertrek hangt deels duidelijk af van het voltooien van mijn proces dat ik “Absorptie”noemde, waar ik middenin zit. Ik was verrast te zien dat Sierra daar alles van wist. Geoff kan eerder gaan. Dave Schmidt is ook verteld dat hij een tijd in de zomer aan boord van de schepen zal zijn. Ik heb Stephen Cook gevraagd om de blog te doen en aan te nemen dat ik zal rapporteren vanwaar uit ik dan zal zijn. 


Dit zijn twee graancirkels die de goddelijke deadline uitleggen van 4 augustus. De eerste is van Manton Drove, bij Marlborough, Wiltshire, Engeland en verscheen op 2 juni 2012. 


Deze graancirkel laat duidelijk een pool-klok datum zien van zaterdag 4 augustus. 


De tweede is bij Windmill Hill, bij Avebury , Engeland en werd gerapporteerd op 27 juli 2012, en wijst ook op 4 augustus. Laat me dit nu stoppen en terugkeren naar een tweede post, zo snel als die compleet is. 
Voetnoten: 


(1) “Het Bewijs waar jullie op hebben gewacht. Houd je hoeden vast!” april 14, 2012, at http://the2012scenario.com/2012/04/the-proof-youve-been-waiting-for-hold-onto-your-hats/ 


(2) Wanderer of the Skies, 21 juli 2012 at http://wandererodtheskies.blogspot.ca/. 


Website:
http://the2012scenario.com/2012/07/disclosure-events-moving-fast/
 
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html