Labels

Sunday, August 19, 2012

05-08-212


Amuna Ra op 5 augustus 2012 met Metatron


Amuna Ra: Pasgeleden zijn er veel en complexe boodschappen geweest over kosmische en aardse gebeurtenissen die rond de Olympische Spelen in London gebeurden. Ik heb ze allemaal volledig hier neergezet, voor degenen die het door willen lezen – scroll naar beneden voor vroegere channelingen.  

Er zijn prachtige leringen om angst en verwachtingen te overstijgen en over de uitbreiding van het aura van de Aarde en die van de mensheid die nu deels opereren in de 4de dimensie, en details van veranderingen van het plan door de Sterrennaties en hun wens om contact te maken met de massa. Op zondag 5 augustus toen ik vroeg wat er gebeurde op 4 augustus, kreeg ik dit antwoord: BOODSCHAP VAN METATRON OP 5 AUGUSTUS 2012  

Er was een dispensatie/ontheffings verandering van onze plannen zodat de sterrenwezens nog niet konden verschijnen in jullie wereld omdat ze diverse pogingen moesten afwenden om de Olympische Spelen te bombarderen. Die waren succesvol (de pogingen) en jullie meditaties en vurige gebeden hielpen hen om hun taak succesvol te vervullen. We willen totaal niet dat jullie wereld ernstig wordt verstoord, dus moest die veilig worden gehouden voor dit pas geplande terrorisme.  

Jullie hebben je gerealiseerd dat jullie aarde, Gaia, haar aura enorm uitbreidt, nu zitten de sterrenwezens totaal in het aura van Gaia, zij zijn nu deel van haar. Jullie zijn allen een. Er heeft veel plaats gehad in de laatste paar dagen en nu werken alle menselijke wezens deels in de vierde dimensionaliteit, samen met Gaia. Daarom is jullie zin van tijd zo verstoord, want er is geen tijd in de vierde dimensie. Dit veroorzaakt veel verwarring maar jullie emotionele stabiliteit handhaven verzekert dat jullie denken steeds compleet open en vrij is, dat is vitaal nu, beste mensen, dus jullie kunnen correct onderscheiden wat er om jullie heen gebeurt. Het handhaven van je liefde en vertrouwen in de krachten van Licht is ook onmisbaar voor de heilzame werking uit het huidige scenario. Zoals jullie zeggen: hang on there, blijf bij ons, lieve Lichtwerkers.  

Er is heel veel bezig achter de schermen. Ga door de wereld gebeurtenissen in Londen in de Liefde van jullie Hart te houden, en handhaaf de Vrede van je Hart, wetend dat die sereenheid de beste hulp is die jullie in deze tijd kunnen geven aan de wereld. De oefening om nog meer van de oude bagage te verwijderen van vrees en verwarring en om versleten concepten uit je denken weg te halen is een voorbereiding voor wat jullie zullen ondergaan in de volgende periode die komt. We houden enorm van jullie en zijn altijd beschikbaar om jullie te helpen. Roep ons echter op, op rustige momenten van jullie meditaties. 

Metatron, 5 August 2012 

Bron: http://www.pleiadianregression.co.uk/5.html
 
 
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html