Labels

Sunday, July 15, 2012

15.07.2012


Liefde heeft geen vijanden, en dus heb jij die ook nietAlles rolt prachtig voort in voorbereiding op het grote ontwaken, dat niet zal worden vertraagd of gestopt - omdat jullie gezamenlijk het besluit genomen hebben om wakker te worden, en dat besluit is geheel in overeenstemming met de goddelijke Wil. Jullie zijn helemaal klaar voor deze gedenkwaardige gebeurtenis, en hoewel de overgrote meerderheid van de mensheid nog steeds diep in slaap is, zal de situatie spoedig veranderen. Jullie, de Licht-houders en de Licht-werkers, hebben geweldig werk gedaan door het loslaten van jullie resterende houdingen die incompatibel (onverenigbaar) zijn met het goddelijke veld van Liefde dat de planeet omhult, en als gevolg daarvan hebben jullie jezelf opengesteld voor Gods omhelzing. Als jullie dat doen zullen jullie individuele energievelden oplichten, ophelderen, en uitbreiden, naar iedereen met wie je omgaat, Gods niet-discriminerende en onvoorwaardelijke Liefde. Hij wil dat iedereen op de planeet zich bewust wordt van Zijn Liefde zodat ze niet langer bang zijn om te ontwaken. Oordeel is op Aarde zeer lang endemisch geweest, en in een dergelijke mate dat niemand onberoerd is gebleven door het gevoel van schuld en onwaardigheid die daarmee hand in hand gaat. Gods liefde voor jullie is grenzeloos; jullie zijn allemaal Zijn goddelijke nakomelingen, perfecte reflecties van Hem, en dus is het oordelen van jullie volledig onnodig en ongepast. God heeft nooit geoordeeld, en zal dat ook nooit doen. 


Oordeel is een op angst gebaseerd concept dat werd geïntroduceerd in de diverse menselijke rassen en culturen toen het gevoel van afscheiding dat de illusie aanmoedigt intensiveerde, en mensen de behoefte voelden zich tegen elkaars aanvallen te beschermen. Afscheiding heeft jullie verdeeld en jullie tegen elkaar opgezet, en oordeel maakt het je mogelijk je gevoelens van onwaardigheid te beschermen door ze op anderen te projecteren, op die manier gedeeltelijk jullie collectieve schuld tot bedaren brengend, die in het leven werd geroepen ten gevolge van jullie keuze je voor je Vader in de illusie te verbergen. 


Binnen de illusie lijkt oordeel van essentieel belang want de wereld wordt gezien als gevuld met 'anderen' die je kwaad zouden willen berokkenen, en dus een middel dat noodzakelijk werd geacht om die immorelen of slechten ter verantwoording te roepen voor hun daden. Van de vroegste tijden af installeerden tribale leiders zich met de hulp van hun supporters als gezagsdragers die zich het oordeel toeëigenden en hen veroordeelden die niet voldeden aan wat werd beschouwd als normaal tribaal gedrag. En dat concept is met het verstrijken van de tijd uitgebreider en complexer geworden. Jullie zijn je allemaal bewust van de ongelooflijke inconsistenties die dit veroorzaakt wanneer verschillende culturen, rassen en religies allemaal hun eigen codes van acceptabel gedrag produceren terwijl ze anderen veroordelen die een ander geloof aanhangen. 


God is Liefde, en daarom zijn al Gods kinderen, die eeuwig een met Hem zijn, dat ook. Liefde heeft geen vijanden, en dus heb jij die ook niet. Maar de illusie laat jullie een wereld zien van afscheiding en acute disharmonie, en het is uit die illusoire staat dat je moet ontwaken. Het heeft jullie stelselmatig intense pijn en lijden berokkend, en ondanks jullie beste pogingen de wereld te veranderen - op verschillende zogenaamde evolutionaire hoogtepunten van de beschaving – in eentje waar iedereen eerlijk en met mededogen behandeld werd, is succes jullie altijd ontglipt. 


En, zolang je gelooft in scheiding en individualiteit, zal het dat blijven doen. De enige remedie voor jullie beschikbaar, is om te ontwaken, en ten langen leste staat het moment waarop dat gaat gebeuren voor de deur. De Liefde die de planeet omhult, ernaar verlangend al het leven te omarmen, is eindelijk enorme vooruitgang aan het boeken, aangezien steeds meer van jullie zich de waanzin realiseren van de vele tegenstrijdige overtuigingen die jullie vasthouden en die jullie in tegengestelde facties en kampen drijven zodat je de oorlog kunt verklaren aan... iets! Denk aan een probleem, een overtuiging, een situatie, en iemand ergens wil dat de oorlog verklaren – voor 'de bestwil van de mensheid'! 


De Liefde die de planeet overstroomt, en de hardheid oplost die zo vele harten heeft geïnfecteerd, heeft onder jullie een overweldigend verlangen doen ontstaan om jullie vijandige houdingen te veranderen, niet alleen tegenover elkaar, maar tegenover culturen en overtuigingen die anders zijn en zelfs een raadsel voor jullie zijn. Het is in plaats daarvan jullie aan het aansporen om te werken aan begrip en respect voor alle rassen, geloofsovertuigingen en culturen. En het is deze intentie die jullie allen gestaag en onvermijdelijk aanspoort richting je ontwaken. Richt je aandacht op Liefde, en op al Haar aspecten die zichtbaar worden over de gehele wereld, terwijl de bewustwording (?/realization) voet aan de grond krijgt, toeneemt, en versterkt, dat Haar kracht om je te helpen oneindig, goddelijk, en allesomvattend is. Alles dat jullie moeten doen is jullie aan haar overgeven en alle oordeel loslaten. Jullie zijn allemaal goddelijke wezens die op het punt staan te ontwaken uit een wilde en zeer verwarrende nachtmerrie in de grootsheid van jullie echte bestaan – wat een staat van sublieme harmonie is, eeuwig een met de gehele schepping. 


Met heel veel liefde, Saul.

Channel:John Samallman

Website:
http://johnsmallman.wordpress.com
 
Vertaling: René  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html