Labels

Sunday, July 15, 2012

15.07.2012

‘We zijn nu niet verder weg dan jullie gedachte’

 AE Michaël 

We willen vandaag graag beginnen door op de intense energieën te wijzen die jullie ervaren. De opwaardering van jullie energielichamen en DNA wordt versneld, terwijl we spreken. We willen jullie waarschuwen om voorzichtiger te zijn in de paar volgende dagen. Jullie hebben tijd nodig om dit te verwerken en om er mee leren om te gaan. 

Degenen van jullie die midden in interne veranderingen en opruimingen zitten zullen ook zien dat die zich versnellen. Als jullie in de loop van de volgende dagen je zelf ziet dromen en denken over nieuwe manieren om het leven dat je leeft, te genieten en te beleven, gooi dat niet weg en wijs het niet af. Dit zijn aansporingen van jullie hogere Zelf die nu dichter bij je is dan ooit eerder. Eigenlijk is het zo dat jullie nu de nabijheid zouden kunnen voelen van al jullie spirituele families. De ‘sluier’ zoals jullie die noemen is aan flarden en jullie zouden een duidelijke toename kunnen beginnen te voelen in de communicatie, minstens in gevoelens en in prikkels. Meer nabij is natuurlijk niet echt waar, maar alleen de beste manier om de situatie te beschrijven. Misschien moeten we zeggen dat jullie vermogen om hun aanwezigheid te merken verhoogd is geworden.


We zeggen jullie ook dat als het de wens van je hart is om je hoogste potentieel te belichamen, het dan nu de tijd is om je aandacht vast te houden en met die visie bezig te zijn. Reik naar de energieën die jullie nu omgeven met de bedoeling om je frequentie te verhogen in de hoogste mate die mogelijk is. Dat is in feite de bedoeling die zit achter wat jullie is geschonken. Ieder partikeltje, atoom en molecule in je gehele lichaam, wereld en zonnestelsel wordt in deze tijd opgeladen. Jullie zullen beginnen te ontdekken dat niets hetzelfde is, zelfs al lijkt dit een tijdje zo te zijn. Jullie percepties creëren uiteindelijk jullie werkelijkheid. 

Laat los wat je vasthoudt en dat je niet met jou de toekomst in wilt meenemen. Dank het voor zijn bijdrage aan wat je ervan geleerd hebt en zend het op zijn eigen weg. Verwelkom het nieuwe verhaal van je nieuwe leven. Verandering, als je er over denkt, heeft energie nodig. Energie is nu voor jullie beschikbaar zoals het nooit eerder is geweest. Adem het in, verwelkom die, drijf erop, zwem erin, dans er mee, en houd de houding van dankbaarheid vast voor wat die jullie brengt en we beloven jullie dat jullie morgen de vreugdevolle wereld zullen zijn waarvan je altijd geweten hebt dat die van jullie zal zijn. 

Laat iedereen die opheffing beleven als ze dat wensen. Houd jezelf niet terug door in vergelding te wonen voor vroegere daden. Het is belangrijk te weten wat er moet worden veranderd. Het is net zo belangrijk om te vergeven en door te gaan. Jullie focus moet op dit moment op je eigen omhooggaan in bewustzijn liggen. Wat voor een andere ziel moet worden gedaan zal gebeuren. Dat moet jullie niet aangaan. In feite, zullen jullie het beste die zielen en jezelf dienen, door hen in het licht te houden en om ook hun hoogste en beste voortgang te wensen. 

Om naar meer blije gedachten terug te keren, reik nu uit in jullie rustige momenten in jullie gedachten en gevoelens en je zult onze aanwezigheid voelen, zelfs als jullie ons … nog niet…. zien of horen. Ook dat zullen jullie spoedig genoeg doen. Verheug je! Jullie zijn bijna thuis. We moeten eigenlijk zeggen, thuis is bijna hier. 

Als er momenten van stress, twijfel of angst zouden zijn, reik dan naar ons uit en vraag om onze hulp. We zijn nu niet verder weg dan jullie gedachte. Houd ons in jullie hart totdat we de volgende keer met je spreken, zoals wij jullie in ons hart vasthouden. Goedendag.
Channel: Ron Head

Website: 

http://http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/07/15/we-are-no-farther-away-now-than-your-thought-michael-channeled-by-ron-head/
 

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html