Labels

Wednesday, February 5, 2014

21.01.2014 Gesprek over Healing in de Hogere Rijken

Aartsengel Raphaël bij Heavenly Blessings, met  Suzanne Maresca op 21 jan. ’14: Gesprek over Healing in de Hogere Rijken


Aartsengel Raphaël over Healing in de Hogere Rijken
Suzanne Maresca: Goede morgen en welkom bij weer een afl. van Heavenly Blessings met Linda Dillon, kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van “The New You: Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart Consciousness” en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag gaat onze conversatie over de hogere rijken van healing met Aartsengel Raphaël die leiding en inspiratie geeft voor de vervulling van heelheid voor de mensheid, en als ik me niet vergis ook voor vele anderen.
We moeten over veel praten vandaag dus we kunnen misschien niet zoveel bellers horen, zoals gewoonlijk, maar dank jullie dat je bij ons bent en dank je Linda, dat je hier opnieuw bent. Het is altijd een genoegen. Goede morgen!
Linda Dillon: Goede morgen, Suzi en goede morgen aan iedereen. Ja, dit is altijd een genoegen en ik vind het heerlijk als we over de Aartsengelen praten of over een ervan.
En weet je, Aartsengel Raphaël specifiek is een rustig wezen en dus, alhoewel hij zo machtig is maar hij is zo aanwezig, niet alleen op Aarde of op Gaia en in onze levens maar in het Multiversum. Kun je je hem voorstellen dat hij leiding heeft bij alle healing? Dat is echt een grote job dus ik voel een soort van ontzag en verwondering en privilege dat hij naar voren komt en heeft gezegd dat hij echt wil doorgaan met de conversatie die we in de paar vorige weken over healing gedaan hebben en wat het werkelijk betekent om te healen. Dus ik ben erg blij.
Suzi: Het is HEEL opwindend en ik moet zeggen dat er wat mensen zijn die ons geschreven hebben en vragen stelden over de diverse Aartsengelen en wat hun kleur is en wat hun geschenk is aan de mensheid en waar ze over gaan. Ik vraag me af of we dat volledig wel of niet kunnen bespreken maar het zou prachtig zijn om dat ook te bewaren ergens.
Linda: Nou, eigenlijk waarom nemen we niet een paar minuten en doen dat heel snel? Vlak voor de show begon vertelde ik Suzi dat vanaf donderdag Isaac en ik wat kleine oefeningen gedaan hebben waar ik over schreef bij website van de Raad van Liefde. (www.counciloflove.com) dat heet Hosting the Archangels. Dat gaat over het uitnodigen van Aartsengelen in ons huis voor een periode van vijf dagen. En dat is echt heftig en verbredend en interessant. Ik begin met mijn dag, ik eindig mijn dag en er tussenin is alles wat ik doe, de Aartsengelen neerzetten en ze binnen nodigen, dus ik was nieuwsgierig over die oefening en hoe die anders kan zijn.
En daar het voor mij niet zo anders is geweest, heb ik gemerkt en Isaac en ik praatten er net vanmorgen over hoe het hebben van de Aartsengelen en bewust je met het ritueel verbinden, met de geschenken, met hun aanwezigheid, echt de energie uitbreidt. Dus het weten van hoe je er mee werkt, kan nuttig zijn, dus laten we de Aartsengelen in een notendop brengen.
De Raad van Liefde werkt voornamelijk met wat zij noemen de Vijf Machtigen: Michaël, Raphaël, Uriël, Jophiël en Gabrielle. We hebben hier al een paar jaar niet meer over gesproken, maar de ‘el of elle’ aan het eind van de naam van de Aartsengel heeft te maken met hun aartsengel status van afkomst (El = God w.) of hoe dat heet.
Dus, even snel Michaël is blauw en hij is onze Strijder van Vrede.  En je merkt op beide channelingen, Hier bij Heavenly Blessings en bij An Hour With An Angel, dat ze altijd consistent zijn in hoe ze zichzelf introduceren. Dus Michaël  zal altijd zeggen: Strijder van Blauw, Aartsengel van Liefde. ”Gabriël zegt altijd: “Lelie van Liefde, Trompet van Waarheid” en dat  heeft te maken met niet alleen hun straal en kleur maar wat ze doen in het Universum.
Dus, Michaël is blauw en Vrede, Raphaël is emerald groen en Healing. Uriël is zilver, hij is mooi en de Brenger van de Toekomst en hij is heel duidelijk, hij is de “brug man’ die verankert wat wij denken dat de toekomst is in het nu en hij brengt ook het Licht, zijn Zilveren Vlam, naar situaties. Dus dat kan iets zijn waar we naar willen kijken in de komende weken.
Dan is er Aartsengel Jophiël ook bekend als Metatron en hij is magenta. Hij brengt ook de toekomst maar hij is heel stoffelijk, Aartsengel Jophiël incarneerde als Jozef, de vader van Jezus. Hij is een ‘elektrische centrale’(een krachtfiguur dus)! Ieder ander ziet er aartsengelachtig uit, maar voor mij ziet Jophi er als een piraat uit: zwarte ogen, zwart haar, flitsend en heel gespierd. Als ik me klaar maak om te channelen en ik roep de Aartsengelen binnen, dan neemt Jophiël altijd de positie in zodat hij mijn rug heeft. Ik voel zijn vleugels gewoon om me heen en niets kan er voorbij gaan, niets kan naar binnen sluipen van achter me.
En dan is er Gabrielle of wat sommige mensen denken als Gabriël. Aartsengel Gabrielle is Goud, Communicaties  en Vreugde en zij is de Centrale Administrateur van het Universum en dus heeft zij de leiding om alles te organiseren. Je hebt me over Gabrielle horen praten als mijn go-to gal, (ik veronderstel dat dit zoiets betekent, het meisje waar ik naar toe moet.w) en zij heeft alles te maken met communicatie. Zij is feitelijk de patrones van communicatie, van media-uitzendingen, van zangers, acteurs enz. Dus dat is in een notendop voor mensen om er over na te denken.
Suzi: dat is prachtig en schitterend. Ik had er geen idee van dat Metatron en Jophi dezelfden zijn.
Linda: ja, dat zijn ze. Het is heel cool. Er is een universum van informatie en energie bij ieder van die Aartsengelen. Hen oproepen is iets dat ik leer en waar ik over spreek in die show, en dat ik mensen aanmoedig om dit in meditatie te doen. Ik doe het zelf voor iedere channeling of healing sessie of radioshow uit die ik geef en ik breng ze naar binnen en je kunt ze neerzetten rondom in je kamer, rond je huis, rond je vliegtuig, rond je auto.
En we hebben allemaal die nachten gehad, want dat gebeurt gewoonlijk ’s nachts, als je naar bed gaat en dat er iets krom voelt. De energie is gewoon niet goed en je voelt je zenuwachtig en je kijkt naar schaduwen in het duister zelfs als je weet dat je beschermd bent en geliefd wordt en dat er niks is.
Nou, wat je dan doet, dat zet je de Aartsengelen neer, en als je die Aartsengelen neerzet, dan niets, niets komt door dat schild heen. En dus waar ik aan dacht om te doen als we klaar zijn, Suzi, dat we eigenlijk door die kleine oefening zullen gaan om de mensen er aan te laten denken/wennen hoe je de Aartsengelen neerzet, en dat is dan onze meditatie vanmorgen.
Suzi: Oh, ik denk dat dit een prachtig idee is.
Linda: Yeah! En leuk.
Suzi: Yeah. Normaal dagen voor een show uit heb ik die uitwisseling met wie er onze gast gaat zijn en het is echt prachtig om uit te wisselen met Aartsengel Raphaël. Het voelt gewoon dat de Aartsengelen buitengewoon sterk aanwezig zijn in deze tijd en ik weet gewoon zeker dat er geen fout zit in onze evolutie en waar we op dit moment zijn.
Linda: Ze zijn volledig aanwezig en zo vaak zullen onze luisteraars zeggen: ‘Ik wil jullie zien en ik willen jullie echt voelen.’ Als je je heilige ruimte schept zelfs om met een Aartsengel te werken en om met die kwaliteit van die Aartsengel te werken, of eens per maand, dan ga je ze echt leren kennen.
En je gaat ook het verschil van energie leren kennen. Ja, we zijn allemaal Een. We zijn allemaal geïntegreerd en er is niet zoiets als afscheiding, maar natuurlijk heeft ieder van ons zijn eigen persoonlijkheid, onze eigen geur, onze eigen kleur, ons eigen geluid, en zij dus ook. Dus, als je tijd neemt om een heilige ruimte te maken voor jezelf en om hen met je te laten communiceren, verandert dat gewoon allemaal.
Suzi: Het verandert alles en wat er nu bij me op komt is het je realiseren dat er misschien veel mensen zijn die nog een gebrek aan zelfwaarde beleven wat zich vertaalt in:  ‘Ah. Aartsengelen willen niks met mij te maken hebben,’ of ‘Ze zullen niet voor mij komen’, of ‘Ik kan niet tegen hen praten’, of zichzelf zo neerzetten waar ze niet in staat zijn om dat echt te ervaren. Daar moeten we ons gewoon doorheen werken en dat loslaten en het gewoon doen. Vraag er dus gewoon om en vertrouw erop dat ze er zullen zijn.
Linda:  En ze zullen altijd komen.  Je hebt gelijk over de verschuiving en over het paradigma, want we zitten nu in dit heilige partnerschap en met de Meesters, wat we zeker al gezien hebben in de laatste paar weken met St. Germain. Maar de Aartsengelen zijn ook heel aanwezig en we komen dichter en dichterbij. Te denken dat ze niet zullen komen voor je, of  dat ze je niet willen helpen, dat is gewoon, wat Gabrielle zou zeggen: “Onjuist!”
Suzi:  Onjuist. Dat is zo. Dus, dat is prachtig. Alright, zullen we in die fabuleuze meditatie gaan om de Aartsengelen neer te zetten?
Linda: je snapt het.  Dank je en dank iedereen voor het luisteren, om je af te stemmen en om deel  te zijn van deze reis van Suzi en mij.

( meditatie begint om 14:38) ~ dus je weet hoe je beginnen moet; Laten we beginnen met ontspannen, door in je hart te zinken en in de stoel of op de vloer, op je bed, je autostoel, waar je ook bent. Voel dat je spieren zich beginnen te ontspannen, ontspan je kaken, je nek, laat je schouders zakken vanaf je oren. Laat de lijst van zaken los die je moet doen en geef jezelf het geschenk van deze tijd voor je heilige Zelf voor je prachtige heilige Zelf, want je verdient dit, want je wordt geliefd en omdat je zelf liefde bent.
Zink dieper in je hart en waar je ook bent zullen we de Aartsengelen binnenroepen en of het nu in de kamer is, je slaapkamer of in je kantoor, of je huis, als we beginnen zet je ze daar neer, maar we willen ze wel om je heen hebben. Dus, is het niet zo dat je een andere ruimte vasthebt of verankert, zelfs als je in je auto zit zullen we ze daar omheen zetten.
En we beginnen met Michaël, onze prachtige Aartsengel in Blauw, van dat koninklijke blauw, het helder blauw van een zomerlucht, van riddersporen, en Michaël begint deze reis door altijd de deur te nemen, de voornaamste deur, of het nu de deur van je huis is of de deur van je bureau of de deur van je slaapkamer. Kijk op en zie Michaël, neem hem waar, ga er dieper op in, dat bruine krulhaar, die prachtige sprankelende blauwe ogen en een grijns.. ja, hij lacht vandaag. Dus we roepen Michaël op en terwijl we dat doen zie je hem door je deur gaan met een draai naar rechts (kloksgewijs) dus rechtsom en hij neemt die eerste muur en terwijl hij dat doet wordt die hele muur een prachtig safieren, lapis lazuli blauw en die is nu verzegeld.
En terwijl hij de volgende hoek nadert, wisselt hij met Aartsengel Raphaël af, onze geliefde Aartsengel van Healing., met gouden haren, bijna witte robe van emerald groen, zeegroene ogen. Als je naar Raphaël kijkt is er een zin van, niet alleen van healing maar van intense sereniteit, van weten dat er voor je gezorgd wordt. En Raphaël loopt uit die hoek naar de volgende hoek en terwijl hij loopt wordt die hele muur van je kamer/ruimte in het mooist briljante emerald groen wat je ooit gezien hebt.
En bij de volgende hoek van je kamer ontmoet hij Aartsengel Uriël en wisselt met hem af. Aartsengel Uriël, Brenger van de Toekomst, het Anker van het NU, en als je kijkt naar Aartsengel Uriël heeft hij prachtig zilverwit haar en zelfs terwijl zijn gezicht jong en eeuwig is, is zijn haar schitterend prachtig zilver en zijn z’n ogen stormachtig grijs. Hij ziet er uit als een dichter, een student, en hij werkt met bewegende energie, specifiek als je creatief werk doet. Dus, terwijl Aartsengel Raphaël, Uriël aflost, loopt hij door de kamer en die muur wordt nu tin van kleur, zilver, platina, ijsschaatsen, het zilver van je zwaard en die muur is nu verzegeld.
En Uriël lost Aartsengel Jophiël af, onze geliefde Aartsengel, ons anker, onze Bewaarder, onze Beschermer, ons veilige eiland.  De enige Aartsengel die weet wat het is om mens te zijn en hij helpt ons bij zaken van stoffelijkheid en het verankeren van de Hemel op Aarde. En zoals ik eerder zei, is hij massief! Jophiël met krullend haar tot op zijn schouders, flitsende zwarte ogen, gespierd, niet energiek zoals de anderen, maar krachtig en zijn straal is magenta-amethyst. En terwijl hij terugloopt naar de deur verzegelt hij de laatste muur, en die wordt een prachtig granaatrode-amethysten muur en je kamer is nu verzegeld en de Aartsengelen staan er in en ze kijken naar je en ze zijn aanwezig in al hun macht om je te assisteren, om je te leiden.
Zie nu jezelf zitten midden in je kamer en zie hoe Aartsengel Michaël je nadert en je handen vasthoudt, als kopjes alsof je water gaat drinken, en je weet al dat je de Violette Vlam in die handen hebt van St. Germain, maar zie hoe Michaël naar je over leunt en zijn prachtige saffieren Blauwe Vlam, de Vlam van Waarheid en Vrede in je handen zet, in je handpalmen. En hij gaat weer terug naar zijn positie.
Zie nu Aartsengel Raphaël je zachtjes naderen en zijn Emerald Vlam, de vlam van Healing, de Vlam van Liefde, van het HART, de Vlam van het 13de Octaaf in je handen zet, terwijl hij terugkeert.
Uriël nadert en hij zet zijn Zilveren Vlam ook in je handen, om je weg te verlichten door het duister, om je de weg naar huis te tonen. Laat deze helder branden. Ja, je voelt dat je handen heet worden; dat is perfect.
Nu komt hier Jophiël en die geeft je zijn magenta-amethyst, die granaten amethyst, en die neem je nu aan.
Nu direct  voor je, en het midden van de ruimte vullend, staat onze geliefde Aartsengel Gabriëlle, Lelie van Liefde, Trompet van Waarheid met haar prachtige gouden haar en haar ogen ijsblauw, haar schitterende vleugels die je gedragen hebben en je zo vaak hebben getransporteerd. En zij staat direct voor je, nu en altijd, om je af te schermen, om je te beschermen, om je te leren en zij leunt over je heen en zet haar prachtige gepolijste Florentijnse Gouden Vlam in je handen en je voelt je geëerd en vol ontzag.
Neem nu je handen bij je met die prachtige blauwe en emeralden, zilveren en magenta-amethysten violette en gouden vlammen en breng ze omhoog naar je hart, nu, omhoog naar je hart, je handen nog als kopjes en voel die verankerd, niet alleen permanent in je handen maar ook door jouw keuze, door jouw kracht dit geschenk aannemend van de Machtigen en zet die in je hart. Adem ze in en veranker ze. Opnieuw adem je ze in en zie dit prachtige kampvuur in je hart en bedank gewoon, wetend dat je beschermd bent, je wordt geleid, en niets dat niet uit het hoogste rijk van Liefde is, komt door die muren heen,


Gegroet ik ben Aartsengel Raphaël.
Suzi:  Welkom.
Raph: En welkom aan jou zoete Suzanne, lieve Linda, lieve luisteraars, lieve familie en ja, Ik ben Aartsengel van Healing. Nu, wat betekent dat? Omdat jullie werkelijk alles afkorten wat wij zeggen noem ons de Aartsengelen van Liefde. Want wat is vrede en hoop en vreugde en healing? Dat zijn gewoon stukken, deeltjes van de Liefde die we voor jullie hebben, van jullie en die diep in je verankeren.
Mijn geliefde vrienden, dit is een tijd als nooit tevoren, niet op jullie planeet, niet op Gaia, niet bij de mensheid; dit is een tijd van spectaculaire healing en uitbreiding. En wat bedoel ik met healing? Ik bedoel niet eenvoudig voor jullie om ziektevrij te zijn, om terug in evenwicht te zijn: ja, natuurlijk dat is altijd het beginpunt, want is dat niet de waarheid van wie jullie zijn, is het niet de waarheid van je wezen, van je essentie, van jullie substantie, van jullie manifestatie, het is geen deel van waarom jullie hier zijn.
Maar als ik deze dag tegen jullie spreek, mijn geliefde familie, spreek ik ook uit het spectrum van healing. We hebben daar allemaal over gesproken, vanuit die reeks om je ziek te voelen, je niet verbonden te voelen, je aangetast te voelen op diverse manieren, je beperkt te voelen op diverse manieren, tot aan het punt van heelheid, niet alleen in voorspoed hebben, te gedijen, niet alleen van wat je dacht in welzijn, maar om in de volle straling te zitten van de essentie die je bent.
Nu, ik praat over mijn taak, over de belofte die ik maakte, de verplichting die ik aan de Moeder maakte eonen geleden, misschien nog veel langer;  dat ik met alle Universums zou werken, alle soorten en dat ik zou healen. En wat ik doe met mijn Emerald Vlam, die Liefde is, die veel lijkt op de Violette Vlam als fakkel, wij transmuteren en transsubstantiëren dat wat niet van liefde en heelheid is naar de Waarheid van liefde en heelheid.
En het is zo eenvoudig dus wil ik niet spreken over wetenschap of formules, waar er velen van zijn, in feite, ze zijn oneindig afhankelijk in welk Universum en dimensionaliteit je opereert, maar ik wil dit heel eenvoudig houden.
Waar ik over wil spreken zijn twee dingen… jullie vermogen om te healen en ik bedoel niet alleen verwijdering van ziekte en jullie bereidwilligheid om te healen. Nu, eerst komt wel bereidwilligheid en wat heeft die nodig? Het heeft de verwijdering van kanker nodig die zo velen, niet alleen op deze planeet maar ook ergens anders is dit gezien, maar voornamelijk de kanker van Gaia, van de mensheid, het is dat gebrek aan zelf-waarde en zelf-liefde.
Dat is de kern, het begin, het midden en het eind van healing. Dus jullie verwijderen, jullie transsubstantiëren wat zich heeft gemanifesteerd als ziekte of kwaal en jullie denken: ‘dat is geweldig, ik ben geheeld en ik dan, ben ik tevreden gesteld’ wat ook okay is. Maar, Lief hart, dat is nooit goed genoeg, dat is nooit de waarheid en de straling en de totaliteit geweest van wie jullie zijn.
Ik wil dat jullie zijn die je bent. En ja, dit is een universeel thema dat we aan jullie allemaal voorstellen in elke vorm waarin we de gelegenheid hebben om te spreken. Wie zijn jullie en zijn jullie bereid, mijn broeders en zusters om werkelijk te zijn in die substantiële afkomst, in de totaliteit van jullie energievelden, op jullie unieke plaats in en op het rooster, en deel van het plan van de Moeder; zijn jullie bereid?
Nu, ieder van jullie en ik kan jullie van over de hele planeet horen zeggen: “Ja!’ en hiervoor  zeg ik : “Hallelujah!” Maar wat ik te vaak merk is dat je zegt dat je bereid bent, mijn Geliefde Mensen, en ik zeg dit niet met kritiek, ik herinner jullie eraan, ik herinner jullie er aan als je grote broeder, je zegt dat je bereid bent en dan val je van de kar af. Ja, de kar van waardigheid. Waarom? Omdat jullie nog steeds die kwaal hebben van gebrek aan zelf-waarde. Het maakt niet uit hoe vaak je van die kar afvalt want je kunt er weer opspringen. Als je voelt dat je daar gewond ligt dan roep mij, roep Michaël, roep een van ons, we zullen je weer optillen en je terug zetten.
De wens en de intense overgave en instemming is, door de zone van de vrije wil, de  instemming en de overgave om te healen. de eerste stap. Nee, ik wil niet enige ‘maars’  horen want er zijn geen excuses, er zijn een miljoen excuses en er zijn geen excuses. Waarom in hemelsnaam zou je niet willen om de pracht te zijn van wie je bent? We wachten, we zijn geduldig, we zijn behulpzaam, we zullen alles doen, maar eerst komt die overeenkomst/instemming.
Dus nu het tweede deel waarover ik spreek… het vermogen, je capaciteit om te helen met of zonder mij, maar ik wil er graag deel van zijn, weet je, het is mijn taak,  jullie vermogen tot healen is oneindig, die is eeuwig. Jullie hebben die mechanismes, de formule, de essentie, het talent, de vermogens tot healen, niet gewoon om ziektevrij te zijn maar echt voor de eerste keer in je leven, om te zijn wie je werkelijk bent.
En terwijl ik deze, terwijl ik lading leidt, zijn wij, jullie Gidsen, jullie Bewaarengel, jullie kracht totems, jullie Sterrenbroeders en zusters en het Engelen rijk en Aartsengelen rijk, de Opgestegen Meesters en de Moeder, wij zijn er allemaal om jullie te helpen. Dus, je kunt over me denken als een manager van dit geval, maar jij, als je nooit een van ons oproept, jullie kwamen toch met het vermogen om totaal te healen en te gedijen.
Dus, dan zeg je tegen me: “Nou Raphaël, waarom heb ik jou dan nodig?” Nou, heb je ooit gedacht Lief hart dat wij misschien jou nodig hebben, dat omdat we misschien zoveel van jullie houden dat we deel willen zijn hiervan, dat we op jullie willen passen zodat sneller en onmiddellijker jullie schittering door kan schijnen?
Dus, laat ons je helpen, we kunnen zeker de dingen doen versnellen. Waar wil je nu beginnen, lieve Suzanne?
Suzi: Dank u Raphaël, dat u komt en met ons vandaag spreekt, ik geniet hier zeer van en ik voel me omgeven door Liefde. Het is gewoon zoiets prachtigs en heerlijks. Waar ik het meest graag mee wil beginnen is om een Hemelse reading te hebben van waar het menselijk collectief nu zit, tegengesteld aan een jaar geleden toen we ons herstelden van de anti-climax van eind 2012.
We zijn zo veel breder geworden in ons begrip in het laatste jaar, toch schijnen we bijna dichter bij het beleven van al die prachtige zaken te zijn waarover werd gesproken die spoedig plaats zullen vinden in onze werkelijkheid. Zijn wij collectief naar beneden gevallen bij onze job of is de orkestratie van onze transitie in de heelheid veel complexer dan iemand verwachtte?
Raph: Dit is altijd, altijd complex geweest. Zonder even te denken aan de variabelen aan onze kant, denk aan de variabelen van het co-ordineren van 7 miljard mensen; denk aan het co-ordineren van twee mensen, denk aan het co-ordineren van een. Maar ik wil graag dit zeggen… velen van jullie hebben gedacht over vorig jaar als een heel moeilijk jaar. We zullen dat niet ontkennen, maar het was ook een jaar van zo’n diepte en reiniging, van zulke prachtige groei van het hart, het niveau van uitbreiding van jullie vermogen tot liefhebben, om liefde vast te houden, en dat is werkelijk het tippend punt. Dit gaat niet over theorieën, het gaat niet over het begrijpen van de mechanieken van het Universum, of het fijne punt van het plan van de Moeder, het gaat over het vasthouden van liefde en om liefde te zijn en van jezelf te houden midden in een vreselijke storm.
En dus die capaciteit, die we healing zullen noemen is fenomenaal geweest. Nu, zijn er nog sommigen die nog lawaai maken? Zie je, we geven er niet om als ze zeggen ‘als we zeggen’,  ‘als zij zeggen’, ‘als wij zeggen’, ‘dat bestaat niet’, of ‘Ik geloof niet in Engelen en in Aartsengelen, of ‘Ik geloof niet dat we een nieuwe dimensie ingaan’,  ‘ik geloof niet in Nova Aarde’, ‘ik geloof niet …’ en die litanie gaat maar door en door. Je zou denken dat de mensen er doodmoe van worden. maar de waarheid  is… het maakt ons niks uit! In bepaalde mate vinden we het amusant, nee.. niet sarcastisch gesproken, maar gewoon door met onze hoofden te schudden… hoe kunnen ze zo blind zijn.
Waar wij om geven zijn de gevoelens, de daden, en het leven vanuit het hartebewustzijn en uit liefde. Het is nooit gegaan over ‘Hoe veel informatie kun je vergaren’- het is altijd geweest om ‘Hoeveel energie en liefde kun je vasthouden, doorgeven, delen’. 
Dus vanuit dat perspectief heeft de mensheid als geheel massale vooruitgang gemaakt. Dus, zitten jullie nu dichter bij waar je wilt zijn? Ben je dichtbij genoeg dat je kunt vallen, ontspannen, vliegen met wie je bent? Want het izijn niet louter wij die komen, we doen dit in partnerschap; dus is het geen ‘make-over’, het is geen reality tv, we komen niet in je huis en maken je beter en zeggen: “Okay, je bent klaar voor Ascentie.”  JULLIE doen dit.
Vragen wij en smeken wij en bieden wij onze hulp aan?  Ja, maar we bemoeien ons nooit met jullie keuzes, we inspireren, we beïnvloeden absoluut en daarom is het waarom onze aanwezigheid meer en meer duidelijk wordt gevoeld. Maar nog een reden waarom onze tegenwoordigheid meer en meer duidelijk wordt gevoeld is omdat jullie liefdes quotiënt is gegroeid, jullie bereidheid, jullie vermogen om je bereidheid, om liefde te accepteren, is enorm gegroeid.
Nu, waar zitten jullie op een schaal van 1 tot 100 in termen van jullie capaciteit om liefde vast te houden en te zijn? Jullie staan ongeveer op 60, zo zijn jullie gegroeid. Toen je dit begon, oh, een aantal jaren geleden, zelfs voor hen die geweldig werk hebben verricht, was het veel en veel lager. Dus, jullie zijn er bijna. Jullie zullen nooit die 100 bereiken omdat het altijd zal gaan groeien, dus zal er altijd meer zijn. Dat is geen wreed grapje door de Moeder gebracht, dat zijn wij die gewoon zeggen: “Er zal altijd meer zijn.” Dus, zijn jullie collectief op een plek waar je klaar bent om de sprong te nemen, waar jullie klaar zijn om in de Tsunami van Liefde te zitten? Het antwoord is ‘Ja’.
Suzi: Prachtig. Dat vind ik mooi. U sprak hier al over en ik weet niet zeker of een levend mens weet wat het is om heel en gezond te zijn. En dus hebben we eigenlijk geen basis ervaring om te lanceren hoe het zelfs maar voelt, dus kunt u hier wat over spreken?  Zoals we verondersteld worden om erin gaan als we niet eens weten wat het is?
Raph: Jullie krijgen er toegang toe door je over te geven en de groei toe te staan die plaats vindt. En je bent helemaal juist, naast degenen die Opgestegen Meesters zijn geworden zijn er maar weinigen op de planeet die de volledigheid kennen van waar ik vandaag over spreek.
Laat me er een praktisch voorbeeldje van geven en dit is iets waarvan ik denk waar jullie allemaal bij horen: er zijn keren in je leven geweest waar je gegeten hebt wat je wilde zonder je bezig te houden dit te transmuteren. Jullie hebben gewicht gekregen of verloren omdat je niet je stoffelijke lichaam hebt gekoesterd. Jullie hebben geen adequate oefeningen gedaan, jullie hebben geen adequate slaap gehad, jullie hebben geen adequate relatie gehad, jullie hebben geen adequate periode gehad… 
En dan word je op een dag wakker, meestal in januari, en je zegt: “Ik ga dit veranderen. Ik ga beginnen met wandelen, ik ga meedoen met de gym, ik ga een dieet houden.” En diëten zijn belachelijk, nietwaar? Maar ondanks dat ga ik jullie een praktisch voorbeeld geven. En dan begin je morgen meer gezond te eten.
 Dat zou natuurlijk voor mij meer groen eten betekenen en verwijderen van je dieet, als je  voeding je niet voedt, dan voed je je cellen niet of je huid of je emoties, dat het je eerder levendig  maakt dan op een emotionele roller coaster te zitten of in een mentale mist. Voedsel, water, is heel belangrijk. Dat zijn de elementaire geschenken van Gaia. Er is een reden voor. Dus je begint te oefenen, je begint beter te eten, je vorm krijgt een plek zodat je er blij mee bent en je begint je beter te voelen.
Nu, als er diverse dingen gebeuren en ze hebben allemaal te maken met deze bereidheidsvraag en je zegt dan: “Nou dat voelt beter”  en dan houd je er mee op en word je er totaal obsessief door en dan is de blijdschap ervan beroofd en doet het niet hetzelfde werk of je gaat gewoon door. We hopen altijd voor optie 3 en als je in optie 3 zit of gewoon doorgaat met wat je denkt  dat een achtenswaardige, erende manier is voor je lichaam, je geest, je spirit dan zul je je beter en beter en beter beginnen te voelen. Maar dan heb je nog niet bereikt waar wij over praten.
Dus, ja, voor je meest levende zelf zul je nog manieren te gaan hebben. Maar vanuit ons perspectief en wat ik tegen je zeg, niet als je trainer bij de gym of je diëtist, is dit fabuleus werk, dit is jullie keuze om te zijn die je niet bent, omdat iemand tegen je zegt: “ Eet meer groen “  want omdat je merkt dat als je groen eet, als je groen ademt, als je de zuiverheid van je water programmeert, voel je je dat je rond de zon kunt vliegen en terugkomen met overgebleven energie. Als je kijkt naar mensen en je ziet hun aura’s en velden en je koestert hen en je denkt: ”Ik heb me nog nooit eerder zo liefdevol gevoeld, zo vrij, zo licht.”
Suzi:  Prachtig.
Raph: Je kunt dit zeer snel doen.
Suzi: Alright. Ik was vorige zaterdag bij een gezondheidssymposium en er waren vier heel interessante sprekers, de laatste ervan was een uitgesproken wijze vrouw, een elder. Ze sprak over kruiden infusies, die kunnen helpen bij een aantal  gezondheidszaken en dat bracht dit tot mijn besef. Ik vraag me af of menselijke healing zal doorgaan om een combinatie te zijn van energiewerk en natuurlijke remedies of dat we ineens in een  meer complexere versie gaan van energie healing dan we nu kennen? Zullen we die dingen nog nodig hebben?
Raph: Nodig is een verkeerd woord… ‘gebruik’ is het juiste woord. Ja, jullie zullen doorgaan dat te gebruiken want het komt door dit spectrum waar ik op wijs. Dus het gebruik kan totaal anders zijn dus, laten we zeggen bijvoorbeeld, velen zullen St. John’s Wort of vitamine B gebruiken voor een healing of een emotionele instabiliteit of depressie. Dus dan komt je bij die plek waar je je beter voelt. Nu, in het nieuwe rijk zullen gelijkaardige substanties worden gebruikt, niet om je een hoge/high te geven, vertrouw ons, jullie zullen hoog genoeg zitten, maar om je te ondersteunen en omdat jullie zo’n liefde zullen hebben voor de geschenken die Gaia jullie geeft.
Weet je, bij andere discussies en natuurlijk luisteren we daar altijd naar, jullie praten over geld en financiële vrijheid. Michaël heeft gezegd dat het bestaan van valuta, geld, nog een tijdje doorgaat want mensen vinden het heerlijk om met geld te spelen. Denk daar aan in termen van healing… zal het nodig zijn om bepaalde kruiden in je lichaam te hebben? Misschien niet op diezelfde wijze maar jullie zullen ze wel innemen want je houdt van de smaak van die thee, die je je rijk voelt laten zijn en gekoesterd, jullie zullen groen eten omdat het een eer aan de overvloed van Gaia is.
Maar jullie gaan verder meer naar het energie medicijn want de aanpassingen die er gemaakt worden zijn energie aanpassingen, niet zo veel stoffelijke aanpassingen. Dus het stoffelijke is al aardig afgestemd en werkt harmonieus. Nu, dat betekent niet dat jullie nooit meer een pijn of pijntjes zullen hebben, maar als dit zo is dan is het een teken voor je en voor ons allemaal dat er iets scheef zit. En we willen nooit dat de collectieve mens weer zo ver scheef gaat als ze deden.
Suzi: Goed, dus dat brengt me naar de volgende vraag. U weet dat velen van ons blij de reünie verwachten met onze Sterrenbroeders en zusters op gelegener tijd, zoals op een of ander moment, dat zou geweldig zijn.  Hoe gaat dat werken bij onze huidige methodes van healing? Zoals er zullen uitwisselen met hen zijn, laat dat alles betwisten wat we weten of denken dat we weten over healing van de diverse menselijke lichamen?
Raph: Nee. Bekijk dat als een uitbreiding. Zie je, een van de dingen waar je over spreekt is de antieke wijsheid, the crone living-out-loud  (kan dat niet vertalen) (=het oude wijf dat hardop leeft?)  zoals jullie dat zouden neerzetten en om de oude remedies te delen die gegeven werden om te helpen bij ware healing.
Gaia biedt aan wat noodzakelijk is voor healing, zij heeft dat altijd gedaan en dat zal ze altijd doen, energetisch op het rooster, op het grid, op healingplekken, in de healing bronnen, in de wateren, in de modder. Dat zal doorgaan maar er is meer licht/geluid, symbool technologie die jullie Sterrenbroeders en zusters aan het mengsel zullen toevoegen. Dus op sommige dagen denk je dat je een lichtbad nodig hebt, die instroom van allerlei stralen, uit een healing aan boord van een schip, en dat kan ook zijn aan boord van Aarde. Op andere dagen voel je dat je in een veld met madeliefjes moet gaan liggen en dat is de healing die noodzakelijk is. Begrijp je wat ik zeg?
Suzi: Ja, dat doe ik en ik waardeer dit gesprek. Het is zoiets verbredends, zoals gewoonlijk. Ik wil graag een vraag stellen namens onze tiener luisteraars, als ik mag. Het is niet makkelijk voor hen om door dit proces te gaan van weergaloze verandering tegelijkertijd moeten ze navigeren door alle emotionele beroering en onzekerheden van het tiener leven zoals wij dat kennen. Voor veel volwassenen is het moeilijk geweest, om minstens te zeggen, maar de jongeren kunnen nog niet opgewassen zijn en vaardigheden daarvoor hebben ontwikkeld in een leven van ervaring en velen van hen zijn onderworpen aan onbewuste ouders. Kunt u ons enige bemoediging geven voor hen omdat ze moeten omgaan met dingen zoals acne, of het verlangen naar een vriend of vriendin?
Raph: Ja, dat kan ik en dat zal ik doen. Maar ik wil hier ook wat vooraf zeggen, en ik spreek specifiek nu tegen jullie die van 10 tot 20 jaren oud zijn. Jullie licht is briljant en ja, jullie gaan door de ‘aanvallen’ heen van, zullen we zeggen, de tienerjaren, de pubertijd, liefde, aanvaarding, relaties en in veel situaties met onbewuste volwassenen maar jullie zijn prachtig. Nu, je voelt je niet altijd prachtig, wel?
Hoe meer je je kunt verbinden met Gaia, hoe beter je zult zijn. Zij is jouw Aarde Moeder en zij is ook een Aartsengel net als ik. Vele jongeren hebben vreselijke eet gewoontes. Nee ik ga niet preken, maar ik wil je vragen om te voelen als je iets op je voedsel doet, of dat nu ketchup is  of zout of peper of olie, azijn, kun je dan ook zien dat ik er groen op sprenkel? Dat zal jullie helpen en de reden dat het jullie zal helpen is dat het je er aan zal herinneren hoe sterk jullie worden geliefd.
Als je je gezicht wast, maak dan het water emerald groen;  dat zorgt dan ook voor acné. Simpel genoeg. Als je naar je lichaam kijkt en ik wil dat je naar je lichaam kijkt en specifiek jullie westerse cultuur heeft je de juiste aandacht niet laten geven, ja, de juiste, accuraat, je de juiste aandacht niet laten geven of die presentatie van die prachtige reeks vormen. Er is gewoon geen een juiste vorm. Het is diversiteit en de schoonheid om in de vorm te zijn en om in een lichaam te zijn. Maar als je niet blij bent met je lichaam, zie dan dat je mijn laser pakt, mijn Emerald Straal en in je lichaamsbeeld snijdt, of er aan toevoegt of er afhaalt, snijd je lichaam met het laserlicht op de manier dat je wilt dat het is. Ik zal je erbij helpen.
Maar blijf niet vastzitten, alsjeblieft, aan wat jullie gemeenschap jullie zegt wat een volmaakte  of wenselijke vorm is. Vind je eigen vorm en houd ervan, waardeer die en als je er niet mee in verbinding bent, er niet mee eens bent,  met die vorm waarvan je denkt en weet in je hart dat dit de waarheid is van wie je bent, ja dan, gebruik dan mijn laser licht en ik zal je er bij helpen.
Suzi: Prachtig, heel liefdevol en mooi. Dank u dat u daar over sprak. Ik vraag me af wat er nu gebeurt als sommigen van ons in een 5 dimensionaal leven zitten door waar we aandacht voor hebben, en dan vlak naast mensen die stevig geworteld zijn in de illusie en zich niet bewust zijn dat er iets anders bezig is. En de vraag komt op hoe die verschuiving zelfs zo snel kan gebeuren waar velen van ons op hope, zonder de circuits op te blazen van die genoemde mensen? Hebben wij de boodschappen die we kregen zo drastisch misverstaan?
Raph: Jullie leven in de 5de dimensie; sommigen van jullie leven al volledig in de 7de. Dus dat is geen illusie; dat is werkelijkheid. De illusie is van degenen die nog vast zitten in de oude 3de maar die trekt weg, zoals we zeggen, als de mist van een rivier, een hologram dat aan het verdwijnen is, een bel die op het punt staat te barsten. Gaan jullie hun circuits braden? Ja. Maar het maakt niet uit, ze zullen direct weer opnieuw bedraad worden.
Dus dat is wat jullie Sterrrenbroeders en zusters heel goed mee zijn om daarbij te helpen en wij dus ook. Dus, we zeggen jullie altijd: ‘Doe niet te veel want je zult je circuits opblazen’, en dat is een vuistregel. Evenwicht is een vuistregel. Maar zijn er sommigen die zullen gaan denken dat ze gewoon aan de golven zijn overgeleverd, weggespoeld worden in de tsunami, dat hun circuits gebraden worden? Ja, die zullen er zijn. Zullen ze direct weer geheald worden? Ja, maar hoe meer van jullie er zijn die klaar zijn en reeds zijn verankerd in de hogere rijken als Poort bewaarders, als Pilaren, als Wegwijzers, hoe beter het zal gaan.
Suzi: Ah, dat is geweldig. Ik ben zo blij te horen dat omdat ik me dat echt heb afgevraagd hoe dat maar mogelijk kon gebeuren, maar alle dingen zijn mogelijk, dus daar heb je het.
Raph: De start-bel is heel erg dichtbij, Lief Hart.
Suzi: Yeah wow! Ik raak opgewonden. Kunt u ons vertellen waar we zitten door de woorden van transformatie in een kristallijnen vorm met een mogelijke uitleg van wat dat ook maar betekent?
Raph: Ja, omdat er twee vormen zijn, of woorden zullen we zeggen, die erover gaan en dan met veel autoriteit, en mensen die niet weten waar ze in hemelsnaam over praten. En dat is de kristallijnen vorm en het Lichtlichaam, en soms worden deze onderling uitgewisseld.
In de voorbije tijd, oh het is nu diverse tientallen jaren, is de menselijke vorm, denk erover als een evolutie, stoffelijk, spiritueel, mentale evolutie versneld; denk aan al die eeuwen waar jullie doorheen gingen, hoe die Landbouw Periode zeer lang was, hoe de Industriële Periode best lang duurde, en toen werd het versneld, nou, vanuit jullie perspectief van tijd en ruimte.
Diverse tientallen jaren, is jullie lichaam, je stoffelijke vorm die je Ascentie voertuig is, aan het transmuteren van wat je denkt dat een op koolstof gebaseerd voertuig is naar een kristallijn voertuig. Nu, jullie hebben bijgedragen aan dat bewaren van hogere vibraties, door je werk te doen, door juist te eten, door te mediteren, door vriendelijk, genereus en bescheiden en medelevend te zijn. Al die dingen zijn niet gescheiden; het zijn allemaal bijdragen aan jullie lichaamstransformatie.
De dichtheid van wat wij genoemd hebben, nee, geen dichtheid in termen van het negatieve, dat is niet wat we bedoelen, maar gewoon de dichtheid als zwaarder, de dichtheid van het koolstof lichaam, als tegengesteld aan het kristallijnen lichaam is betekenisvol anders. Het kristallijnen lichaam wordt naar binnen gebracht en deze transformatie vindt plaats zodat de circuits van jullie energievelden, van wie je bent, van de schittering die jullie zijn, van jullie vermogen tot overbrengen, zenden, energie bewaren, licht, is toegenomen.
Dus is het, het ‘nieuwe model’.
Nu, daarin zit jullie Lichtlichaam en je Lichtlichaam zit er ook in en er buiten en ik weet dat dit wat verwarrend voor jullie kan zijn maar jullie Lichtlichaam is niet noodzakelijk begrensd  om in je kristallijnen lichaam te zitten. Dus jullie stoffelijke structuur is aan het veranderen en velen van jullie zitten nu 90-99% in je kristallijnen vorm en daarom zijn jullie in staat om in de 5de, 6de of 7de dimensie te zijn want jullie zijn in staat om die frequenties vast te houden, jullie kunnen die doorzenden.
Toen wij tegen jullie zeiden, toen de hele Raad van Liefde tegen jullie zei dat jullie meer en meer en meer via je kristallijnen lichaam doorzonden, is dat omdat jullie veld zo sterk is gegroeid tot in die mate en de helderheid van dat kristallijne was tot in die mate gegroeid dat de transmissie werk vertoonde. Dus de transmissie van liefde, van medeleven, van passie, van omzichtigheid, hebben een helder kanaal om mee te werken, die raken niet vast in de modder.  Dus jullie zitten nu ongeveer, in het algemeen, en ik spreek nu tegen jullie die luisteren, zitten ongeveer op 80-90%.
Suzi: Dus dat manifesteert zich niet op een stoffelijke manier die we echt kunnen waarnemen, dat zit in deze tijd gewoon buiten onze waarneming, correct?
Raph: Ja en nee. Als je echt naar jezelf kijkt, werkelijk naar jezelf kijkt tot op het punt dat je huid verdwijnt, kun je je kristallijnen vorm zien, je kunt die zien. En hoe weet je dat die er is bij dit vermogen om te bewaren en door te zenden.
Nu, we hebben jullie vastgehouden/bewaard – en jullie Sterrenbroeders en zusters zijn buitengewoon behulpzaam geweest hierbij – zij hebben geknoeid, gemanipuleerd, met iets dat jullie denken wat technologie is. Dus, bijvoorbeeld, als je een x-ray moet krijgen, zien zij wat zij denken dat de oude vorm is, maar wat ze ook al zien is de nieuwe vorm, dat heeft alleen nog niet het volle bewustzijn gekregen. Die is al onderweg en jullie hebben meer techneuten of radiologen gezien die naar iets kijken en zeggen: “Dit ziet er vreemd uit, dit ziet er anders uit, ik vraag me af wat dit is?” En dan willen ze de test twintig keer herhalen. Dat hoeft dus niet.
Suzi: Prachtig. Okay, ik denk dat dit mijn hele vraag was en ik denk dat we nu klaar zijn voor bellers… 
Raph: Jullie Lichtlichaam is wat je met je meeneemt als je ’s nachts met ons reist. Dus denk er zo over als ‘je die stoffelijke vorm achterlaat, die prachtige, evoluerende, kristallijnen vorm die op het bed ligt, je gaat eruit met je Lichtlichaam samen met je gouden of zilveren koord en je gaat met ons mee in je Lichtlichaam.’
Suzi: Wow, ik stel me dat gewoon voor dat ik ’s nachts ongelooflijk druk ben omdat ik me niet eens beweeg als ik slaap en ik herinner me niks. Dus, ik vertrouw erop dat ik goed werk daar buiten doe.
Raph: Lief Hart, dat doe je.
Suzi:  Alright, zijn we nu klaar voor een aantal bellers?
Raph: Ja, inderdaad.
Suzi: Dank u zeer.   Dus, jullie hebben al een lange tijd gewacht…  area code 520, ben je bij ons?
AC520:  Ja, ik ben er. Goede morgen Suzanne. Mijn vraag gaat over het gronden van alle informatie die we krijgen uit de spirituele rijken naar onze Aarde werkelijkheid en voor mij is een van die dingen die ik graag zou doen, om mijn derde oog te openen zodat ik aura’s kan zien. Ik heb niet het gevoel dat ik dat kan; ik kan kleuren zien en patronen als ik healing doe maar ik kan niet de aura’s van mensen zien. En ik vraag me af of u ons kunt helpen en uitleggen hoe we in staat kunnen zijn om ons derde oog te openen om healingen meer effectief uit te voeren door de aura’s van mensen te zien?
Raph: Ja, maar je weet ook dat als je de kleuren ziet dat je dan al wordt geleid, Lief Hart, je wordt gegidst en de informatie over wat er niet meer in balans is in dat individu of de situatie die je healt, door je heen stroomt.
Maar nadat ik dat heb gezegd, zal ik blij zijn om je te helpen, in feite, dit is een van mijn favoriete dingen die ik dit weekend leer (a.d.mensen)… ja, ook een verrassing voor Linda… we willen dat jullie je kundalini omhoog brengt. Nu, dit is dus voor iedereen zo, de levenskracht kundalini, dit helpt verdere activatie, niet alleen voor je Lichtlichaam, van jullie kristallijnen lichaam, maar van je derde en vierde oog, je vijfde oog ook. Nou, laten we het eerst uitleggen, dat over het derde, vierde, vijfde en de kruin.
Jullie derde oog, zoals je weet, is magenta en die zit in het centrum van je voorhoofd.
Jullie vierde oog is je vermogen om in de IK BEN te zien, in je gidsen, in het buitenste Universum, en dat heeft de kleur van grayelsha, die wordt geregeerd door Aartsengel Uriël, het is de kleur van benzine op water, met heel veel grijzen, stormachtige grijzen, mauves, blauws.
Jullie vijfde oog zit bij je haarlijn, dus denk erover dat die verbinding heeft en die heeft een tanzanite kleur, die is een cabochon, dat is een geschenk van de Universele Moeder en je vermogen om met haar ogen te zien.
Dus wat we tegen je zeggen is laat ons die alle drie tegelijkertijd activeren.
Ga nu naar de basis van je ruggengraat, dit is waar jullie kundalini zit en de meesten van jullie hebben een ervaring gehad van het omhooggaan van je kundalini, maar het is belangrijk want het is de tijd van het omhoog laten gaan van je kundalini in ieder aspect van je leven, niet alleen door het vermogen om met je derde oog te zien, het is een meditatie, maar je kunt er mee beginnen, ja, het is een beetje moeilijk maar desondanks neem je je hand, je knokkels en je wrijft over je staartbeen, het puntje van je staartbeen, van je ruggengraat zodat je voelt dat je die opwarmt.
Voel dan dat die opgerolde, zoals een slang, zoals de heilige spiraal, dat de energie omhoog gaat… trek die omhoog op de manier zoals je je kousen of sokken optrekt of je pantybroek, trek die omhoog door je centrale kolom, over je kruin en in je derde oog. En trek eraan, trek eraan, trek eraan totdat het als een spiritueel orgasme voelt zodat je smelt in de verrukking van die energie, van je kundalini levenskracht die in je derde oog komt en die deze lensopening opent. Wij brengen het aan de gang, zelfs nu, zodat dit ook je vierde en vijfde oog opent.
Dus, focus je op het centrum van je voorhoofd, laat dat zich uitbreiden als het gaat, doe dit dagelijks, je zult in geen tijd gaan zien.
AC250: Dank u zeer Aartsengel Raphaël en dank je zeer voor alle Licht dat u brengt als ik de healings doe en ik houd van u en dank u.
Raph: En ik houd van jou en dank je Lief Hart.
Suzi: Okay, dus dat was prachtig. Dank je voor die vraag. We zitten nu bij area code 810, bent u bij ons?
AC810: Ja. Dat ben ik. Ik heb alleen een korte vraag over wat je in de droomtijd doet? De vorige nacht, ik weet dat u dat niet graag hebt.. ik weet dat u het graag op een collectieve manier wilt houden, maar de vorige nacht had ik een levendige droom en ik ontmoette iemand waar tegen niet echt aardig ben geweest in het verleden en we omhelsden elkaar en kusten en ik zei dat ik er spijt van had. Is dat deel van een energetisch healing proces?
Raph: Dat is absoluut deel van het energetisch healing proces want wat je doet… vergeet niet dat jullie ook in een karmische dispensatie tijd zitten maar wat je doet in je nachtelijke werk is dat je voorbije relaties healt en deze persoon en jezelf bevrijdt. Jullie bevrijden elkaar om door te gaan met je gescheiden reizen in vrijheid en in liefde. Vergeving is het beginpunt, dus ja, Lief Hart.
AC810; Okay, dank u.
Ralp: Je bent welkom. (Graag gedaan.)
Suzi: Okay, geweldig. We komen nu bij David, ben je bij ons?
David: Ja, hallo, gegroet . Vandaag wil ik vragen om wat bemoediging voor mijn leven en mijn vraag is, Raphaël, of u me kunt helpen om werkelijk mijn hele leven te healen, want ik deed wat St. Germain me vertelde te doen en ik kan bij mezelf zijn maar ik voel me werkelijk behoorlijk waardeloos. Ik ben 22 jaar en ik voel me heel vaak verloren met mijn ziekte en ik wil gewoon een totaal nieuw leven beginnen, misschien kunt u me daarbij helpen. Dank u.
Raph: Ik zou blij zijn om te handelen, hoe noem ik dat om – tweede in command/bevel? – te  zijn met St. Germain want wij beiden zijn meer dan bereid en verlangend om met je te werken. Lieve David, je bent je leven niet kwijtgeraakt door ziekte. Je heb compassie geleerd en bescheidenheid en genade en verdraagzaamheid en omzichtigheid en uithoudingsvermogen. Denk nooit dat dit geen dienst is geweest, want dat was het wel. Nu, is het tijd voor me om door te gaan, om te rennen, te springen en om te spelen? Ja, dat is het.
Nu, dit is wat ik wil dat je doet: Ik wil dat je je kruinchakra opendoet, en dit is een toevoeging aan het werk dat je doet met St. Germain en dit is zo voor ieder van jullie, maar het is specifiek voor mijn vriend. Open je kruinchakra alsof je een gastank opent van je auto.  Je weet dat zo veel plaatjes van mij laten zien dat ik een vaas of kruik draag; laat me mijn emerald groene elixir in je gieten zodat je compleet gevuld wordt met mijn Groene Vlam emerald elixir. Het is het elixer van herstel, van verjonging, van liefde, van her ontdekking. Dat is alles dat je nodig hebt om dat te doen en zo zullen we gaan beginnen.
David:  Okay, dank u en ik zal doorgaan op mijn pad en ik zal dit hele leven ook beginnen met deze oefening?
Raph: Ja, het is een meest subtiele en intense activering.
David: En is het goed dat ik naar Italië ga of naar Duitsland of zal het allemaal alright zijn?
Raph: Het zal alleen in orde zijn als je belooft om een ding te doen… heb plezier!
David:  Okay, okay, dank jullie allemaal.
Ralph: Is dat een belofte? 
David: Okay, dat is een belofte. Ik zal plezier hebben.
Raph: Ga met mijn liefde. Vaarwel.
Suzi: Prachtig. Okay, we hebben nog maar een paar minuten over, moeten we nog een beller laten komen of wilt u nu wat afsluit commentaar geven?
Raph: Er is iemand met urgentie. Neem dat telefoontje.
Suzi:  Okay. Area code 250, bent u bij ons?
AC250: Ja, wow, ik ben beïndrukt. Nou, ik heb geprobeerd om te bellen… nou, in ieder geval; ik ben zo in ontzag met alles dat ik hoor. Mijn vraag is, ik zit in de knoei, ik ben 74 jaar oud en ik probeer, ik wil graag healen/zelf genezen natuurlijk, soms voel ik me beter en na een paar weken ben ik weer incontinent, dus ik weet dat mijn zelf-waarde laag was toen ik jonger was, wat kan ik doen om beter te worden, alstublieft? Dank u zeer.
Raph: Je bent welkom, Lief Hart en je hebt besloten om te genezen/healen. Nu, ik dit geval stel ik Aartsengel Gabriëlle haar gouden elixir voor, alsof je die drinkt en dat die door je systeem laat lopen, naar je spijsverteringsstelsel en naar je uitscheidingsstelsel. Laat het je nieren healen, de urine leiders, de blaas, en vul het dan ook op met mijn emerald groen, zodat je wordt verjongd. En je moet gaan vertrouwen op jezelf. Dat mist er. Ik zeg dit niet op veroordelende wijze, zelfs in tegendeel, maar ik wil dat je dat doet ik vraag het je vandaag om op jezelf te vertrouwen op de manier waarop ik jou vertrouw. Ga met mijn liefde. Vaarwel.
Suzi: Schitterend. Dank u Raphaël, dat u vandaag bij ons was.
Raph: Er is niemand van jullie, geen een, en we hebben nog niet eens gesproken over dieren of alle andere koninkrijken, maar er is geen een persoon op de planeet die niet klaar is, bereid is en in staat is om te healen en om te healen, niet volgende week, niet volgende maand, maar NU.

Laten we samen deze reis in heelheid beginnen.  We staan letterlijk tot jullie beschikking. We nodigen jullie uit, we omhelzen jullie, we geven jullie onze vlammen. Kom om bij ons te zijn, en laten wij, zoete Engelen van Licht, laten wij bij jullie zijn. Ga met mijn Emerald Vlam, mijn Emerald Elixir en mijn Emerald Hart. Jullie zijn van mij. Vaarwel. 
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html