Labels

Saturday, February 8, 2014

03.02.2014 Linda Dillon: Tsunami van Liefde, Introductie

Linda Dillon: Tsunami van Liefde, Introductie

Linda drukt de hoop uit dat deze boodschappen snel overal rondgaan. Ze vraagt dat die worden gedeeld op blogs zoals ze geschreven zijn, inclusief copyright en website informatie.  
Linda Dillon, Raad van Liefde 3 febr. 2014 =  Council of Love (COL)

De Tsunami van Liefde is begonnen, zachtjes maar doordringend. Spoedig zal het druppelen beginnen de omhullende golf te worden van heelheid die ons allemaal zal penetreren en liefkozen. De geschenken van de Goddelijke Moeder van helderheid en zuiverheid gaat door te groeien en zich te verankeren in ieder van ons hart terwijl we ons prepareren op de betekenisvolle verschuiving. 

De boodschap van Aartsengel Gabriëlle die vorige week ontvangen werd en werd gepost op de Council Of Love (COL) is een betekenisvolle verandering in wat we denken als ons collectieve Ascentie proces. Gabriëlle’s aanwijzing  dat we naar een “hoger octaaf” opgaan heeft zo’n intense betekenis dat het soms zelfs moeilijk te snappen is. Dit is een definitieve spel-veranderaar. 
We zullen communiceren en dit natuurlijk posten op de COL site en meer informatie, downloads en meditaties als die worden door gechanneld. We verwachten dat de meditatie die door de Goddelijke Moeder wordt geleid morgen zal komen. Maar check dit regelmatig en wees klaar! 
Velen van ons zijn ankers voor de Tsunami van Liefde; de wegwijzers, pilaren en poortbewaarders. Wat dit in praktische termen betekent is dat we neigen om de energie eerst te voelen, de ervaring krijgen van bliss/verrukking, wetend wat er gaat komen bij die massale golf van liefde, begrijp dat de energie in golven komt en hoe je je eraan overgeeft. Als dit jouw ervaring is dan wordt je misschien geleid om je bij de vele Nieuwe Jij groepen te voegen en om actief deze energie voor het collectief vast te houden. 
De veranderingen wijzen op je meer volle verankering in de vijfde dimensie, de dimensie van verandering – van hoe je verandering kunt managen en manipuleren op positieve manieren. Als we niet in de vijfde dichtheid zaten dan zou die ervaring en informatie niet beschikbaar voor ons zijn. We kunnen de Liefde voelen maar niet de helderheid en zuiverheid van wat die werkelijk betekent. Dit is een opwindende tijd om levend te zijn – dus ontspan je, geef je over, open je hart en ontvang.

Denk aan wat er was gechanneld bij de Kerst Boodschap: “Wacht niet, want de energie, de tsunami – staat al niet alleen bij je voordeur, maar al in je keuken, je slaapkamer, je kelder, op
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tGt8Lo2aacQ    (doet ie het niet, dan klik er even op. Of zet deze in je browser w) je zolder. Het is geen tsunami van verwoesting. Het enige is dat het ’t oude wegspoelt dat niet langer meer dient. En hij is verfrissend. Het water is schoon en zuiver. Het is hersteld. Toen de Moeder zei dat dit een tijd van herstel is, van vergoeding, van restauratie, sprak ze niet gewoon bloemrijk. Open de sluisdeuren en zie, weet, niet gewoon met hypotheses, denk of voel, maar ken de waarheid van het bestaan. In die opening, wat jullie al aan het doen zijn, is door de poort heen springen.” 

Ik Houd van Jullie,
Linda inny

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html