Labels

Friday, December 27, 2013

26.12.2013 Komeet ISON: Nu het dichtst bij de AardeKomeet ISON: Nu het dichtst bij de Aarde…  “Dit markeert een verschuiving, Waar liefde wordt herboren,” zegt Moeder Maria. 

Stephen Cook en Linda Dillon op 26 december 2013

Komeet ISON zorgt voor een uniek energetisch vermogen aan de mensheid voor dit feestelijk seizoen en de volgende overblijvende dagen van 2013, volgens Moeder Maria  (zoals de Goddelijke Moeder ook bekend is).
Nu, begint deze komeet waarover veel wordt gesproken, zijn meest dichtbije trektocht langs de Aarde te gaan, terwijl hij zijn pad zoekt door de hemelen boven (en mogelijk onderlangs) tussen Kerstnacht (25 december) en 28 december, afhankelijk waar we leven op de Aarde.
Volgens wat Moeder Maria aan Linda Dillon vertelde: “Dit markeert een verschuiving, een energetische downloading met een verschuiving waar liefde wordt herboren.”
Moeder Maria liet Linda Dillon schrikken toen ze haar om 4 uur in de morgen wekte op zaterdagmorgen, vlak voordat ze tegen me sprak bij ‘Lift je spirit’: ‘een jaar verder dan 21 december… en wat nu?’  de vorige zaterdag. Ik(zegt Stephen Cook) vroeg Linda naar de komeet en zijn rol voor deze week.
Stephen Cook: Linda, wat heb je voor gedachten over komeet ISON en zijn betekenis voor wat er nu wel of niet bezig is. Want hij  is letterlijk het dichtst bij ons op Kerstdag, 2de Kerstdag en de dag erna.
Linda: Nu, als je me deze vraag een paar maanden geleden zou gesteld hebben, had ik een antwoord gehad. Als je me dat een paar dagen geleden had gevraagd, dan zou ik een ander antwoord gehad hebben.
Maar we hebben een paar heel interessante gesprekken gehad – zo vroeg vanmorgen al om 4:00 uur, toen ik wakker werd en met Moeder Maria aan het praten was.
En ze liet me er aan denken en vertelde me – en daarom zegt ze dat tegen ons allemaal, want ik ben alleen maar een doorvoer lijn – dat net zoals de hogere rijken… die niet noodzakelijk vastzitten aan datums en tijdslijnen, dat, zij in feite, op Kerstmis – en deze Kerstmis, wat het nu is – opnieuw aan het baren is en ze brengt nu Liefde naar de Aarde.

En ze deed dat in feite:  twee duizend jaren geleden door de geboorte van Yeshua, want dat was de belichaming van goddelijke Liefde.
En ze doet het nu ook, zoals ze ons vertelt, in dit jaar. En dat is natuurlijk de voorloper geweest van de geschenken van duidelijkheid en zuiverheid en het is de geboorte en hergeboorte van Liefde.
En ik zie die verbinding met Komeet ISON – die ik niet wil verbinden net als aan kometen die langsgaan en die ik monumentaal belang geef, zoals het grote kruis of zoals aan de eclipsen of wat ook. Zijn die energetisch? Ja. Beïnvloeden zij ons? Absoluut. Zonnevlammen doen dat ook.
Maar ik geloof dat dit eigenlijk markeert… net als, opnieuw, de ontdekking en de komst van de Blauwe Ster. Die markeert een verschuiving, een energetische download van een verschuiving, waar liefde wordt herboren.
Dus IS deze ons elektromagnetisch aan het beïnvloeden door die downloading.
Hij komt voldoende dichtbij opdat hij zich bemoeit met ons vast, ons elektromagnetisch rooster, zodat impulsen (van liefde) gewoon naar ons toe kunnen vliegen.
Witte Tara, die spreekt via channeler José Sanchez, sprak deze week over Komeet ISON in haar boodschap van 23 december, 2013:
De vele nieuwe energieën en de instroom van het nieuwe licht en die jullie omgeven met een gouden, zilveren licht, is best prachtig om naar te kijken. ISON maakte de nieuwe codes in jullie Zon wakker en nu activeren deze energieën de nieuwe codes in jullie DNA.
Ja, velen zien en zagen wat ze moesten zien en ze zagen onbevreesd het schip ISON verdwijnen en kennelijk desintegreren en voor degenen die ontwaakt genoeg waren en ogen hebben om te zien, zien en voelen dat het nadert en dichterbij komt naar jullie kostbare planeet.
Hij draagt de energieën in zich van het nieuwe licht en de nieuwe Aarde die nu volledig wordt gemanifesteerd en die jullie nu dichterbij naar jullie verhoogde bestaan brengen. Jullie zullen goddelijk zijn, jullie zullen het goddelijke kennen en jullie zullen het goddelijke volledig in jullie van dag tot dag bestaan manifesteren.
ISON draagt ook de nieuwe werkelijkheid mee die naar de onthulling zal gaan voeren van leven op andere planeten en dat jullie niet alleen zijn.
Voor degenen van jullie die weten en geloven in buitenaards leven zal het jullie plezierig dichterbij hen brengen en voor degenen die bang zijn zal dit helpen hun harten te doen ontwaken zodat ze klaar kunnen zijn om de waarheid te aanvaarden met moed en vrede in hun hart.
Interessant genoeg, voordat het rustig werd voor Komeet ISON – na eerst aan te voeren dat de komeet was gedesintegreerd; zelfs door zijn eigen beelden, zoals die hierboven staan, liet de komeet duidelijk zien dat hij WEL zijn ronde maakte om de zon en doorging met zijn belangrijke reis – gaf NASA toe:
“Wat er overblijft van Komeet ISON blijkt zich te verhelderen en zich uit te spreiden en dan te vervagen. De verdwijning van een sterke centrale heldere condensatie na het perihelion (het punt het dichtst bij de zon) zegt, dat de komeet duidelijk zwakker is en hij gaat meer diffuus naar buiten dan erin, maar hij gaat door met schijnen.”

”Ik zag deze om 08:30 uurop 25 december,”zei fotograaf John Dean van Nome, uit Alaska. “Dit waren de eerste Kerst aurora’s die ik ooit gezien heb.”

Apart hiervan, is er zelfs meer bezig aan onze hemelen in deze week. Space Weather postte vandaag met de titel:  Kerstmis Lichten en rapporteerde:
“Hemelen boven de Arctische Cirkel werden groen op 25 december, toen het interplanetaire magnetische veld (de IMF) bij de Aarde zich zuidwaarts keerde. Dit opende een scheur in de   magnetosfeer van onze planeet. Zonnewind stortte zich erin en veroorzaakte een vertoon van Noorderlichten:
“Ik zag deze om 08:30 uur op 25 december,”zei fotograaf John Dean van Nome, uit Alaska. “Dit waren de eerste Kerst aurora’s die ik ooit gezien heb.”
De dag na Kerstmis (dus de 26ste.w.)kan ook goed zijn. Er wordt verwacht dat een zonnewindstroom langs Aarde’s magnetische veld veegt op de 26ste, die de NOAA aanzette te zeggen dat er 35% kans is op geomagnetische stormen op de pool. Hemelbekijkers moeten alert blijven op aurora’s.
Dus, met Komeet ISON die ons baadt met zijn speciale kosmische energie terwijl hij zo dichtbij als hij ooit zal komen, langs ons heen gaat, plus de schoonheid van de “Kerstmis Lichten”, kunnen we veel “voelen aankomen”  vanuit de hemelen boven ons, voor de komende dagen.
Ondertussen, volgens Tony Darnel, de schepper van Deep Astronomy, op 17 januari 2014 (?) in plaats van Komeet ISON die gewoon langs ons gaat, zoals hij nu doet, zal Aarde wel door Komeet ISON’s ingebonden pad gaan.
“Misschien, gewoon misschien zullen er leuke kleine meteoortjes regenen ergens in het midden van januari 2014, door de partikeltjes die werden achtergelaten waar ISON eerder langs vloog,” zegt hij.
Mijn gevoel is, net als Moeder Maria zegt, dat we iets veel minder zichtbaars beleven maar wat wel veel meer levens-veranderend is.
Dus stel ik voor dat we gewoon de ‘impuls van liefde’  genieten, waar zij over spreekt, zoals het nu “naar ons toe komt vliegen”. En om onze harten en denken stevig gefocust te houden op deze intrigerende intergalactische liefde instromingen.  

Voetnoten en Linken: 
Christmas Lights, December 26, 2013-  http://spaceweather.com/
White Tara zoals gechanneled door Jose Sanches – 

http://absoluteradiance.wordpress.com/2013/12/23/white-tara-on-ison-and-portals-of-love/
NASA excerpt –

http://www.nasa.gov/content/goddard/nasa-begins-search-for-what-is-left-of-comet-ison/
Tony Darnel quote – http://www.fallofathousandsuns.com/path-of-comet-ison.html


Lift Your Spirit: December 21 – One Year On…What Now? Listen today or at any time:
http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2013/12/21/lift-your-spirit-december-21–one-year-onwhat-now
Thanks to Janie for the doing the transcript.

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html