Labels

Wednesday, December 4, 2013

01.12.2013 Hilarion: Er zijn Machtige Tekenen aan de hemel die


Marlene Swetlishoff: Hilarion: Er zijn Machtige Tekenen aan de hemel die …
1 december 2013

Bron: http://www.therainbowscribe.com/hilarion2013.htmHilarion: Er zijn machtige tekenen aan de  hemelen die de mensheid niet langer meer kan negeren of ontkennen. Gechanneld door Marlene Swetlishoff, December 1, 2013 at 
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2013.htm

Geliefde Mensen,

Er zijn machtige tekenen aan de hemelen die de mensheid niet langer meer kan negeren of ontkennen. Iets groots vindt plaats wat niet alleen de Aarde maar de gehele kosmos betreft. Jullie zijn de geleibuizen/kanalen die nu nog een grotere rol aannemen om de Aarde in balans te houden. Dit is een moment van een belangrijke functie van jullie aanwezigheid hier op Aarde.

Grond dagelijks jullie wortelchakra in de kristallijnen diamanten kern van Moeder Aarde en als jullie de energie van Aarde omhoog voelen rijzen via jullie lichtkolom, verbind je dan met de grote diamant in de grote centrale zon. Deze intentie zal de energieën van de hogere dimensies in Aarde’s kern brengen en die spreiden zich uit in concentrische cirkels  door de hele planeet en door ieder van jullie. Er zal geen plek zijn op en in de Aarde die niet zal worden aangeraakt door deze energieën.

Transformatie in alle systemen is nu een van moment tot moment gebeuren. Niemand weet wat er vervolgens zal gebeuren, want jullie planeet steekt het onbekende door en er is niets anders te doen dan er in mee te gaan. Dit is tweeërlei: opwindend en opvrolijkend en best beangstigend tegelijkertijd. Door zorgvuldig te blijven kijken naar de tekenen aan de hemelen en die op de Aarde, kun je in vertrouwen vooruit gaan en in overtuiging dat alles in orde is en overeenkomstig het Goddelijke Plan voor alle leven in de kosmos.

Er zijn Aarde veranderingen die plaats vinden die nogal  schrikaanjagend/verbazend  zijn door hun plotselinge optreden en velen ervan gebeuren onder in de oceanen van jullie wereld waar jullie je niet bewust van zijn. De laatste overblijfselen van oude programma’s en geloof stelsels dringen erop aan dat jullie er aandacht aan besteden en het betaamt ieder van jullie standvastig te moeten zijn in jullie bepaling om in je licht en in je waarheid te staan en die afstand af te leggen.

Veel verbijsterende gebeurtenissen staan op het punt zich te ontvouwen en het is nodig om zo veel mogelijk verbonden te blijven met je Goddelijke hartsruimte. Wees flexibel in je verwachtingen bij het begin van iedere dag en neem met gelijkmoedigheid alles aan wat er komt. De ongeziene rijken/werelden maken hun opwachting met een grotere frequentie en verbinden zich in de nabijheid aan de rand van het einde van een dimensie en het begin van een volgende.
Jullie zijn de meesters van alchemie en kunnen nu de wereld creëren van je diepste hartewensen. Er zullen veel gelegenheden zijn om samen te komen in eenheid met een focus op dat wat er nodig is op specifieke momenten van de tijd op de oppervlakte van de planeet. Weet dat als jullie je hervinden bij het regenboog portaal van licht, net zoals je op deze website komt, dat jullie worden geactiveerd naar hogere en hogere niveaus van bewustzijn. het is een voortdurend werk van progressie voor iedereen en allen.

Het omhoog gaan van jullie frequentieniveau is iedere dag absoluut essentieel als je in staat wilt zijn om òm te gaan met alles dat zich op de oppervlakte van jullie planeet manifesteert en in jullie dagelijkse leven. Werk samen en help elkaar terwijl jullie je bewust worden van de noodzaak om dat te doen. Liefde komt binnen geroepen in haar vele facetten en wonderen.

De mensen die jullie bedoeld worden te ontmoeten, komen als door magie tevoorschijn. Projecten die in de wacht zijn gezet completeren zich plotseling zelf in totale gratie en met verbijsterend gemak! Het leven neemt de magische gelijkheid aan van synchroniciteit en jullie zullen jezelf ontdekken gevuld met enthousiasme om nieuwe projecten en taken te creëren.  Jullie zullen de hindernis van het normale omhoog brengen wat nodig is om op deze Aarde te lopen als een goddelijk wezen, volledig je verwantschap uitdrukkend met de schepper van alles.

Je kunt toegang krijgen tot grotere informatie en kennis over de kristallijnen roosters dan ooit eerder mogelijk was. Je afstemmend op de grote kristallen die in en op de planeet wonen, zal jullie helpen om je te verbinden met de verborgen schatten die in jullie werden verborgen. Omhels deze geschenken met smaak en proeve als ze tot je besef komen, want het is niet alleen wat geen liefde in je is dat contemplatie, bevrijding en weerspiegeling nodig heeft maar ook de viering van wat komt om je te herinneren aan je pracht.

Jullie beginnen nu je eigen grootsheid te beleven terwijl de blokkades tegen deze kennis worden opgeheven in die opgevoerde frequenties.

Tot aan de volgende week…


Ik BEN Hilarion

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html