Labels

Wednesday, December 25, 2013

24.12.2013 De Penny


Van:  Suzanne Lie en mijn vele multidimensionale versies van ZELF

Aan:  Jullie allemaal en jullie vele multidimensionale versies van ZELF
24 december 2014

DE PENNY

Het kleine kind was heel erg blij dat hij een penny had gevonden. De volwassenen glimlachten want ze wisten dat een penny niet veel waard was. Maar het kind wist dat niet. Hij was net zo trots op wat hij had gevonden als een volwassene geweest zou zijn voor een gevonden honderd dollar biljet. Elke dag poetste hij zijn penny en bracht hem eerbiedig  terug naar zijn zak. Op sommige dagen had hij geen zak en dan droeg hij hem in zijn schoen. Maar hij droeg hem altijd bij zich.

De penny werd een talisman ~ een omen. Hij wist dat het betekende dat iets speciaals naar hem toe zou komen. Het liet hem zelfs geloven dat hijzelf iets speciaals was ~ speciaal omdat HIJ de penny had gevonden. De volwassenen dachten dat hij “grappig” was.

Totdat HET begon.

Niemand kon zeggen wanneer dit begon of zelfs hoe, maar langzamerhand begon de penny te gloeien. Eerst dacht iedereen dat het kwam omdat het kind hem zo veel poetste. Maar, geleidelijk werd het duidelijk dat geen gewone penny zo kon gloeien, hoe ijverig hij ook gepoetst was geworden. En verder, begon de gloed te veranderen. Op sommige dagen was hij van goud, andere dagen was hij blauw of oranje en soms flikkerden de kleuren heen en weer zoals stralen van de regenboog.

Iedereen was verrast en geschokt, behalve het kind. Hij wist allang dat de penny speciaal was en dat hijzelf speciaal was om die te vinden. Ongelukkig genoeg begon iemand (en we zeggen niet wie) de penny zoveel te begeren dat hij hem wilde stelen van het kind.  

Op een nacht toen het kind sliep, sloop de schuldige in zijn kamer, nam de gloeiende penny weg en stopte hem in zijn eigen zak. Maar, die nacht kreeg het kind een droom. In de droom kwam een wijze oude man bij hem en zei:  “Iemand wil hebben wat jij hebt en zal hem van je stelen, als je slaapt.”

“Oh, nee! “ schreeuwde het kind. “Dat kan niet!  Ik heb die penny nodig!”

“Oh, nee, mijn kind, dat zie je verkeerd. Zie je, die penny is gewoon een normale penny en JIJ maakte die penny speciaal want ~ JIJ ben speciaal! De gloed, dat licht komt niet van de penny, maar uit jou. De penny was gewoon iets dat je buiten je zelf kon koesteren want je kende nog niet je eigen innerlijke waarde. De penny is nu weg want die heb je niet langer meer nodig.”

“Maar ik heb die penny WEL nodig.”

“Hier,” antwoordde de vriendelijke man. “Neem deze maar. Dit is een penny die uit jouw eigen innerlijk kwam en die is het symbool van je innerlijke zelf-waarde.”

“Maar dat is alleen maar een penny!  Die kan toch niet zoveel waard zijn!” zei de jongen.
“Alleen maar een penny?  Heb je geluisterd naar anderen in plaats van naar jezelf?  Zelfs de grootste boom groeit uit een klein zaadje. Als van het zaadje wordt gehouden en als dat gekoesterd wordt vanaf het begin, zal de boom gezond en groot opgroeien. Deze penny is net als dat zaad. Het is een speciale penny want hij is VAN JOU.”

 Het kind werd wakker met alleen de herinnering aan een boom. Hij greep de penny van zijn ‘rustplek’  en ging verder met zijn dag.

Nu, de volwassene die de penny stal werd doorzeefd met schuld en hij kon niet begrijpen hoe het kon dat het kind niet van slag was. Ten slotte zei die schuldige iemand: 
“Hoe is het vandaag met je penny?”

Het kind glimlachte en greep naar zijn zak. Hij trok de gloed naar buiten en die was sterker dan ooit. In feite was het licht zo sterk dat niemand er een penny doorheen kon zien. Onmiddellijk rende de sluwe volwassene naar zijn gestolen penny om te zien wat er was gebeurd.

Daar was de penny, maar helaas, ZONDER de gloed!

Het stemmetje van Schuld fluisterde in het oor van de schuldige:

“Zie je nou? Je kunt iemands penny wel stelen, maar je kunt hun LICHT niet stelen!”

Moge het LICHT van onvoorwaardelijke Liefde je Kersttijd vullen
En je leiden door 2014 heen! 

 
Quick Links...
You may Also visit:


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html