Labels

Wednesday, December 18, 2013

15.12.2013 de Mensheid wordt hoger en hoger opgetild


Marlene Swetlishoff, Hilaron: Terwijl de Zonnewende nadert en effect krijgt, wordt de Mensheid hoger en hoger opgetild
15 december 2013

Bron: http://goldenageofgaia.com/2013/12/hilarion-via-marlene-swetlishoff-as-the-solstice-approaches-and-comes-into-effect-humanity-is-lifted-higher-and-higher/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hilarion-via-marlene-swetlishoff-as-the-solstice-approaches-and-comes-into-effect-humanity-is-lifted-higher-and-higher


Hilarion:  Marlene Swetlishoff, December 15, 2013 at

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2013.htm

Geliefde Mensen,
Terwijl de Zonnewende nadert en tot effect komt, wordt de mensheid hogeren hoger in hun energetische veld getild en wordt ieder de aanwezigheid geschonken van de Engelen rijken en meer doordringend dan ooit tevoren. Dit stelt ieder mens in staat om de genade te verkrijgen van de Engelen rijken die helpen bij het openen van hun hart en ziel naar hogere frequenties van licht en liefde.
Terwijl ieder wezen een grotere instroming en download krijgt van Christus energie in hun eigen hart, vindt er een intense en subtiele verandering plaats in hun dagelijkse leven. Dit zal beginnen zichzelf te laten zien in de uitdrukkingen tussen ieder lid van de mensheid terwijl ze met elkaar uitwisselen en zich verbinden. De attributen en kwaliteiten van vrede, liefdevolle vriendelijkheid en goedwil zullen vaker worden uitgedrukt naar elkaar, terwijl de mensheid het grotere doel begint te begrijpen van veel zaken die eerder niet beschikbaar waren voor hun onderscheiding.
Over de hele planeet, zal er een beweging van liefdes bewustzijn omhoog komen en de mensheid zal naar een hogere perceptie worden opgeheven van hun ware bedoeling waarom ze n deze tijd hier te zijn in de geschiedenis van deze planeet. Er zullen veel onthullingen plaats vinden in het bewustzijn van ieder mens en die zullen worden weerspiegeld door de spiegels van liefde en eenheidbewustzijn in grotere uitdrukkingen van leven op Aarde. Mensen zullen niet langer meer bang zijn of zich beperkt voelen om op een bepaald moment volledig de liefde uit te drukken die ze in hun hart voelen.
Alle schoonheid van hogere kwaliteiten in iedere ziel zal naar de oppervlakte omhoog gaan in vreugde en geluk met hun naar buiten gaande uitdrukking. Ieder mens zal inspanning leveren om hun denk processen opnieuw richting te geven in wegen die anderen en zichzelf zegenen door hun acties, gedachten en daden. Vooruit betalen zal een normale expressie worden bij ieder individu als ze begrijpen dat door aan anderen te geven, zij op hun beurt aan zichzelf geven.
De wetten van het universum zullen  er voor zorgen dat de hogere intenties van de mensheid worden vervuld met grotere frequentie en mensen zullen de vervulling van hun diepste en liefste dromen veel makkelijker vinden dan ooit eerder. Het begrip dat iedere ziel verantwoordelijk is voor het goed dat zich in hun leven manifesteert, want dat is wat ze hebben aangegeven, zal werkelijkheid worden.
Deze wet werkte altijd maar door de dichtheid op de planeet was dit een die langzamer kon worden gerealiseerd. Dat is nu sneller aan het veranderen en de wonderen van de wereld waarin de mensen nu wonen en ademen zal worden gezien, erkend en naar waarde geschat. Werkelijk dit is een aller mooiste en prachtigste planeet in het universum! De Mensheid bewaart een groot potentieel in hun cellen en in hun DNA stelsel en die zullen zich heel natuurlijk en vol vreugde ontvouwen.
Overal op de planeet zullen stemmen in vrede en harmonie spreken, en tot een betere levenservaring besluiten voor alle zielen die wilden incarneren in een stoffelijk lichaam zodat ze voltooiing kunnen brengen voor hun levensplan en bedoeling. De energie van liefde zal zich met grotere frequentie en intensheid manifesteren dan ooit eerder en hierdoor zal er een transformatie komen in ieder persoon, en zoiets heeft niemand zich nog nooit eerder voorgesteld.
Ieder mens zal zich nederig voelen als ze zich realiseren wat een grote gelegenheid hen is gegeven in hun incarnatie op deze planeet in deze tijd en dit zal bijdragen aan een opnieuw aangolven van hogere kwaliteiten van uitdrukking in ieder mens en in de stelsels die op deze planeet hebben gewerkt.
De mensheid zal in eenheid oprijzen met de Aarde als ze door energieën worden opgeheven die in alle levens op Aarde doordringen en er zal een enorme poging zijn om alle schade die werd toegebracht aan de Aarde en haar koninkrijken recht te zetten door het najagen van rijkdom boven iets anders. Er zullen betere manieren gezocht worden om essentiële dingen te bezorgen aan de hele mensheid die in harmonie zullen zijn met alle leven op Aarde.
Dit zal de toepassing vergemakkelijken van nieuwe technologie die in de vorige tijd werd onderdrukt en dat zal het leven op jullie planeet veel eenvoudiger maken en makkelijker dan eerder werd ervaren. Iedereen die deze nieuwe kennis zal krijgen zijn degenen die overeen kwamen dit vrijelijk te delen om de transformatie sneller tot effect  te brengen van hogere dimensies te van bewustzijn. Dit is een allermeest opwindende ontwikkeling in het proces van ascentie op jullie planeet.      
Tot volgende week…        
I AM Hilarion

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html