Labels

Sunday, July 27, 2014

26.07.2014 Broeder Dave: Eeuwige Wijsheid met Uriël – De Winden van Verandering

Broeder Dave:   Eeuwige Wijsheid met Uriël – De Winden van Verandering
Posted on 26 July, 2014 by Brother Dave     

Bron:


 Geliefde familie. Toen ik vanmorgen naar huis liep, na een eenvoudig ontbijt in een dichtbij restaurant, sprak Uriël nogal luid tegen me : “Als een hevige storm, blazen de winden van verandering. Vrees niet.”

“Velen spreken deze dagen over de sterke krachten die in de aarde zitten, de sterke veranderingen die plaats vinden. En toch zitten er in jouw visie, in jouw dagelijks leven, de verschijningen van onrust/beroeringen. Verandering komt soms niet gemakkelijk bij de mensheid, zo verschanst zitten jullie in oude angsten en beoordelingen.  Toch is er een onderliggende wind van verandering die niet kan worden ontkend, niet kan worden teruggehouden. Zoveel van wat de mensen voelen zijn de laatste overblijfselen van vrees die in vele levens zijn opgebouwd. Zoveel illusies van onrust zijn de laatste gevechten in jullie zelf, terwijl je oordeel, vrees en ongerustheid probeert los te laten. Accepteer jezelf voor wie je werkelijk bent. Goddelijke kinderen uit de bron van alles dat is. Denk eraan dat je ervaring in deze wereld, die Aarde, Terra, genoemd wordt, de droom is, niet de werkelijkheid. Jullie werkelijkheid wordt binnenin gevonden, in de liefde en vreugde die jullie delen.

Ja, in jullie droom zijn oorlogen, en geruchten van oorlogen. Vrees en pijn en lijden van stoffelijke aard. Maar, in jullie droom is er hoop, is er liefde, is er blijdschap, is er vrede.

Denk eraan dat het een droom is, maar de droom heerst niet over jullie, eerder controleren jullie de droom. De keuze is aan jullie. Je kunt niet kiezen voor anderen, maar je kunt wel voor jezelf kiezen op alle paden en in alle daden van jullie leven. Denk eraan dat jullie deel van deze droom wilden zijn, en jullie zijn meesters van de droom. Om de droom te veranderen, verander je je deel erin. Liefde, lach, dans, help anderen die je kunt/mag helpen. Wees de droom die jij wilt, niet de droom waarover anderen spreken. Vrees is het enige tussen jou en de oneindige mogelijkheden van liefde. Geloof in jezelf en leef de liefde van onze schepper die de essentie is die jullie zijn. Leef die liefde volledig en zonder oordeel of conditie.
Geloof ons als we zeggen dat er meer hoop en liefde in je droom zit, dan dat er vrees is. Jullie zijn die hoop en liefde. Weet dat. Ben dat.
Liefste broeders en zusters, familie van licht en liefde. Jullie zijn de winden van verandering. Jullie zijn de storm die de eeuwen van karma en angst zullen wegspoelen. Jullie stijgen op naar die plek van het kennen van je ware zelven, jullie spirituele zelven. We hebben jullie eerder verteld echter, dat Ascentie geen gebeuren is. Niet iets dat in een moment gebeurt, maar het is een proces van ontwaken en verandering. Jullie zijn dat proces, jullie zijn dat proces, jullie zijn de Winden van Verandering.

Uriël via Broeder Dave. “

-         Dave:  Ik voelde dat ik de volgende video met jullie moest delen. Een prachtige uitvoering van het lied: “De Winden van Verandering” van de Scorpions met het Berlijnse Philharmonisch Orkest. De lyrieken zijn ingesloten.

– I felt that I should share the following video with you.  A lovely performance of the song “Winds of Change” by the Scorpions with the Berlin Philharmonic song “Winds of Change” by the Scorpions with the Berlin Philharmonic Orchestra.  Lyrics are included.

Ik kon hem niet meenemen in deze tekst, maar je kunt hem zelf op you tube vinden. Of hierboven de Bron aanklikken. winny
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html