Labels

Friday, July 25, 2014

23.07.2014 Steve Beckow met AE Michaël over Ascentie Deel 10 van 10

Steve Beckow met AE Michaël over Ascentie  Deel  10 van 10    23 juli 2014


We gaan verder met ons samengesteld interview, deze keer met Aartsengel Michaël over Ascentie.

Op de Tijd van Ascentie en Daarna.
Steve: Is er voor Ascentie inspanning/moeite nodig?

AEM: Ieder van jullie, ieder menselijk wezen, hybride, Sterrenzaad op de planeet wordt gepenetreerd door de essentie en de liefde van de Ene. Jullie gaan heel natuurlijk omhoog, luchtend, drijvend. Het is niet iets dat je moet proberen te doen. Het is iets dat je toestaat/laat gebeuren. (1)

Steve: Zal de ervaring van Ascentie hetzelfde zijn voor iedereen?

AEM: Ieder mens zal hebben en heeft een andere ervaring van/bij Ascentie. Nu zal ik in algemene woorden beschrijven hoe de Ascentie eruit ziet, voelt als, en waar de ervaring op lijkt. Maar dat betekent niet, ook al komen jullie als collectief, het betekent niet dat ieder van jullie op dezelfde wijze die heilige vereniging ziet en ervaart, dit omhoog rijzen door een hoger-dimensionaal rijk. (2) 
Het proces, of de verlenging, de tijdsperiode die dit proces neemt kan iets anders zijn voor verschillende mensen. (3)

Steve: Wat zullen we ons herinneren in die tijd van overgang?

AEM: Neem de tijd in de periode van de glorieuze overgang om eenvoudig ieder van jullie, de energieën die er zijn,  je te laten penetreren, want dit is zo voor jullie allemaal, neem de tijd om ze te laten absorberen, om te baden in de liefde en in de verandering, de openingen die in jullie plaats vinden.

Dus is het geen tijd om er doorheen te snellen, of te voelen dat je iets moet bereiken, of zoveel te moeten voltooien. Het is een tijd om de energetische veranderingen echt te laten plaats vinden. Dat betekent niet dat er geen actie plaats vindt. Zelfs in tegendeel. Maar dat vindt plaats met een andere perspectief, in een andere tempo van doen. Dit is een tijd om je te ontspannen. Ja, we weten dat dit een vreemd woord is voor velen van jullie en dus zullen we dat aan jullie leren. Het gaat om je te ontspannen, om te zijn, om gewoon te zijn. (4)

Jullie zullen door een gevoel van euforie gaan. Jullie zullen door een gevoel gaan alsof je misschien nog niet geheel bent verankerd. Jullie zullen gaan door zelfs enkele gevoelens van losmaking/afscheiding, van een niet weten of een je werkelijk zorgen maken over wat er om je heen gebeurt. Maar dat zal geen permanente staat van zijn zijn. Jullie voelen je reeds meer intens in je lichaam. Dus, is het gewoon een tijd van aanpassing. Dat zal ongeveer een maand duren.

Laat dit gebeuren. Zoals we zeggen het is niet iets dat jullie echt stoffelijk, emotioneel of mentaal – of spiritueel, voor die zaak, kunt bevechten. Het is iets dat jullie zelf hebben uitgenodigd om te beginnen, begin het toe te staan… dit proces van verplichting, als het ware.  Dus, als jullie uitgeput zijn, rust; als je verrukt bent, geniet ervan; als jullie je vol energie voelen om iets te doen, dan doe dat. Maar deze aanpassing zal niet moeilijk zijn, het zal gewoon anders zijn dan wat jullie tot nu toe hebben ervaren.

Je zult het gevoel hebben dat je niet alleen wakker wordt en gerust hebt, maar verrukt bent; dat de, wat jullie dachten dat problemen waren, zorgen – niet dat ze verdwijnen, maar ze trekken je niet meer naar beneden; dat je de energie hebt voor welke taak je ook wilt doen, maar dat  je je niet belast voelt, dat je gewoon voelt dat je voelt dat je het bijna zonder te doen, doet. Het voelt niet als een soort van bevrijding, maar eerder een hogere verplichting.

Een soort zicht, door het vermogen om in te zien en door een situatie heen te kunnen zien, van een persoon, een probleem – daar zal er gewoon grotere duidelijkheid voor zijn. Dus is het een ontwaken en weten dat je in die staat van zijn bent. Jullie zijn klaar voor die dag, en meer belangwekkend, de dag is klaar voor jullie. Het is een soort van dat jullie die dag eerder vormen dan dat die gevormd wordt door de eisen om je heen. (5)

Steve: Hoe zal het zijn in de laatste dagen voor Ascentie?

AEM: Zoals ik tegen je zei, er zullen velen op de laatste minuut door de deur racen, en dat zal als reis niet zo gladjes gaan voor iemand die adequaat zijn voorbereiding gedaan heeft. En zielvol.  (soulfully) (6)

Steve: In het algemeen, niet specifiek, om uw overeenstemming met het kanaal niet te breken, wanneer zal de ontsteking gebeuren voor de massa van de bevolking?

AEM: Dat zal zijn voor de Herfst [2014]

Steve: Hoeveel meer daarna is het voordat de massa van lichtwerkers hersteld is voor hun ingeboren krachten?

AEM: Dat zal eigenlijk best simultaan gebeuren. Het is eerder veel meer als een domino effect. Dus is het niet zo dat iedereen opeens omkeert, maar het is wel een zeer snelle ontsteking. (7)

Steve: En na de Ascentie, wat dan?

AEM: Als jullie eenmaal je Ascentie gedaan hebben, zijn jullie dan vrij om rond te trekken? Natuurlijk zijn jullie dat. Maar de opbouw en de creatie van Nova Aarde – en wij praten over het menselijke stuk van Nova Aarde, de menselijke co-creatie van Nova Aarde, omdat de koninkrijken en Gaia Nova Aarde al aan het scheppen zijn, en zij nemen al deel aan de hogere dimensionale werkelijkheid – als jullie je missie en bedoeling om te helpen, of willen helpen bij de verankering van wat jij, mijn vriend, en ik de Gouden Periode van Gaia hebben genoemd, dan zullen jullie voornamelijk je gaan verankeren in de Vijfde, Zesde en Zevende dimensie. (8)

Steve: Een laatste vraag, Lord: Op een datum verder in de toekomst, zal er dan meer Ascentie zijn?

AEM: Ja. [Gaia]  is al stukje bij beetje verder aan het gaan, als het ware. En het zal gebeuren. En ja, er zullen enkelen zijn die, als ze eenmaal aan hun verplichting hebben voldaan, zullen we zeggen, aan de Moeder voor Ascentie in de vorm, en aan het rimpeleffect door het multiversum, de verankering, de volledige verankering van de liefde, dan kunnen ze zeggen: “Nou, ik denk nu dat ik eerst terug ga naar mijn ‘comfort’ zone (gemak)” of naar mijn thuis zone van een alternatieve dimensie.” Dat is goed.

Maar de vervulling van de belofte voor deze fase van het plan van de Moeder, is voor mensen om Gaia te vergezellen en dat allemaal in de hogere dimensionale werkelijkheid, en specifiek in de liefde. (9)

Voetnoten
(2) “Archangel Michael: You are About To Reach Ascension,” channeled by Linda Dillon, May 15, 2014, at http://goldenageofgaia.com/2014/05/18/archangel-michael-you-are-about-to-reach-ascension/.
(3) “Archangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension – Oct. 1, 2011 – Part 2/3,” at http://the2012scenario.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-23/.
(4) Archangel Michael in a personal reading with Geoff West, through Linda Dillon, May 9, 2012.
(5) Archangel Michael in a personal reading with Steve Beckow through Linda Dillon, April 25, 2012.
(6) “Archangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension – Oct. 1, 2011 – Part 2/3,” at http://the2012scenario.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-23/.
(7) Archangel Michael in a personal reading with Steve Beckow through Linda Dillon, July 11, 2014.
(8) “Archangel Michael: You are About To Reach Ascension,” ibid.

(9) Loc. cit.
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html