Labels

Friday, July 11, 2014

Ashtar -- 09:07:2014

Woensdag,  9 juli 2014


(vertaling winny)

“Laten wij allen onze gebeden heffen naar de Opperste Schepper, Die uiteindelijk de Ene aan de leiding is van alles, bij dit proces van planetaire verandering.”    
    
 Dierbare Broeders en Zusters:   

 Stap voor stap vallen de dingen op hun plek. Het leven brengt zichzelf op orde. De wereld bereidt zich voor op de gebeurtenissen die plaats vinden in de volgende paar maanden, ze laten een open veld achter voor de Verandering.


De Aarde gaat een verandering beleven in haar moleculaire structuur, zoals dit nog nooit eerder is gezien op deze planeet van onovertroffen schoonheid.

Wees voorbereid, jullie allemaal, voor deze verandering, die alhoewel die onprettig kan zijn in het begin, dit het onvermijdelijke scenario is zodat de transformatie en transmutatie van materie kan plaats vinden. Zonder gemanifesteerde veranderingen aan de oppervlakte van de planeet, kan de Ascentie naar een nieuwe dimensie van Vrede en Licht niet gebeuren.

 Laten wij allemaal onze gebeden richten naar de Opperste Schepper, Die, uiteindelijk Degene is Die de leiding heeft van alles bij dit proces van planetaire verandering.

Niet alleen  zullen jullie veranderen van/uit in je stoffelijke bestaan, alle dingen die niet meer horen in de Nieuwe Era die gaat komen, en ook de subtiele lagen die met deze wereld uitwisselen, zullen een verheffing beleven naar weer hogere lagen, zoals een enorme ketting die, als de bovenste verbindingen omhoog zijn gegaan, alles omhoog laat gaan, ook in de lagere lagen. Zodat de hele ketting omhoog is gegaan, en niet alleen een deel ervan.

Zoals de meesten van jullie die deze boodschap lezen, zullen weten, dat alles is verbonden, en de zielen zijn, op een subtiel niveau, verenigd als Een enkel Licht Lichaam, dat zichzelf onderverdeelt op het materiële plan in myriaden kleine puntjes Licht.

Maar al die puntjes Licht, of Goddelijke Vonken, zijn maar onderscheiden weerspiegelingen van het zelfde en enige Bestaan, het enige Universele Denken, Dat over ieder waakt en alle Schepping tesamen en mysterieus verbonden houdt, de ene Goddelijke Vonk met de andere, en een Hele onvoorstelbare complexiteit vormt, maar allen verenigd door de lijm van Universele Liefde.

Wees dan voorbereid voor de verandering die spoedig zal gebeuren, binnen de volgende paar maanden, en probeer jullie vibratie hoog te houden door gebed, meditatie en breng wat tijd alleen door en in stilte zodat als de verandering  gebeurt, die onvermijdelijk is voor jullie vlotte Ascentie, jullie allen goed zijn aangepast en voorbereid,  van  buiten als wel ook van binnen.

Gegroet met Oneindige Liefde en Broederschap,


                                               Ashtar Sherán

Channeller: Kris Won

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html