Labels

Saturday, July 26, 2014

25.07.2014 Steve Beckow

Steve Beckow met artikel op 25 juli 2014
Dit is misschien het meest belangrijke artikel van uitleg dat ik ooit heb geschreven. Als jullie dit zo breed mogelijk willen posten, dan waardeer ik dat en ik durf te zeggen: ook het Gezelschap van de Hemel.
Thank you, dear.      
Namaste,      
Steve (Beckow)

Als ik tijd heb deel ik wat inzichten van het anonieme Kanaal en zijn Galactisch Bron, (1) maar dat is zo druk dat ik niet zeker ben wanneer dat zal zijn. 

Ik was er zeker van dat het een monade was of een groepsziel waarmee ik sprak. Ze wezen op zichzelf in meervoud.

Maar ik wil graag vermelden dat het interview een sterke impact op me had.
Ik denk dat ik voor het eerst echt kreeg dat ik verkeerde criteria gebruikte, de verkeerde soort bril op had, om naar alles te kijken wat er in de wereld van vandaag gebeurt. Ik snapte het.
Ik hield vol alles te zien als een zaak van ‘timing’. Maar dat is het niet.
De Galactische Groep waarmee ik sprak – als ik ze zo mag noemen – zei vaak genoeg “nee” tegen me omdat ik de zaken niet juist zag.
De Galactics ervaren geen tijd. Ze leven in een NU moment waar ik niet in leef. Zelfs alhoewel ik een paar keer in mijn tijd de tijdloosheid beleefde, herinner ik me de details niet.
Zij nemen hun besluiten en gaan verder met hun werk gebaseerd op overwegingen van frequentie, niet van tijd.
Wij houden hen vast op timing – geef ons alsjeblieft een datum waarop iets zal gaan gebeuren. Wij houden hen vast op criteria/maatstaven die zij niet met ons delen. Het is alsof zij hun werk moeten doen ondanks ons.

Ik weet zeker dat we in, wat jaren geleden heette, “de tijd van afscheiding” zaten.  (2) Ik weet zeker dat, met het oog op de omhooggaande vibraties die door de Tsunami van Liefde worden veroorzaakt, en nu parafrees ik die Galactische Groep, dat de overblijvende Illuminati zullen kiezen om de planeet te verlaten. 

Men kan daar geen tijd op plakken; dat hangt allemaal af van de frequentie. Dus kunnen zij ons niet bevredigen door vragen en timing en uiteindelijk zullen we hun gezichtspunt moeten adopteren omdat er geen tijd bestaat in de Vijfde Dimensie.

De Galactische Groep zei me dat ze een Ascentie portaal open hielden dat van de Derde naar de Vierde door naar de Vijfde voerde. Maar zij vroegen zich af of wij waardeerden hoe moeilijk die taak voor hen is. Die gaat recht door het lagere astrale, de Donkere Lagen van de Vierde Dimensie, die alle dictators, moordenaars, verkrachters huisvest enz. (3) Ze brachten me het verband aan door de zaak van frequentie.
Niet alleen werken zij met die tegenstrijdige energieën maar wij op onze beurt houden hen vast aan criteria van begrip met betrekking tot hun werk die zij niet eens kunnen volgen. Ze spreken tegen ons in de taal van frequentie en wij antwoorden hen in een taal van tijd. We kunnen ook op twee eenzame plekken zitten.

Ik kon dat eerder niet snappen maar dat doe ik nu wel. Het is niet eerlijk om de galactics vast te zetten op onze eisen van schema’s die op tijd zijn gebaseerd. 

Ik denk niet dat we weten hoe groot het mechanisme is dat in beweging is gezet (1) om het bewind van duisternis op de planeet te beëindigen, (2) om dit in overeenstemming te brengen  met de universele en de aardse wet en (3) om het grootste aantal van ons, voor de eerste keer ooit, tot een massale, stoffelijke Ascentie te brengen. En steeds terwijl zij hun werk doen op een manier die wij niet begrijpen en waar we vaak tegen rebelleren.
Wat nu te doen? We kunnen wensen te stoppen hen te vragen naar datums terwijl zij hun werk doen en hen in de plaats daarvan beginnen te vragen naar updates van frequenties. Maar wat meer juist is, wat zij van ons willen dat we doen wat we kunnen, en wanneer we dat kunnen om de frequentie op de planeet te verhogen.
Gebruik de violette vlam. Gebruik de topaas-blauwe ‘containment’ doos. Vraag iedere dag om universele vergeving. Schrijf “liefde” op je voedsel. De Goddelijke Moeder, St. Germain, de Galactische Groep – iedereen roept ons op om onze uiterste inspanningen te leveren om naar universele en onvoorwaardelijke liefde te gaan. Zij willen dat wij, op welke manier we maar kunnen, het niveau van vibratie of de frequentie van liefde op de planeet omhoog laten gaan.

Onze bestemming is gemarkeerd in de onmiskenbare nadering van lichten. Meer liefde, dan zitten we op het juiste spoor. Minder liefde, dan zitten we op het verkeerde spoor. 

Frequentie bepaalt wanneer de Illuminati zullen vertrekken. Frequentie bepaalt wanneer we opstijgen. Frequentie bepaalt wanneer de galactics landen. Frequentie bepaalt iedere belangrijke stap in het proces dat NU onderweg is naar Aarde. 

Als ik mijn denken van timing naar frequentie verschuif, nou, dan is het alsof alles dat ik eerder wist in vraag is gesteld. Ik voel me als een een-jarig kind. Ieder idee in mijn geest is nu onzeker en moet overwogen worden. Dit is een nieuw paradigma en ik zit met een cognitief verschil.
Welkom in de nieuwe vorm van leven.

Voetnoten
(1)   See "Did the Illuminati Bring Down Both Malaysian Planes?" July 24, 2014, at http://goldenageofgaia.com/2014/07/24/did-the-illuminati-bring-down-both-malaysian-planes/. Omdat de Illuminati momenteel gek van woede zijn, heeft het Kanaal gevraagd om anoniem te blijven.
          (2) See "A Time of Separation will Occur" at      http://goldengaiadb.com/The_Work_of_Ascension#A_Time_of_Separation_will_Occur.

(3) See "The Astral Plane - The Dark Plane" at http://goldengaiadb.com/The_Astral_Plane_%E2%80%93_The_Dark_Plane.
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html