Labels

Thursday, May 8, 2014

Andrew Bartzis, hoofdstuk 4 - Herroeping van het zielscontract voor het Goddelijk-Mannelijke


Herroeping van het zielscontract voor het Goddelijk-Mannelijke


                                                                                                                              (Hoofdstuk 4)
Ik roep alle spirituele contracten op die er zijn:

-         in mijn verleden, huidige en toekomstige wezens,
-         zelven en bestaan in deze dimensie en tijdstroom
-         en alle tijdstromen boven en onder de Aardse centrale sinusgolf van co-existentie.

Op dit exacte moment, in het immer aanwezige moment van cocreatie,
ontbied ik alle voorouders met dezelfde DNA afstamming om een verenigd spiritueel hof van billijkheid te creëren zodat ik een remedie kan vinden om alle contracten waaraan kleine lettertjes zijn toegevoegd tijdens het pregeboorte- en geboorteproces om te zetten.

Ik roep het eerbare spirituele hof van billijkheid op mijn pleidooi voor contractverwijdering aan te horen.

Ik roep alle voorouders van alle zielenrelaties op om zitting te nemen in dit spirituele hof van billijkheid. Ik roep Moeder Aarde en al haar lichtbewoners in alle binnen- en buitenruimten op om naar voren te komen en zitting te nemen in dit spirituele hof van billijkheid.

Oh groot mysterie, die de bron is van alle macht, ik roep u aan. Kom met uw heilige synchroniciteit zodat elk wezen vervuld mag worden van eenheidsbewustzijn.

Ik roep de Grote Geest op die leeft binnen het Grote Mysterie. Door u hebben de krachten van Moeder Aarde zich gemanifesteerd, in dit “IK BEN” moment roep ik uw wijsheid aan.

Zegen mijn tocht op deze heilige grond. Zegen mij als ik uw heilige lucht inadem. Zegen mij als ik mij verwarm met heilig vuur. Zegen mij met uw heilige levenswater. Zegen mij als ik leer te lopen met persoonlijke kracht.

Vandaag bereis ik het grote onbekende, gun me de wijsheid om nederig te zijn. Geef me de wijsheid om lief te hebben, ook als de liefde niet beantwoord wordt. Geef me de kennis mijn manier van zijn in balans te brengen. Zodat ik mijn familie mag genezen, mijn stam, mijn land en onze Moeder Aarde.

“Ik ben” klaar om op te roepen: mijn natuurlijke rechten als een soeverein mannelijk wezen geboren op Moeder Aarde via een baarmoeder van een heilige vrouw die op dezelfde manier geboren is.

Ik roep mijn natuurlijke rechten als een wezen van Moeder Aarde op. Ik ben geboren onder natuurlijke wetten. Met deze wijsheid van mijn natuurlijke geboorte herclaim ik nu mijn plaats in de natuurlijke wereld.

Ik herroep alle energetische contracten met alle mensen waar ik seks mee heb gehad dat werd beïnvloed door de op propaganda gebaseerde massamedia of pornografie. Ik breng mezelf terug naar het nulpunt van de foetus in mijn moeders baarmoeder.

Ik herroep alle contracten met alle perverse gewijde mannelijke mysteriescholen die gebruik maakten van foute informatie of die een patriarchaal gedomineerde maatschappij hebben gecreëerd.

Ik annuleer, genees of verwijder alle contracten die het heilig-mannelijke tijdens de geboortekanaal-fase van het leven perverteren.

Ik herroep alle spirituele contracten die een vorm van competitie creëren tussen de mannelijke soort wanneer ze te maken hebben met welke heilig-vrouwelijke uitdrukking dan ook. Ik herroep alle culturele taboes die emotionele verwijdering van vrouwen creëren.

Ik herroep alle perverse seksuele contracten die me in het verkeerde geslacht, dat ik voor mijn geboorte gekozen heb, plaatsen.

Ik herroep alle contracten die perversie veroorzaken in de mannelijke uitdrukking van sensueel gedrag.

Ik herroep alle contracten die mijn heilig-mannelijke energie herbergen, vasthouden of opslaan om mannelijk-dominante sporten, activiteiten of vermaak die het goddelijk-vrouwelijke demoraliseren of naar beneden halen te promoten.

Ik herroep alle systemen van patriarchale dominantie van de familie-eenheid. Ik geef alle definities van familie aan Moeder Aarde terug zodat heling en oplossing kan worden beproefd tussen alle families die nu de patriarchale concepten genezen.

Ik herroep alle culturele contracten waarmee ik geïncarneerd of gereïncarneerd ben die een mannelijk gedomineerde maatschappijstructuur creëren. Ik breng het heilig-vrouwelijke terug naar haar juiste plaats als gelijkwaardige partners in deze cocreatie-ervaring van het leven.

Ik herroep alle spirituele contracten met alle religies waar ik in bestaan heb die geen volledig recht, verplichtingen en verantwoordelijkheid in totale gelijkwaardigheid aan het heilig-vrouwelijke en mannelijke geven.

Ik herroep alle spirituele contracten die me op enigerlei manier in welke vorm ook vasthouden of me via zielscontract dwingen in de oorlog te dienen. Ik verwijder alle patriottische programmering die een honger naar oorlog creëren.

Ik herroep alle spirituele contracten die de man definiëren als zijnde oorlog georiënteerd. Ik herroep alle spirituele contracten met alle regeringen waar ik voor gediend heb gedurende alle tijden van oorlog.

Ik herroep alle spirituele contracten die een op oorlog gebaseerd, door mannen gedomineerd militair industrieel complex creëren.

Ik herroep alle contracten die een mannelijke dienende /dienstverlenende seksindustrie creëren die vrouwen op enige wijze of in enige vorm domineert.

Ik herroep alle spirituele contracten die een gevoel van onzindelijkheid creëren binnen mijn heilige mannelijke expressie. Ik herroep alle contracten die me gevangen houden in schaamte, verwijt of schuld  gecreëerd door perverse mannelijke of perverse vrouwelijke persoonlijkheden.

Ik herroep alle contracten met de incubus- en succubusnetwerken* waar ik mee ben om gegaan in mijn verleden, huidige en toekomstige levens. Hierbij verban ik het gehele incubus- en succubusnetwerk voor eeuwig uit mijn werkelijkheid. (* incubus: mannelijke demon die sex bedrijft met slapend persoon, succubus: vrouwelijke demon; idem)

Hierbij herroep ik mijn gehele staatsburgerschap uit alle vertegenwoordigingen van koningschap, dictatorschap, religieuze monarchieën, religieuze raden of vertegenwoordigende overheidsmodellen.

Hierbij verwijder ik mijzelf permanent uit alle droomtijdsamenlevingen die verweven zijn met het systeem van dominantie en controle, waardoor onze mondelinge leermeesters/geschiedkundigen over de gehele oorspronkelijke wereld zijn uitgevaagd.

Hierbij herroep ik elke beslissing die ik ooit gemaakt heb toen ik in dienst was van het systeem van dominantie en controle. Alle besluiten die voor me genomen zijn door een overheidsvertegenwoordiger in het bezit van een Mannelijk zielscontract van mij, worden nu in een eerbaar spiritueel hof van billijkheid ondergebracht waarbij alle voorouders aanwezig zijn, zodat we heling kunnen vinden en oplossing, i.p.v. berechting of oordeel.

Ik verkondig nu met volle soevereine overtuiging dat ik _______________* (*noem je naam) nu volledig aanwezig ben in de almachtige ‘ik ben’-zelf. Ik verklaar dat ik vanaf nu zal werken met een permanent spiritueel hof van billijkheid m.b.t. genezing van het goddelijk-mannelijke of vrouwelijke zodat perversie nooit meer mijn expressieveld binnen komt.

Hierbij verklaar ik dat Moeder Aarde nu met mij zeggenschap heeft over alle vormen van inter-persoonlijke relaties tussen alle bewuste en samenlevende soorten die leven in de rijken van Moeder Aarde.


Ik roep alle voorouders op deze lezing van mijn vrije wil te honoreren en het in de Aardse Akaska-kronieken in te voeren zodat alle bewuste soorten begrijpen dat onze vrijheid komt door het te allen tijde gebruiken van vrije wil.

 Vert. Rob/Marja 

No comments:

Post a Comment


Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html