Labels

Monday, May 19, 2014

15.05.2014 Steve Beckow met Aartsengel Michaël: Jullie staan op het punt Ascentie te bereiken


Steve Beckow met Aartsengel Michaël: Jullie staan op het punt Ascentie te bereiken.                   15 mei 2014 
    

An Hour with an Angel, May 15, 2014

Graham Dewyea: Gegroet en welkom bij Een Uur met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van De Nieuwe Jij: Opduiken naar de Schittering van het Harts Bewustzijn van de Mensheid.
Bij haar zit Steve Beckow, stichter van de Gouden Periode van Gaia en schrijver van het Bouwen aan de Nieuwe Aarde: naar een Wereld die Werkt voor Iedereen.
Onze gast vandaag is Aartsengel Michaël. En Steve, ik geef het nu aan jou door, jij zat bij die bijeenkomst hier, net.
Steve: In Seattle, Graham, ja. Was heel leuk. Ik denk dat er rond de 21 tot 25 mensen waren. En wat me het meest verraste was dat iedereen zo welsprekend was! Ik bedoel, veel mensen stonden op en spraken en spraken uitvoerig.
Achteraf gezien, hadden zij me niet nodig. En ik heb gehoord dat zij doorgaan met bijeenkomsten, waarschijnlijk in twee plaatsen – Whidbey IJsland en in Seattle – of de Seattle groep kan misschien naar Whidbey IJsland gaan. Maar ik wil iedereen laten weten dat ik een prachtige tijd had.
En ik doe dat ook weer in Portland op 24 mei. Ik kreeg een uitnodiging van Wally om naar Portland te komen dus dan ben ik daar. Ik denk dat dit ongeveer midden op de dag is en daar komt nog een mededeling over. En ik kijk daar ook naar uit. Dus ja, het was heel fijn.
Graham: Wat waren de onderwerpen waar de mensen over spraken/
Steve: Nou, sommigen doen heel opwindende projecten. Rebecca heeft een spel dat ze schreef over waar de Cabal zich mee bezig hield in het laatste paar jaren. En Genele is een intuïtieve levenscoach en zij sprak daarover.  We spraken over ascentie, hoe dat er uit gaat zien. We spraken over, nou, eigenlijk over veel zaken die ik vandaag aan AE Michaël zal vragen.
Er waren mensen uit Engeland; er waren mensen die uit Portland kwamen rijden en uit Olympia – het was best een grote groep. Het was heerlijk. Het hele weekend was heerlijk.
Graham: Het is belangrijk voor mensen om samen te komen en we moedigen mensen zeker aan om dit in hun eigen gemeenschap te doen. Het kost niet veel. Kijk naar Meet-up online. Je kunt je eigen groep beginnen.  Meet-up groepen zijn er zeker al in de Verenigde Staten en wat meer. Het zijn echt grote gelegenheden om je te verbinden met mensen die hetzelfde denken, om rijke gesprekken te hebben en met elkaar te delen.
Steve: Oh, ja. En laat me nog een commentaar geven voordat ik me naar Linda keer. Het was gewoon mensen te horen zeggen dat ze echt niet weten hoeveel mensen er zijn die herkennen  wat er nu eigenlijk gebeurt – Ascentie en de Onthulling/Openbaring en al dat andere.
Ik moet ook zeggen dat vreemde valuta rond gingen. Iemand die vreemde valuta had, liet de vergadering er mee achter. Dus dat was ook een leuke ontwikkeling.
Maar mensen voelen – ik weet dat ik dat deed – en andere mensen voelden zich een beetje eenzaam omdat zij geen face to face gesprekken hebben over gebeurtenissen die eigenlijk plaats vinden. Dus ik gaf die invulling aan dat plaatje. Het was best genoeglijk de hele tijd.
Steve: Ja. Laat me nu naar Linda gaan. Linda, waarom vertel jij ons niet iets over de levensstroom van de Tsunami van Liefde?
Linda: Ja, zeker doe ik dat. Ik denk dat dit een ander soort vergadering is. Maar voordat we dat doen, Steve, heb je dit soort vergaderingen ook in Vancouver?
Steve: Nou, daar dacht ik net zelf aan! Ja, ja! Ik bedoel, duidelijk dat dit een goede manier zou zijn om te stoppen je te voelen zoals we deden, dat we allemaal geïsoleerd zijn of virtueel. Dus, ja, dat doe ik, eigenlijk. (Maar zegt hij er achteraan, iemand anders moet dit organiseren. Ik weet niet zeker of ik op dit moment al die plichtplegingen kan aannemen.)
Linda: Weet je, we hebben de Raad van Liefde conferentie bijeenkomsten op de eerste en derde zaterdag van elke maand. En ik zeg dat is misschien een ouderwetse manier van vergaderen.
Maar het was precies het rationele waarom wij het begonnen, want ik denk dat zo veel van ons daar bij zijn, die ons werk doen, ploeteren, je eenzaam voelen, of voelen:  “ Voelt iemand anders dit nou ook? Of, ben ik gek?” Of  “De meeste mensen om me heen denken dat ik gek ben.”  Dus ja, dat is een geweldig idee.
Steve:  Ingestemd. En de levensstroom”?
Linda: De Tsunami van Liefde levensstroom, zoals ik zei is een ander soort vergadering. En die is voor mensen over de hele wereld om te kunnen samen komen en te leren en om de tsunami meditatie samen te doen.
En dit was in me gesprongen, echt letterlijk, bij de Raad van Liefde, het vorig weekend. En de datum van die levensstroom is 8 juni om een uur in de middag tot half drie, een negentig minuten levensstroom. Dat is dan Eastern Standard time van de VS.
Maar die wordt opgenomen zodat mensen die het niet kunnen meemaken of overzee zijn in staat te stellen om zich erbij in te sluiten, als zij dat willen of moeten of wanneer ze kunnen en om het telkens weer te bekijken. En ik denk dat de voornaamste reden is waarom de Moeder me sterk heeft aanbevolen om deze levensstroom te doen, is omdat we van mensen blijven horen dat ze ongelooflijke belevenissen krijgen terwijl ze de Tsunami van Liefde meditatie doen, maar we horen ook van mensen die zeggen: “Ik voel me afgeleid. Ik voel me ongerust. Ik voel me zenuwachtig. Ik ben uitgeput. Ik voel de energie van liefde niet.”
En dus is de bedoeling van deze levensstroom, die eigenlijk een live tv programma is, te bekijken, voor mensen om die directe verbinding met de transmissie, de download, de afstemming, hoe je er ook over denkt, te krijgen met de Goddelijke Moeder zodat ze beginnen de Tsunami van Liefde te voelen en dan die energie beginnen te verankeren voor het collectief, voor zichzelf zodat als die nadert – en die wordt elke dag sterker en sterker – dat ze het collectief helpen om dit te verankeren op manieren die vreugdevol en verrukkelijk is en dat zij zijn voorbereid.
Dus dat is het idee. Een levensstroom is als een live tv show maar ik zal voorgelegde vragen van tevoren accepteren over de Tsunami van Liefde voor degenen die zich opgeven.
Dat is het. Je gaat dan naar de Raad van Liefde spirit opslag : (http://www.mcssl.com/store/col), en je geeft je op.  We hebben het heel goedkoop gehouden -  22 dollar – zodat mensen allemaal kunnen komen.
Steve: Dat is geweldig Linda. En ik laat je nu in je transitie-staat gaan. Ik kan zeker zeggen terwijl je dat doet dat ik het voelde in de “systeem restauratie” ervaring, waar al mijn vasana’s zijn gebleven. Dat wordt door meer en meer gevolgd elke dag, zoals AE Michaël me zei dat ging gebeuren.
Zo gauw Linda klaar is, beginnen we te praten over ascentie en gebeurtenissen die er bij horen.

Aartsengel Michaël: Greetings. I am Michael…    Gegroet, ik ben Michaël….. 
Steve: Gegroet, Heer.
AEM: … aartsengel van Vrede, strijder van liefde. Welkom.
Steve:  dank u.
AEM: Welkom geliefde mensen. En ja, het is een tijd van verandering, een tijd van bloeseming, van wording, van ontvouwing en omvaming. Het is een tijd van eenheid. En dit is de sleutel van het menselijk collectief dat verder gaat, en ja, wij spraken en het onderwerp kan zeker weids worden besproken, gaat over eenheidsbewustzijn.
Maar wat jullie zien, wat jullie voelen is de diepe wens om je werkelijk met elkaar te verbinden op belangrijke manieren, op manieren van het hart bewustzijn die jullie nooit eerder hebben beleefd, of als je dat wel hebt ervaren, was het als een golf zo nu en dan, omhoog en naar beneden. Maar de wens om eenheidsbewustzijn te vertalen – dat niks meer is dan hart bewustzijn, dan liefde bewustzijn – in de stoffelijke werkelijkheid van het je verbinden van mens tot mens, hart tot hart, mind tot mind, geest tot geest, persoonlijkheid tot persoonlijkheid op stoffelijke manieren, is werkelijk begonnen om op een spectaculaire wijze op te komen.
En wat wij jullie zeggen, ieder van jullie, is dat de vergaderingen en de wens voor vergaderingen in het stoffelijke rijk, in het menselijke rijk, aanwijzingen zijn niet alleen voor die verankering maar ook van die verschuiving. De wens voor een goddelijke verbintenis, van een terugkeer naar huis, van het uiteindelijke weten, van niet alleen je eigen goddelijkheid, maar van jullie verbondenheid, permanent, oneindig, eeuwig met de Ene, altijd aanwezig is geweest als men maar lang genoeg stopte om dat te herkennen.
Wat er nu gebeurt is deze herkenning op een dieper niveau van goddelijkheid in ieder ander. Nu, dit is een goed gevestigde manier om je te verbinden met jullie sterrenbroeders, met de intergalactics, met jullie gidsen en aartsengelen, maar het is, voor ons en voor jullie, een teken van belangrijke vooruitgang, dat jullie verlangen is, diep, intens naar deze menselijke verbinding. Dat is deel van jullie Ascentie.
Toen het collectief had besloten – sommigen bewust, de meesten niet – om op te stijgen als een verenigde groep, die beslissing werd gemaakt in de loop van 2012, en zeker bevestigd, zullen we zeggen in december 2012, veel mensen, velen van jullie, mijn geliefde broeders en zusters, schudden je hoofd, en sommigen schudden hun vuist, dat is in orde; wij worden niet zo gemakkelijk beledigd.
Jullie keken om je heen en zeiden: “Ik ben klaar. In feite, ik ben verder dan klaar. Ik ben wanhopig.” Maar natuurlijk was wanhoop nooit een component van Ascentie. En in de laatste paar maanden, zijn jullie gegroeid en zijn jullie vooruit gegaan en jullie begonnen je te realiseren dat je zoveel valse roosters, illusies, paradigmas’s, vasana’s, zaken hebben weggeworpen. Jullie zijn echt gegroeid.
En de erkenning van de rest van de mensheid  - ja , zij die in containment zijn tot aan degenen die in hun sainthood/heiligheid zitten – en de noodzaak om als één wereld unie te werken om verder te gaan, om volledig en betekenisvol deel te nemen aan de creatie van Nova Aarde, dit weten is nu verankerd en dat wordt iedere dag dieper verankerd in ieder van jullie.
Dit is goed nieuws. En het feit dat sommigen van jullie nog steeds je hoofd schudden als je naar je naasten kijken, als je naar de chaos kijkt, de wanorde, naar oorlog, naar omwentelingen naar wat een nog steeds sterke vestigingen van instituten schijnen te zijn, die in ieder geval niet weerspiegelend zijn, met de vorm van liefde, velen van jullie schudden nog steeds je hoofd en je zegt,: “Heer, hoe kan dit ooit mogelijk zijn?”
Dus hebben we veel om over te praten vandaag. Nu, wil je beginnen met je vragen of zal ik ze al beantwoorden, lief hart?
Steve: Zonder dat ik ze vraag? Nou, dat is altijd een blije ervaring, Lord. Maar laat ik een vraag stellen en dan kunt gaan naar welke kant u wilt. En die is dat mensen feitelijk aan het opstijgen zijn. en ik ontmoet een of twee van hen en zoals ik enige tijd geleden tegen u zei, ze lopen niet op wolken. Ze hebben geen harpen in hun hand en geen vleugels zijn achter hun rug ontsproten. Dus wat gebeurt er eigenlijk als we opstijgen en wat gebeurt er niet?
En als u het niet erg vindt, een tweede vraag: Welke speciale omstandigheden worden op Ascentie gezet door het feit dat we, voor de eerste keer ooit, onze stoffelijke lichamen houden en dat we en masse opstijgen? Kunt u ons een plaatje geven van wat juist is bij Ascentie en wat niet accuraat is, alstublieft?
AEM: Dat willen we graag doen. Nu, ten eerste, we hebben altijd gezegd dat deze Ascentie uniek is in zoverre dat jullie de stoffelijke vorm en werkelijkheid behouden. Dat betekent niet – en dat heeft het nooit gedaan – dat jullie je stoffelijke lichamen afwerpen.
Nu, zullen ze dan lichter zijn? Zullen ze niet meer de oude paradigma’s dragen van dood en ziekte, desillusie, verslagenheid, gebrek en beperking? Nee, omdat die van de oude Derde Dimensie zijn, die nog maar een schrale damp is op dit moment.
Nu, begrijp waar we over praten. Gaia, jullie geliefde Aarde planeet, is al aan haar ascentie begonnen. En wij hebben herhaaldelijk gezegd maar steeds kregen we verwarde blikken of hoofden die geschud werden en die zeiden: “Nou, ik denk niet dat dat mogelijk is.”
Maar Gaia is, en gaat door met haar Ascentie in wat jullie denken als een verankering in de hogere dimensies. Zij heeft haar koninkrijken met haar mee genomen. De enige groep of koninkrijk dat nog niet volledig met dit proces is begonnen. – maar we zullen deze vraag beantwoorden over die paar die opstijgen – als een groep, dat is het menselijk collectief.
Laten we nu even wat achteruitrijden. Velen, we zeggen duizenden en duizenden en duizenden mensen zijn opgestegen en hebben de ervaring gehad van ecstasy, de verrukking, en de betekenisvolle verschuiving in hun eigen kern in zoverre dat ze nu nog zien of ervaren menselijk te zijn of in Gaia te zijn op de manier zoals ze vroeger waren. Laat me dat uitleggen.
Deze zielen – en ja, dit zijn heel alledaagse mensen; het zijn niet degenen die naar heiligheid wedijverden, maar ze erkenden hun meesterschap, en deel van ieder van jullie die opstijgen is dat je je meesterschap erkent – maar zij zijn feitelijk door het Ascentie portaal gegaan.
Het zijn voornamelijk wegwijzers. Ze hebben zich in de hogere dimensionale energie – in de Vijfde, de Zesde en Zevende en meer, verankerd.
Zij hebben wat wij noemen, een U-bocht gemaakt en bestaan nog steeds op de planeet, in de vorm, in de alledaagse werkelijkheid, omdat zij beloofden – als deel van hun heilige reis, en als deel van de collectieve verplichting, beslissing –  dat zij wegwijzers zouden zijn voor de rest van de mensheid.
Dus hebben zij, zullen we zeggen, Ascentie Lite (licht), in zo verre dat ze de verrukking, de hogere rijken, hebben beleefd.  Zij hebben de zin van beperking losgelaten. Zij hebben de zin van hun inter-dimensionaliteit omhelsd, en hun vermogen om te scheppen en mede te scheppen.
Nu, ieder individu heeft en zal hebben, een andere ervaring van Ascentie. Nu, ga ik beschrijven, in algemene termen, waar die Ascentie op lijkt, hoe die voelt en hoe het eruit ziet.  Maar dat betekent niet, ook al komen jullie als collectief, het betekent niet dat ieder van jullie op dezelfde manier die heilige unie waarneemt, ervaart of het opstijgen naar een hoger  dimensionaal rijk ervaart.
Maar voor degenen van jullie die je tot mij wenden en zeggen: “Michael, Mi-ka-el mijn vriend, ik heb niets zoiets ervaren behalve enkele zeer pijnlijke Ascentie symptomen.” En dan zeg ik tegen jullie: “Is je hart meer open? Voel je je meer bewust beseffend? Voel je grotere empathie, medeleven, omzichtigheid, bescheidenheid, wijsheid en begrip voor het universum, voor de Moeder, voor je geliefde zelf of voor anderen? Ben je betrokken geweest bij een belangrijk proces niet louter loslaten, niet louter overgave?” Want uit overgave, dat een daad is, komt de volgende stap, en die is schepping en mede-schepping.
“Heb je een meer dringende duw gevoeld om je dromen te volgen, om je levensdoel te vervullen, om je levensdoel  te kennen en om die te leven? Heb je een sterkere aandrang gevoeld om je in liefde te voegen bij een belangrijke ander, bij je familie, je vrienden, met de gemeenschap? Is jouw verlangen en je observatie van jullie sterren broeders en zusters groter geworden?”
Zie je, Ascentie symptomen die jullie hebben bij dit proces houden niet alleen hoofdpijnen en pijnlijke gewrichten en vermoeidheid in, niet alleen nier problemen, of arthritis in. Vergeet niet dat alle dingen die niet van liefde zijn, dat jullie het individueel, mijn schitterende engel -meesters zijn, die leven hebben ervaren, die andere levens reflecteren, dat naar de oppervlakte komt om te worden opgeruimd. Maar dat zijn de zielenwensen, de push om echt vooruit te gaan.
Dus ja. Er zijn degenen die door het Ascentie portaal zijn heengegaan en die werken, kunnen we zeggen, vanuit een andere, hogere frequentie. Maar voel op geen manier dat jullie zijn achtergelaten, omdat jullie belevenissen enkele van die  uitbreidingen …– en ik kan maar door en door gaan  met de lijst – als je enige van die uitbreidingen hebt beleefd, dan zitten jullie ook, mijn geliefde vriend en familie, in het proces van jullie Ascentie.
Nu zeggen jullie: “Nou, waarom kan ik dan niet naar voren gaan en die U bocht nemen?”  en wat ik jullie voorstel is dat je dat kunt doen. En hoe meer mensen van jullie liefde verankeren, verrukking verankeren, hogere frequentie verankeren, hoe gemakkelijker en sneller het is voor het collectief om er doorheen te gaan.  Dat is wat een pilaar is, of waar een wegwijzer, en zelfs een poortbewaarder over gaat.
Zij die poortbewaarders zijn zaten bij de eersten om er doorheen te gaan… wat wij het U -bocht proces noemen omdat zij in dat portaal staan. Het was niet mogelijk, noch wenselijk dat zij die er stonden als poortbewaarders de energieën hebben gevoeld. Zij werden erdoor gepenetreerd. Zij voelden in de grond geen noodzaak om ergens heen te gaan.
Maar begrijp, dat deze Ascentie, en de energieën die jullie voelen, veel lijken op de Tsunami van Liefde van de Moeder, die een voorloper is op veel manieren. Maar die duwt tegen dat portaal. Dus denk er op die manier over. Het menselijk collectief, dat misschien een jaar geleden twee mijlen ver weg was is helemaal dichtbij gekomen, op hun eigen gevarieerde schoorvoetende, recalcitrante, vurige, blije manieren. Zij zijn dichterbij gekomen met de wegwijzers, met de pilaren, naar het portaal en tegelijkertijd is er de druk op het portaal om volledig te worden geopend.
Nu, pas geleden heb ik met jullie gesproken over hoe de waarde, of het gebrek aan zelfwaarde, het gebrek aan zelfliefde component voor het collectief was – niet voor velen van jullie, mijn lichtwerkers, liefde-houders – dat was ongeveer 30 procent. Nu, ik heb dat inzicht nooit eerder gedeeld, want vroeger zou dat te ontmoedigend voor jullie geweest zijn om dat te horen. En velen van jullie hadden dan gezegd: “Nou, Michaël, hoe kan het zijn dat we op
80 % van de weg naar huis zijn en tegelijkertijd zitten we maar op 30 % wat betreft de zelf-liefde?”
Ik heb deze informatie gedeeld, niet om jullie te tonen hoe ver je achter zit maar hoe makkelijk het is om dat te zijn, en het te kunnen zijn, en zal zijn, voor jullie om door het portaal te gaan. Wij praten niet langer, en we hebben niet gepraat over het opduwen van het rotsblok de heuvel op. Jullie zijn dat punt al jaren geleden voorbij gegaan.
Nu, sedert ik dat stuk informatie met jullie heb gedeeld – en dat heeft zich niet eens zo ver en breed verspreid, wat mijn hoop was, maar des ondanks – velen van jullie zijn aan het werk gegaan om dat valse rooster op te lossen, die vasana van gebrek aan zelfwaarde, van het collectieve denken dat jullie geen liefde verdienen en geen ascentie verdienen. En zelfs in die korte tijd, sedert we gesproken hebben, is dat quotiënt toegenomen tot ongeveer 50 % en dat is wonderbaarlijk.
En ik wil benadrukken, omdat het belangrijk is voor jullie, als mensen, als lichtwerkers, als liefde houders, dat het aan jullie is om je dat te realiseren, ja, in partnerschap met ons, dat jullie wonderen staan te creëren, dat jullie doen wat sommigen ongelooflijk zwaar opheffen noemen, dat jullie de harten veranderen, het denken, de ego’s, de wil – niet de vrije wil, maar de wil om door te gaan – van het menselijke ras. Dus jullie doen het goed.
Dus wat betekent het om in de vorm te blijven en op te stijgen? En dit is deel van de reden waarom dit werd vertraagd, vanuit ons perspectief.
Ja, we weten dat alles in goddelijke perfectie is. Wij zijn degenen die jullie dat vertelden. Maar waarom werd het vertraagd? Waarom is het zo moeilijk geweest? Deel ervan is de handhaving geweest van de stoffelijkheid, van de vorm.
Gaia wierp haar vorm niet af toen zij begon op te stijgen. De kangeroos’s, de leeuwen, de giraffes, de honden, de katten, de hagedissen, de arenden, de duiven, de kolibries – geen van hen heeft hun vorm afgeworpen. Deel van de vreugde dat verloren was op Gaia, was de vreugde om in de vorm te zijn, om een vorm te hebben en feitelijk liefde in zijn totaliteit en volledigheid in de vorm te beleven.
Nu, zeggen jullie : “Nou, Heer, ik weet niet hoe dat mogelijk is.” Dit was het oorspronkelijke plan. Het is de afsluiting van de cirkel. Het was altijd het plan dat Aarde, dat Gaia de planeet zou zijn van liefde in de vorm, en niet gevangen. Zien jullie, jullie denken dat het niet mogelijk is om in de vorm te zijn omdat je geen ervaring ervan hebt of een herinnering ervan, omdat het zo ver terug ligt in het eerste begin van het Schepper ras. Nou, sommigen van jullie herinneren het zich wel, maar de meesten van jullie niet.
Maar dit is volledig mogelijk. Nu, het is geen vereiste dat jullie duizenden jaren leven en wonen in dit lichaam. Het is geen vereiste dat jullie de vorm oneindig bewonen. Maar als jullie hebben ingestemd met deze dienst, als jullie hebben ingestemd met de Moeder om terug te keren als meesters in de vorm, om de volheid van jullie heilige zielen-ontwerp te brengen, de volheid van jullie vonk van licht, van goddelijkheid, van liefde, en dat verankeren, de totaliteit ervan, in jullie leven, bij deze Ascentie. Nu, wat is het verschil? Ja, dit alles is een proces geweest.
En wij kunnen dit een verschuiving noemen, we kunnen het een proces van Ascentie noemen, een proces van worden. Maar het moment – dat oneindig en eeuwig is, en we begrijpen dat dit moeilijk voor jullie is om te begrijpen in de tijd paradigma waar jullie nu over nadenken, in jullie definitie – maar dat moment van Ascentie is ALLES. Het is de volledige herverbinding. Het is het verbrede hart, vol bewustzijn.
Er is geen referentie punt met de oude Derde. Er is een verre herinnering, omdat het nooit hoefde te worden herschapen. Maar er is een verrukkelijke blijdschap en een weten niet alleen van jullie plaats, jullie zijn, maar jullie verbinding met het al, jullie uniekheid, jullie goddelijkheid, en tegelijkertijd alles. En dat is het oneindig, eeuwige moment van Ascentie.
Nou, kost dit een dag, uren? Ja, dat doet het.  
Laat me hier stoppen en jou je vragen laten stellen.
Steve: Dank u Lord. Ik wilde u gaan vragen naar de Vijfde Dimensie, maar dat zet ik nu achteraan. Sommige mensen zullen zichzelf terugvinden in dimensies die hoger zijn dan de Vijfde. En ik spreek nu over de tijd van Ascentie. Maar dan is er nog een ander gebeuren dat zal plaats vinden in de niet gespecifieerde toekomst waar mensen zichzelf terugvinden in hun aangeboren dimensie en zij kunnen zelfs de aarde willen verlaten.
Kunt u alstublieft op beide gebeurtenissen commentaar geven? Dat sommige mensen zichzelf terugvinden in dimensies die hoger zijn dan de Vijfde na het opstijgen en ook op die andere vraag waarbij mensen terugkeren naar hun normale dimensie en hier kunnen vertrekken?
Natuurlijk weet u dat een van de factoren ervan de timing is maar ik weet ook dat we een overeenkomst hebben met het kanaal om niet over timing te praten op wat voor specifieke manier ook.
AEM: Als jullie opstijgen en zelfs te voren, is het een zaak van herkenning en willen. Maar laten we erover praten en dit gesprek bij Ascentie houden, want er is zo veel om over te praten.
Steve: Ja.
AEM: Als jullie opstijgen/ascenderen, is het belangrijk dat je je met en op Gaia verankert. Anders staan jullie voeten, best letterlijk, niet op de grond. Dus als mensen hogere dimensies kunnen ervaren, gaan, naar springen, welke beschikbaar zijn binnen de menselijke ervaring, is het belangrijk om in de Ascentie, individueel en collectief, dat je verbonden blijft met Gaia.
Denk aan jezelf als aan een helium ballon en Gaia is degene die het touwtje vasthoudt. Dus, terwijl je opstijgt zul je in die tijd in de Vierde, de Vijfde, de Zesde, de Zevende zijn, de Achtste aanraken, de Derde aanraken, maar niet echt in die dimensies zitten. Dus mensen die denken dat zij gewoon gaan opstijgen en direct naar de Elfde of Twaalfde gaan, dat zou niet volledig juist zijn.
Nu, als je eenmaal  de Ascentie gedaan hebt, ben je dan vrij om rond te gaan? Natuurlijk ben je dat. Maar de opbouw en de schepping van Nova Aarde – en we praten over het menselijke stuk op Nova Aarde, omdat de koninkrijken met Gaia al Nova Aarde aan het scheppen zijn en zij nemen al deel aan de hogere dimensionale werkelijkheid – maar als jullie je missie en doel hebben om te helpen, of wensen te helpen bij de verankering van wat jij, mijn vriend en ik genoemd hebben de Gouden Periode van Gaia, dan zul je je voornamelijk in de Vijfde, Zesde  en Zevende dimensie verankeren.
Nu, op een of andere toekomstige datum zal er dan meer Ascentie zijn? Ja, zij is al hoger aan het gaan, als het ware. En dat zal gebeuren. En ja, er zullen ook enkelen zijn die, als ze eenmaal aan hun verplichting hebben voldaan, zeg maar, aan de Moeder, aan Ascentie in de vorm en aan het rimpel effect door het multiversum heen, aan de verankering, de volledige verankering van liefde, dan kunnen zij zeggen: “Nou, ik denk dat ik nu eerst terug ga naar mijn comfort zone, of naar mijn thuis gebied of naar een alternatieve dimensie.” Dat is goed.
Maar de vervulling van de belofte van deze fase van het plan van de Moeder, is voor mensen om Gaia te vergezellen en om helemaal de hogere dimensionale werkelijkheid in te gaan, en specifiek in de liefde.
Daar gaat het om. Het is een terugkeer van het plan. En als er zoveel toespelingen zijn en verwarring, kan ik er aan toevoegen, over het lichtlichaam, alle wezens hebben een lichtlichaam. Het is niet iets dat je moet verkrijgen. Het is deel van wie jullie zijn.
Nu, vergat je dat? Velen deden dat. De meesten die vanavond naar me luisteren deden dat niet. Nu, bouwen jullie dat licht quotiënt op, met goddelijke kwaliteiten, met liefde, met liefde voor het zelf, met liefde voor anderen? Jullie doen dat zeker, en je doet dat samen met ons, met jullie sterrenbroeders en zusters, met jullie gidsen en bewaarengelen.
Maar het is niet zo dat je je stoffelijke lichaam gaat afwerpen en alleen in een lichtvorm zijn. Nee. Jullie lichtvorm en je stoffelijke lichaam worden in de grond een verenigd rooster. Dat is het wonder van Ascentie. Het is het samensmelten op dat oneindige moment in je totaliteit, en de verschuiving die jullie hebben gemaakt van koolstof naar kristallijn die is zo dat vibratie, frequentie, feitelijk kan worden vastgehouden, in het lichtlichaam, in het stoffelijke lichaam. 
Jullie hebben nooit, in stoffelijke vorm – nou, niet sedert het begin – zo’n hoge vibratie op Gaia vast gehouden. Die zo snel verslechterde. Nu, ik weet dat we over eonen van tijd spreken. Ik spreek niet over eonen of decades jaren tijd wat betreft Ascentie. Jullie staan op de drempel. De druk van de wolk die binnenkomt en de druk van het portaal van ons die jullie verwelkomen is zich aan het opbouwen. Het is klaar.
Dus, de vraag, mijn geliefde vrienden, aan ieder van jullie in je hart is, zijn jullie klaar? Hebben jullie je overgegeven? We hebben gepraat dat het een goede zaak is als je vermoeid bent, en nu spreken we over het collectief, dat zij genoeg vermoeid zijn door het oude om zich over te geven.
Want velen hebben gevraagd, hoe kan dit gebeuren, als het grootste deel van het menselijke ras niet alleen niets over Ascentie weet maar er ook niet mee heeft ingestemd? Waar wij van afhangen is de hart en ziel overeenkomst. En het collectief is zo vermoeid door het oude dat zij op die plek zitten, zelfs zij die schijnbaar hevig agressief, recalcitrant, of afwijzend zijn. Ze zijn zo moe van de oude manieren. Ze weten of begrijpen misschien niet volledig waar zij zich aan overgeven, maar ze geven zich over/of zij doen afstand.
Hoe vaak horen jullie niet iedere dag, telkens, over de hele planeet, dat er een betere manier moet zijn? Dit werkt niet meer. We zijn moe. We moeten veranderen. En het goeie deel ervan, het bemoedigende deel ervan is dat mensen dan naar zichzelf kijken, naar hun buurman, naar hun partner, naar hun gemeenschap, en zeggen; “Hoe kunnen we veranderen?”
Jullie kijken uit naar goede veranderingen, maar als je kijkt naar de achterban, dan is dat waar de meest betekenisvolle verandering is gebeurd en aan het gebeuren is op dit moment, niet even ons moment in het oneindige eeuwige, maar jullie menselijke moment.
Steve: Lord, een vraagje: Zal Gaia er anders uitzien voor een mens die is opgestegen, of is dat niet zo?
AEM: Zij verschijnt meer fonkelend schoon. De totale communicatie met de elementen, het elementale, de koninkrijken en Gaia zelf is totaal open. Er is een begrijpen en een visie van  subtiele reiniging en de reorganisatie van waar jullie aan denken als het lichtlichaam en de deeltjes van Gaia zelf. Dus, ja, zij ziet er anders uit.
En dat doen ook de dieren. Zo doen de schepselen. Maar zij is geen andere planeet, en dat is waar zoveel naar uitkijken. En dan zeg ik tegen jullie, nou, en dan, wat zou het punt zijn? Voor de planeet om er anders uit te zien, of om in een ijstijd te gaan, dat is niet wenselijk. Dat is niet wat zij wil. Zij is moe van alle vervuiling en verwoesting. Dus de veranderingen die jullie zien zijn de reiniging.
Dus, dat doet zij zal ze en zullen jullie er anders uitzien? Ja.
En zullen jullie in de vorm zijn? Ja.
Steve: Nou, ik heb vaak gezegd – en ik denk misschien heb ik het fout, dus ik heb u nodig om me te vertellen of ik dat fout heb of niet – dat wij de eerste onderlaag van de Vijfde Dimensie in gaan en dat we na een tijd naar hogere en hogere sub-lagen gaan. Is dat deel van wat u bedoelt als u zegt dat Ascentie een proces is? En als we naar hogere en hogere sub-lagen gaan van de Vijfde Dimensie, kunt u ons dan een beetje een vooruitzicht geven van hoe dat er uitziet, waar het in resulteren gaat?
AEM: Ja. En je bent correct in wat ik ook moet benadrukken dat jullie ook inter-dimensionaal worden bijgestaan want jullie zullen vrij zijn om de inter-dimensionaliteit in te gaan, maar jullie zullen in de begin fases zitten, ja – dat is een goede manier om het te zeggen – de eerste lagen van de Vijfde Dimensie.
Hoe ziet dat er uit? Kan ik St. Germain aanhalen en mijzelf? Het ziet eruit als vrijheid. Het ziet eruit als herstel/restauratie. En als ik het woord restauratie gebruik- ja, Jezus Sananda heeft gezegd dat dit het jaar van verjonging is, van restauratie, herstel en opnieuw ontdekken. En dat is de waarheid van hoe de Vijfde begint te voelen.
Maar het Ascentie proces begint niet in de Vijfde Dimensie. Het is reeds begonnen. Jullie beleven dit al. Maar als je daar aankomt – zoals jullie op het punt ervan staan. tussen twee haakjes; dat is zo dichtbij als ik kan komen zonder mijn belofte aan het kanaal te breken.
Steve: Nou, wel, Lord, ik denk dat ik moet bevestigen dat u tot iedereen praat en niet alleen tegen mij.
AEM: Dat is correct.
Steve: Tegen iedereen? Okay!
AEM: Tegen ieder mens.
Steve: Okay! Daar staat het, mensen! [lacht]. Dank u! [Aartsengel Michaël heeft juist bevestigd dat wij op het punt staan om Ascentie te bereiken.]
AEM: Jullie zullen geen pijn hebben. Wat jullie dachten dat ziekte was, is verdwenen. Wat jullie ervaren hebben als financiële strijd of gebrek, is verdwenen. Omdat jullie weten hoe je moet co-creëren. Het is alsof de lichtknop, het begrip van jullie plek in de co-creatie is aangedraaid.
Er is een eind aan strijd. Er is een eind aan oorlog. Er is een eind aan moord en chaos. Want jullie vermoorden niet en hebben zelf geen neiging tot moord. Dus hoe kunnen jullie je broeder vermoorden als ze aan jullie in het rooster zijn verbonden? Omdat dat het equivalent is van het jezelf vermoorden.
Er is een weten dat verder gaat dan jullie begrijpen, heden. En dat weten zit in jullie hersenen, in wat jullie denken dat je mentale lichaam is, jullie emotionele lichamen, jullie intellect, maar voornamelijk je hart. Want dat is jullie anker. Dat is het altijd geweest.
Nu, als jullie dit binnengaan, betekent dat alles is gedaan? Nou, ik kan misschien humoristisch zijn en jullie vragen – wat voor lol zou het zijn als je bij het feestje aankomt alleen om te ontdekken dat alles al gedaan is? Nee. Hoe het eruit ziet is dat de mensheid bijeen komt, niet om de Aarde te reinigen. Gaia zorgt daarvoor. Jullie zullen wel helpen schoonmaken, en dat zullen ook jullie sterrenbroeders en zusters doen, maar jullie zullen de rivieren, de stromen, de oceanen, de grond en de lucht reinigen. Maar Gaia is al reeds druk aan het werk.
Maar wat over jullie stuk? Wat doen jullie gemeenschappen, jullie steden van licht –dat is een van jullie eerste, voornaamste onderwerpen, dat is de volledige verankering in de stoffelijkheid van de steden en centra van licht, om gemeenschappen te verankeren… en als wij zeggen steden van licht bedoelen we niet louter bedrijvige metropolen
[de muziek begint]
AEM: We zullen (later) verder gaan met dit gesprek.
Steve: ja, inderdaad. Dank u, Lord, voor die duidelijkheid bij dit Ascentie proces, waar we al in zitten. Dank u.
AEM: Ga met mijn liefde. Vaarwel.

Steve: Vaarwel. 

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html