Labels

Tuesday, September 22, 2015

Nederlaqnds -- Jenny Schiltz: Jullie zitten in een cruciale tijd – Sananda op 16 sept.2015

Jenny Schiltz: Jullie zitten in een cruciale tijd – Sananda
op 16 sept.2015

tumblr_maf3eivfr41rekltko1_500


Sananda: Ik kom vandaag naar jullie toe omdat we in een cruciale tijd zitten. De golven die de Aarde binnenkomen worden sterker. Deze golven zullen rond 23 september pieken en zullen hoog blijven tot aan 29 september. Het is een kritieke tijd, die zal eisen dat je in je hartruimte zult zijn. Velen van jullie beleven ervaringstesten die je uit je hart ruimte halen, de ruimte om eenheid te kennen met je hoogste aspect en frequentie. Deze gebeuren zodat jullie het verschil kunnen voelen en om te zien wat in jullie onopgelost blijft. Dat wat onopgelost blijft houdt je af om volledig in je hart ruimte te wonen… het is ook zo dat jullie oefenen om jezelf terug te brengen in resonantie met je ware zelf. Hoe meer je in die ruimte bent, hoe minder zul je merken dat je die verlaat. De energie die naar de Aarde komt zal het best gebruikt kunnen worden door degenen die in staat zijn om in hun hartruimte te blijven, de plek van eenheid of Christus Bewustzijn. Er zijn veel namen voor deze vitale verbinding, maar het gevoel is het zelfde voor iedereen. Het is dat je in deze ruimte in staat bent om van iedereen te houden, om de schoonheid te zien in de ontvouwing, en het meest belangrijke om alles dat aan het gebeuren is toe te staan en perfect te vertrouwen.

Terwijl de energiegolven toenemen, zal meer en meer angst worden geproduceerd omdat dit de natuurlijke reactie is als iemand niet begrijpt wat er plaats vindt. Zelf zij die totaal onbewust zijn, zijn in staat om de energetische verandering om zich heen te zien. Maar, zelfs degenen die een gebrek aan begrip hebben, zullen een keuze hebben, ze kunnen de angst ingaan en kijken naar gebeurtenissen en uitwisselingen om hun gevoelens waarde te geven, of ze zullen gewoon verder gaan door hun dag een positieve uitkijk te geven. Men moet nooit de kracht onderschatten van een positieve levensopvatting omdat dit vertrouwen in het universum betekent en een intens begrepen weten. Jullie die je altijd beseffen, hebben de verantwoordelijkheid om je af te keren van alles dat vrees en disharmonie in je systeem brengt. Voor dit moment is het heel belangrijk omdat dat wat angst, verdriet of oordeel veroorzaakt, dat haalt je uit je hartruimte. Dit betekent niet dat je ontkent of pretendeert dat lijden niet bestaat. In plaats hiervan is dit een gelegenheid voor je om onvoorwaardelijke liefde te hebben voor allen die pijn hebben. Dit kan gedaan worden terwijl je erkent dat anderen hun pad en hun bedoeling hebben en dat jij de jouwe hebt en dat alles precies is wat de ziel nodig heeft voor groei.
Men heeft het nodig om naar zijn verwachtingen te kijken voor de golf van energie die zich opbouwt op jullie planeet. Hoe je je voelt over de golf zal je helpen om wat zich voordoet in je leven te bepalen. Als men kijkt naar de golf met vreugde en opwinding, dan maakt dit dankbaar voor de hulp die hij geeft, dan zullen ze merken dat deze golf inderdaad hen op hun reis stuwt. Als men vrees vasthoudt en voelt dat noodlottige veranderingen op deze golf zullen volgen, zoals aarde veranderingen, politieke onrust, en zelfs het eind van een beschaving, dan zal de golf voorbijgaan en zullen ze grotendeels onveranderd blijven, omdat vrees hen afhoudt om zich in hun volle potentieel te openen. Deze golf is een excellente gelegenheid om je intentie neer te zetten om verder te gaan dan gedachten, gedrag en oude programmering waren die jullie hebben beperkt om door te gaan. Ieder van jullie zal bijstand krijgen om alles los te laten dat klaar is om te worden losgelaten als de les is voltooid. Voor degenen die zich gevangen voelen in een patroon, is nu de goede tijd om te vragen te worden getoond waar dit patroon voor bedoeld is om te leren. Alleen door werkelijk de les te begrijpen kan men er aan voorbij gaan. Niet iedereen is zich bewust van patronen die hun leven zwaar beïnvloeden, nu is het de tijd om te vragen je te tonen wat er moet veranderen in je leven, wat je belemmert voor het belichamen van je zeer hoogste aspect. Velen van jullie ervaren een opnieuw opduiken van diepe angsten zodat je daaraan voorbij kunt gaan en om die niet naar het nieuwe mee te nemen. Anderen worden getoond waar ze oordelen en klachten naar anderen hebben vastgehouden en hen wordt de gelegenheid gegeven om niet langer door te gaan met het programmeren en om de verdeling te geloven die dat creëerde. Op elk moment scheppen jullie je hologram en kun je kiezen om de nieuwe dingen met je mee te nemen die helpen of je groei belemmeren. Het besef hiervan is de sleutel.
Deze golf zal iedereen helpen die klaar is om te worden geholpen en voor degenen die nog de lagere rijken van dichtheid onderzoeken, dezen zullen de aansporingen ontvangen die door hun ziel werden gezonden door hen aan te moedigen en om te ontwaken. Wij zijn heel opgewonden door deze progressie en het zuivere aantal van jullie dat in de komende weken de 5 dimensionale grens heeft gebroken of zal gaan breken. De meesten van jullie zullen doorgaan door de dimensies, ruimen meer dichtheid op, belichamen meer van je zielenbron. Ieder van jullie die dit werk doet beïnvloedt het collectief met je toegenomen vibratie. Net als rimpels in de vijver zet ieder van jullie een merk op alles om je heen. Jullie hogere vibrationele aanwezigheid zal degenen om je heen die klaar zijn om te veranderen helpen te ontwaken en veranderen. Jullie bijdrage in deze tijd is belangrijk en we vragen je om aanwezig te blijven, bewust te blijven en in je hartruimte te zijn.
Met grote liefde voor ieder van jullie.
 Sananda

 Persoonlijke conversatie met Sananda:
Ik: De voorbije twee weken zijn een wervelwind geweest van verbazende groei, versnelling van vermogens en de hoogste hoogten en laagste laagten. De uitputting kan overstelpend zijn.
Sananda: Veel gebeurt er in alle lagen van je lichaam, jullie chakra’s worden opgewaardeerd net zo als je merkabaveld. Om dit te laten gebeuren, moet meer dichtheid je vorm verlaten. Vermoeidheid is de sleutel die je lichaam nodig heeft om je te ontspannen om de veranderingen efficiënter te kunnen integreren. Deze drang naar rust moet worden geëerd.

Ik: Ik had een situatie waarin een van mijn diepste angsten, waarvan ik dacht dat ik die al had uitgewerkt, naar de oppervlakte werd gebracht door een familielid. Daar ik begrijp dat het een geschenk was, wat me liet zien wat van binnen nog niet was opgelost, was ik geschokt over hoe intens de depressie was, waar ik inging. Ik was in staat om het “weg te slapen” en er de volgende dag doorheen te gaan, maar ik was nog steeds verrast over mijn reactie. Ik voelde me alsof ik dimensies terug was geplonsd naar de diepe, zware delen. 
Sananda: Inderdaad, dat deed je. Je moest opnieuw opzoeken waar de angst werd geschapen en om die te verwijderen uit het laagste aspect van je vorm om voor iedereen van jullie verder te kunnen gaan. Doordat je multidimensionaal bent, had je het vermogen om elke tijd en ruimte in te gaan, dit liet je zelfs de diepste delen van je psyche opruimen. Dit is nodig in deze hogere frequenties want jullie healen nu zelfs het kleinste draadje dat je aan het oude vasthoudt.

Ik: Zal dit nog steeds gebeuren als ik verder ga?
Sananda: Ja, maar je zult merken dat het steeds gemakkelijker wordt. Je was in staat om hier heel snel doorheen te gaan zonder volledig te begrijpen wat er gebeurde. Nu begrijp je dit en kun je die stukken met gemak healen.

Ik: Hoe zullen mensen het weten als ze doorgegaan zijn naar de hogere dimensies? 
Sananda: Gewoon door hun interacties en hun reacties te observeren. Als iemand hoger vibreert, is er een gemak dat plaats vindt, dingen stromen. Synchroniciteit neemt toe en manifestatie is sneller. Als er situaties opkomen, die onprettig zijn, kijk dan naar de reactie in het stoffelijke lichaam en in de gedachten. Ben je in staat om het groter plan te zien of vertrouw je erop dat er een is, zelfs als dat verborgen is? Het benaderen van de stress in het leven in de vorm met minder angst is een teken dat je omhoog bent gegaan in vibratie en in begrip.

Ik: Ik voel dat dit maar net het begin is van een verbazende reis door zelf-ontdekking.
Sananda: Dat is zo, Lieve, dat is zo.

Ik: Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden jullie op dezelfde wijze helpen als ze mij deden. Het sturen aan jullie en mijzelf alle liefde waar we mee kunnen omgaan. Mogen jullie gezegend worden en healing verkrijgen.
 _________________________________________________________________________________
If you would like to obtain a personal spirit guide reading, please click on this link for more information. https://channelingthemasters.wordpress.com/loved-onespirit-guide-readings/ 
For information on personalized Ascension guidance sessions, please click this link. New class listings and descriptions are updated.  https://channelingthemasters.wordpress.com/ascension-guidance-sessions/
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

 

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html