Labels

Sunday, September 6, 2015

Nederlands -- Saint Germain zegt: “Vrijheid Komt Door de Waarheid te Kennen!”

 


 Saint Germain zegt: “Vrijheid Komt Door de Waarheid te Kennen!”

Our Purpose is Love-To Express it, Live it, Empower with it.

Ashtar On The Road Teleconferentie

25 augustus 2015  

“Gegroet, Meest Geliefde Mensen in deze Familie! Ik ben Saint Germain, en ik sta voor jullie en nodig jullie uit om naast me te staan als vrije, vrije wezens. Dat is waarom ik dit specifieke Vrijheidslied heb uitgekozen. De meesten van jullie herkennen dit – La Marseillaise – en die komt uit de turbulentie van de Franse Revolutie, die vooral ging over de Liberty, of de Vrijheid. Deze werd geïnspireerd, zoals je wilt, door de Amerikaanse Revolutie. En het maakt niet uit dat er redenen achter wat waren die werden gegeven – manipulaties enzovoort – wat belangrijk was waren de concepten, de idealen, de inspiraties dat alle mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn!!!“Nou, we weten dat er enkele best grote en duidelijke weglatingen waren – daarvoor voegde ik er aan toe ‘vrouwen’ en we weten dat slaven niet gezien werden als zijnde op hetzelfde niveau als de Mensheid. En toen werd er weer een andere oorlog uitgevochten die over de hele wereld werd gehoord. En die was voor de Vrijheid van de slaven. Maar, de waarheid moet gekend worden, jullie waren allemaal in slavernij – nou, dat weten jullie nu!

“En ik heb er naar gekeken, gekeken als afstammeling van degenen die het eerst de controle zochten en succes wonnen, dat die hun ommekeer kregen. En ik heb gekeken naar de achteruitgaan van de doorkruising, zullen we zeggen, nationaal en internationale spirit van Vrijheid. Maar dat moest komen waar dat nu is. Jullie moesten zichtbare bewijzen voor jezelf hebben- natuurlijk, dit zijn drie dimensionale illusies – maar jullie moesten drie dimensionale bewijzen hebben dat jullie niet vrij zijn!
Dit is deel  van het ontwaken, nietwaar?!!!

“En daar het een ruw ontwaken is voor sommigen die altijd gedacht hebben – omdat ze woonden waar ze waren, weet je, baseball spelen en appeltaart eten en al die zaken – dat ze vrij waren. Zij ontdekten dat dit niet het geval was! En er zal niets meer dramatisch of traumatisch voor hen zijn dan om de Waarheid van die gebeurtenissen te horen – die iedereen hier in het menselijk lichaam op Planeet Aarde zich in groot detail kan herinneren. En dat zijn natuurlijk de gebeurtenissen van 9/11 wat tot oorlogen leidde en al dat soort gebeurtenissen wat jullie nu kunnen zien, opnieuw was dit een spiraal die naar beneden voerde – maar deze dingen gebeurden om een reden en bedoeling.

“Ze waren verschrikkelijk, en dat is de Waarheid, maar tegelijkertijd lieten die het bewustzijn ver genoeg omhoog gaan om de hele Mensheid van Planeet Aarde te verenigen!!! Ik spreek niet over hun niet-menselijke overheersers. Ik spreek over degenen die echte mensen zijn – Goden en Godinnen, alhoewel zij dit misschien niet hebben geweten en zeker op die dag niet gevoeld hebben – maar zij channelden de vrees in een enorme liefdevolle Eenheid te samen. En het is dàt omhoog gaan van het bewustzijn wat zo velen heeft geïnspireerd die tot aan die tijd geen enkele gedachte hadden dat ze eigenlijk niet vrij waren, om op te staan! En natuurlijk, jullie hebben alles gezien over de Wereld, zullen we zeggen, de resultaten in de 3D Wereld die in het spel kwamen.

“Jullie hebben dergelijke zaken als de Patriot Act, het onderzoeken op de luchthavens, het zoeken naar bommen en geweld overal, en zo voort. En jullie hebben daden van geweld vrijgemaakt. Dit is het laatste hoera van degenen die proberen om in controle te blijven! En zij hebben medicijnen zodat ze je herinnering kunnen wissen, ze hebben drugs die ze in energiegolven kunnen stoppen enzovoorts, zodat ze de mensen kunnen triggeren om gewelddadig te handelen. Dit is het tegengestelde van Vrijheid, nietwaar?!

“En toch is dit spoedig volledig weg! En dus is het dit tussenstuk om je voor te bereiden. Breng de Liefde naar binnen! Breng jezelf in de hoogste niveaus van vibratie wat je mogelijk maar kan – en streef dan naar nog meer! Jullie kunnen dit opvragen; jullie kunnen je gidsen binnen roepen; jullie kunnen ieder van ons of alle Mentoren uitnodigen om jullie te helpen dit te bewerkstelligen!!!  Grijp het Hoger Dimensionaal Perspectief en als de Waarheid naar buiten komt over 9/11, ja bied dan je armen aan om hen te omhelzen die door die Waarheid zijn verwoest.

“En fluister dan in hun oren: “Met deze Waarheid komt onze Vrijheid! Laten we ons verheugen dat we onze Vrijheid hebben! En laten we samen gaan naar een Hogere Levensstijl waar dit soort gebeurtenissen nooit meer zullen gebeuren, waar Vrede op Aarde de wijze van onze levens zal zijn waar we ons verheugen, de manier van elke uitdrukking die we uitspreken of bedenken, naar handelen; waar Vrijheid betekent de Vrijheid om onszelf te zijn, zonder angst voor vergeldingen, voor elke soort straf. Laat jullie angst los en kom in de Vrijheid!!!

“Dát, Geliefde Mensen is hoe we samen reizen op de Hoge Weg! Dat is hoe we de Gouden Periode ingaan! Dat is hoe al zijn gaven, zonder reserve, beschikbaar zijn voor ieder van   jullie, of dit nu healing is voor jullie lichamen of spirits, of het een thuis of nieuwe relaties zijn of dat je ergens heen reist, waar je altijd naar toe wilde gaan –dat maakt geen verschil. Het is het allemaal waard en het is allemaal daar voor jullie om vrij te zijn om in blijdschap te zijn, terwijl de tijd er is – en die is er; hij stort aardig snel in elkaar – er is niet veel meer over. Dus wees vrij in je Hart. Verheug je.!

“Laat de Vrijheid binnenkomen. Laat die letterlijk rinkelen, rinkelen vanuit je wezen zodat de Wereld jullie boodschap krijgt: ‘Ja, we zijn vrij. We hebben gewoon de kennis dat we vrij zijn! We moeten in ons eigen Goddelijke wonen. En allermeest moeten we van onszelf houden en van elkaar om gezamenlijk in deze Hogere Dimensionale Werkelijkheid binnen te gaan!!!’ Omdat dat, Geliefde Mensen, het is waar jullie naar toe gaan! En ik kan dit zeggen omdat ik met jullie op die Weg zit, en toch zie ik waar jullie naar toe gaan. En ik beloof jullie dat jullie allemaal een grootse, glorieuze Leefstijl hebben en dat jullie allen vrij zijn om daar binnen te gaan, als jullie de Waarheid zijn en kennen Wie Jullie Echt Zijn!!!

“We hebben een Missie en Bedoeling en dat is om de Wereld te helpen vrij maken! En dat doen we met Liefde, met Vrede en met Vreugde! En ik Saint Germain, heb veel verantwoordelijkheid om Vrijheid, en financiële stabiliteit aan de Wereld te brengen. En ik verzeker jullie dat alle succes de werkelijkheid hierbij is! Dit is waar de Waarheid ligt, en ik sta bij jullie om deze Waarheid te delen, dat jullie die kunnen kennen en die voelen, erop vertrouwen en dus jezelf in zijn glorieuze vibraties binnen brengen!!!

“Dus dank jullie om bij de Koers te blijven, om samen in de Vrijheid te gaan die jullie zo verdienen – en jullie hebben nog niet eens zo volledig op Planeet Aarde gewoond zoals jullie nu op het punt staan dat te doen! En zo is het. Namaste!”

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, August 25, 2015. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html