Labels

Saturday, September 26, 2015

Nederlands -- Jenny Schiltz met Quan Yin: X-Golf energie die naar de Aarde stroomt. Op 25 sept 2015

Jenny Schiltz met Quan Yin:  X-Golf energie die naar de Aarde stroomt.    Op 25 sept 2015 

il_fullxfull.233108240_grande    

                                                            

X-wave energy flooding into earth – Quan Yin – 9-25-2015 by Jenny Schiltz


We komen naar jullie toe om te vieren terwijl de X-golven jullie aarde laag instromen en alles om je heen veranderen. Hoe deze golven jullie beïnvloeden is totaal verschillend voor elk mens. En wij begrijpen dat dit onzekerheid en twijfel kan scheppen in jullie veld. Sommigen van jullie maken intense sprongen en vreugde in je denken en je bereikt verbijsterende helderheid. Anderen voelen meer van de energieën en de vreugde die dit brengt terwijl je gaat en je je verbindt met het verenigde veld. Weer anderen voelen stoffelijke symptomen die veel overschaduwen door hun intensiteit. Sommigen voelen niet veel bij deze golf en dit heeft angst geschapen. Begrijp dat allen door deze golf worden beïnvloed in diverse graden en dat niemand wordt “achtergelaten”. Dit geloven is slechts een illusie die angst schept en die je vermogen beperkt om de energieën op te nemen die in deze momenten om jullie heen zijn.

Denk aan de uitvoering van een symfonie. Als je ver weg zit ben je in staat om de muziek te horen maar je kunt de individuele instrumenten niet onderscheiden. Indien je dichter naar de muziek toegaat pas dan ben je in staat om de subtiele harmonieën en ondertonen te onderscheiden. Dit heeft direct te maken met je vibratie en de hoeveelheid dichtheid die je uit je vorm hebt opgeruimd. Je bent alleen in staat om te onderscheiden en te gebruiken waarvoor je vibratonele niveau in deze momenten toe in staat is te verwerken. Voor sommigen betekent dit de stoelen aan de voorkant, bij die symfonie en voor anderen betekent het om het zachtjes op de achtergrond te horen. Niets is goed of fout maar volmaakt door waar je bent in je ontwikkeling.
Begrijp dat terwijl deze golf een stuwkracht schept van opruiming en groei, zijn kracht zal de codes doen verdrijven die de golf vergezelden maar zullen jullie aarde niet verlaten. 

Daarom terwijl je doorgaat op je reis zul je in staat zijn om toegang te krijgen tot alle codes als je daarvoor klaar bent. Want zelfs zij die alleen de symfonie zullen horen vanaf ver weg zullen die uiteindelijk horen alsof ze in de eerste rijen zitten als ze eenmaal klaar zijn. Terwijl ieder van jullie meer dichtheid en vrees uit je vorm opruimen, en daarbij je hoogste aspect bevrijden om meer totaal samen te smelten, zul je heel natuurlijk tot de codes toegang hebben die nu in deze tijd in jullie aarde worden gegrond. Er is geen rede tot angst dat misschien een raam van gelegenheid werd gemist. Laat jezelf precies daar zijn waar je bent, een beetje je verzetten, een beetje bang zijn en je zult jezelf dan openen om alles te ontvangen waartoe je in staat bent om in deze tijd te ontvangen.
Voor degenen die ontdekken dat hun uitwisselingen diepe emoties opwekken en wier levenssituaties onverdraaglijk worden, vragen we dat je deze situaties als een geschenk ziet. Het is op deze momenten dat zij die je de meeste beroering veroorzaken je juist helpen om wat diep werd begraven uit te graven, wat misschien zelfs verborgen was voor jezelf. Dit kan heel verwarrend zijn omdat je tot termen komt(tot een schikking komt) met aspecten van jezelf die verandering of loslaten nodig hebben. Op elk moment heb je een keuze. Men kan woedend zijn over emoties en omstandigheden, als je onrechtvaardigheid ziet of men kan rustig erkennen dat zelfs de meest pijnlijke situaties en uitwisselingen zijn ontworpen om te helpen. Door dank uit te drukken voor de helderheid van visie, het blootleggen van verborgen emoties die geheeld moeten worden, zul je veel sneller door de les heen gaan.
Velen van jullie voelen het ‘trekken’ van het verleden, voorbije herinneringen, situaties en relaties. Die worden uit je binnenste gehaald zodat je ze kunt onderzoeken, kijk naar de bedoelde les en besluit doelbewust dat je dit niet langer meer in je wereld naar voren hoeft te brengen. Als het eenmaal totaal is verdwenen en je geheeld bent, zul je merken dat je heel natuurlijk de pijn niet meer draagt, alleen de zielen ervaring. Op deze wijze, word je een gelegenheid gegeven om jezelf vrij te maken door het verleden te verlaten dat niet langer meer hoeft te worden uitgebracht.(naar voren gebracht). Laat deze golf met ongelooflijke energie je helpen om door alles heen te werken dat niet meer bij het nieuwe behoort. Als een herinnering ongevraagd komt, kijk dan naar de les, het geschenk en laat die gewoon voorbij gaan door een simpele observatie. Het is emotie die het brengt in wat je elk moment schept. Jullie hebben de kracht om door het hele leven op aarde te gaan dat je heeft geleerd en herinner je wie je bent.
Met geweldige vreugde en viering.
Quan Yin 


 Persoonlijke conversatie met Quan Yin:
Ik: Ik sprak met Aartsengel Raziël vanmorgen l over het proces en wat het echt nodig heeft om op te stijgen (ascenderen) en hij vertelde me het meest intense, hij zei: “Er is een verschil tussen het streven naar ascentie en het streven naar je herinneren. Een zegt dat je er voor moet werken, de ander zegt dat je er al bent.”

Quan Yin: Ja! Wat je doet is je herinneren en door de herinnering ruim je alles op waarmee je wilde incarneren, wat je gelooft, denkt, de lessen, de dichtheid wordt opgeruimd. Dit is je werk, opruimen wat niet helemaal jij is en je herinneren wie je bent. Je doet dit door je niet te verzetten tegen alles dat bedoeld is om je te helpen. Het moeilijkste deel is het verzet, als je eenmaal het verzet loslaat en je ziet het mooie in van alles dat is gebeurd, dan zul je de stroom van het universum ingaan. Het is in deze stroom waar de manifestatie gebeurt.
Ik: Ik merk dat waar ik verzet tegen de stroom heb, dat is met mijn kind. Er waren plannen die zij had, om college sporten te spelen en om haar graad te halen voor een studiebeurs. Kortgeleden werd ze gewond, had een grote schouder operatie en het is nu onduidelijk of ze weer in staat is om te spelen. Het is een geworstel geweest om je te herinneren om te zien of alles om een reden gebeurt en voor ons hoogste goed is. Op een niveau weet ik dat alles zal werken zoals het moet, maar op een ander niveau vind ik mij willen dat ik een volmaakt gezond lichaam kan manifesteren en een drive zodat zij door kan gaan. Ik snap volkomen dat dit een les is in vertrouwen en toestaan, maar ik merk dat ik bekommerd ben. 

Quan Yin: Je bent ongerust omdat je voor anderen wilt manifesteren, om hen het leven te helpen scheppen waarvan jij voelt dat het ’t beste is, maar dat kan je niet. Als je eenmaal meester van jezelf bent, ben je hier om van relaties meester te zijn en met meester bedoel ik om gewoon los te laten en de schoonheid in het proces te zien. Het komt door acceptatie dat alles er voor groei is en dat je echt groeit.
Ik: Dank u.

Quan Yin: Maak je geen zorgen, je doet het volmaakt goed, om helderheid te verkrijgen.
Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden je op dezelfde manier helpen als ze mij deden. Ik stuur jullie en mijzelf alle liefde waar we mee om kunnen gaan. Moge je gezegend zijn en healing ontvangen.
Jenny


 If you would like to obtain a personal spirit guide reading, please click on this link for more information. https://channelingthemasters.wordpress.com/loved-onespirit-guide-readings/ 
For information on personalized Ascension guidance sessions, please click this link. New class listings and descriptions are updated.  https://channelingthemasters.wordpress.com/ascension-guidance-sessions/
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

Vertaling winnydstralendetoekomst.nl )


No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html