Labels

Sunday, September 13, 2015

Nederlands -- Meredith Murphy: Onbeperkte Potentielen: september Eclipsen en de Equinox 11 sept. 2015

Meredith Murphy:  Onbeperkte Potentielen: september Eclipsen en de Equinox    11 sept. 2015                                                                        
De Cyclus van de Eclips begint: 
(Hieronder staat een plaatje van een laatste kwartier, niet  van een eerste kwartier…  w)
Boodschap van Aartsengel Michael   gechanneld door Meredith Murphy van www.expectwonderful.com   11 September 2015
 Gegroet Goddelijken,
De Eclips Cyclus begint dit weekend met een nieuwe maan en een gedeeltelijk zonne eclips. We willen jullie wat energetische ondersteuning bieden voor deze verbinding, dus als je dat wilt, pauseer dan even en ga naar binnen. Verbind je door het centrum van je borst, je hart-chakra met openheid in je. Een kalme, rustige stilte. Om dit te doen, ga je in een toegangsweg tot alles dat je bent.

Als je eenmaal daar georiënteerd bent, spreek dan telepathisch tegen alles wat je bent. Je kunt hierover denken als het oproepen naar je Goddelijke Zelf. Door dit te doen, zeg je eigenlijk energetisch: “Hallo – ik oriënteer me nu op mijn verbinding … en ik vergroot bewust en bekrachtig jou om meer volledig deel te nemen aan mijn belichaamde leven. Je kunt telepathisch zeggen wat je wilt om alles dat je bent te begroeten, om deze verbinding bewust te sommeren of te activeren. Denk aan alles dat je bent, zoals een super fantastische bondgenoot die altijd hier is voor jou en ervan houdt te worden opgeroepen. Dat is waar, weet je.
Nu dan, op dit nog steeds rustige moment in je wezen, en bewust verbonden met alles dat je bent, als je dat wenst, open je je naar een directe verbinding met het Engelen Rijk. Schep die gewoon met je voorstelling of door je innerlijk-telepathisch spreken, of hoe je dat ook wilt. Jullie focus is krachtig creatief. Dus de keuzes zoals deze eenvoudige stappen die we beschrijven, laten dit gebeuren. Echt.
Nu dan, als je wilt, zeg dan dat je engel-ondersteuning verwelkomt voor deze Eclips Cyclus. Nodig de volheid van je wezen uit om voor die ondersteuning te mediteren. Je kunt alles instrueren dat je bent om je te helpen de uitbreiding, de transformatie, helderheid, healing, ondersteuning, inzicht, loslaten, te beleven wat je ook maar nodig hebt op deze tijd. Je kunt alles uitnodigen dat je bent, om je te voorzien van de meest relevante en gunstige ervaringen en energieën en om ook je ondersteuning te vergemakkelijken van het Engelen Rijk.
Wij in het Engelen Rijk houden ervan om bij je te zijn. We zijn er voor jullie. We zijn hier namens alles dat is en alles dat we zijn, om goddelijke uitdrukking te ondersteunen in de menselijke ervaring. Wat we bedoelen als we dit zeggen: we zijn hier om jullie nu volledig te helpen. Jullie zijn het goddelijke dat zich wenst uit te drukken door dit leven. De levensvorm die deze boodschap ervaart, die Meredith aan het vertalen is – die versie van jullie, is gewoon een uitwerking van alles dat jullie zijn. Dus jullie zijn nu, op de manier die we voorstellen je focus en je oriëntatie, die tappen in de Bron van je wezen.
Met deze krachtige verbinding, kunnen jullie gemakkelijk de ondersteuning krijgen die je zeer nuttig zult vinden voor je in deze tijd. In deze krachtige verbinding, kun je je bevrijden van alles dat dwars ligt in je leven, en je kunt naar een energie toeschuiven die meer zal resoneren met alles dat je zoekt.
Als je Goddelijke Zelf, druk je al alles uit dat je gewild en gewenst hebt om zich te laten ontvouwen als manifeste ervaring. Dus deze Goddelijke Jij is het middel waardoor alles dat je wenst te ervaren in je manifeste leven kan stromen, wat jullie denken dat werkelijkheid is.
Realiseer je dat er vele werkelijkheden beschikbaar zijn voor je en je verbinding is net als de ingenieur op een veelvoudig spoorstation, die de lijn verandert welke de manifeste ervaring voor je levert. Jullie noemen dit tijdslijnen. Je innerlijke wezen kan veranderen wat er komt in je “levensstation” doordat je meer in verbinding bent. Jullie verbinding vergemakkelijkt je Goddelijke Zelf, of je innerlijke wezen, door je meer te geven van wat je wilt ervaren.
De Eclips die in dit weekend plaats vindt kan je ook helpen bij de aspiraties die je hebt, persoonlijke of spirituele. De energieën van de Zon en de Maan beïnvloeden het leven op Aarde en jullie planeet. Jullie zijn deel van deze velden, die voortgaan in toegenomen  uitgebreid focus en die zich op verschillende manieren manifesteren – zoals jullie planeet, je galaxy, je universum. Terwijl je je realiseert dat deze grote velden een soort uitgebreide versies van jezelf zijn. Dat deze velden zoals de galaxy en het universum, eigenlijk nestelen, zogezegd, in je eigen grotere heelheid, je realiseert je dat je kunt spelen op veel verschillende niveaus van bewustzijn.
Om te leren te leven op verschillende levels van bewustzijn en om hogere frequenties te belichamen die ervaringen van hogere, grotere velden van bewustzijn vergemakkelijken is een van de potenties die voor je beschikbaar zijn. Deze Eclips Cyclus biedt jullie een progressieve gelegenheid om meer capaciteit in te bouwen om deze hogere frequenties te belichamen en dus een breder menu te hebben van bewustzijn die voor je beschikbaar is.
Bewustzijn is dynamisch. Jullie staat van zijn is voortdurend je bewustzijn aan het genereren. Jullie keuze van focus en de kwaliteit ervan creëert jullie staat van zijn. Denk er zo over: hoe jij de dingen ziet heeft een specifieke frequentie en dit bepaalt je staat van zijn. Deze staat van zijn is als een plaats, energetisch, en heeft als zodanig toegang naar bepaalde zichten en ervaringen. Je kunt dit kiezen met je focus of waar je je aandacht legt en door de kwaliteit van die aandacht. Een hogere kwaliteit van aandacht – een die neutraler is en onvoorwaardelijk – zal je de breedste opties geven voor een perspectief, inzicht, wijsheid en manifestaties die je de grootste vreugde geven.
Deze Eclips Cyclus is gunstig omdat dit als een portaal is, die je een geconcentreerde ervaring doorgeeft van progressieve energieën. Je kunt er mee spelen door de ontvouwing te gebruiken in deze tijdslijn om jezelf te conditioneren naar hogere frequenties.
We stellen voor dat je begint bij de relatie met alles dat je bent – door je naar binnen te oriënteren naar je Goddelijke Zelf. Deze relatie met alles dat je bent is hoe je toegang hebt tot al het andere, dus die is absoluut fundamenteel.
Veel menselijke wezens hebben niet voldoende van zichzelf gehouden om contact te willen hebben met hun hogere Zelf. In feite als men zichzelf verfoeit, wordt dat bijvoorbeeld vaak geprojecteerd op het Goddelijke Zelf. Dus er zijn veel mensen geweest die de voorkeur gaven aan het idee van een aparte GOD, of met ons – de Aartsengelen – of de Sterren Wezens of de Opgestegen Meesters.  Een enkel energieveld dat zich afgescheiden voelt, en daarom kan die misschien meer helpen!
De volheid van jullie wezen is je toegang tot alles. Terwijl je groeit in zelf-liefde, wat jullie allemaal doen, begin je meer bruikbaar te worden voor een directe verbinding die je met de Bron hebt. Jullie directe verbinding met de Bron/Schepping/Alles dat is, zit in je en is beschikbaar via je eigen energetische hiërarchie – de volheid van je wezen.
Door deze relatie meer te cultiveren, open je jezelf naar de grote wijsheid en leiding. Je leven kan gemakkelijker en je ascentie ervaring meer eleganter worden. Alles begint zich te verzachten en je voelt je vrediger en kalm.
We stellen voor dat je hiermee vandaag begint, nu. Wijd jezelf toe aan je Goddelijke Zelf als de meest belangrijke relatie in je leven en begin te zien dat dit de Bron IS van je wezen.
De Eclips Cyclus zal zich energetisch opbouwen, en met behulp van je Goddelijke Zelf, kun je die gebruiken tot je grootste voordeel. Je Goddelijke Zelf weet hoe dit te doen en dus hoeven jullie niet te weten hoe. Je hebt er nut van als je je oriënteert op je grotere Jij. In die verbinding, in het huidige moment, zul je alle kennis en weten hebben dat je nodig hebt om goed te functioneren en te gedijen. Als je je op deze manier zult oriënteren, zal dit je vrijmaken van het plannen van de toekomst of het nodig hebben om iets te bedenken. Je zult meer beschikbaar zijn voor de lol, vreugde en schoonheid van elk moment en van jezelf.
Het kan werkelijk glorieus zijn om op deze manier te leven. Nu, zijn meer en meer van jullie teruggekeerd naar een grotere staat van zelf-liefde zodat de illusies tussen jullie en alles dat jullie zijn, zich aan het oplossen. Met dit inzicht en besef kunnen jullie zien dat de directe verbinding met de Schepping is wat er altijd voor jullie beschikbaar was, en jullie kunnen beslissen om je relatie te cultiveren door de bredere JULLIE.
We hopen dat jullie deze eenvoudige suggesties kunnen opnemen voor je verbinding met het hart en om ermee te spelen in je leven. De belofte om je meer te verbinden met alles dat je bent kan worden vervuld. Het is eenvoudig voor je om je te openen om deze deelname vaak genoeg te bekrachtigen dat de volheid van je wezen, meer volledig kan deelnemen aan je belichaamd bewustzijn en de schoonheid en straling van je leven met je kan delen.
Moge deze Eclips Cyclus je goed ondersteunen, door jezelf meer lief te hebben en door het bevrijden van jezelf naar een meer volledig zijn van wie je bent. Wij weten dat jullie een prachtige, radiante volheid van licht zijn en we zijn zo geëerd om deel te nemen aan deze Goddelijke Ontvouwing, die jullie aan het scheppen zijn.
IK BEN Aartsengel Michaël met de Engel Legioenen van Licht.
Vertaling: Winny
No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html