Labels

Thursday, September 24, 2015

Nederlands -- Andrew Bartzis: De Dood van de Sjamaan
Andrew Bartzis:  De Dood van de Sjamaan
Bron: Andrew Bartzis support@galactichistorian.com 23 sept 2015
(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )                           3 pagina’s
Ik roep mijn heilige medicijn uitbreiding op die me mijn oneindige spirit helpt begrijpen. De instrumenten van de healer zijn uitgelegd op ceremoniële wijze. Ik roep de vier elementen aan en breng hun essentie mijn heilige healing ruimte in met een gelijke co-creatie met alle voelende soorten. Ik roep de voorouders van deze medicijn lezing op om communale/ gemeenschappelijke balans te brengen met de woorden die in het nu worden gemanifesteerd. Ik roep de dromers op van de zuidelijke hemel, onze mediums van de onschuld van onze zeven toekomstige generaties. Op dit sjamanistisch moment van de nu-tijd creëer ik nu deze communale reading voor alle voelende soorten die nu op aarde leven.


De dood van de sjamaan is de les van het nu. Deze spreekt van leven, dood en hergeboorte als een cyclisch proces om te begrijpen wie wij waren en wie we nu zijn. Met elke dood is er een hergeboorte van het zelf. Een cyclische vorm wordt afgeworpen van het oude zelf en heeft nodig dat wij kijken naar onze gewoontepatronen in het leven. Veel patronen leiden ons uit het evenwicht door onze behoeften. Vaak verwarren we onze behoeften door wensen. Dit is de aard van de dood van de sjamaan, om te zien hoe gewoonte patronen schillen scheppen die we moeten leren opzij te zetten in deze zich steeds ontwikkelende dans van spirit leven, die in het echte leven in evenwicht wordt gebracht. Soms nemen we oude schillen terug die we lang geleden aan de kant zetten gewoon om ons veilig en zeker te voelen. Dit is de andere lering van de dood van de sjamaan. Met het nieuwe wordt nieuwe schepping geschapen dus is het lichaam gewikkeld in het hele proces van zelf-evolutie. Het lichaam is waar vaardigheden en alle gewoonte patronen huizen die gebruikt worden om te functioneren met de holografische werkelijkheid die samensmelten in onze droom ervaring van denken/geloven.

De tijdelijke mensen van dit nu zijn de enigen die deze ervaring hebben van loslaten en om een cyclus te scheppen met Moeder Natuur. Wij het volk van nu zijn de gedetailleerde manieren vergeten van onze voorouders. Dus zijn velen van ons opgevoed in de boezem van de massa media. Zij kennen de waarheid niet van onze blote voeten die de grond aanraken zonder het geklets van het wereld entertainment in het bereik van onze oren. Het vogel gezang in de bossen, het koor van krekels of vluchten ganzen die hun heilige woorden spreken als ze hun richtingen ingaan van de seizoenen. Hoe we onze mensen leren om de borst los te laten die haar kennis melkt uit de adem die zij inademen. We doen dit door een erfenis te creëren van waarheid die onze zeven toekomstige generaties voorouders kunnen aanraken, voelen en weten dat de toekomst nu …werkelijk is.

Om het heilige pad dagelijks te volgen door het heilige pad te leven van de dood van de sjamaan is de grootste discipline die men zichzelf kan leren in deze tijden van verandering van generaties. Kijk diep naar de manier waarop je je leven leeft. Wat kun je doen om iets in je eigen denksysteem heilig te maken? Wat kun je elke dag doen om vrees, afgunst en jaloersheid los te laten of de drie treiterende zaken van schaamte, verwijten en schuld los te laten. Zie hoe we ons martelen met waargenomen schuld geschapen door anderen. Zie hoe je kunt komen tot een cyclisch proces van loslaten met de beste bedoelingen zodat alles dat bij je terug komt in perfecte synchroniciteit met het Grote Mysterie.

Ik roep de Grote Spirit op die in het Grote Mysterie woont. Jij die de bron bent van de bronnen, ik roep je op in dit heilige moment van oneindige weerspiegeling van wie ik ben, en wat ik doe in dit tijdelijke nu. Ik roep je wijsheid op zodat ik de bescheidenheid van mijn positie kan zien in mijn eigen zielenfamilie uitwisselingen, zodat ik mijn hele verleden kan koesteren en de toekomstige generaties met de wijsheid van het leven in het nu.

Het rode koraal van de grote oceanen van de aarde moeder zijn heilig gehouden door de inheemse mensen van alle aarderijken sedert de het gloren van de begrepen tijd. Rode koraal is gebruikt geworden om alle tijdsvormen te peilen door het proces van lange term koestering en de lessen die geleerd werden door de tijd toe te staan om de natuur van onze koesterende uitdrukking niet te beïnvloeden.

Om onszelf te koesteren is het grootste geschenk waarmee we op dit moment in de tijd kunnen terugkeren naar de Aarde moeder. Door healing te laten gebeuren om een proces te zijn en geen gebeuren worden we de grootste wijsheid van waarom rode koraal de bloed leraar is van de Aarde moeder. Rode koraal is van Aarde bloed. Het is de verbinding met haar heilige hartslag die we allen horen diep in de baarmoeder, lang voordat we door het vergeetstuk van het geboortekanaal gaan. Rode koraal doet ons denken aan de oneindige koestering in de placenta van de baarmoeder van de moeder. Die leert ons ook als we de baarmoeder verlaten om dat te ervaren. Bij de geboorte omvaamt ons ook een nieuwe heilige placenta van leegte rond onze levensloop. Deze nieuwe placenta is wat wij heilig maken door het leren van wat ons DNA is, ons eigen bloed dat onze versie van leven op deze wereld voor -creëert.

Rode Koraal komt uit de grote zee bakermat van het leven. De plaatsen waar walvissen, dolfijnen en tonijnen gaan om de zeven toekomstige generaties van Aarde leven voort te brengen. Wij allen delen rood bloed op planeet Aarde. Het is het geschenk dat zij ons gaf dus kunnen unie en gemeenschap bestaan op alle niveaus van schepping in het Aarde rijk. Rode koraal van aarde’s wateren koesteren en vertegenwoordigen de essentie van het koesteren in de baarmoeder tijd.

Wij, de generaties van de nu tijd, dragen de verantwoordelijkheid om in het nu te handelen. De voorouders uit het verleden gaven ons tradities, culturen en esoterische praktijken voor ons om te leren. Voor de toekomst om te bestaan in het nu moeten we leren hoe we in balans leven met de voorouders van de landen waarop we leven, of dit nu in de jungle is, in ongeordende steden of in antieke bossen. Wij zijn degenen die in het nu handelen. Opdat de toekomst bestaat moeten wij die koesteren met de vonk van passie. Elke mens zal een individuele reis terug krijgen naar de natuurlijke manier van leven, vroegere ervaringen zal onze toekomstige ervaring kleuren en verder gaan met co-creëren totdat we een duidelijke scheiding maken van bewuste toepassing van de heilige kunst van onze dagelijkse levens loop.

Wij hebben allen de rites geleerd van doorgang door het leven op Aarde.

Op dit moment zwevend in de geen-tijd, wil ik met mijn natuurlijke rechten bezig zijn als een soeverein die geboren is op de aarde-moeder door de natuurlijke weg van de baarmoeder van een heilige vrouw (feminine) Ik her-kalibreer mijn gehele ziel frequentie naar de natuurlijke wijze. Door die keuze te maken hebben jullie de rites verdiend van de doorgang naar het volgende niveau van weten en de verbinding in wijsheid met de oneindige ziel. Ieder wezen op aarde zoekt hun eigen manier om zich te verbinden met het oneindige wezen dat zij zijn. Het proces komt altijd tot een begrip van ‘schaal en maat’ waaraan ons andere zelf mee werkt.  Wij gaan met de rites van de doorgang en we beëindigen het oude. We vallen niet terug in de oude wijzen van zelf bedrog en zelf verstoring van het heilige leven. Door de rites te bewerkstelligen van de doorgang betekent dat je je voortdurende co-creatie moet onderhouden met de rijken van moeder aarde, het is jullie soevereine plicht.

Wij doen dit door onze elementale verbinding met alles dat is. De vier-beners, de gevleugelden, de geschubden, de zachte huiden, de vogels, bijen, eenden en dinosauriërs hebben allen een plaats in het plan van het Grote Mysterie.

·             "Dit is de aard van de dood van de sjamaan, om te zien hoe gewoonte patronen schilden creëren moeten we leren om die opzij te zetten in deze zich steeds ontwikkelende dans van spirit-leven, in evenwicht gebracht door het werkelijke leven. “
·         
·        - Andrew Bartzis


No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html