Labels

Thursday, January 30, 2014

Kryon via Lee Carroll: De Laatste Channeling van 2013 - - 2014 ingaan


Kryon via Lee Carroll: De Laatste Channeling van 2013  -  - 2014 ingaan    15 dec. 2013


Dank aan Ellie . 
De laatste Channeling van 2013 – 2014 ingaan

Deze Live channeling werd in Laguna Hills, Californië gegeven op 15 dec. 2013

Om de lezer te helpen werd deze channeling opnieuw bekeken door Lee en Kryon om een duidelijker begrip te verzorgen. Wat er vaak gebeurt in een live uitzending laat doorschemeren dat daar energie in zit, die een soort communicatie is dat een geprinte pagina niet heeft. Dus wees blij met deze vergrote boodschap die in Laguna Hills werd gegeven in december 2013.

Gegroet lieve mensen, ik ben Kryon van de Magnetische Dienst. Het is december 2013, maar het schijnt maar een moment geleden toen we duizenden oude zielen rond de planeet zagen die jullie vertelden om ‘vast te houden’.
We bespraken met jullie dat de profetie van de precessie van de equinnoxen duizenden jaren oud was en dat het een keerpunt was. We beschreven dat degenen in de Maya beschavingen, de profeten van hun tijd, de fractals samen hadden gebracht op een manier dat hun kalenders de esoterie zou weerspiegelen van de wiebel/schommel van de Aarde. We vertelden jullie dat hun visie zo sterk was dat het eind van hun kalender samenviel met het begin van een nieuwe era.
We vertelden jullie dat tussen het eind van 2012 en het begin van 2014 er tijden van her-calibratie zouden zijn wat in de grond gewoon over alles ging. We vertelden jullie om vast te houden en we gaven aan dat zaden voor grotere dingen geplant werden. We zeiden tegen jullie dat het in dit jaar (2013) moeilijk voor jullie kon worden en dat sommigen het moeilijker zouden vinden dan anderen. Dadelijk zal ik sommige dingen gaan opsommen die moeilijk waren en jullie vertellen wat er vanaf nu gaat gebeuren.
Ik kan jullie dat op dit moment vertellen net zo als ik jullie over 2013 kon vertellen, want jullie schiepen dat zelf. Dit is geen profetie, lieve mensen, dit is een rapport. Ik zie het groter plaatje, iets dat jullie niet kunnen zien terwijl je hier zit en er naar luistert. Jullie zien alleen de eenheid van jezelf en enkele van jullie vrienden. Het is voor jullie onmogelijk om een overzicht te zien dat Spirit ziet en dat gebaseerd is op miljarden zielen op de planeet.
Er zijn miljarden intenties en sommigen ervan bevatten verrassingen die positief zijn. Enige van de bewustzijnsverschuivingen beginnen nog maar net en door dit alles heen, herhaalden we en we herhaalden dat duistere energie moeilijk sterft. We zeiden dat zodat jullie zouden begrijpen dat het een langzaam proces is om uit de modder te komen. De modder wil jullie weer terug zuigen.
De duistere energie heeft veel te verliezen door het licht dat jullie terug schijnen op deze planeet, maar dit jaar was het her-calibratie jaar. Ik weet waar jullie doorheen zijn gegaan. Ik ken de vrienden die jullie veel te snel hebben verloren. Ik ken de schijnbare vreemde omstandigheden waar sommigen van jullie in waren, dus laten we gewoon zeggen wat jullie denken.
Jullie denken dat waar jullie doorheen zijn gegaan niet past bij een Lichtwerker, of dat jullie dat niet verdienden. Dat is wat hercalibratie is. Maar toen vertelde ik Yawee dat dit “zijn jaar” was. [Yawee is de Lemurische naam van Dr. Todd Ovokaitys die net werd voorgesteld bij het Kryon seminar.]
Nu, voor degenen die hiernaar luisteren en deze channeling lezen apart van deze groep oude zielen in de stoelen, kan enige van deze informatie non sequitor zijn. Dat komt omdat ik nu direct tegen Yawee ga spreken en enkele dingen ga beschrijven en uitleggen die we nog nooit uitlegden. Het is tijd.
En dus, luisteraar, vertrouw op wat ik ga zeggen dat dit past in een groter plaatje. Degenen van jullie in deze ruimte hoorden Yawee een moment geleden uitspreken hoe deze hoge wetenschap begint gezien en geëerd te worden. Dus zijn jullie meer dan anderen bewust van de betekenis achter wat ik ga zeggen. Ik ga een functie van het lichaam onthullen waar jij mee werkt, Yawee, waarvan jij je niet echt bewust bent in de mate dat je zou moeten zijn.
Hoe dit uit te leggen? Yawee, jaren geleden liep je een visioen binnen en het DNA sprak tegen je. Je hebt daar al over gesproken. 15 minuten kreeg je dat feitelijk te “horen”  en op een bepaald niveau besefte je dat je niet tegen maar met een molecule sprak. Je ging daar met je eigen DNA om, zeg maar. Ik denk dat je dat wist, maar er was iets ongewoons verder dan dat wat je beschreef, en je beschreef er ook niet alles van, ik weet dat. Het feit is dat je sprak tegen meer dan 100 triljoen moleculen tegelijkertijd! Dat komt omdat je gewoon niet tegen een molecule van het DNA kunt spreken. Er is een proces dat zal worden ontdekt, en dat proces dat je normaal gebruikt, is het waarover ik nu zal spreken. 
Artsenij, esoterische artsenij is al eeuwen in gebruik en welke ze niet werkelijk begrijpen. Ze weten dat het werkt, maar ze weten niet echt hoe. Homeopathie is mysterieus want homeopathie gebruikt een schijntje van iets dat te klein is om chemisch te reageren op iets in het lichaam, maar het werkt. De Mens neemt dit op en dit wordt normaal geabsorbeerd onder de tong en het werkt. Maar als je de homeopathische werking vraagt van dat toegediende en het gebruikt, dan zullen ze allerlei redenen geven waarom het werkt. Maar ze gissen ernaar.
De reden dat het werkt is omdat de kleine hoeveelheid de je aan het lichaam geeft “gezien” wordt en communiceert met wat genoemd wordt het “innerlijke intelligente lichaam”. Dit is niet het intellect, niet jullie hersenen, en niet wat jullie denken dat de chemie van jullie 3D lichaam is. De tinctuur is een signaal voor het lichaam om zichzelf te genezen. De tinctuur leidt niet ergens toe, maar het lichaam ziet de bedoeling van het Menselijke Wezen en de chemie in het medicijn, en het innerlijke slimme lichaam weet onmiddellijk wat het moet doen. Het begint te genezen waarvan het weet dat het moet helen. Hoe veel soorten homeopathie remedies zijn er? Talloze soorten, en die staan bekend om zonder enige leiding te werken. Er is in het lichaam een proces aan het werk – dat moet zo zijn.
Yawee, laten we praten over je uitvinding, die van kortgeleden. Je beschreef je stam cel protocol als een  “ga daar naar toe en blijf daar” instructie-technologie om de stamcellen direct te leiden naar waar ze nodig zijn. Je “geeft instructie” aan de stamcellen om naar een plek in het lichaam te gaan en om te blijven waar ze kunnen worden gebruikt.
Nu, degenen die vandaag in de stoelen zitten weten daar niks van. Maar jij weet het en ik weet het. En je weet dat je of ongelooflijk gelukkig bent, telkens weer, of je hebt met wat anders te maken. Want om een stamcel te voeren in een “ga daar naar toe en blijf daar” scenario is als een Menselijk Wezen dat naar een stad van een miljard mensen rapporteert en dan in de buitenwijken staat en dan die ene persoon lokaliseert waar ze naar uitkijken, direct, zomaar! Op een of andere manier werkt dat.
Het “je gaat daar naar toe en blijft daar” is een macro programma dat een ongelooflijk micro resultaat bewerkstelligt. Hoe? Triljoenen, of misschien honderden triljoenen DNA moleculen zijn allemaal identiek in het Menselijke lichaam. Op een of andere wijze “praten ze tegen elkaar” onmiddellijk. Als een DNA molecule iets merkt, dan doen ze dat allemaal.
De wetenschap weet dat nog niet. Ze hebben er misschien wel aan gedacht, maar ze weten het niet. Er is hier een mysterie van hoe het DNA het doet wat het doet. Op een of andere wijze  moet het communiceren, maar er is geen proces van communicatie bekend aan jullie wetenschap dat dit kan verklaren. Maar ze “zien” allemaal de bedoeling van jullie programma samen als één, en voeren het als één uit.
Wij hebben jullie dit eerder verteld en we hebben er boeken over geschreven. Jullie DNA heeft kwantum attributen. Het is geen kwantum molecule, maar het geeft kwantum instructies. Ah, maar er is nog meer. Al het DNA dat ik nu waarneem in jullie lichaam, is uniek, met alleen een verenigd bewustzijn. Dit komt omdat het DNA in het Menselijke lichaam in een verwikkelde staat zit met zichzelf. Deze zit op kwantum wijze opgesloten op een wijze dat het werkt als een gunstige verbinding. Dit is een kwantum fysica attribuut en wordt nog niet volledig begrepen en nog niet toegepast in de biologie. Het vertegenwoordigt het slimme/smart lichaam, het innerlijke lichaam, en als je dat wilt bewijzen, zit het overal!
Wat weten jullie over identieke tweelingen? Je weet dat zij hetzelfde DNA hebben en dat ze de enige Mensen op de planeet zijn die dat hebben. Wat weten jullie over studies van identieke tweelingen?  Je weet dat ze ieder aan een andere kant van de planeet kunnen zitten en dat beiden dezelfde intuïtie kunnen hebben en tegelijkertijd iets weten wat er met hun familie gebeurt.
Nu, wat zegt jullie dat over hun DNA? Die is verbonden! In feite is die verbonden in een specifieke kwantum staat. Wat weten jullie over de kwantumheid in het DNA? Het antwoord is: bijna niks! Dus laat mij jullie wat invullen. Het is prachtig. Laat me jullie dat invullen want dit zal alles temperen dat jullie van nu af aan gaan doen.
Ga nu langzaam mijn partner (=Lee  Caroll), want ik wil dit goed doen. Het heeft te maken met wat er bij de her calibratie van het Menselijke Wezen gebeurt. Wat ik ga beschrijven is het proces van her calibratie en wat er in velen van jullie gaat veranderen.
Het veld rond DNA is kwantum en het beantwoordt op diverse manieren de andere ‘kwantumheid’ die het is gegeven. Het antwoord is niet lineair, niet chemisch en niet via  intellectuele gedachten. De kwantum wereld om jullie heen is een wereld die je nog niet hebt kunnen meten en die kun je nog niet zien. Er zijn geen instrumenten om die nog te bewijzen, maar die zullen komen en als die tijd komt, zullen jullie het duidelijk zien. Dan weet je dat ik gelijk heb.
Als het DNA omgeven is door een of andere kwantum staat, betekent het dat het kwantum attributen heeft met andere zaken in een kwantum staat. Wat denken jullie anders dat kwantum is. De tonen die jullie zingen zijn kwantum [‘k spreek nu over de pijnappel tonen die Todd heeft ontwikkeld]. Het biologisch zaad van de Plejaden is kwantum.
Ik ga verder en stel dit, en Yawee zal het uitwerken. Op een kwantum niveau, heeft dit multi-dimensionale veld dat alle DNA verbindt,  een intelligentie en die is verbonden met de originele mal/sjabloon. Dat betekent dat het ‘weet’ zoals de homeopathie precies weet wat je probeert te doen en dit is gunstig tot aan het maximum!
Jullie DNA chemie kan 30 tot 35 % werken in 2014 maar het meester sjabloon is tot 100 % [dit sjabloon is er en is er altijd geweest]. En daarom is het veld rond jullie DNA er altijd en werkt ook tot 100%. Jullie, als Menselijk Wezen maken keuzes die gebaseerd zijn op dualiteit en de besluiten creëren van het leven. Maar op het DNA kwantum niveau, het “slimme lichaam’s niveau, is er een opmonterend deel dat verbonden is aan het sjabloon en dat staat altijd klaar om te gaan – gunstig en klaar om samen te werken met iets dat je het geeft. Dit is het homeopathisch effect.
Vroeg in jouw experimenten, Yawee, ontdekte jij iets heel ongewoons – een homeopathisch effect van je kwantum laser.  Je ontdekte dat als je instructie sets kon triggeren voor maar een paar moleculen van DNA, ze dat plaatje allemaal terzelfder tijd kregen. Zelfs als je het op een lineaire manier aan hen gaf, ze kregen het allemaal terzelfder tijd.
Het “ga daar naar toe en blijf daar” scenario werkt samen met de welwillendheid van het Menselijke Wezen, dat verbonden is aan het sjabloon en het weet precies wat jij hen vertelt, en het zal altijd werken. Het zal altijd werken! Jullie werken met de lichaam’s intelligentie en dat is kwantum. Hoe meer verfijnd je instructies worden, hoe meer welwillendheid gezien en begrepen wordt, terwijl het lichaam zichzelf heelt via het sjabloon. Jullie weten al dat het Kwantum homeopathie is wat jullie doen.
De delen in de lineariteit voegen er niet echt meer aan toe om het hele effect te maken, wel Yawee? Dat heeft geen zin in een lineaire wereld. De rest van het verhaal is dat jullie een kwantum handdruk bewerkstelligen met in kwantum verwikkeld DNA van het Menselijke lichaam.
De reden dat de resultaten zo intens zijn, met enkele ervan die in het gezicht vliegen van de gekende wetenschap, is dat jullie een van de eerst gekwalificeerde natuurkunde energieën op de planeet hebben, wat een snel spoor is naar de kwantum biologische delen van het Menselijke wezen.
Ik vertelde jullie juist waarom het allemaal werkt. Er is meer, er is altijd meer, maar dit wetende kun je ook naar enkele kwantum biologisch stappen gaan waar je al naar keek en over nadacht, wetend dat de voornaamste van enig biologisch werk “welwillende samenwerking” zal zijn.
_____
Lieve mensen, dit DNA kwantum veld is wat  een beetje niet van hier is.  De welwillendheid van jullie DNA die verbonden is aan het meester sjabloon, is gehercalibreerd. Soms is het verbonden met het sjabloon en soms niet. En daarom is het dat je je voelde zoals je je voelde. Daarom is er soms verrassingsziekte.  Laten we enige hercalibreringen op de lijst zetten van 2013.
Gezondheid eerst. Moet ik dit nog uitwerken? Er zijn veel meer zieke, oude zielen geweest dan ooit eerder in 2013. Plotseling is er een esoterische plaag van ziekte. Jullie her- calibreren dus! De dingen zijn nog niet op een lijn, maar dat zal gaan gebeuren.
Nu, spirit werkt niet met een kalender, en als 1 januari 2014 komt, wees dan voorzichtig dat je niet viert dat alles geweldig zal worden. Want ieder van jullie is anders en de paden zijn verschillend en de calibraties zijn verschillend. De oplossingen voor zaken en problemen zijn anders maar wat wij jullie willen vertellen is dat de zaden van her calibreren geplant zijn voor het jaar 2013 en 2014 is het waarin ze beginnen te groeien. Langzaam zal het DNA veld van jullie  terugkeren naar calibratie maar met een ander Menselijk aard sjabloon. Het is een sjabloon dat vergroot is en klaar voor dingen verder dan de oude energie.
Wij hebben jullie verteld dat jullie in esoterisch overlevings wijze zijn geweest en dat we zelfs jullie de attributen gegeven hebben om vooruit te kijken, die niet voor overleving specifiek zijn in ieder geval. Die hielden in: compassie en tolerantie en matigheid. Die hielden in genereusheid en alle andere zaken die de overlevingswijze niet inhoudt.
Je kunt zeggen dat het een “ander soort overleving” is. Het is overleven door compassie te creëren, en dat leidt naar vrede op Aarde. Hiermee komen andere zaken die het Menselijke leven op de planeet gaan ondersteunen, ondanks de doomsday zeggers (ondergang-roepers) zeggen en de (preppers) voorbereiders en alle anderen die doorgaan om het ergste te vrezen. Zij zullen trouwens  “het ergste krijgen” daar dit de boodschap is die ze aan hun DNA geven. Hebben jullie ooit een hypochonder  (zwaarmoedige) ontmoet die elke ziekte naar zich toetrok waar ze tot in hun cellen bang voor waren? Zie je, het werkt! Een welwillende  cellulaire structuur zal zijn best doen om de instructies van de “baas” op te volgen. Dus wat zijn jullie instructies? Wat zeggen jullie tegen het kwantum veld om je heen?  Dat is het volgende waar ik over wil spreken.
Gezondheid.  Nu jullie weten wat er in je lichaam gaande is, en dat het welwillend is, hebben jullie de gelegenheid om dit kwantum-instructies te geven met je intuïtie. Ik zei niet dat je het met je hersens moet doen, wel? Je moet de conceptual intuitive thought (ontvankelijke intuïtieve gedachte)   gebruiken. Zie jezelf als genezen!  Zie jezelf weg van de ziekte of van die afwijking.
Dit zijn  jullie instructies die direct in dat her-verbonden DNA gaan met ontvangers die veel welwillender en klaar zijn om jullie informatie te ontvangen dan je je ooit realiseerde. Het genezen kan heel snel gebeuren, vertrouw me en het ergste is voorbij. Maar die her verbinding en vergemakkelijking van de nieuwe energieën kosten een tijdje om zich aan te passen, dus geef ze wat tijd. Maar voor de meesten van jullie is het ergste voorbij. 
Bewustzijn. Jullie zijn gewoon een beetje de kluts kwijt(of zijn achter) zoals we zeiden. Het jaar van volle manen is compleet. Bewustzijn kan zich niet verbinden met de kern in jullie als die steeds wat weg/onscherp is. De energieën duwen en trekken omdat die aan her calibreren is. Dit heeft sommigen van jullie bij Spirit weggetrokken, wisten jullie dat?
Ik weet wie hier is, ik weet wie er luistert. Sommigen  zijn direct uit hun geloof getrokken en direct uit hun liefde voor God en zij zijn cynisch geworden. Ik weet wie hier zijn en ik weet wie er luisteren. Dat is wat her calibratie doet. Als je alleen maar naar je intellect luistert, dan werkt er niks meer. Jullie intellect is niet verbonden aan je innerlijk.
Jullie weten, nietwaar, dat de verbinding met je Hoger Zelf, dat mooie zilveren koord, geen product is van de synapsen in je hersenen. Je wist dat, nietwaar? Jullie kunnen intellectueel niet de majesteit van het goddelijke onderzoeken. Dat gebeurt met het hart, het innerlijk en het emotioneel lichaam. Dan breng je dat in evenwicht met het intellectuele deel van je brein en dan heb je meesterschap!
Ik weet wie hier zitten. Hoe velen van jullie er geprobeerd hebben om vast te houden wat je had? Herinner je je de gevoelens die je had in de oude energie? Dat was een “bekende” energie. Wat dan van verbindingen die je met Spirit had die je lieten glimlachen, of de dingen die je van binnen goed lieten voelen – en die nu gemist worden?
Ik weet wie hier is en ik weet wie er luistert. Nou, laat me jullie iets vertellen, het komt terug! Maar je moet je misschien naar een ander station richten om het te krijgen. Dus wees je daar bewust van. Herhaal gewoon niet de oude manieren. Probeer nieuwe dingen. Voel de adem van God terwijl die vrede recht op je af ademt. Dat was nummer twee, bewustzijn.
Nummer drie is synchroniciteit. Voor sommigen is dat gestopt te gebeuren. Je bent er je leven lang afhankelijk van en het gebeurt gewoon niet meer. Nu voor Yawee is het een beetje anders. Ik vertelde hem persoonlijk dat 2013 synchroniciteit zou brengen. Maar dat is omdat hij anders is en hij moet de zaden planten die uiteindelijk de groei beginnen van wat we maar een week geleden beschreven als de nieuwe grens op het Afrikaanse continent.  Dit is iets dat we al jaren gezegd hebben, en nu moeten jullie het horen bij deze verzameling vandaag – het begin ervan precies wat we zeiden dat het zou gebeuren. Dus Yawee helpt de her calibratie gemakkelijk te maken, in plaats van er aan deel te nemen.
Synchroniciteit is heel vaak uitgelegd, maar het heeft nodig dat je in sync bent met je intuïtieve zelf en met je innerlijk. Maar de welwillende verbinding met het sjabloon waar je op rekent omdat je intuïtie zichzelf opnieuw heeft aangepast voor jullie, en dat is moeilijk geweest. Dingen waarvan jullie dachten die zouden gebeuren, gebeurden niet en dingen waarvan je dacht dat die nooit zouden gebeuren, gebeurden wel. Dit laat jullie je afvragen of je het goed doet of niet, wel? Ik weet wie hier zit, ik weet wie er luistert. Dat gaat veranderen en langzaam krijgen jullie de sync terug want de welwillende verbinding met de sjabloon bron van jullie DNA begint zich te verbinden.
Jullie beginnen een groter percentage te ontvangen van activering van je DNA als Menselijk ras. Sommigen van jullie zullen het gaan gebruiken en sommigen niet. Maar de hele mensheid krijgt dit en niet alleen maar een paar. De Lichtwerkers, de oude zielen, hebben wijsheid van de Akasha en zij voelen het en weten het. Zij hebben de wijsheid van de voorouders om naar de boodschappen te luisteren zoals deze en om zich ermee te verbinden.
Verwacht goede dingen! Geloofden jullie mij een jaar geleden toen ik jullie vertelde over 2013? Nou, geloof me dan nu. Het begint beter te worden. Vertelde ik jullie dat de oude energie moeilijk zou sterven? Hij zal jullie proberen te stoppen. Nu, deze oude energie is geen entiteit om jullie eruit te halen. Het is gewoon duistere energie die op een bepaalde manier werkt en wit licht in evenwicht brengt. Maar besef dat terwijl je naar het nieuws kijkt en je ziet bepaalde soorten acties. Het zal een tijdje niet goed uitzien want het nieuws rapporteert alleen het duister.
Oordeel.  Nummer vier. Slecht oordeel. Sommigen van Julie hebben slechte keuzes gemaakt! Normaal doe je dat niet, dus zit je hier en je slaat jezelf omdat je een slechte keuze hebt gemaakt! Achteraf gezien weet je beter:  “Ik ben een oude ziel, ik zou beter moeten weten. Ik zou moeten weten dat ik dit of dat niet moet doen.” Misschien ben je naar bepaalde plekken gegaan en schiep je bepaalde programma’s maar werkten die niet. Toen zei je tegen jezelf: “Ik zou beter moeten weten.”  Maar dat is wat er gebeurt bij een her calibratie.
Zie je, jullie waren niet verbonden met je “gezond  verstand” sjabloon en jullie oordeel is niet wat die normaal is in een tijd van herverbinding. Ik vertelde jullie een jaar geleden dat het goed zou zijn als je een jaar lang in een kast ging zitten en er niet uitkwam – dat iemand je onder de deur door voedsel geeft zodat je met het leven niet hoeft uit te wisselen [gelach] Natuurlijk is dit Kryon humor, maar je weet wat ik bedoel.
Als je uit en rond liep, en door het leven ging en besluiten maakte die je de hele tijd maakt, waren die dit jaar niet allemaal goed. Laat je niet naar beneden zakken. Zie 2013 als een jaar in het duister, als je wilt. Jullie zijn door een mist gegaan, en die is nu helder aan het worden, en mist gaat niet allemaal ineens weg. Terwijl je langzaam naar voren kijkt, zal je je beter voelen over de weg.
Jullie voelen dat het op veel manieren beter zal gaan worden, lieve mensen. De verbinding, de op één lijn stelling – niets is beter dan een volledig op één lijn stellen met het DNA met het sjabloon van schepping.
Welwillend DNA: Realiseer jij je Yawee, dat je de eerste bent om dit proces te gebruiken op deze schaal? Realiseer jij je, Yawee, wat je van nu af aan kunt doen door de kennis van deze dingen? Het “ga daar naar toe en blijf daar” is maar juist het begin. Probeer iets meer stellaar/uit de sterren en wees verbaasd! Het hele kwantum veld van DNA weet wie je bent en wat je aan het doen ben en met het hele Menselijke Wezen die het toestaat, zal het werken. Het zal werken.
Ten slotte, is er angst.  Jullie zijn Lichtwerker en een oude ziel, en jullie gaan door te zeggen: “Nou ik ben echt niet ergens bang van”.  Oh, ja, dat ben je wel. Ik heb die term eerder gebruikt en die komt uit de hersenen van mijn partner. Vergeef me alsjeblieft als dat niet grappig is, maar 2013 is het jaar geweest van “Heb je een beetje vuur, boeman?”
 Onbalans kan alles vernietigen dat je bent en kan je bang maken om je kern te verliezen. Er zijn maar een paar dingen nodig voor je om aan je spiritualiteit te twijfelen, niet waar? “Doe ik het goed? Spirit, doe ik het goed? Dit zou niet moeten gebeuren. Wat heb ik verkeerd gedaan?  Lieve mensen, ik ben hier om  jullie te vertellen dat er niks fout is gegaan. Alles is zoals het moet zijn, Lichtwerker, omdat jullie degenen zijn die aan het her calibreren zijn. Begrijp je dat?
Negentig % van de planeet zit gewoon en ze voelen zich goed en er gebeurt niks vreemds. Dat komt omdat ze niet in aanraking zijn met wat de oude ziel is. Ze konden bij de vrije wil zijn en de vrije keuze, maar ze zijn er niet in geïnteresseerd. Maar jullie wel. Dit komt omdat jullie toestemming gaven voor her calibratie. Hoe vinden jullie dat?
Ik wil dat iedereen die luistert en dit nu leest dit geschenk krijgt dat we naar je toe duwen. Wij doen het op een kwantum manier, en ik zal jullie vragen om angst los te laten! Het is een oude energie papieren tijger die zegt dat als de dingen anders voelen, dat er dan iets fout is. Maar dat is geen waarheid. Jullie doen alles goed, alles goed! Bij dit proces zal het voor je gebeuren  waarom je hier bent en wat je aan het doen bent. Waarom jij? Waarom nu? Kan het zijn dat dit het plan al aldoor was?
Laat die valse angst los! Laat de omstandigheden van een her gecalibreerd jaar jullie aanzetten om je vertrouwen verliezen. Neem je hand, als je dat wilt, en grijp nu die van het Hoger Zelf en laat die niet los. Want het Hoger Zelf biedt dit jullie aan. Het is tijd om de nonsens te beëindigen van de her calibrering, om je vreemd en ongewoon te voelen, of ziek of niet wetend wat er fout is met je. Het is tijd om het twijfelen te beëindigen over wie je bent of probeert uit te vinden waarom je vreemde oordelen hebt en nietbestaande synchroniciteit.
We zijn de hele tijd bij jullie geweest en we vertelden je dat het eraan stond te komen. Maar als je dit krijgt, weet je niet waarom en velen worden angstig. Het is nu tijd om de vrees te laten vallen. Dingen gaan beginnen zich op één lijn te stellen en als ze dat doen, zal de synchroniciteit van dingen waar je op hoopt, beginnen te klikken en beginnen zich te settelen.  Sommigen van jullie zullen grotere synchroniciteit hebben dan je je ooit hebt voorgesteld en dat zal 2013 aanvullen/goedmaken/compenseren. Jullie zullen gaan begrijpen waarom bepaalde dingen gebeurden zoals ze gebeurden.
Lieve mens, jij bent een oude ziel. Je bent een voorloper en de hoop van de galaxy. Ik kwam al die jaren geleden binnen om jullie vanavond dit kanaal te geven. Realiseerden jullie je dit? Er was maar een hoop toen, dat je over de brug zou gaan – de verschuiving van de precessie van de equinoxen – slechts hoop. Maar toen gingen jullie er stevig overheen en nu begint het werk. Voorbij 2013, zal het werk zijn dat met jou en wie je bent, begint te synchroniseren.
“Kryon, waarom moeten we hier doorheen gaan?” Daarom word je Lichtwerker genoemd, lieve mensen. Iets ervan is werk – hard werken. Moeilijk werk.
We staan op het punt om te vertrekken en de volgende keer als ik channel, zal het 2014 zijn. Het jaar 2014 vertegenwoordigt een “zeven jaar” een jaar van goddelijkheid. Laat de zaden die je in je gezondheidszaken,en bij je bewustzijnszaken geplant hebt, met je povere oordeel en je vrees, in de grond begraven worden! Bewater die dan met compassie en wat er zal groeien zal de schoonheid zijn van wat jullie ooit wilden. Laat de grond het fruit van jullie moeilijke werk opleveren, dat uiteindelijk het omkeerpunt schept voor vrede op Aarde.

Laat compassie/medeleven in JULLIE regeren, lieve mensen en sta groots omdat jullie het maakten. Jullie deden het.     ! En zo is het!            KRYON  
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html