Labels

Thursday, January 30, 2014

Dringende Boodschap voor de Grondbemanning voor de Volgende 72 Uren


Dringende Boodschap voor de Grondbemanning voor de Volgende
72 Uren:  29-01-2014 / 01-02-2014      29 Januari 2014 / Anna Merkaba

Gebaseerd op de informatie die ik vanuit Andromeda en de Pleiaden ontvangen heb, de visioenen waar ik in getrokken werd en de channeling die ik ontving, staat een belangrijke golf van nieuwe informatie en de vernietiging van de matrix energieën in diegenen die nog steeds slapende zijn op het punt te gebeuren, hetgeen toe zal staan dat van belang zijnde intergalactische gebeurtenissen plaats zullen vinden.

Ons wordt wederom gevraagd ons te hergroeperen. Wat dit betekend is om een meditatieve staat te betreden gedurende de volgende 72 uren. Dit betekend niet het feitelijk in meditatie zitten, maar het volledig gebalanceerd raken en volledig bewust worden van iedere op zichzelf staande seconde, om volledig en compleet in het NU te zijn, omdat elk en ieder op zichzelf staand persoon van jullie zal beginnen informatie te ontvangen vanuit jullie respectievelijke galactische linken. Deze energie invoering komt van diegenen die gestationeerd zijn boven GAIA, de planetaire uitlijningen en de energieën van onze goddelijke hogere zelven.

Velen van de sleutel grondbemanning lichtwerkers gaan getest worden. Schenk aandacht en weet dat ongeacht wat er gebeurd, dat je NIET reageert. Sta jezelf niet toe op de negatieve manier te reageren. Houd je trillingen hoog, hoe moeilijk het ook voor jou zou kunnen zijn, je moet jezelf geestelijk uit de negatieve situaties verwijderen en erbovenuit stijgen.
Je moet jouw evenwichtigheid en balans en licht en onvoorwaardelijke liefde gedurende de volgende 72 uren behouden.

Begrijp alsjeblieft en herinner je dat jullie als Lichtwerkers aanzienlijke machten/krachten en gebieden van invloed vasthouden. Jullie zijn hier om het Licht te verankeren en het is ongelooflijk belangrijk om dat aldus in de volgende 72 uren te doen.

De reden hiervoor is zoals ik hierboven vertelde, veel reinigende energie staat op het punt om onze planeet wederom te bereiken. En zoals jullie allemaal al weten is het ontwaken jegens de waarheid van wie wij zijn geen gemakkelijke kwestie. Vele mensen raken angstig wanneer zij ascentie symptomen beginnen te ervaren, zij beginnen in paniek te raken en die energie van angst is precies de energie die wij proberen te transformeren in/naar Licht en Liefde.

Schenk alsjeblieft aandacht aan alles dat er zich rondom jullie heen voordoet, aangezien de meesten van jullie bezocht zullen worden, en jullie zullen onderscheid moeten kunnen maken door wie jullie bezocht worden. Dat is waarom het belangrijk is om jullie trillingen hoog te houden. Als je begint alles behalve liefde te voelen of dat je dichtheid in de lucht rondom jou heen voelt hetgeen niet komt vanuit liefde, in plaats van angstig te worden, denk liefde en alleen liefde. Activeer het ultraviolette Licht overal rondom jezelf en jouw gehele gebied van invloed heen.

Er is mij verteld dat 1 Lichtwerker een straalbereik van 29 kilometer rondom hem/haar heen heeft. Wanneer je rondloopt, beïnvloed je op z'n minst 29 kilometer in iedere richting.

Sinds de energieën wederom op de mensen in gaan slaan en hen vanuit een diepe slaap gaan ontwaken, mag veel chaos zich ontvouwen. Ons licht gaat nodig zijn voor diegenen die ontwaken, door onze trillingen hoog te houden zal wie dan ook die in onze omgeving ontwaakt niet zo hard geraakt worden, en de angst zal automatisch getransformeerd worden en hen sneller met rust laten en hen toestaan om vreedzaam hun ontwaking op te lossen in plaats van te proberen zichzelf of anderen om hen heen schade te berokkenen. En daardoor jou/jullie in het proces op een negatieve manier te beïnvloeden. Denk er gewoon op deze manier aan, wanneer je over straat loopt en je ziet andere mensen glimlachen kan je het niet helpen om zelf ook te glimlachen. Als je iedereen ziet staan te fronsen, frons jij ook. Dus ben degene die glimlacht terwijl je door jouw dag heen wandelt, en ik bedoel INNERLIJK, ENERGETISCH, liefde verspreidend naar ALLEN die zich op jouw pad bevinden.

Ik weet dat het niet gemakkelijk zou kunnen zijn, wederom begrijp ik dat wij in een veeleisende wereld leven, MAAR ik weet ook dat wij het kunnen doen! Als we dat niet zouden kunnen dan zouden we niet hier zijn! Dus het is voor jullie allemaal die deze boodschap lezen tijd om JEZELF TE ACTIVEREN, ontsteek deze innerlijke Vlammen. Jullie zijn UITERMATE NODIG.
Doe alsjeblieft al het mogelijke om je energie in balans te houden, in vreedzaamheid, in harmonie, in licht, in onvoorwaardelijke liefde. En zodra je begint te voelen dat je uit het evenwicht vandaan schuift vind dan alsjeblieft een manier om jezelf te herbalanceren, doe wat het ook is dat voor jou werkt.

Een echt goede manier die voor velen onmiddellijk werkzaam is, omdat wat het doet is dat het iedere op zichzelf staande chakra energiepunt in jouw lichaam uitlijnt, is het volgende:
  • Sta rechtop en plaats de palmen tegen elkaar aan in een 'gebedspositie' met jouw voeten en benen die elkaar aanraken.
  • Sluit je ogen en begin LANGZAAM 7 keer in en uit te ademen.
  • Als je inademt denk je aan elke kleur van de chakra's, en adem je in de chakra die correspondeert met iedere kleur. Dus als je met je kroonchakra begint adem dan de violette/paarse kleur in en voel jouw chakra activeren door je er volledig op te focussen, volledig de tintelende sensatie van de activering voelend en dat de vreedzaamheid zich door dat gebied van jouw lichaam verspreidt, als je uitademt denk dan dat alles dat niet voor jouw hoogste goed werkt jouw lichaam verlaat.
  • Ga door dit aldus te doen totdat je alle 7 ademhalingen gedaan hebt.
  • Til dan je handen omhoog met nog steeds de palmen tegen elkaar aan en spreid hen dan open en met een boog omlaag leg jij de palmen op de zijkant van jouw benen.  
Dat is alles, je zou je vreedzaamheid en harmonie en balans moeten voelen herstellen!

Doe wat het ook is dat je moet om alleen Liefde, Licht, Vreedzaamheid, Vreugde, Harmonie en BALANS te voelen in de volgende 72 uren, Dank je wel! Ik houd van jullie allemaal! 

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html