Labels

Sunday, July 28, 2013

26.07.2013 SaLuSa


SaLuSa, 26 juli 2013


Wij zijn klaar om te beginnen, zijn jullie gereed om met jullie nieuw gevonden, of beter gezegd opnieuw ontdekte manier met ons te communiceren? Wij voelen dat de spanning onder jullie stijgt en geloof ons,  bij ons ook. Voor sommigen was het een erg lange weg om te ontwaken, en voor anderen leek het erg snel, maar hoe dan ook alles gebeurt op het juiste moment omdat de hele Schepping zo werkt. Voel hoe de energie stroomt en gloeit rondom je en laat het je lichaam binnen gaan door het simpel in te ademen, of je kunt jezelf ook voorstellen dat het door je huid binnenkomt. Weet dat je gedachten creaties zijn, dus gebruik je voorstellingsvermogen ten volle in dit proces. Houdt je dagelijkse zorgen en twijfels aan de zijlijn en weet dat ze op een dag zullen verdwijnen en nooit weer terugkomen, tenzij je dat zou willen. Weet dat jouw intenties zo’n krachtig energieveld rond jou creëren, dat het Universum zeer zeker zal reageren.

Wij overzien het gehele transformatieproces van jullie samenleving en geven begeleiding aan onze bondgenoten, die sterke ondersteuning ontvangen van al diegenen die hun gedachten focussen op deze veranderingen die jullie verder zullen brengen. De duistere mensen zijn niet meer  zo “duister” daar zoveel Licht naar hen gezonden wordt, omdat zij zich nog steeds onder jullie bevinden en zij ook de kans hebben  om zich vanuit het duister op te heffen. Wij kunnen vertellen dat zelfs zij niet veel kracht meer over hebben, het systeem gaat nog steeds met nadruk door, en het is aan jullie allemaal om het te stoppen en het op het juiste spoor te brengen. Nu hebben jullie de kracht om het te doen en met onze hulp  zullen alle obstakels verwijderd worden en zal jullie niets meer in de weg staan om   succesvol op jullie bestemming in het Nieuwe Tijdperk te arriveren. Vertrouw erop dat alles mogelijk is en zie tijd niet als iets dat ‘vast staat’, omdat je binnenkort de immer tikkende klok zult vergeten en alles wat je met de “oude realiteit” verbindt zult loslaten.  Jullie zullen uitvinden dat jullie dromen jullie leven werd en dat er niets anders dan Liefde is, overal waar je kijkt en gaat.                                                
Houdt uiteindelijk je wensen hoog en je zult je snel realiseren dat alles wat je je gewenst hebt zich gemanifesteerd heeft.

De mensen om je heen veranderen ook en ook al is het niet gelijk zichtbaar, voelen zij dat van binnen ook iets veranderd is. Sta hen toe om in hun eigen tempo te groeien en wanneer je gevraagd wordt deel dan je kennis met hen en help hen om te begrijpen wat er gaande is. Binnenkort zal er vanuit vele bronnen veel meer informatie beschikbaar zijn, en voor diegenen waarvoor het ascentie-proces  “nieuw”  is, zal sommige info verwarrend zijn, dus leg hen alsjeblieft met geduld uit waar het allemaal over gaat. Sommige informatie zal ook verrassend zijn voor degenen die ontwaakt zijn,  maar jullie weten waar je hulp kunt krijgen. Wij zien uit naar een meer intense communicatie met jullie, daar we steeds dichterbij komen. Wij zijn gaarne bereid jullie vragen te beantwoorden, dus aarzel niet en neem contact met ons op daar dit één van de belangrijkste dingen is waarvoor wij hierheen kwamen. Weet dat wij Eén zijn en dat wij jullie familie zijn, die eveneens wensen om bij jullie te zijn, net als jullie bij ons.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij zijn erg blij dat wij onze Liefde met jullie kunnen delen en wij voelen dat wij door jullie gedachten en wensen dichterbij jullie getrokken worden. Wij zien uit naar deze momenten die in jullie dagelijkse leven gaan komen en zien en voelen reeds jullie oneindige vreugde. Onze Liefde is altijd bij een ieder van jullie. 

Channeler: MADAD
Vertaling: André  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html