Labels

Tuesday, July 9, 2013

09.07.2013 SaluSa via MADAD


SaLuSa via  MADAD
9 juli 2013


Wij wachten tot het juiste moment om onszelf bij jullie te introduceren en het zal in het gehele Universum groots gevierd worden. Wij kwamen hier lange tijd geleden en overzien ieder detail van deze gebeurtenis om  het geheel perfect te complementeren. Wij zijn verheugd dat deze gebeurtenis op het punt staat om plaats te vinden en voelen een grote verantwoordelijkheid om onze missie te laten slagen.  Soms gaat in jullie ogen niets op de “juiste” manier, maar we verzekeren je nogmaals dat ook wij onze tijdschema’s hebben en voor het juiste moment wachten om ons bij jullie te voegen. Wij horen luid en duidelijk jullie vraag en beantwoorden die iedere keer door jullie meer en meer liefde te sturen. Deze vraag beïnvloedt ook jullie leiders, die onze aanwezigheid niet langer verborgen kunnen houden, daar steeds meer mensen de waarheid wensen te kennen en te herinneren hoe krachtig gedachten zijn.

Nu zien jullie allemaal binnenin jezelf hoe de duisternis wordt verhelderd door het Licht dat naar jullie wordt gezonden, hetzelfde gebeurt met de wereld. Alles wordt uit de schaduw gehaald en verhelderd door de Liefde en het Licht. Hoe meer  Licht en Liefde wordt gezonden, des te meer duisternis kan worden onthuld. Persoonlijk ontdekken velen van jullie dat zeer oude kwesties langs komen om opgehelderd te worden en zijn verrast dat dit misschien dateert van duizenden jaren terug en leidt naar de tijd van Atlantis. Deze oudste kwesties zijn meestal het moeilijkste om op te helderen, maar twijfel geen moment aan jezelf, omdat, wanneer  je niet in staat zou zijn om ze op te helderen,  ze ook niet naar boven komen om opgehelderd te worden.                                                                           

Dit te weten zou je intenties zelfs sterker moeten maken, daar diegenen die wensen om zichzelf te bevrijden/verhelderen alle hulp krijgen van hun Gidsen en Engelen. Diegenen van jullie, wiens toekomst bij ons ligt, voelen zeker onze aanwezigheid en onze begeleiding binnen de berichten die wij sturen, of in telepathische communicatie met ons. Herinner je alsjeblieft dat jullie allemaal in staat zijn om op deze manier te communiceren, je hoeft je alleen te focussen en jezelf in balans brengen binnen het liefdesveld die een ieder van jullie omringt. Wij zijn erg blij dat steeds meer van jullie met ons willen praten, daar wij jullie familie zijn en zoals velen van jullie voelen, zijn wij zeer nauw verwant. Dus als je wenst, open jezelf voor deze communicatie en wij zullen graag en liefdevol reageren, daar we steeds dichterbij komen. Laat alsjeblieft alle twijfel van hoe en wanneer los en laat het zich gewoon mooi in jullie realiteit ontvouwen. Weet, dat dit het plan van de Schepper is voor iedereen in dit Universum en hoe minder twijfel je hebt, des te eerder zullen jullie je allemaal bij deze nieuwe schitterende Licht gevulde realiteit voegen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en vergezel jullie in je dromen en in het creëren van Nieuwe Aarde, en laat de twijfel je alsjeblieft niet terughouden, en wanneer losgelaten zullen de hogere niveaus waar je op hebt gewacht zich voor je openen. Deel altijd je Liefde en Licht met iedereen en met Moeder Aarde en het zal tienvoudig retour komen.

Channeler: MADAD
Vertaling: André  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html