Labels

Wednesday, July 24, 2013

23.07.2013 SaLuSa


SaLuSa via MADAD
23 juli 2013


Wij komen vanuit het gehele Universum om te helpen en de grootse veranderingen te aanschouwen die er op dit moment plaatsvinden op jullie geliefde Moeder Aarde.  Wij leren samen met jullie en ook al leven wij momenteel onder veel comfortabeler condities dan jullie, zullen jullie binnenkort uitvinden hoe het is om vrij te zijn van zovele illusies die jullie leven zo moeilijk maken.                            

Houdt alsjeblieft altijd in gedachten dat jullie de scheppers zijn van jullie eigen lot, en het is jullie wil/keuze  die beslist hoe jullie leven voortgaat. Wij weten dat het veel makkelijker gezegd dan gedaan is, maar met sterke intentie is niets onmogelijk, daar tegenwoordig is het voor degenen die net ontwaken zelfs gemakkelijker dan het was voor degenen die het pad effenden. Dit was de Scheppers’ plan vanaf het begin, en jullie zouden je bevoorrecht moeten voelen er deel van te zijn. Deze en volgende week worden hogere Licht-frequenties naar jullie toegezonden, veel hoger dan ooit daarvoor en het zou verstandig zijn om daarop voorbereidt te zijn, daar hoe meer je in staat bent om ze op te nemen/accepteren in jullie wezen, des te krachtiger jullie intenties zullen worden.                            

Zoals wij jullie reeds vele malen hebben verteld, kan niets verborgen blijven in het Licht, dus wanneer je voelt dat daar nog steeds iets is dat jouw aandacht nodig heeft, verwerk het nu zonder enige angst of twijfel aan jezelf, vraag je Gidsen, Engelen, je Hogere Zelf of ons om je te helpen als je niet zeker bent wat de beste manier is en je zal zeker een reactie krijgen.

Wij zien duidelijk dat deze tijd van, niet weten wat er aan de hand is, binnenkort voorbij zal zijn, daar  zoveel informatie welke voorheen top-geheim was, nu vanuit alle hoeken van de wereld onthuld wordt, voldoet het gewone nieuws van jullie media niet meer aan jullie vraag naar de waarheid.               

Wij zien achter de schermen en kunnen jullie nu vertellen, dat de tijd van het verspreiden van de correcte en niet langer de aangepaste informatie hier is. Lang hebben jullie gewenst dat dit zou gebeuren en nu zullen jullie een behoorlijke snelle stroom van nieuws ontwaren vanuit allerlei bronnen. Sommigen zullen nog steeds proberen om te verbergen, maar anderen zullen vrijelijk over de veranderingen spreken die jullie wereld weer in balans zal brengen. Vrede zal  de normale gang van zaken zijn en jullie kunnen reeds vernemen  dat sommige leiders de wens uiten om oude zaken achter zich te laten en nieuwe en vreedzame relaties te starten met hun buurlanden.

De dingen gaan sneller dan het lijkt op het eerste gezicht, zelfs het oude financiële systeem dat onbreekbaar leek, lijkt nu niets anders te kunnen doen dan de nieuwe manier van omgaan met geld en zijn derivaten te accepteren, welke binnenkort overbodig worden. Ook al zullen jullie de komende jaren doorgaan met het gebruik van geld, voelen velen van jullie dat we er zonder kunnen, en dit creëert de basis voor jullie Gouden Tijdperk samenleving, waar zo’n uitwisseling niet nodig is.                 

Deze tijd zal zeker komen omdat het goddelijk bepaald is voor jullie Aarde Natie om veilig op dit punt van jullie evolutie te arriveren. Wij werken samen met onze bondgenoten en jullie aan dit Grote Plan en wij voelen dat wij tot dusver grote vooruitgang hebben geboekt. Voelen jullie niet hetzelfde?

Ik ben SaLuSa van Sirius en zend zoals altijd mijn Liefde aan jullie allen. Voel de vreugde van al hetgeen dat er gebeurd omdat het jullie leidt naar een mooie en vredevolle toekomst waar jullie van dromen. Voel de Liefde die wij naar jullie zenden in al onze berichten en wees klaar voor het nieuws.


Channeler: MADAD
Vertaling: André  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html