Labels

Sunday, July 21, 2013

19.07.2013 SaLuSa


SaLuSa via MADAD
19 juli 2013


De veranderingen op jullie wereld manifesteren zich één voor één en ook al zijn jullie je er misschien niet helemaal van bewust, ze kunnen niet worden gestopt en wanneer jullie media de mogelijkheid hebben om ze uit te zenden zonder valse aanpassingen aan het nieuws toe te voegen, kunnen jullie alles zien wat er is veranderd. We weten dat jullie graag zien dat alle veranderingen reeds gedaan zijn, maar de duisteren hebben jullie zeer lange tijd voorbereidt op het tegenovergestelde, dus moeten jullie nu geduld hebben opdat jullie samenleving omgedraaid kan worden.  Een ieder van jullie zijn scheppers van deze samenleving en nu jullie je krachten hebben gevonden die binnenin jullie  huist, moeten jullie die naar behoren gebruiken. Wacht niet, omdat jullie reeds immens veranderd zijn en nu de tijd is om anderen te helpen om hetzelfde te doen, wanneer dat hun wens is. Verspreidt je liefde en Licht waar je ook gaat en laat twijfel je vooruitgang niet tegenhouden.    
       
Alle berichten die je hier ontvangt zijn om je te inspireren om jouw wijsheid en liefde vrij te delen met degenen die net ontwaken en zoeken om meer te weten te komen. Wij zien uit naar het moment dat wij jullie vrijelijk kunnen vergezellen en openlijk kunnen helpen met jullie inspanningen als nieuwe Galactische Wezens.

Lieve Mensen, vergeet alsjeblieft niet dat jullie de drijvende kracht zijn voor alle veranderingen en wanneer je je eenmaal los hebt gemaakt van de oude materie, zullen jullie jezelf zien op dezelfde manier als wij jullie zien, als Wezens van Licht die zich bewust zijn van hun kracht om hun eigen pad te creëren naar hun eigen wens, omringd door alleen liefdesenergie en met hun denkgeest  duidelijk gefocust op wat zij willen in het leven. Wanneer je je intentie eenmaal plaatst om op deze manier te denken en te doen, zullen je Gidsen en Engelen je de weg wijzen en als je er voor kiest om naast jezelf naar hun aanwijzingen te luisteren, zal je op een dag ervaren dat je veranderd bent en geen negatieve of twijfelachtige gedachten zullen zich meer in je denkgeest bevinden.

Sommigen zijn misschien ontmoedigd door het feit dat er nog steeds kwesties zijn die opgeklaard dienen te worden en na enige comfortabele en gelukzaligedagen, komt er een volgende kwestie naar boven. Wees niet verrast, omdet je deze kwesties  vele, vele jaren onopgelost hebt gelaten en er nog niet klaar voor was tot nu toe. Accepteer ze liefdevol  en veroordeel jezelf niet op geen manier, daar voor sommigen de moeilijkste kwesties pas nu naar boven komen. Weet dat nadat alles is opgeschoond, deze gelukzalige(denk)geestestoestand bij je blijft en niet van je afgepakt kan worden. Houdt deze vredevolle denkgeest visie en sta jezelf toe om een nieuwe stap op je weg naar huis te zetten. Weet dat we altijd bij je zijn op deze reis, daar we allen Eén zijn.                                                                  
Dit wetende zou je iedere keer kunnen troosten wanneer je je afgescheiden of alleen voelt, omdat we maar een gedachte bij je vandaan zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij voelen ons bevoorrecht om jullie gidsvrienden te zijn op jullie pad. Wij voelen de liefde die jullie naar ons zenden en zijn heel blij dat jullie voelen dat het naar jullie geretourneerd wordt. Deel het met iedereen en zie het naar je terugkeren, misschien met de glimlach van een vreemde. Blijf lachen en geniet van deze tijden van grote veranderingen en weet dat er nog zoveel meer te wachten staat.


Channeler: MADAD
Vertaling: André  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html