Labels

Wednesday, July 24, 2013

20.07.2013 De Leeuwen Poort Inwijding


Shanta Gabriel – Boodschappen van Aartsengel Gabriël -  The Lion’s Gate Initiation - of de Inwijding van de Leeuwen Poort – De Volgende Stap in Jullie Spirituele Ontwaking -   Een Nieuw Partnerschap voor het Leven  – zaterdag 20 July 2013

De Leeuwen Poort Inwijding – van 26 juli tot en met 12 augustus.



2013/7/21 Katalin Gyöngyi Mobydickstar 

"Er zijn vele honderdduizenden zielen die met jullie door de Leeuwen Poort lopen van 26 juli tot en met 12 augustus.
Het collectieve bewustzijn zal een kwantum sprong maken in de Liefde, terwijl de zuivere vrouwelijke energie zich uitbreidt door de wereld.”
 
Wij hebben deze tijd de Ontwaking van het Nieuwe Leven genoemd – jullie spirituele reis via de menselijke geboorte tot in de Homo Luminus – om een ontwaakt wezen van Licht te worden in de volheid van jullie menselijke vorm. Jullie zitten in het proces om je Goddelijkheid te belichamen en om je mens-zijn als mede-schepper in de evolutie van bewustzijn op Aarde.

Zoals met alle spirituele reizen, zijn er inwijdingen, portalen waardoor de devotees heen moeten gaan om het volgende niveau van spirituele ontwaking te belichamen. En dat is dus nu terwijl jullie de LeeuwenPoort naderen van 26 juli tot en met 12 augustus – een portaal van twee weken met buitengewone Lichtgolven die de codering zullen activeren in jullie DNA naar het volgende niveau. Dit zal  jullie helpen met de integratie van de 5D indruk die deel is van de Bestemming van  jullie Ziel, als jij diegene bent die dit werk leest.

Als we kijken naar de Aarde, zien wij de vonken en vlammen die ontsteken terwijl de ontwakingscodes in ieder open hart op de planeet schieten/vuren. Op 12 augustus zullen er vuurwerk vertoningen zijn die lijken op iets dat we nooit hebben gezien. De Hemelen vieren jullie en eren jullie toewijding om te helpen bij deze planetaire ontwaking.
 
*De Gyroscoop in Jullie Wezen *

Om deze nieuwe lichtcodes te integreren en te gronden, zullen jullie de Gyroscoop in het hart van jullie wezen moeten bekrachtigen zodat je in Waar Evenwicht kunt blijven. Jullie doen dit  met je voorbereiding en door je intentie, maar ook met behulp van de Meesters en Aartsengelen die met jullie werken. Als jullie die Golven van Licht de laatste overblijfselen van oude energie laten opruimen uit je mentale/emotionele velden, zullen jullie hogere frequenties doen ontwaken in je stoffelijke lichaam terwijl jullie de kracht van Licht op Aarde verankeren. Beschouw het feit dat je dit werk niet alleen doet voor je eigen spirituele evolutie, maar voor die van de hele mensheid, zelfs al kunnen ze zich heden niet bewust zijn van deze gelegenheid.
 
Terwijl jullie de nieuwe frequenties vasthouden en verankeren op het grote onderling- verbindend- Web van het leven, worden jullie een magnetisch Baken van Licht. Jullie trekken je zielen gemeenschap aan die in de vibratie resoneert van je wezen. Terwijl je in contact komt met die mensen, heb je je nooit eerder zo thuis gevoeld en die nieuwe frequenties zullen dan ook die bekende kwaliteit hebben van Thuis. Dat zal jullie op een geheel nieuw niveau voeden. Er zijn vele honderdduizenden zielen die met jullie door de LeeuwenPoort zullen lopen van 26 juli – 12 augustus.
Het collectieve bewustzijn zal een kwantum sprong nemen in de Liefde als de zuivere vrouwelijke energie zich door jullie wereld heen uitbreidt.
 
*  Een Geschenk voor Jullie : Een Nieuwe Partnerschap voor Jullie Leven *
 
Terwijl deze codes in jullie wezen worden geschoten, zal een ware Spirituele Activist zich toewijden aan een bestemde interval in het leven die de integratie van de nieuwe frequenties toestaat. In oude tijden waren devotees nodig om een “anusthan” te creëren – een specifieke tijd waarbij zij een specifieke oefening deden, door het begin en einde van een inwijdingsperiode om de nieuwe leringen te integreren. Het leven in de wereld is nu een grote spirituele ashram geworden waarin jullie leven de ceremonies weerspiegelen van een inwijding. Zoals in het ashram leven, zijn jullie nooit alleen bij dit proces.
 
Jullie Zielen Gemeenschap is bij jullie in een steeds sterker wordend aantal, ze bieden grenzenloze ondersteuning aan op ieder niveau. De Aartsengelen orkestreren deze ontwaking en jullie Engel leraren en Meesters zijn beschikbaar voor je op een werkelijke en persoonlijke wijze, zoals nooit tevoren. En nu wordt er een nieuw partnerschap geboden – de koesterende aanwezigheid van de Natuur opent zich naar jullie op een manier die je nooit eerder hebt ervaren.
 
Dit Geschenk van de Natuur wordt aangeboden als een beloning voor jullie bereidheid en onversaagd spiritueel krijgsmanschap. Dit Geschenk is van de Universele Aanwezigheid van de Natuur – de krachten die Aarde’s evolutie vestigen, deze grote Aanwezigheid wordt je aangeboden om je Partner in het Leven te zijn. Met behulp van de elementale krachten van de Natuur zullen jullie in staat zijn om door de vuren van je inwijding te lopen met Gracieuze Hulp. De Rijken van Ontwakend Licht en de Aanwezigheid  van de Natuur bieden je een krachtige Koestering en Grondende kracht om het proces gemakkelijker te maken van deze krachtige Inwijding naar Ontwakend Leven.
 
Er zijn vele niveaus die kunnen worden gebruikt eenvoudig en gracieus. Hier zijn enkele suggesties:
 
1. Breng zoveel mogelijk tijd door met bomen, bloemen, tuinen, stromende wateren en laat de Natuur je delicate zenuwstelsel kalmeren die zo werd over-gestimuleerd door de krachten van Ontwakend Licht.
 
2. Houd levende planten en bloemen op de plek waar je woont zodat je steeds kunt ontvangen van de over-lichtende Engelen in iedere plant.
 
3. Houd de Heiligheid van de Aarde in je hart en denken. Spreek en wat belangrijker is, luister naar wat de Natuur je in deze tijd aanbiedt. Jullie worden geschenken gegeven van de meest elegante, koesterende armen van de Moeder van alle Leven. Zij biedt aan om jullie vast te houden en je te koesteren door je ontwaking heen. Jullie worden een geschenk gegeven van Veiligheid in je hart dat je in je Aarde leven zal helpen.
 
4. Bezie het gebruik van Essenties van Bloemen, Gem Elixirs en energetische Essenties van Licht die jullie in harmonie kunnen brengen met de essenties van de Natuur. Als het gepast is, gebruik dan Aroma Therapie en andere ondersteunende stelsels van healing, evenwicht en stabiliteit. Als jullie deze al in het verleden hebben gebruikt, zul je ontdekken dat ze een nieuwe frequentie van Ontwakend Licht hebben aangenomen.
 
5. Houd het meest van alles Hoop, Vertrouwen en Trouw levend terwijl je loopt door een volgende inwijdingsportaal het nieuwe leven in dat ontwaakt in de 5de Dimensionale Rijken waar je nu woont. Jullie worden zo geliefd en er wordt zo voor jullie gezorgd in dit proces. Als Bakens van Licht in het Web van Leven, zijn jullie degenen die het ontwakend Licht brengen in manifest bewustzijn, en het is Goed.
Sta in je waarheid van je Hart. Laat Schoonheid, Harmonie en Liefde doordringen in de cellulaire structuur van je wezen en stap moedig door de Leeuwen Poort in de nieuwe patronen van Ontwakend leven dat op je wacht. En zo is het.
Aartsengel Gabriël
 
From Shanta Gabriel Treisprezece
www.TheGabrielMessages.com / link to original article.

Permission is granted to use this post as long as it is used in its entirety with the website and credit is given to the author(s).




Nog een stukje…    van Isabelle ANDRE :  
« Kijk naar de sterren en samenstelling en positie van alle planeten in de volgende twee dagen, die staan aan de hemel !
Alle planeten zijn verbonden op een hele specifieke manier die meer dan 100 jaren geleden ook zijn gezien in een cyclus in de melkweg. Een gelijkaardige kleine configuratie staat er ook met een zelfde frame die Sirius, de Plejaden en Arcturus inhouden…….
De vorm van de « Ster van David » aan de hemel laten een nieuwe era van tijd zien. De schaduw regeringen weten dit maar  mensen op de planeet hebben die kennis niet. Dus kijk naar de video en zie zelf de cyclus van “Christus Bewustzijn” – alle aanwijzingen zijn er, is het opnieuw een grote portaal opening zoals die bij zonnewendes en equinoxen die veranderingen aangeven die we zien?   Is dit het laatste intense gevecht met het duister tegen het Licht?
 Ik laat het jezelf zien, het is verbijsterend. Ik vond dit toevallig vandaag op you tube !   


Met Liefde en Licht :    Isabelle ANDRE »   
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment


Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html