Labels

Wednesday, July 3, 2013

02.07.2013 SaluSa via MADAD


SaLuSa via  MADAD
2 juli 2013

Wij bereiden ons voor op de grootste bijeenkomst van alles. We zijn ons bewust dat ook jullie op dit moment aan het wachten zijn en klaar zijn om ons te ontmoeten. Sommigen geloven nog steeds niet dat wij bestaan maar dat is hun keuze en die kan niet worden veranderd, behalve als zij dat zelf willen doen. Wij bereiden ons voor om op veel manieren dichter bij jullie te komen. De meesten van jullie weten al, minstens in enkele details, hoe jullie toekomst eruit zal zien en bereiden je ook voor op de noodzakelijke veranderingen om dezer dagen in volle actie te komen. Wij zijn ons bewust dat jullie veel informatie missen betreffende elk aspect van jullie toekomstige leven, maar maak je er geen zorgen over want dit zal in korte tijd ook gaan veranderen. Onze plannen worden op zo’n mooie manier voltooid dat jullie er verbaasd over zouden staan als je dat wist. 

Jullie lichamelijke veranderingen versnellen zich, op dit moment zal iedereen bijna elke dag snelle veranderingen voelen, en laat dezen gewoon alles transformeren dat moet worden getransformeerd en betwijfel dat niet.  Ze zijn hier om jullie te veranderen en om je voor te bereiden op meer optilling en geef je er alsjeblieft aan over en vraag je Hoger Zelf om je erbij te helpen. Door gewoon die woorden te zeggen zul je je Hoger Zelf toestaan om dichter bij je te komen, en dat is zo nodig in deze prachtige tijd. Probeer gelukkig te zijn en geniet van ieder moment want dit zal je nog meer opheffen, door jezelf in de stroom van het nu te laten staan. Zoals we zo vaak zeiden is alles in orde en veranderingen gebeuren door je te realiseren dat jullie daar allemaal schepper van zijn, en breng je je in een staat van rust en met prachtige verwachtingen van wat er allemaal gaat gebeuren. 

Wij voelen dat sommigen weer ongeduldig worden, maar nu zouden jullie je bewust moeten zijn van hoe het werkt, dat wij niet gewoon kunnen verschijnen om jullie te vertellen wat je moet doen. Alles zal op de juiste tijd gebeuren en denk er aan dat wij er ook opgewonden over zijn en alles doen wat we kunnen om jullie ten slotte te ontmoeten en om jullie mentors en helpers te zijn in het bouwen van je nieuwe gemeenschap, want jullie toekomst zal samen met die van ons zijn in vrede en in harmonie. Kijk elke dag naar het nieuws omdat er zoveel veranderingen gebeuren, zelfs de grote nieuwskanalen kunnen dit niet langer tegenhouden, want de veranderingen komen ook naar hen toe. 

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij verwelkomen jullie allemaal in de nieuwe wereld van Liefde en Licht die net aan de horizon verschijnt. Laat al je twijfels los, we bedoelen alle twijfels die jullie tegenhouden en denk nooit minder over je dan dat jullie prachtige wezens van Licht zijn die net pas wakker worden uit een lange slaap, sommigen snel, sommigen langzaam, maar allen voelen de Liefde die om je heen is waar je ook gaat.  Blijf deze Liefde naar binnen ademen en voel wat dit een prachtig gevoel schept. Wij houden van jullie allemaal.

Channeler: MADAD
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html